کیک پنیر سوخته باسک (با نام مستعار کیک پنیر سن سباستین) یک چیزکیک اسپانیایی بدون پوسته با فضای داخلی فوق العاده خامه ای و رویه کاراملی شده و تقریباً سوخته است.
این چیزکیک پخته شده خوشمزه طعمی بی نظیر و بافتی فوق العاده صاف دارد. و بهترین بخش این است که درست کردن آن بسیار آسان است تنها با 6 ماده ساده!
کیک پنیر باسک در 30 سال گذشته بسیار محبوب شده است.
یک رستوران کوچک به نام La Viña در سن سباستین در دهه 1990 شروع به سرو این چیزکیک داخلی با رویه سوخته و نرم ابریشمی کرد.
این کیک پنیر سوخته باسکی بسیار خاص – دستور پخت کیک پنیر سان سباستین توسط سرآشپز سانتیاگو ریورا ساخته شده است و اکنون در سراسر جهان محبوب است.
چیزکیک سوخته باسک چیست؟
کیک پنیر باسک سوخته یک چیزکیک پخته شده بدون پوسته با فضای داخلی صاف و نرم و رویه سوخته متمایز است.
در برخی کشورها به کیک پنیر سن سباستین نیز معروف است. این توسط سرآشپز سانتیاگو ریورا در دهه 1990 برای یک کافه کوچک در سن سباستین ایجاد شد.
همانند سایر دستور العمل های چیزکیک من بهترین کیک پنیر باقلوا و براونی کیک پنیر زغال اخته، این دسر منحصر به فرد اسپانیایی بسیار آسان و در عین حال بسیار چشمگیر است.
این چیزکیک باسکی بسیار متفاوت از چیزکیک های پخته شده به سبک آمریکایی یا چیزکیک های بدون پخت است.
چرا این دستور غذا جواب می دهد؟
این دستور العمل بدون خطا است و تقریبا غیرممکن است که شکست بخورد! به هم ریختن این دستور پخت کیک پنیر سوخته باسکی واقعا سخت است. حتی اگر برای اولین بار کیک پنیر درست می کنید.
شما فقط به 5 ماده ساده نیاز دارید که ممکن است از قبل در دست داشته باشید.
این دستور پخت کیک پنیر سوخته باسکی قابل تنظیم است. میتوانید با افزایش یا کاهش زمان پخت، بافت را سفتتر یا روانتر کنید.
می توانید این چیزکیک پخته شده خوشمزه به سبک باسکی را تا 3 روز قبل تهیه کنید.
مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها
پنیر خامهای – همان چیزی که من برای تهیه فراست پنیر خامهای برای هویج استفاده میکنم کیک، من از پنیر خامه ای پرچرب (فیلادلفیا) برای فیلینگ چیزکیک استفاده می کنم. من نسخه های کم چرب را توصیه نمی کنم. قبل از استفاده آن را به دمای اتاق برسانید.
قند شکر– من ترجیح میدهم از شکر پودری برای پر کردن چیزکیک استفاده کنم زیرا سریعتر از شکر کاستین حل میشود. با این حال، در صورت تمایل، شکر کاستور نیز به خوبی کار می کند.
تخم مرغ –از تخم مرغ های تازه و آزاد سایز بزرگ در دمای اتاق استفاده کنید.
رب وانیل – من از رب لوبیا وانیل یا عصاره برای طعم عمیق و لذیذ وانیل. از استفاده از وانیل مصنوعی برای این دستور خودداری کنید. می توانید آن را با پوست لیمو جایگزین کنید یا از آن صرف نظر کنید.
خامه
– من ترجیح می دهم از خامه دوبل / خامه سنگین استفاده کنم اما می توانید از خامه فرم گرفته نیز استفاده کنید. مانند پنیر خامه ای و تخم مرغ، قبل از استفاده آن را به دمای اتاق برسانید.
آرد – من از آرد سفید ساده یا همه منظوره برای پر کردن پنیر خامه ای استفاده می کنم.
چگونه کیک پنیر سن سباستین (سوخته باسکی) درست کنیم؟
تهیه این کیک پنیر اسپانیایی بسیار ساده تر از چیزی است که فکر می کنید.
با این حال، برای دستیابی به بهترین نتایج، باید چند مرحله ساده را دنبال کنید:
فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد (390 درجه فارنهایت) از قبل گرم کنید.
قالب کیک 23 سانتی متری (9″) خود را با کاغذ روغنی بپوشانید.
مطمئن شوید که تمام لبه های قالب با کاغذ روغنی پوشانده شده باشد. آن را کنار بگذارید.
پنیر خامه ای و پودر قند را در ظرفی بریزید و با همزن بزنید تا پف کند.
من ترجیح میدهم از کمک آشپزخانه م برای این مرحله استفاده کنم، اما شما همچنین میتوانید استفاده کنید یک میکسر دستی.
وانیل و سپس تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا خوب ترکیب شوند.
آرد را الک کرده و سپس به همراه نمک و خامه غلیظ به مخلوط اضافه می کنیم و آنقدر هم می زنیم تا در آن مرحله بدون مخلوط شدن زیاد مخلوط شود.
ما نمیخواهیم هوای زیادی به چیزکیک وارد کنیم، فقط میخواهیم آن را مخلوط کنیم تا یکدست شود.
دو طرف کاسه را با داده کاردک لاستیکی، و آخرین ترکیب خوب را به آن بدهید تا زمانی که همه چیز کاملاً مخلوط شود.
مخلوط را در قالب کیک آماده شده خود بریزید، قالب کیک را چند بار روی میز بکوبید تا حباب های هوا از بین برود، سپس آن را در فر از قبل گرم شده قرار دهید.
آن را به مدت 35 تا 40 دقیقه بپزید، تا زمانی که روی آن به خوبی قهوه ای شود، لبه ها صاف شوند و وسط آن کمی تکان بخورد.
آن را از فر خارج کنید و بگذارید کیک پنیر باسکی شما تا دمای اتاق خنک شود.
اگر میخواهید وسط آن کمی خامهای باشد، میتوانید چیزکیک را در دمای اتاق سرو کنید، یا اگر میخواهید سفتتر شود، آن را برای چند ساعت در یخچال بگذارید.