این کیک تنبل بسیار خوشمزه (کیک بیسکویت شکلاتی) یک دسر غنی و شکلاتی بدون پخت است که با چند ماده ساده تهیه شده است. تهیه آن بسیار آسان است و در عرض 15 دقیقه بدون نیاز به تجهیزات یا فر خاصی آماده می شود. و بهترین بخش این است که این کیک یخچالی شکلاتی ترد هم بچه ها و هم بزرگسالان را تحت تاثیر قرار می دهد!
پرش به:
یخچال بدون پخت کیک بیسکویت شکلاتی به عنوان کیک مورد علاقه خانواده سلطنتی، به ویژه اعلیحضرت فقید ملکه الیزابت و شاهزاده ویلیام شناخته می شود. ایجاد این کیک تنبل ساده و در عین حال چشمگیر با چند ماده مانند بیسکویت چای، شکلات با کیفیت، کره، پودر کاکائو و شیر بسیار آسان است.
اگر عاشق دسرهای شکلاتی غنی و لذیذ هستید، دستور العمل های دیگر من مانند کیک خامه ای شکلاتی مرطوب را بررسی کنید.، نان نوتلا بابکا شکلاتی، تارتلت توت فرنگی شکلاتی و کیک اکلر شکلاتی با شیرینی چوکس .
کیک تنبل (کیک بیسکویت شکلاتی) چیست؟
کیک تنبل یک کیک بیسکویتی شکلاتی مقرون به صرفه و غنی است که نیاز به حداقل تلاش و مواد لازم دارد، به همین دلیل این کیک نامگذاری شده است. این دسر ساده با مخلوط کردن بیسکویت های چای خرد شده با نوعی سس شکلاتی درست می شود.
دستور العمل ممکن است بسته به منطقه متفاوت باشد، برخی ممکن است حاوی شیر تغلیظ شده شیرین و برخی دیگر تخم مرغ باشند.
کیک تنبل یک دسر بسیار محبوب در سراسر جهان است و در کشورهای مختلف به نام های مختلف شناخته می شود. ما در ترکیه به آن Mozaik Pasta(کیک موزاییکی) می گوییم و معمولاً به تخم مرغ نیاز دارد. در ایتالیا به عنوانسالامی شکلاتیو در یونان به عنوانKormos یا Mosaico
شناخته می شود.
چرا این دستور غذا جواب می دهد؟
این دستور العمل کیک تنبل با تصاویر و دستورالعمل های گام به گام بسیار آسان است.
برای درست کردن این کیک بیسکویتی شکلاتی خوش طعم و بدون پخت، فقط به 15 دقیقه و چند ماده اولیه یخچال/آشپزخانه نیاز دارید.
خیلی خوشایند است، این دستور 12 برش سخاوتمندانه به شما می دهد!
این کیک شکلاتی یخچالی را هم کودکان و هم بزرگسالان دوست دارند.
می توانید آن را از قبل درست کنید و تا یک هفته در یخچال یا حداکثر تا 3 ماه در فریزر نگهداری کنید.
مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها
بیسکویت – من از بیسکویت پتی بور استفاده می کنم، زیرا آنها محبوب ترین بیسکویت هایی هستند که در ترکیه برای تهیه پاستا موزایک (یا کیک موزاییک) استفاده می کنیم. با این حال، میتوانید از هر چیزی که برایتان در دسترس است، مانند بیسکویتهای گوارشی یا کراکر گراهام استفاده کنید.
شکلات – در اینجا در این دستور پخت کیک بیسکویت شکلاتی، شکلات ستاره این نمایشگاه است، بنابراین مهم است که یک نوع با کیفیت بالا را انتخاب کنید که می توانید هزینه کنید. من از شکلات تلخ Lindt 70% استفاده می کنم اما شکلات های Valrhona نیز بسیار محبوب هستند.
کره – من کره را قبل از اضافه کردن به شیر در مایکروویو ذوب میکنم تا همه چیز سریعتر شود. با این حال، می توانید کره را همراه با شیر آب کنید. هر دو کره شور و بدون نمک با این دستور العمل خوب عمل می کنند.
شیر– شیر رطوبت لازم برای کمک به حل شدن شکر را فراهم می کند و همچنین خمیر را نازک می کند و مخلوط کردن آن با بیسکویت را بسیار آسان می کند. می توانید آن را با آب پرتقال جایگزین کنید.
پودر کاکائو – همانطور که در حال درست کردن دسر بدون پخت تیرامیسو کلاسیک ایتالیایی، من ترجیح می دهم از پودر کاکائو بدون شیرینی با کیفیت خوب برای طعم شکلاتی غنی و تلخ استفاده کنم.
گردو – آنها به کیک تنبلی طعم و مزه بیشتری می دهند. آنها را به آرامی در فر برشته کنید و قبل از اضافه کردن به بیسکویت ها، آنها را خرد کنید. می توانید گردو را با مغز گردو، فندق یا مغز پسته جایگزین کنید.
قند شکر – زیرا سریعتر آب می شود! در صورت تمایل می توانید از شکر کرچک استفاده کنید.
چگونه کیک تنبل درست کنیم؟
اگرچه تهیه کیک تنبل (کیک بیسکویت شکلاتی) بسیار آسان است، برای دستیابی به بهترین نتیجه باید چند مرحله ساده را دنبال کنید:
تهیه سس شکلاتی
کره را در مایکروویو ذوب کرده و همراه با شیر، پودر کاکائو و پودر قند در قابلمه بریزید.