آشپزی

طرز تهیه کیک هویج آسان

طرز تهیه کیک هویج آسان

اگر در حال و هوای یک دسر بهشتی هستید، این دستور العمل کیک هویج آسان قطعاً مورد توجه قرار خواهد گرفت! فوق‌العاده مرطوب و خوشمزه، با ادویه‌های گرم و آرامش‌بخش است و روی آن را با پنیر خامه‌ای مخملی پوشانده است.

a slice of easy carrot cake
طرز تهیه کیک هویج آسان 18

چه در حال جشن گرفتن عید پاک، روز مادر، تولد یا فقط می خواهید خودتان را پذیرایی کنید، این کیک هویج خانگی یک انتخاب عالی است.

به‌علاوه، کاملاً از ابتدا ساخته شده است، بنابراین می‌توانید به مهارت‌های خود در پخت احساس افتخار کنید!

پرش به:

این دستور پخت کیک هویج فوق العاده مرطوب بسیار آسان است، اما هر بار نرم، پف دار و خوشمزه می شود.

با ادویه‌های گرم طعم‌دار می‌شود، با کشمش و گردوی برشته شده پر می‌شود و سپس با پنیر خامه‌ای یکدست می‌شود.

این قطعا دستور غذای مورد علاقه ما برای کیک هویج خانگی است!

در این پست وبلاگ، دستور دقیقی برای یک کیک هویج مرطوب، کم ادویه‌دار و آسان و همچنین چند نکته و سؤالات متداول برای کمک به شما در تهیه آن به اشتراک می‌گذاریم. کیک عالی.

taking a piece of carrot cake from a slice
طرز تهیه کیک هویج آسان 19

چرا این دستور غذا جواب می دهد؟

  • دستور پخت این کیک هویج بسیار مرطوب بسیار آسان است و هر بار خوشمزه می شود.
  • پس از یک یا دو روز طعم بهتری پیدا می‌کند، و آن را به یک کیک آماده کامل تبدیل می‌کند که برای مناسبت‌های خاص مانند عید پاک، روز مادر یا تولد نیز مناسب است.
  • به زیبایی یخ می زند. می‌توانید باقیمانده‌ها را در یک ظرف دربسته یا کیسه فریزر نگهداری کنید و آن‌ها را تا 5 ماه منجمد کنید.
  • این کیک هویج عید پاک ادویه‌ای، شیرین و آجیلی است و پنیر خامه‌ای طعمی غنی و تند دارد که با پوست پرتقال و لیمو تقویت شده است
a slice of carrot cake is cut and placed on a plate
طرز تهیه کیک هویج آسان 20

منشا کیک هویج

منشا کیک هویج کاملاً مشخص نیست، اما اعتقاد بر این است که در اروپا در قرون وسطی زمانی که شکر و شیرین کننده‌ها کمیاب و گران بودند، شروع شده است.

در آن زمان، مردم اغلب از هویج به عنوان جایگزینی برای شکر در کیک ها و دسرها استفاده می کردند.

با گذشت زمان، کیک هویجتغییر کرد و در قرن بیستم به یک دسر محبوب در ایالات متحده تبدیل شد، به خصوص در طول جنگ جهانی دوم که شکر و سایر شیرین کننده ها محدود بودند.

محبوبیت آن در دهه‌های بعدی رو به افزایش بود و اکنون به یک دسر مورد علاقه در سراسر جهان تبدیل شده است.

این روزها، کیک هویج اغلب با ترکیبی از ادویه جات ترشی جات مانند دارچین، جوز هندی، زنجبیل و میخک درست می شود و معمولاً روی آن را با پنیر خامه ای فراست می کنند.

مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها

مخلوط کیک هویج

d8b7d8b1d8b2 d8aad987db8cd987 daa9db8cdaa9 d987d988db8cd8ac d8a2d8b3d8a7d986 64afb49e48096
طرز تهیه کیک هویج آسان 21
  • هویج – من ترجیح می‌دهم از هویج تازه رنده شده استفاده کنم زیرا طعم و رطوبت بیشتری به کیک می‌دهد، اما می‌توانید از هویج‌های از قبل رنده شده در مغازه نیز استفاده کنید یا با غذاساز خرد کنید.
  • آرد – می‌توانید از آرد ساده/همه منظوره با اضافه کردن ۱ قاشق چای‌خوری بیکینگ پودر استفاده کنید.
  • روغن نباتی – روغن نقش مهمی در مرطوب شدن کیک دارد، بنابراین بهتر است آن را با کره ذوب شده جایگزین نکنید. همچنین می توانید آن را با روغن آفتابگردان یا کلزا جایگزین کنید. وقتی صحبت از کیک هایی مانند کیک خامه ای شکلاتی مرطوب می شود، کیک قهوه زغال اخته لیمو و کیک هویج، که در آن مواد دیگر طعم را فراهم می کنند، به نظر من استفاده از روغن بدون طعم بهترین کار را دارد.
  • تخم مرغ– تخم مرغ ها را قبل از استفاده به دمای اتاق برسانید تا خمیر نرمی داشته باشید که به راحتی بلند شود.
  • گردو– آنها به کیک هویج ادویه دار طعم و ترد اضافه می کنند. به سادگی آنها را در فر برشته کنید و قبل از اضافه کردن آنها به مخلوط، آنها را تقریبا خرد کنید. اگر ترجیح می دهید، می توانید گردو را با گردو جایگزین کنید یا آن را به طور کلی حذف کنید.
  • کشمش – آنها اختیاری هستند. در صورت تمایل می توانید آنها را با سلطان یا مویز جایگزین کنید.
  • ادویه جات ترشی جات – مخلوطی از دارچین، گشنیز، جوز هندی، میخک، و زنجبیل به این کیک هویج یک ادویه گرم کننده دوست داشتنی می دهد.

فراستینگ پنیر خامه ای

d8b7d8b1d8b2 d8aad987db8cd987 daa9db8cdaa9 d987d988db8cd8ac d8a2d8b3d8a7d986 64afb4a0a140f
طرز تهیه کیک هویج آسان 22
  • پنیر خامه ای – از پنیر خامه ای پرچرب که در دمای اتاق نرم شده است استفاده کنید.
  • پودر شکر/پودر شکر – بسیار سریعتر از شکر معمولی حل می شود که آن را برای فراستینگ مناسب می کند.
  • پوست پرتقال و لیمو – من از پوست یک پرتقال بزرگ و یک لیمو برای طعم دادن به فراستینگ استفاده می کنم. می‌توانید مقدار را به سلیقه خود تنظیم کنید یا آن را با رب لوبیا وانیل.
  • خامه– من از خامه دوبل/خامه غلیظ استفاده می کنم تا پنیر خامه ای کمی شل شود.

چگونه کیک هویج درست کنیم؟

درست کردن این کیک هویج عید پاک بسیار آسان است و برای دستیابی به بهترین نتیجه، باید چند مرحله ساده را دنبال کنید:

مخلوط کیک هویج را درست کنید

فر را از قبل با دمای 175 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) گرم کنید.

پایه و کناره های قالب کیک فنری 23 سانتی متری (9″) را کمی چرب کنید و کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید.

تخم مرغ و شکر را با دور متوسط ​​در همزن بزنید تا حجمش دو برابر شود و سبک و پفکی شود. (مطمئن شوید که تخم مرغ های شما در دمای اتاق هستند).

eggs and sugar are placed in a bowl of a stand mixer
طرز تهیه کیک هویج آسان 23

در روش دیگر، می‌توانید از همزن دستی و یک کاسه بزرگ استفاده کنید.

eggs and sugar are beaten until fluffy
طرز تهیه کیک هویج آسان 24

روغن نباتی را اضافه کنید و با سرعت کم مخلوط کنید تا ترکیب شوند.

vegetable oil is added to egg and sugar mixture
طرز تهیه کیک هویج آسان 25

مواد خشک را به تدریج به مخلوط مرطوب اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا ترکیب شوند.

flour, spices, and baking soda is added to the wet mixture
طرز تهیه کیک هویج آسان 26

هویج رنده شده، گردو خرد شده و کشمش را با استفاده از یک  کاردک سیلیکونی بریزید.

grated carrots, walnuts and raisins are added to the cake mixture
طرز تهیه کیک هویج آسان 27

کیک هویج را بپزید

خمیر را در قالب کیک آماده شده بریزید و روی آن را با کاردک صاف کنید.

easy carrot cake mixture is pored in a cake tin
طرز تهیه کیک هویج آسان 28

کیک هویج را به مدت 55 تا 60 دقیقه بپزید یا تا زمانی که خلال دندانی که در مرکز فرو کرده اید تمیز بیرون بیاید.

easy carrot cake is baked for 55-60 minutes
طرز تهیه کیک هویج آسان 29

کیک را از فر خارج کنید و بگذارید 10 دقیقه در قالب خنک شود و سپس آن را به توری سیمی منتقل کنید تا کاملا خنک شود.

فراستینگ پنیر خامه ای را آماده کنید و کیک هویج را تزئین کنید

در یک کاسه همزن بزرگ، از همزن برقی استفاده کنید تا پنیر خامه ای، خامه غلیظ و پودر قند را بزنید تا یکدست و خامه ای شود.

cream cheese, heavy cream and icing sugar are placed in a glass bowl
طرز تهیه کیک هویج آسان 30

وقتی مخلوط یکدست و خامه‌ای شد، سرعت را به متوسط ​​افزایش دهید و 1 تا 2 دقیقه به هم زدن فراستینگ ادامه دهید تا سبک و پفی شود.

cream cheese frosting is beaten until light and fluffy
طرز تهیه کیک هویج آسان 31

پوست پرتقال و لیمو را ریخته و مخلوط کنید تا ترکیب شوند.

همچنین می‌توانید با پنیر خامه‌ای که من از آن استفاده می‌کنم استفاده کنید تا طعم فوق‌العاده‌ای به هوای فوق‌العاده لذیذ خود اضافه کنم دستور پخت رول دارچین سرخ کن.

پنیر خامه‌ای را قبل از استفاده حدود 30 دقیقه در یخچال بگذارید.

وقتی کیک هویج و فراستینگ کاملاً خنک شد، از یک چاقوی کره یا کاردک افست برای پخش یک لایه سخاوتمندانه پنیر خامه ای استفاده کنید. یخ زدن روی کیک

مطمئن شوید که فراستینگ به طور یکنواخت پخش شده است.

easy carrot cake is decorated with cream cheese frosting
طرز تهیه کیک هویج آسان 32

در صورت تمایل، می‌توانید کناره‌های کیک را نیز یخ بزنید.

از یک کفگیر تمیز استفاده کنید تا مایه را در یک لایه نازک و یکنواخت پخش کنید.

برای بافت و طعم بیشتر، مقداری گردو، پسته یا کشمش خرد شده را روی مایه مایه بریزی بپاشید.

وقتی از تزئین راضی بودید، کیک را در یخچال نگهداری کنید تا زمانی که برای سرو آماده شوید.

a slice of easy carrot cake
طرز تهیه کیک هویج آسان 33

لطفاً برای فهرست کامل مواد با اندازه‌گیری، روش کامل دستور غذا، یادداشت‌های دستور غذا، و اطلاعات تغذیه‌ای، به کارت دستور غذا در زیر بروید.

نکات برتر از سرآشپز

با پیروی از این نکات، می توانید یک کیک هویج تند خوشمزه با مایه پنیر خامه ای درست کنید که خانواده و دوستان شما را تحت تاثیر قرار دهد.

  • از مواد تازه استفاده کنید: برای بهترین نتیجه، از هویج تازه، ادویه جات و مواد دیگر استفاده کنید. از استفاده از مواد قدیمی یا کهنه خودداری کنید زیرا این می تواند بر روی بافت و طعم کیک تأثیر بگذارد.
  • از هویج تازه رنده شده استفاده کنید: از هویج تازه رنده شده استفاده کنید و هنگام تهیه آنها از رنده دستی استفاده کنید زیرا باعث ایجاد رنده های ظریف هویج می شود که به خوبی با خمیر کیک ترکیب می شود.
  • خمیر را بیش از حد مخلوط نکنید: مخلوط کردن بیش از حد خمیر می تواند باعث غلیظ و سفت شدن کیک شود. مواد را تا زمانی که ترکیب شوند مخلوط کنید و از مخلوط شدن بیش از حد خودداری کنید.
  • از مقدار مناسب ادویه استفاده کنید:ترکیبی از دارچین، میخک، گشنیز، جوز هندی و زنجبیل معمولا در دستور پخت کیک هویج استفاده می شود. اطمینان حاصل کنید که ادویه ها را به دقت اندازه گیری کرده و از مقدار مناسب برای دستیابی به تعادل کامل طعم ها استفاده کنید.
  • اجازه دهید کیک قبل از فراستینگ خنک شود: قبل از افزودن فراستینگ پنیر خامه ای، مطمئن شوید که کیک کاملا خنک شده است. اگر کیک خیلی گرم باشد، فراستینگ می تواند ذوب شود و از روی کیک برود.
  • از پنیر خامه ای با دمای اتاق استفاده کنید: برای رسیدن به فراستینگ یکدست و خامه ای، قبل از مخلوط کردن، مطمئن شوید که پنیر خامه ای در دمای اتاق باشد. این به جلوگیری از ایجاد توده در یخ زدگی کمک می کند.
  • فراستینگ را قبل از استفاده سرد کنید: پس از مخلوط کردن فراستینگ، اجازه دهید حدود 30 دقیقه قبل از استفاده در یخچال خنک شود. این کار به سفت شدن فراست کمک می کند و پخش آن را روی کیک آسان تر می کند.

آیا کیک هویج باید در یخچال نگهداری شود؟

این که آیا نیاز دارید کیک هویج خود را در یخچال نگهداری کنید یا نه به چند چیز بستگی دارد، مانند موادی که استفاده کرده اید، اینکه آیا مایه یخ زده است یا نه، و مدت زمانی که قصد دارید آن را نگهداری کنید.

اگر کیک هویج تازه پخته ای درست کرده اید که یخ زده نیست، باید حدود 2 تا 3 روز در دمای اتاق خوب باشد.

فقط مطمئن شوید که آن را محکم بپیچید یا بپوشانید تا بیش از حد خشک نشود.

با این حال، اگر فراست پنیر خامه‌ای یا هر نوع فراستینگ دیگری که با موادی که به راحتی خراب می‌شوند، اضافه کرده‌اید، بهتر است کیک را در یخچال نگهداری کنید.

این به این دلیل است که اگر خیلی طولانی بماند، یخ زدگی می تواند بد شود و همچنین می تواند کیک را خیس کند.

برای نگهداری کیک هویج تزئین شده خود با فراستینگ، آن را در بسته بندی پلاستیکی بپیچید یا آن را در یک ظرف دربسته قرار دهید و تا 3 تا 4 روز در یخچال نگهداری کنید.

قبل از سرو، بگذارید کیک حدود 30 دقیقه تا یک ساعت در دمای اتاق بماند تا خیلی سرد و سفت نباشد.

سؤالات متداول دستور غذا

آیا می توانم مایه پنیر خامه ای را با نوع دیگری از فراستینگ جایگزین کنم؟

بله، می توانید مایه پنیر خامه ای را جایگزین کنید؟ در صورت تمایل با نوع دیگری از فراستینگ. با این حال، کیک پنیر خامه ای یک ترکیب کلاسیک با کیک هویج است و طعم ها را به خوبی تکمیل می کند.

یک تکه کیک هویج چقدر کالری دارد؟

هنگام استفاده از مواد دقیق ذکر شده در دستور غذا کارت، هر تکه از این دستور کیک هویج حاوی 576 کیلو کالری است.

آیا می توانم کیک هویج را با مایه پنیر خامه ای فریز کنم؟

بله، می توانید کیک هویج را با مایه پنیر خامه ای فریز کنید. کیک را محکم در پلاستیک یا فویل آلومینیومی بپیچید و تا 3 ماه در فریزر نگهداری کنید. کیک را قبل از سرو در یخچال آب کنید.

آیا می توانم کیک و آیسینگ را زودتر از موعد درست کنم؟

بله، می توانید کیک و مایه کیک را زودتر از موعد درست کنید. می‌توانید کیک را بپزید و قبل از بستنی تا 2 روز در یخچال نگهداری کنید.
می توانید مایه کیک را تا 5 روز قبل از استفاده درست کرده و در یخچال نگهداری کنید.

برای دستور العمل های کیک خوشمزه تر، چرا امتحان نکنید:

این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.

امیدوارم از روند تهیه اینکیک هویج آسان دستور پخت فوق‌العاده مرطوب و فوق‌العاده خوشمزه، به همان اندازه که از خوردن آن لذت می‌برید، لذت ببرید! ? 

خوشحالی! / افیه اولسون!

d8b7d8b1d8b2 d8aad987db8cd987 daa9db8cdaa9 d987d988db8cd8ac d8a2d8b3d8a7d986 64afb4bb8f32a

دستور پخت آسان کیک هویج

آیلا کلولی

این دستور العمل کیک هویج بسیار مرطوب، یک خوراکی خوشمزه و آرامش بخش است که 100% از ابتدا تهیه شده است.

stop offset=”0%” stop-opacity=”1″/>

زمان آماده سازی 10 دقیقه

زمان پخت 1 ساعت

زمان کل 1 ساعت 10 minutes

Course Dessert, Snack

Cuisine American, british

Servings 12 people

Calories 576 kcal

Ingredients 

 

For the Cream Cheese Frosting

Instructions 

Make the Carrot Cake Mixture

  • Preheat the oven to 175° C (350° F).

  • Lightly grease the base and the sides of a 23 cm (9″) springform cake tin and line the bottom with parchment paper.
  • Beat the eggs and the sugar in a stand mixer on medium speed until it doubles the size and it is light & fluffy. (Make sure your eggs are at room temperature)

  • Alternatively, you can use a hand-held mixer and a large bowl. 

  • Add the vegetable oil and mix at low speed until combined.

  • Gradually add the dry ingredients to the wet mixture, mixing until just combined. Fold in the grated carrots, chopped walnuts, and raisins using a silicon spatula.

Baking the Cake

  • Pour the batter into the prepared cake tin and smooth the top with a spatula.

  • Bake the carrot cake for 55-60 minutes or until a toothpick inserted in the center comes out clean

  • Remove the cake from the oven and let it cool for 10 minutes in the pan before transferring it to a wire rack to cool completely.

Preparing the Cream Cheese Frosting and Decorating the Carrot Cake

  • In a large mixing bowl, use an electric mixer to beat the cream cheese, heavy cream, and powdered sugar until smooth and creamy.

  • Once the mixture is smooth and creamy, increase the speed to medium and continue to beat the frosting for 1-2 minutes until light and fluffy.

  • Fold in the orange and lemon zest, and mix until combined.

  • When the carrot cake and the frosting are completely cooled down, use a butter knife or offset spatula to spread a generous layer of cream cheese frosting over the top of the cake. Make sure the frosting is spread evenly.
  • If desired, you can also frost the sides of the cake. Use a clean spatula to spread the frosting in a thin, even layer.

  • Sprinkle some chopped walnuts, pistachio, or raisins on top of the frosting for added texture and flavor.

  • Once you’re happy with the decoration, store the cake in the refrigerator until you’re ready to serve it.

یادداشت

  • For the best results, use fresh carrots, spices, and other ingredients. Avoid using old or stale ingredients as this can affect the texture and flavor of the cake.
  • Use freshly grated carrots, and opt for a hand grater when preparing them as it creates delicate carrot shreds that blend well with the cake batter.
  • Overmixing the batter can cause the cake to become dense and tough. Mix the ingredients until just combined and avoid overmixing.
  • A blend of cinnamon, cloves, coriander, nutmeg, and ginger is commonly used in carrot cake recipes. Make sure to measure out the spices accurately and use the right amount to achieve the perfect balance of flavors.
  • Make sure the cake has cooled completely before adding the cream cheese frosting. If the cake is too warm, the frosting can melt and slide off the cake.
  • To achieve a smooth and creamy frosting, make sure the cream cheese is at room temperature before mixing. This will help prevent lumps in the frosting.
  • After mixing the frosting, let it chill in the refrigerator for about 30 minutes before using. This will help the frosting set and make it easier to spread over the cake.

Nutrition

Calories: 576kcalCarbohydrates: 60gProtein: 8gFat: 36gSaturated Fat: 9gPolyunsaturated Fat: 16gMonounsaturated Fat: 8gTrans Fat: 0.1gCholesterol: 68mgSodium: 201mgPotassium: 247mgFiber: 3gSugar: 34gVitamin A: 4601IUVitamin C: 2mgCalcium: 57mgIron: 1mg

این پست از پیوندهای وابسته استفاده می کند. این به این معنی است که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کمیسیون برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا