آشپزی

خورش بره ترکی با نخود

خورش بره ترکی با نخود

خورش بره ترکی با نخود (معروف به سوپ نوهوت یاهنی یا نخود) یک غذای سنتی ترکی است که با گوشت بره خرد شده، نخود و پیاز مروارید درست می‌شود.

این یک غذای آسان و یک قابلمه و غذای راحتی عالی است، مخصوصا برای روزهای سرد زمستان.

turkish nohut yahni -chikpea stew on a plate
خورش بره ترکی با نخود 13

متداول‌ترین روش سرو این خورش نخود – که معمولاً در ترکیه نوهوت یمگی یا اتلی نوهوت نامیده می‌شود – با یک کاسه خوشمزه برنج ترکی (سهریلی پیلاو) یا بلغور پلو همراه با یک کاسه Cacik (ماست ترکی با خیار).

Turkish lamb stew with chickpeas is cooked in the oven for 2 hours

اگر به دنبال روش جدیدی برای خوردن نخود هستید، این خورش نخود و بره ایده خوبی است.

این محصول با طعم های شگفت انگیز و ترکیبی عالی از پروتئین های سالم و کربوهیدرات ها بسته بندی شده است. بیایید آن را شروع کنیم!

چرا این دستور غذا جواب می دهد؟

  • تهیه اتلی نوهوت بسیار آسان است که برای صرف یک وعده غذایی در روز یا آخر هفته مناسب است.
  • این خورش غنی نخود خوشمزه و همچنین مغذی است.
  • می توانید باقی مانده ها را تا 3 ماه منجمد کنید. باقیمانده ها وقتی دوباره گرم می شوند طعم بهتری دارند.
  • این دستور غذا با باقی مانده گوشت بره یا گاو کبابی کاملاً کار می کند.

مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها

picture of labelled ingredients for Turkish lamb stew with chickpeas
خورش بره ترکی با نخود 14
  • گوشت بره – ماهیچه‌های به خوبی ورزش‌شده و سرشار از کلاژن مانند ساق پا، ساق پا یا شانه، برش‌های معمولی گوشت برای پخت آهسته هستند.
  • نخود – من ترجیح می دهم برای این دستور از نخود خشک استفاده کنم. می توانید از کنسرو نخود نیز استفاده کنید. به سادگی آنها را آبکش کنید و بعد از اینکه بره کاملاً پخته شد و از هم جدا شد به خورش اضافه کنید.
  • پیاز مروارید– می توانید آنها را با موسیرهای کوچک یا پیازهای معمولی با برش درشت جایگزین کنید.
  • استوک – من ترجیح می‌دهم از خانگی استفاده کنم گوشت گاو اما استاک مرغ همچنین عالی کار می کند. اگر استوک در دست ندارید می توانید از مکعب های استوک استفاده کنید. اطمینان حاصل کنید که نمک زیادی اضافه نکنید زیرا کیسه های آماده و مکعب های آماده حاوی نمک هستند.

چگونه با نخود خورش بره ترکی درست کنیم؟

این یک دستور العمل بسیار ساده و سرراست برای پیروی است.

این خورش سالم را می‌توانید در فر هلندی یا تابه‌ای با پایه سنگین بپزید.

برای دستیابی به بهترین نتایج، باید چند مرحله ساده را دنبال کنید:

نخود خشک را خیس کرده و بپزید

برای پختن نخود خشک، آنها را یک شب یا حداقل به مدت 8 ساعت در آب فراوان خیس کنید.

the glass bowl with chickpeas is filled with water
خورش بره ترکی با نخود 15

آب باید حداقل دو برابر مقدار نخود باشد زیرا نخود بزرگ می شود.

بنابراین، مطمئن شوید که آنها را در یک کاسه بزرگ با آب فراوان قرار دهید.

the chickpeas have tripled the size after soaking for 24 hours
خورش بره ترکی با نخود 16

قبل از پختن نخودها، آنها را آبکش کرده و در تابه ای با آب فراوان روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و بگذارید بجوشد.

سپس حرارت را کم کنید و نخودها را به مدت 30-40 دقیقه یا تا زمانی که کمی نرم شوند از قبل بپزید.

soaked chickpeas are cooked until soft
خورش بره ترکی با نخود 17

اگر از زودپز استفاده می‌کنید، بسته به تنظیمات، دوره پخت حدود 20 تا 25 دقیقه در حرارت کم پس از بالا رفتن فشار خواهد بود.

پایه را آماده کنید

اگر می‌خواهید برای پخت خورش نخود از فر هلندی استفاده کنید، فر فن را با دمای 180 درجه سانتی‌گراد (360 درجه فارنهایت) گرم کنید.

فر هلندی را روی حرارت متوسط ​​رو به بالا گرم کنید، روغن زیتون را اضافه کنید و گوشت بره را به صورت دسته ای تفت دهید تا به همان اندازه گوشت قهوه ای طلایی شود.

lamp]b pieces are browning in a dutch oven
خورش بره ترکی با نخود 18

شعله را کم کنید، پیازها را اضافه کنید و تفت دهید تا کمی سرخ شوند و سپس سیر را اضافه کنید.

اگر پیاز مروارید یا موسیر کوچک ندارید، می توانید از 2 پیاز بزرگ استفاده کنید.

shallots and onions are added to the lamb for sautéing
خورش بره ترکی با نخود 19

پیازهای بزرگ را به قطعات درشت خرد کنید. یک دقیقه دیگر تفت دهید سپس رب گوجه فرنگی و فلفل را اضافه کنید.

اگر رب فلفل قرمز ندارید از 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی اضافی استفاده کنید.

روی آرد بپاشید و سریع هم بزنید.

tomato paste and flour are stirred in the dutch oven
خورش بره ترکی با نخود 20

تابه را با کمی آب لعاب بریزید تا تکه‌های چسبیده به ته تابه آزاد شوند، سپس نخود را اضافه کنید.

اگر از نخودهای کنسرو شده و پخته شده استفاده می کنید، آنها را تا پایان زمان پخت اضافه کنید.

the stock and chickpeas are added to the pa
خورش بره ترکی با نخود 21

بقیه آب را به همراه فلفل قرمز، فلفل سیاه تازه آسیاب شده و نمک اضافه کنید.

بگذارید بجوشد و سپس درب آن را گذاشته و در فر قرار دهید.

به مدت 2 ساعت یا تا زمانی که گوشت و نخود نرم شوند بپزید.

مایع را بررسی کنید و در صورت نیاز مقدار بیشتری اضافه کنید.

خورش را هر نیم ساعت یکبار هم بزنید تا به کف فر هلندی نچسبد.

Turkish lamb stew With chickpeas is cooked for 2 hours in the oven

لطفاً برای فهرست کامل مواد با اندازه‌گیری، روش کامل دستور غذا، یادداشت‌های دستور غذا، و اطلاعات تغذیه‌ای، به کارت دستور غذا در زیر بروید.

نکات برتر از سرآشپز

  • می توانید این خورش/سوپ نخود خوشمزه را روی اجاق گاز با استفاده از تابه ای با پایه سنگین درست کنید. زمان پخت ممکن است متفاوت باشد و همچنین ممکن است لازم باشد آن را بیشتر هم بزنید تا به کف تابه نچسبد.
  • برای این خورش بره مغذی (در صورت امکان) از آب خانگی استفاده کنید. راز بسیاری از سوپ‌ها، سس‌ها و خورش‌های خوشمزه قطعاً یک آب گوشت خانگی با کیفیت خوب است. اگرچه برای تهیه یک آبگوشت خانگی خوب زمان و تلاش لازم است، اما قطعاً ارزش وقت گذاشتن را دارد. و تلاش سالم تر و مغذی تر از آنهایی است که در مغازه خریداری می شوند.
  • همچنین استوک خانگی دارای غنای کاملی است که از ژلاتین استخوان ها و بافت های همبند ناشی می شود. بنابراین، اگر در حال و هوای واقعی داخلی هستید، خورش خود را آماده کنید و برای دستیابی به طعم های اضافی از آن برای این خورش استفاده کنید. در اینجا دستور العمل استاک گاو خانگی ما است.

سؤالات متداول دستور غذا

چگونه باقیمانده‌ها را نگهداری کنیم؟

باقی مانده‌ها را در یک ظرف در بسته نگهداری می‌کنیم. تا پنج روز در یخچال. اگر می‌خواهید آنها را طولانی‌تر نگه دارید، می‌توانید آنها را فریز کنید و تا سه ماه از آنها لذت ببرید!

نوع گوشت مناسب برای خورش چیست؟

اگر شما گوشت گاو را به جای گوشت بره ترجیح می دهید، بهترین برش گوشت، گوشت مرمری است که مقداری چربی و بافت های همبند مانند سینه، چاک یا ساق پا روی آن باشد.

دستور پخت های مرتبط

برای دستور العمل های غذایی راحت تر، چرا امتحان نکنید:

این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.

امیدوارم از روند تهیه این خورش بره و نخود ترکی دلچسب و غنی به همان اندازه که از خوردن آن لذت می برید لذت ببرید! ? 

خوشحالی! / افیه اولسون!

lamb and chickpea stew served in a white plate

خورش بره ترکی با نخود (Nohut)

آیلا کلولی

خورش بره ترکی با نخود (معروف به سوپ نوهوت یاهنی یا نخود) یک غذای سنتی ترکی است که با گوشت بره، نخود و پیاز مروارید درست می‌شود.

stop offset=”0%” stop-opacity=”1″/>

زمان آماده سازی 30 دقیقه

زمان پخت 2 ساعت 45 دقیقه

زمان کل 3 ساعت 15 دقیقه

دوره درس اصلی

آشپزی مدیترانه ای، ترکی

سرویس ها 4 افراد

کالری 644 kcal

مواد تشکیل دهنده 

 

دستورالعمل ها 

  • نخودها را یک شب با آب فراوان خیس کنید.

  • نخودها را آبکش کرده و در تابه ای با آب فراوان روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و بگذارید بجوشد.

  • شعله را کم کنید و 30-40 دقیقه دیگر بپزید یا تا کمی نرم شود. نخودها را آبکش کنید و کنار بگذارید. اگر از زودپز استفاده می کنید، بسته به تنظیمات، زمان پخت باید حدود 20-25 دقیقه روی حرارت بسیار کم باشد.

  • فر فن را از قبل روی 180 درجه سانتیگراد تا 360 درجه فارنهایت گرم کنید (اگر در اجاق هلندی میپزید) .

  • فر هلندی یا ماهیتابه سنگین را روی حرارت متوسط ​​رو به بالا گرم کنید، سپس زیتون را اضافه کنید و گوشت بره را تفت دهید. این کار را به صورت دسته‌ای انجام دهید تا همه گوشت‌ها به طور مساوی طلایی شوند.

  • حرارت را ملایم کنید، پیازها را اضافه کنید و تفت دهید تا کمی سرخ شوند، سپس سیر را اضافه کنید.

  • یک دقیقه دیگر تفت دهید سپس رب گوجه فرنگی و فلفل را با هم مخلوط کنید.

  • افزودن آرد را بپزید و مخلوط را سریع هم بزنید.

  • با کمی آب ماهیتابه را لعاب دهید و سپس نخود را اضافه کنید.

  • بقیه مایه را به همراه فلفل قرمز، فلفل سیاه تازه آسیاب شده و نمک اضافه کنید، سپس آن را بجوشانید.

  • اگر با استفاده از اجاق هلندی در فر می‌پزید، درب آن را گذاشته و در آن قرار دهید. فر به مدت 2 ساعت یا تا زمانی که گوشت و نخود نرم شوند بپزید. مایع را بررسی کنید و در صورت نیاز مقدار بیشتری آب اضافه کنید. خورش را هر نیم ساعت یکبار هم بزنید تا نچسبد.

  • اگر روی اجاق گاز در تابه ای سنگین می پزید، حرارت را کم کرده و به آرامی به مدت 2 ساعت یا تا زمانی که گوشت و نخود نرم شوند، بجوشانید. مایع را بررسی کنید و در صورت نیاز مقدار بیشتری آب اضافه کنید. خورش را هر نیم ساعت یکبار هم بزنید تا نچسبد.

یادداشت

  • اگر به دنبال روش جدیدی برای خوردن نخود هستید، این خورش بره ایده خوبی است.
  • می توانید این خورش/سوپ نخود خوشمزه را روی اجاق گاز با استفاده از تابه ای با پایه سنگین درست کنید. زمان پخت ممکن است متفاوت باشد، و همچنین ممکن است لازم باشد آن را بیشتر هم بزنید تا به کف تابه نچسبد.
  • راز بسیاری از سوپ‌ها، سس‌ها و خورش‌های خوشمزه، مطمئناً یک آب گوشت خانگی با کیفیت خوب است.
  • اگر گوشت گاو را به جای گوشت بره ترجیح می دهید، بهترین برش گوشت، گوشت مرمری است که مقداری چربی و بافت های همبند روی آن مانند سینه، چاک یا ساق پا دارد.

تغذیه

کالری: 644کیلو کالری کربوهیدرات: 57gپروتئین: 59gچربی: 20g چربی اشباع شده: 5gچربی اشباع نشده چندگانه: 3gچربی تک غیراشباع: 9gکلسترول: 135میلی گرمسدیم: 1016میلی گرمپتاسیم: 1535میلی گرم فیبر: 13 gقند: 14gویتامین پاسخ: 120IUویتامین C: 9میلی گرم کلسیم: 115 mgIron: 9mg

این پست از پیوندهای وابسته استفاده می کند. این بدان معناست که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کارمزد برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.

خورش بره ترکی با نخود 22
حتما بخوانید : موساکا یونانی (Musaka)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا