- 1 فنجان آرد بادام (ما ولبی را دوست داریم)
< li class="wprm-recipe-ingredient" data-uid="1">1 فنجان شکر نارگیل، الک شده در صورت گلوله شدن (ما دوست داریم فوق طبیعی)
- 1/2 فنجان نشاسته سیب زمینی (نه آرد سیب زمینی)
- 1/3 فنجان پودر کاکائو، الک شده در صورت گلوله شدن
- 1/4 فنجان نشاسته تاپیوکا (آرد تاپیوکا نیز نامیده می شود)
- 3 قاشق غذاخوری غذای کتان (بذر کتان آسیاب شده)
- 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- 3/4 قاشق چایخوری< /span> جوش شیرین
- 1/2 قاشق چایخوری نمک دریا
- 1/4 قاشق چایخوری صمغ زانتان*< /span>
- 2/3 فنجان آب
- 1/4 فنجان روغن آووکادو (یا سایر روغن های با طعم خنثی مانند روغن نارگیل تصفیه شده)
- 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
-
فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (176 درجه سانتیگراد) از قبل گرم کنید و یک قالب کیک گرد 8 اینچی را با روغن کمی چرب کنید یا یک قالب مافین با اندازه استاندارد را با آسترهای کاغذی بپوشانید. کنار بگذارید.
-
برای مخلوط کردن متوسط کاسه، تمام مواد خشک (آرد بادام، شکر نارگیل، نشاسته سیب زمینی، پودر کاکائو، نشاسته تاپیوکا، کنجاله بذر کتان، بکینگ پودر، جوش شیرین، نمک دریایی و صمغ زانتان) را اضافه کنید. خوب هم بزنید تا ترکیب شوند.
-
بعدی، آب، روغن و عصاره وانیل را اضافه کنید. خوب هم بزنید تا رگه های آرد باقی نماند. خمیر را در قالب آماده شده بریزید.
- < در فر از قبل گرم شده قرار دهید و به مدت 28 تا 32 دقیقه (برای کیک 8 اینچی) یا 18 تا 20 دقیقه (برای کیک های کوچک) یا تا زمانی که خلال دندانی که در مرکز فرو کرده اید عمدتاً تمیز بیرون بیاید (فقط با چند خرده ریزه) بپزید. ).
-
اجازه دهید کیک خنک شود تابه را به مدت 10 دقیقه برای برداشتن از قالب کیک، با یک چاقوی مات دور لبه کیک بکشید تا کیک شل شود. سپس یک صفحه یا قفسه خنک کننده را در بالا قرار دهید و به سرعت برعکس کنید. قبل از فراست کردن و سرو، اجازه دهید کاملا خنک شود (~1 ساعت)!
-
-
مواد باقیمانده را تا 2 تا در دمای اتاق به آرامی پوشانده کنید. 3 روز*، 4-5 روز در یخچال یا 1 ماه در فریزر. کیک را می توان از قبل پخت و بدون یخ منجمد کرد. بگذارید قبل از سرو در دمای اتاق کاملاً آب شود.
*اگر انتخاب کنید که صمغ زانتان را حذف کنید، کیک آنقدر مرطوب نخواهد بود. و ترد تر خواهد شد.
*دستور پخت یک کیک 8 اینچی را درست می کند. برای عکس ها از سه تا کیک 6 اینچی استفاده کردیم. اگر از سه تابه 6 اینچی استفاده می کنید، زمان پخت را به 20 تا 25 دقیقه کاهش دهید.
*ما متوجه شدیم که بافت این کیک زمانی که ظرف 24 تا 48 ساعت مصرف شود بهترین است. ماهیت نشاسته سیب زمینی کمی خشککننده است، بنابراین اگر روزها از قبل برای یک رویداد یا مناسبت خاص تهیه میکنید، این را در نظر داشته باشید. میتوانید مقدار نشاسته سیبزمینی را به ۱/۳ فنجان کاهش دهید تا مرطوبتر بماند، اما کمی شکنندهتر و کمتر کرکی میشود.
*اطلاعات تغذیه تخمینی تقریبی است که بدون مواد اختیاری محاسبه شده است.
خدمت: 1 برش کالری: 293 کربوهیدرات ها: < span class="wprm-nutrition-label-text-nutrition-value">39.3 g< پروتئین: 4.2 g چربی: 15.2 g چربی اشباع شده: 1.6 g< /span> Polyunsaturated Fat: 3.2 g Monounsaturated Fat: 9.6 g Trans Fat: 0 g Cholesterol: 0 mg Sodium : 356 mg Potassium: 321 mg Fiber: 3.5 g Sugar: 17.2 g Vitamin A: 0 IU Vitamin C: 0 mg Calcium: 79 mg Iron: 1.2 mg