آشپزی

اینگل کوفته

اینگل کوفته

“کوفته” نام رایجی است که در ترکیه برای کوفته استفاده می شود.

تقریباً هر شهر ترکیه غذای کوفته مخصوص به خود را دارد که به نام آنها نامگذاری شده است مانند “ازمیر کوفته» یا «تکیرداگ کوفته».

turkish inegol kofte recipe
اینگل کوفته 12

این کوفته‌های ترکی نرم، آبدار و خوشمزه را امتحان کنید، این کوفته کوفته (اینگول کوفته) که یک کوفته کلاسیک و یکی از غذاهای مورد علاقه مردم است.

اینگل کوفته بسیار آسان درست می شود اما بعد از مرحله اول آماده سازی نیاز به مرینیت کردن یک شبه دارد.

اگر چند ساعت بعد از شکل دادن به آن‌ها استراحت دهید، مفید خواهد بود.

تهیه این کوفته های نرم و آبدار ممکن است کمی طول بکشد، اما نتیجه قطعا ارزشش را دارد.

آنها در کمترین زمان مورد علاقه شما خواهند بود.

5 pieces of inegol kofte served on a plate
اینگل کوفته 13

İnegöl Köfte چیست؟

اینگول کوفته از بالکان سرچشمه گرفت و در اواخر قرن نوزدهم توسط یک مهاجر به اینگل آورده شد.

سپس در دهه 1930 بسیار محبوب شد و به سرعت در سراسر کشور گسترش یافت.

ویژگی اصلی اینگل کوفته عدم وجود ادویه و چاشنی غیر از نمک است که آن را دوستدار کودکان می کند.

این کوفته‌های نرم و آبدار هنگام کباب شدن در باربیکیو بهترین هستند، اما می‌توانید آن‌ها را در فر یا تابه نیز بپزید.

5 pieces of inegol kofte is served with Piyaz and grilled chillies
اینگل کوفته 14

آنها معمولاً با Fasulye Piyaz (سالاد باقلا ترکی) در رستوران‌ها سرو می‌شوند، اما با آن هم عالی می‌شوند. تابوله (سالاد تبولی لبنانی)

من

این دستور حدود 30 کوفته درست می کند.

اگر مقدار کوفته برای شما زیاد است، می‌توانید نصف دستور غذا را یا تا 3 ماه در فریزر نگهداری کنید.

مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها

Labelled picture of ingredients for inegol kofte
اینگل کوفته 15
  • گوشت چرخ کرده – من به طور کلی از گوشت چرخ کرده گاو تهیه شده از سینه با حداقل 25 تا 30 درصد چربی استفاده می کنم. با این حال، مخلوطی از 80٪ گوشت گاو و 20٪ گوشت چرخ کرده گوسفند نیز کار می کند.
  • خرد نان – آنها آب گوشت را در حین پختن جذب می کنند و در داخل کوفته به دام می افتند. همچنین، آنها به کوفته ها یک بافت نرم خوب می دهند.
  • پیاز – طعم و رطوبت بیشتری به کوفته ها می دهد.
  • بی کربنات نوشابه – گوشت را نرم می کند، آبدار نگه می دارد و به قهوه ای شدن کوفته ها کمک می کند.

چگونه اینگل کوفته درست کنیم؟

این یک دستور العمل ساده است که باید دنبال کنید.

اما، برای دستیابی به بهترین نتایج باید چند مرحله ساده را دنبال کنید:

گوشت چرخ کرده را با نمک، آب و آرد سوخاری در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید و حدود 6 تا 7 دقیقه ورز دهید تا سفت شود.

ground beef is mixed with breadcrumbs and water
اینگل کوفته 16

کاسه را بپوشانید و آن را در یخچال نگه دارید و اجازه دهید 24 ساعت مارینت شود.

بعد از 24 ساعت، آب لیمو و بی کربنات نوشابه را در یک کاسه کوچک مخلوط کنید.

lemon juice and bicarbonate of soda are mixed in a bowl
اینگل کوفته 17

بی کربنات مخلوط سودا و لیمو و پیاز رنده شده را به گوشت چرخ کرده که ۲۴ ساعت استراحت کرده است اضافه کنید.

grated onions and lemon mixture are added to the ground beef
اینگل کوفته 18

همه آنها را مخلوط کنید تا به خوبی ترکیب شوند.

inegol kofte mixture is ready to be shaped
اینگل کوفته 19

تکه های اندازه گردو را از مخلوط بردارید و به شکل انگشت در آورید.

اگر می‌خواهید آن‌ها را روی باربیکیو بپزید، آن‌ها را مانند نان‌های همبرگر کوچک شکل دهید.

این کار را تکرار کنید تا تمام مخلوط تمام شود.

شما باید حدود 30-32 کوفت داشته باشید. آنها را در یک بشقاب قرار دهید، روی آن را بپوشانید و دوباره آنها را برای 2-3 ساعت دیگر در یخچال قرار دهید.

inegol kofte mixture is shaped into 30 meatballs
اینگل کوفته 20

کوفت‌ها را روی کباب‌پز یا گریل فر یا سرخ‌کرده‌های کم‌عمق در ماهیتابه به مدت حدود 5 تا 6 دقیقه گریل کنید تا قهوه‌ای طلایی شوند.

5 pieces of inegol kofte served on a plate
اینگل کوفته 21

لطفاً برای فهرست کامل مواد با اندازه‌گیری، روش کامل دستور غذا، یادداشت‌های دستور غذا، و اطلاعات تغذیه‌ای، به کارت دستور غذا در زیر بروید.

نکات برتر از سرآشپز

  • مهمترین نکته برای کوفته های نرم و آبدار استفاده از قیمه با حداقل 25 تا 30 درصد چربی است. ممکن است کمی زیاد به نظر برسد اما این چربی است که لطافت و طعم را به کوفته می دهد.
  • مخلوط کوفته را مرینیت کرده و به مدت 24 ساعت در یخچال بگذارید.
  • کوفت ها را به شکل انگشت در آورید و قبل از پخت 2 تا 3 ساعت دیگر استراحت دهید.
  • هنگام شکل دادن به کوفته ها، کف دست خود را با کمی آب خیس کنید تا کوفته ها به دستتان نچسبند.
  • آنها را روی باربیکیو یا گریل فر کبابی کنید یا در ماهیتابه کم عمق سرخ کنید. کافی است حدود 5 تا 6 دقیقه بپزید تا خوب قهوه ای شود. از پختن بیش از حد آنها برای کوفته های نرم و آبدار پرهیز کنید.

سؤالات متداول دستور غذا

چگونه باقیمانده ها را نگهداری کنیم؟

باقیمانده ها تا 5 روز در یخچال در ظرف دربسته نگهداری می شوند.

آیا می توانید اینگل را منجمد کنید کوفته؟

می توانید کوفته را قبل یا بعد از پختن فریز کرده و به مدت 3 ماه در ظرف دربسته نگهداری کنید.

دستور پخت های مرتبط

برای دستور العمل های کوفته خوشمزه تر، چرا امتحان نکنید:

این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.

امیدوارم از روند تهیه این دستور پخت اینگول کوفته به همان اندازه که از خوردن آن لذت می برید لذت ببرید! ? 

خوشحالی! / افیه اولسون!

turkish inegol kofte recipe

اینگل کوفته

آیلا کلولی

این کوفته‌های آبدار و خوشمزه برای باربیکیو برای پذیرایی از مهمانان عالی هستند، اما می‌توانید آنها را روی کباب یا تابه نیز بپزید.

stop offset=”0%” stop-opacity=”1″/>

زمان آماده سازی 15 دقیقه

زمان آشپزی 15 دقیقه

مارین کردن یک شبه 1 d

زمان کل 1 د 30 دقیقه

دوره درس اصلی

آشپزی مدیترانه ای، ترکی

سرویس ها 30 کوفت

کالری 20 kcal

مواد تشکیل دهنده 

 

دستورالعمل ها 

  • گوشت چرخ کرده را با نمک، آب و آرد سوخاری در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید و حدود 6 تا 7 دقیقه ورز دهید تا سفت شود.

  • در ظرف را بپوشانید و در یخچال نگهداری کنید و اجازه دهید 24 ساعت مارینت شود.

  • بعد از 24 ساعت، آب لیمو و بی کربنات نوشابه را در یک کاسه کوچک مخلوط کنید سپس آن را به گوشت چرخ کرده اضافه کنید.

  • پیازهای رنده شده را هم اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید.

  • تکه های اندازه گردو را از مخلوط بردارید و به شکل انگشت در آورید. یا اگر می‌خواهید آن‌ها را روی باربیکیو بپزید، آن‌ها را مانند نان‌های همبرگر کوچک شکل دهید.

  • تکرار کنید تا تمام مخلوط تمام شود. در نهایت باید حدود 30-32 کوفت داشته باشید. آنها را در بشقاب قرار دهید، درب آن را بپوشانید و 2 تا 3 ساعت دیگر در یخچال قرار دهید.

  • کوفت‌ها را روی کباب‌پز یا گریل فر و یا سرخ‌کرده‌های کم عمق را روی تابه حدود 5 تا 6 دقیقه گریل کنید تا قهوه‌ای طلایی شوند.

یادداشت

  • مهمترین نکته برای کوفته های نرم و آبدار استفاده از قیمه با حداقل 25 تا 30 درصد چربی است. ممکن است کمی زیاد به نظر برسد اما این چربی است که لطافت و طعم را به کوفته می دهد.
  • مخلوط کوفته را مرینیت کرده و به مدت 24 ساعت در یخچال بگذارید.
  • کوفت ها را به شکل انگشت در آورید و قبل از پختن 2 تا 3 ساعت دیگر استراحت دهید.
  • هنگام شکل دادن به کوفته ها، کف دست خود را با کمی آب خیس کنید تا کوفته ها به دستتان نچسبند.
  • آنها را روی باربیکیو یا گریل فر کبابی کنید یا در ماهیتابه کم عمق سرخ کنید. کافی است حدود 5 تا 6 دقیقه بپزید تا خوب قهوه ای شود. از پختن بیش از حد آنها برای کوفته های نرم و آبدار پرهیز کنید.

تغذیه

کالری: 20کیلو کالری کربوهیدرات: 4gپروتئین: 1gچربی: 1g چربی اشباع شده: 1gچربی غیراشباع چندگانه: 1gچربی تک غیراشباع: 1gچربی ترانس: 1gکلسترول: 1میلی گرم سدیم: 373میلی گرمپتاسیم: 20میلی گرمفیبر: 1g شکر: 1گرمویتامین A: 1IU ویتامین C: 1میلی گرمکلسیم: 10میلی گرم آهن: 1میلی گرم

این پست از پیوندهای وابسته استفاده می کند. این بدان معناست که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کارمزد برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا