آشپزی

تارت آکس فریز – تارت کاستارد توت فرنگی فرانسوی

تارت آکس فریز – تارت کاستارد توت فرنگی فرانسوی

Tart aux Fraises خوشمزه و با طراوت – تارت توت فرنگی فرانسوی با کاستارد دسر عالی برای استقبال از شروع تابستان در کنار عزیزانتان است.

اکنون توت فرنگی ها در فصل هستند و همه جا توت فرنگی های آبدار می بینید.

درست مانند Easy No-Bake Strawberry Tiramisu، این تارت میوه ای کلاسیک عالی است انتخابی برای چای بعدازظهر، گردهمایی های خانوادگی یا یک جشن.

best strawberry tart recipe
تارت آکس فریز تارت کاستارد توت فرنگی فرانسوی 26
پرش به:

اما اجازه ندهید کلمه “فرانسوی” شما را فریب دهد. این تارت توت فرنگی فرانسوی با کاستارد یکی از آن دستور العمل های 5 ساعته، 50 مرحله ای و فوق العاده پیچیده نیست.

French strawberry tart
تارت آکس فریز تارت کاستارد توت فرنگی فرانسوی 27

برعکس، این یک دستور غذای نسبتاً ساده است و تنها کاری که باید انجام دهید این است که یک خمیر شیرینی شیرین، خامه دیپلمات (معروف به کرم دیپلمات، نوعی کاسترد فرانسوی غلیظ و خوشمزه)، و مقداری توت فرنگی آبدار را تهیه کنید.

تهیه این تارت کاستارد فرانسوی جدا از زمان انتظار برای سرد کردن شیرینی شور و خامه دیپلمات، نسبتاً سریع است.

A slice of Tart aux Fraises - French Strawberry Tart with Custard served on a plate
تارت آکس فریز تارت کاستارد توت فرنگی فرانسوی 28

اگر عاشق غذاهای فرانسوی هستید، ممکن است بخواهید به دستور العمل های فرانسوی دیگر من مانند به فرانسوی سنتی نگاهی بیندازید. سوپ پیاز، موس au Chocolat – موس شکلاتی فرانسوی، و پاته جگر مرغ.

چرا این دستور غذا جواب می دهد؟

  • این تارت آکس فریز آسان – تارت توت فرنگی فرانسوی با کاستارد بسیار سبک، با طراوت، خامه ای و سرشار از طعم توت است.
  • ازدحام خشنود است و 8 وعده درست می کند.
  • می توانید شیرینی و کرم دیپلمات را از چند روز قبل آماده کنید و در یخچال نگهداری کنید تا آماده مونتاژ شود.
  • این دستور العمل ساده تارت توت فرنگی با تصاویر و دستورالعمل های گام به گام بسیار آسان است.
  • Tart aux Fraises – تارت کاستارد توت فرنگی فرانسوی به اندازه کافی برای یک جشن زیبا است، اما آنقدر ساده است که می توانید آن را در هر روز از هفته کنار هم بگذارید.
French strawberry tart
تارت آکس فریز تارت کاستارد توت فرنگی فرانسوی 29

کرم دیپلمات چیست؟

خامه دیپلمات (کرم دیپلمات) کاستردی است که از مخلوط خامه شیرینی و خامه فرم گرفته تهیه می شود.

من ترجیح می‌دهم از آن برای تارت یا کیک‌هایی مانند کیک اکلر شکلاتی با شیرینی چوکس و < استفاده کنم. a href="https://cookingorgeous.com/blog/strawberry-mille-feuille/">Strawberry Mille Feuille زیرا بافتی نرم تر از خامه شیرینی دارد.

مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها

لطفاً برای فهرست کامل مواد با اندازه‌گیری، روش کامل دستور غذا، یادداشت‌های دستور غذا، و اطلاعات تغذیه‌ای، به کارت دستور غذا در زیر بروید.

خمیر شیرینی شیرین

Labelled picture of ingredients for Tart aux Fraises - French Strawberry Custard Tart
تارت آکس فریز تارت کاستارد توت فرنگی فرانسوی 30
  • کره – من همیشه از کره بدون نمک برای شیرینی ها استفاده می کنم زیرا می خواهم مقدار نمک را کنترل کنم. مطمئن شوید که کره شما سرد شده است و پس از برش به صورت مکعبی، آن را به مدت 10 تا 15 دقیقه در فریزر قرار دهید.
  • آرد سفید ساده – به عنوان آرد همه منظوره نیز شناخته می شود. برای تهیه کیک، کلوچه، شیرینی و سس غلیظ کننده مناسب است. قبل از استفاده از آن در شیرینی های خود آن را الک کنید.
  • آسینگ شکر – من از مقدار کمی پودر قند برای خمیر شیرینی شیرین خود استفاده می کنم تا به کیسه تارت کمی شیرین شود.
  • آرد بادام – مقدار کمی آرد بادام به شیرینی طعم و مزه می بخشد.
  • نمک – به تعادل طعم و تقویت سایر مواد کمک می کند. افزودن مقدار کمی نمک در اکثر دستور العمل های دسر ضروری است.
  • تخم مرغ – از یک تخم مرغ تازه و آزاد در دمای اتاق استفاده کنید.

کرم دیپلمات

Labelled picture of ingredients for tart aux fraises - French strawberry custard tart
تارت آکس فریز تارت کاستارد توت فرنگی فرانسوی 31
  • شیر – من همیشه از شیر پرچرب استفاده می کنم که در بطری های آبی در بریتانیا فروخته می شود. استفاده از شیر با محتوای چربی بالا برای دستیابی به کاسترد غنی و خوشمزه که عنصر کلیدی این تارت توت فرنگی فرانسوی است، ضروری است.
  • شکر – هم شکر دانه‌ریز و هم شکر ریز با این دستور غذا عالی عمل می‌کنند.
  • زرده‌های تخم‌مرغ – غنای بیشتری می‌دهند و ساختار را ایجاد می‌کنند. برخی از دستور العمل ها به تخم مرغ کامل نیاز دارند، اما من به شدت توصیه می کنم از زرده تخم مرغ فقط برای بهترین بافت و طعم استفاده کنید.
  • رب وانیل – من از رب لوبیا وانیل یا عصاره برای طعم عمیق و لذیذ وانیل. از استفاده از وانیل مصنوعی برای تهیه کرم شیرینی پزی خودداری کنید.
  • آرد – من از آرد ساده استفاده می کنم و با آرد ذرت مخلوط می کنم تا خامه قنادی غلیظ شود.
  • کره– از کره بدون نمک با کیفیت خوب استفاده کنید. به خامه شیرینی درخشندگی و طعم می بخشد.
  • کرم – می توانید از خامه دوبل/خامه سنگین یا خامه فرم گرفته برای تهیه کرم شانتی استفاده کنید. قبل از هم زدن از سرد بودن آن اطمینان حاصل کنید و آن را تا زمانی که به آن نیاز دارید در یخچال نگهداری کنید. هنگام زدن خامه باید با سرعت کم شروع کنید و به تدریج آن را افزایش دهید. وقتی خامه به قوام لوله‌پذیری رسید، زدن آن را متوقف کنید تا از هم زدن زیاد آن جلوگیری کنید.
  • توت فرنگی – از بهترین توت فرنگی های تازه ای که می توانید پیدا کنید استفاده کنید. توت فرنگی یخ زده برای این دستور غذا مناسب نیست. می توانید آن ها را با تمشک یا هر نوع توت فصلی جایگزین کنید.
  • مربای ناپژ – مربای زردآلو برای لعاب دادن تارت میوه در فرانسه محبوب ترین است. اما مرباهای دیگری مانند مربای توت فرنگی، مربای تمشک، ژله به، یا مربای هلو نیز عالی عمل می کنند. آن را از یک صافی توری ریز رد کنید تا تکه ها یا دانه ها را قبل از استفاده روی تارت خود دور بریزید.

چگونه تارت آکس فریز درست کنیم – تارت کاستارد توت فرنگی فرانسوی؟

تهیه تارت توت فرنگی فرانسوی، علیرغم منشا فرانسوی آن، بسیار ساده است.

با این حال، برای دستیابی به بهترین نتایج، باید چند نکته ساده را دنبال کنید:

خمیر شیرینی شیرینی را آماده کنید

برای تهیه خمیر، آرد، کره، پودر قند، نمک و آرد بادام را در یک کاسه همزن بریزید.

the flour, almond flour, butter and salt are placed in a bowl
تارت آکس فریز تارت کاستارد توت فرنگی فرانسوی 32

خمیر را با مالش بین نوک انگشتان خود کار کنید.

تخم مرغ را اضافه کنید و با چنگال مخلوط کنید.

egg is added to the bowl
تارت آکس فریز تارت کاستارد توت فرنگی فرانسوی 33

مخلوط را روی سطح کار برگردانید و ورز دهید تا خمیر یکدستی به دست آید بدون اینکه زیاد کار کنید.

pate a sucre is formed for making Tart aux Fraises - French Strawberry Custard Tart
تارت آکس فریز تارت کاستارد توت فرنگی فرانسوی 34

خمیر را کمی صاف کنید، آن را در فیلم بپیچید و حداقل 30 دقیقه در یخچال بگذارید.

the pate sucre is wrapped in cling film
تارت آکس فریز تارت کاستارد توت فرنگی فرانسوی 35

وقتی خمیر سرد شد، فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد (356 درجه فارنهایت) گرم کنید.

اجازه دهید خمیر به مدت 10 دقیقه در دمای اتاق بماند تا به قدری نرم شود که بچرخد اما خیلی نرم نباشد.

خمیر را روی سطح کمی آردپاشی شده به ضخامت ½ سانتی متر / دایره 23 سانتی متر (9 اینچ) باز کنید.

rolling the pate a sucre for making Tart aux fraise - French Strawberry Custard Tart
تارت آکس فریز تارت کاستارد توت فرنگی فرانسوی 36

یک قالب تارت فلوت دار 20 سانتی متری (8 اینچی) با ته شل را خط بکشید.

خمیر را بدون کشش محکم به دو طرف و پایین فشار دهید و خمیر اضافی را جدا کنید.

خمیر را با چنگال سوراخ کنید و روی آن را بپوشانید و قبل از پخت کور به مدت 30 دقیقه در فریزر قرار دهید.

این مرحله برای جلوگیری از جمع شدن شیرینی در حین پخت کور ضروری است.

lining the tart tin with the pastry
تارت آکس فریز تارت کاستارد توت فرنگی فرانسوی 37

قالب تارت را با کاغذ روغنی یا فویل قلع بپوشانید تا لبه‌ها را بپوشانید تا نسوزند.

برای جلوگیری از بالا آمدن خمیر با نخود خشک یا برنج پر کنید و حدود 15 دقیقه بپزید.

the tart base is baked half way through
تارت آکس فریز تارت کاستارد توت فرنگی فرانسوی 38

نخود یا برنج را بردارید و 8 تا 10 دقیقه دیگر بپزید تا قهوه ای طلایی شود.

قبل از پر کردن آن با خامه شیرینی، بگذارید روی توری سیمی خنک شود.

the tart base is naked until golden brown
تارت آکس فریز تارت کاستارد توت فرنگی فرانسوی 39

کرم دیپلمات را آماده کنید

در حالی که خمیر شیرینی شیرین در فریزر است، درست قبل از پختن کورک، خامه دیپلمات را درست کنید.

شیر و کره را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط ​​قرار دهید تا بجوشد. قابلمه را از روی حرارت بردارید.

heat the milk, butter and vanilla on low heat
تارت آکس فریز تارت کاستارد توت فرنگی فرانسوی 40

در یک کاسه، زرده‌های تخم‌مرغ و شکر را با همزن بزنید تا مخلوط رنگ پریده و غلیظ شود.

mix the eggs with sugar in a bowl
تارت آکس فریز تارت کاستارد توت فرنگی فرانسوی 41

آرد را به همراه آرد ذرت اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند.

the eggs, flour and cornflour are mixed to make creme diplomat for eclair cake(ekpa pasta)
تارت آکس فریز تارت کاستارد توت فرنگی فرانسوی 42

نیمی از شیر داغ را به مخلوط آرد و تخم مرغ اضافه کنید.

خوب هم بزنید تا زرد کمرنگ شود.

add half of the hot milk to egg/flour mixture
تارت آکس فریز تارت کاستارد توت فرنگی فرانسوی 43

مخلوط را با بقیه شیر در قابلمه بریزید.

قابلمه را برگردانید تا داغ شود و بپزید تا غلیظ شود و مدام هم بزنید.

return the mixture into the saucepan
تارت آکس فریز تارت کاستارد توت فرنگی فرانسوی 44

اجازه دهید یک دقیقه بجوشد و مدام هم بزنید سپس آن را از روی حرارت بردارید.

بگذارید خنک شود.

cook the creme patisserie until it thickens
تارت آکس فریز تارت کاستارد توت فرنگی فرانسوی 45

وقتی خامه شیرینی‌پزی به دمای اتاق رسید، شروع به زدن خامه دوبل یا خامه بزنید تا زمانی که اوج‌های سفت داشته باشید.

whisking the cream until it stiffs
تارت آکس فریز تارت کاستارد توت فرنگی فرانسوی 46

خامه قنادی را هم بزنید تا شل شود، سپس خامه فرم گرفته را در 2 مرحله به آرامی داخل خامه قنادی بریزید.

adding the whipped cream to cooled creme patisserie
تارت آکس فریز تارت کاستارد توت فرنگی فرانسوی 47

Tart aux Fraises – تارت کاستارد توت فرنگی فرانسوی

برای جمع آوری تارت، خامه دیپلمات را با قاشق در پوسته شیرینی شیرین پخته شده بریزید و روی آن را با پشت قاشق یا کاردک صاف کنید.

diplomat cream is placed in sweet pastry case
تارت آکس فریز تارت کاستارد توت فرنگی فرانسوی 48

توت فرنگی ها را روی خامه شیرینی بچینید و آنها را با برس nappage بمالید. .

arranging the strawberries on diplomat creme
تارت آکس فریز تارت کاستارد توت فرنگی فرانسوی 49

نکات برتر سرآشپز

  • وقتی شیرینی را درست می کنید، مطمئن شوید که کره شما سرد شده است و بعد از اینکه به صورت مکعبی برش زدید، آن را به مدت 10-15 دقیقه در فریزر قرار دهید.
    خمیر شیرینی را قبل از پخت کور به مدت 30 دقیقه در فریزر قرار دهید تا در حین پخت کورک چروک نشود.
  • از یک ماهیتابه تارت با کف قابل جابجایی استفاده کنید که در هنگام بلند کردن تارت از پوسته حمایت می‌کند.
  • از استفاده از جایگزین ها و تغییر دستور غذا خودداری کنید، مگر اینکه بتوانید این دستور پخت تارت را دوباره فرموله کنید و بتوانید تعادل را در بافت و همچنین طعم حفظ کنید.

سؤالات متداول دستور غذا

در Tart aux Fraises – تارت کاستارد فرانسوی توت فرنگی چه مقدار کالری دارد؟

اگر شما دستور غذا را دنبال کنید و از همان مواد استفاده کنید، یک قسمت از این تارت میوه ای خوشمزه فقط 330 کیلو کالری دارد!

آیا می توانید تارت توت فرنگی را فریز کنید؟

پیشنهاد نمی کنم تارت های تهیه شده با آن را فریز کنید. توت های تازه چون بعد از یخ زدایی خیس می شوند. می توانید شیرینی و کرم دیپلمات را به طور جداگانه تا 3 ماه منجمد کنید و سپس آنها را یخ زدایی کنید تا تارت با توت فرنگی/توت تازه درست شود.

مدت ماندگاری تارت توت فرنگی در یخچال چقدر است؟

این تارت را می توانید تا 3 روز در یخچال نگهداری کنید. شیرینی بعد از 24 ساعت کمی نرم می شود اما طعم آن همچنان خوشمزه است.

برای دستور العمل های خوشمزه تر با توت فرنگی، چرا امتحان نکنید:

این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.

امیدوارم از روند تهیه این Tart aux Fraises خوشمزه – تارت فرانسوی توت فرنگی کاستارد به همان اندازه که از خوردن آن لذت می برید لذت ببرید! ? 

خوشحالی! / افیه اولسون!

French strawberry tart

Tart aux Fraises – French Strawberry Custard Tart

آیلا کلولی

Delicious and refreshing Tart aux Fraises – French Strawberry Tart with Custard is the perfect dessert to welcome the start of summer with your loved ones.

stop offset=”0%” stop-opacity=”1″/>

Prep Time 1 hour

Cook Time 25 minutes

Total Time 1 hour 25 minutes

کورس دسر

آشپزی فرانسوی، مدیترانه ای

Servings 8 People

Calories 330 kcal

Ingredients 

 

Instructions 

Making the Sweet Pastry Dough

  • Place the flour, butter, icing sugar, salt, and almonds in a mixing bowl.

  • Work the dough by rubbing it between your fingertips.

  • Add the egg and mix using a fork.

  • Turn the mixture out on a work surface and knead to form a smooth dough without overworking it.

  • Flatten the dough out slightly, wrap it in cling film and refrigerate for at least 30 minutes and up to 2 days.

  • Once the dough is chilled, preheat the oven to 180°C and let the dough sit at room temperature for 10 minutes until soft enough to roll but not too soft.

  • Roll the dough out on a lightly floured surface to ½ cm thickness / 23 cm (9″) circle and line a 20 cm (8″) fluted, loose-bottomed tart tin.

  • Press the dough firmly against the sides and bottom without stretching it and trim off the excess dough.

  • Prick the dough all over with a fork, cover it, and place it in the freezer for at least 30 minutes before blind baking.

  • Preheat the oven to 175° C – 350° F (fan oven).

  • Line the tart tin with parchment paper or tin foil, covering the edges to avoid them from burning.

  • Fill with dried chickpeas or rice to prevent the dough from rising and bake for about 15 minutes, remove the chickpeas or rice and cook for another 10 minutes until golden brown.

  • Let it cool down on a wire rack before filling it with the pastry cream.

Preparing the Diplomat Cream

  • Place the milk, vanilla paste, and butter in a saucepan and bring to a boil over medium heat. Remove the saucepan from the heat.

  • In a bowl, whisk together the egg yolks and sugar until the mixture becomes pale and thick. Add the flour along with the cornflour and whisk to combine.

  • Add half of the hot milk into the flour-egg mixture, whisking well, and return the mixture into the saucepan with the rest of the milk.

  • Return the saucepan to heat and cook until it thickens, whisking continuously. Let it boil for a minute constantly stirring then remove it from the heat. Let it cool down to room temperature.

  • When the pastry cream has reached room temperature, start whipping the double cream or whipping cream until you reach stiff peaks.

  • Whisk the pastry cream to loosen then fold in the whipped cream gently in 2 stages.

Assembling the Tart

  • Spoon the diplomat cream into the baked sweet pastry shell, and level the top with the back of a spoon or a spatula.

  • Arrange the strawberries over the pastry cream and brush them with nappage.

یادداشت

  • When making the pastry, make sure your butter is chilled and put it into the freezer for 10-15 minutes after cutting it into cubes.
  • Place the pastry dough in the freezer for 30 minutes before blind baking to avoid the pastry shrinking while blind baking.
  • Use a tart pan with a removable bottom, which will support the crust when lifting your tart.
  • Avoid using substitutes and changing the recipe unless you can reformulate this tart recipe and be able to keep the balance in texture as well as flavor.
  • Always measure your ingredients with a digital kitchen scale.

Nutrition

Calories: 330kcalCarbohydrates: 38gProtein: 5gFat: 18gSaturated Fat: 10gPolyunsaturated Fat: 1gMonounsaturated Fat: 5gTrans Fat: 1gCholesterol: 94mgSodium: 24mgPotassium: 170mgFiber: 2gSugar: 19gVitamin A: 610IUVitamin C: 37mgCalcium: 63mgIron: 1mg

این پست از پیوندهای وابسته استفاده می کند. این بدان معناست که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کارمزد برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا