تورتیلا ذرت خانگی پرش به دستور غذا
تورتیلا ذرت خانگی
پرش به دستور غذا
این پست ممکن است حاوی پیوندهای وابسته باشد. خط مشی افشای کامل من را بخوانید.
با طعم غیرقابل مقاومت تورتیلاهای ذرت خانگی تازه خداحافظی کنید و با خرید از فروشگاه خداحافظی کنید. چه سه شنبه تاکو باشد و چه یک جشن انچیلادا، شامهای شما با مضمون مکزیکی در آستانه ارتقاء خوشمزه هستند!
کلاس
با بافت کمی جویدنی و لبههای ترد، تورتیلاهای ذرت خانگی تازه، شب تاکو متوسط شما را از خوب به عالی تبدیل میکنند. نه تنها درست کردن آنها بسیار آسان است – فقط با سه ماده که یکی از آنها آب است – بلکه یک پروژه سرگرم کننده آشپزی DIY نیز هستند. من از پرس تورتیلای قدیمی برای شکل دادن به تورتیلاهای ذرت خود استفاده می کنم. این یک ابزار آشپزخانه نسبتا ارزان و سرگرم کننده است که فرآیند را سریع و آسان می کند. اما، اگر یکی ندارید، نگران نباشید – یک ظرف پخت شیشه ای یا بشقاب پای و کمی روغن آرنج به همان اندازه کار می کنند.
و اجازه دهید در شب تاکو متوقف نشویم—راه های بی پایانی برای استفاده از تورتیلاهای ذرت خانگی وجود دارد! از آنها به صورت پر شده و لول شده در انچیلاداهای مرغ یا انچیلاداهای گوشت گاو، ترد شده برای توستادا با انبوهی از غذاهای خوش طعم، یا در یک ظرف غذاخوری برای انچیلاداهای انباشته. آنها همچنین در سوپ تورتیلای مرغ یا برای تهیه چیپس تورتیلای خانگی
فوق العاده هستند.
فهرست مطالب
“بهترین و سریعترین دستور پخت تورتیلاهای آسان که طعم بسیار بهتری نسبت به هر چیزی که در فروشگاه خریداری شده است.”