آشپزی

استاک گوشت گاو خانگی

استاک گوشت گاو خانگی

راز بسیاری از سوپ‌ها، سس‌ها و خورش‌های خوشمزه، یک گوشت گاو خانگی با کیفیت خوب و غنی است که از ابتدا تهیه می‌شود. اگرچه برای تهیه یک انبار با کیفیت خوب زمان و تلاش لازم است، اما مطمئناً ارزشش را دارد!

d8a7d8b3d8aad8a7daa9 daafd988d8b4d8aa daafd8a7d988 d8aed8a7d986daafdb8c 64edb2b732168
استاک گوشت گاو خانگی 10
پرش به:

همه رستوران‌ها و هتل‌های خوب گوشت گاو خود را در دسته‌های بزرگ درست می‌کنند تا در سس‌ها، سوپ‌ها یا خورش‌هایشان استفاده کنند.

وقتی در یک هتل بزرگ در لندن به عنوان یک سرآشپز حرفه ای کار می کردم، نحوه درست کردن این گوشت گاو را یاد گرفتم. ما آن را در دسته های بزرگ چند بار در هفته درست می کردیم.

هنوز از همان مواد و تکنیک‌ها برای تهیه آن در خانه استفاده می‌کنم.

چرا باید گوشت گاو را در خانه درست کنید؟

  • استاک گاو خانگی از ابتدا سالم تر و مغذی تر از گوشت های خریداری شده در مغازه است.
  • همچنین دارای غنای کاملی است که از ژلاتین استخوان ها و بافت های همبند ناشی می شود.
  • یک گوشت گاو خانگی خوب که از ابتدا تهیه شده باشد طعم بهتری دارد و حاوی نمک نیست.
  • اگر آنها را در دسته‌های بزرگ گوشت گاو درست کنید و تا 3 ماه در فریزر نگه دارید، می‌توانید مقداری پنی نیز ذخیره کنید.
  • این دستور پخت گوشت گاو نیازی به فهرست بزرگی از مواد ندارد. تنها چیزی که نیاز دارید مقداری استخوان گاو، چند سبزی و گیاهان معطر است. .
  • یک سوپ خانگی خوب کلیدی برای سوپ ها، خورش ها و سس های خوشمزه است!
  • ساخت گوشت گاو خود به این معنی است که می توانید از گوشت گاو، سبزیجات و مواد معطر انتخابی خود استفاده کنید.

استاک گوشت گاو در مقابل آبگوشت گاو

آبگوشت

استاک گاو با استخوان‌های گوشت گاو که به آرامی جوشانده می‌شوند تهیه می‌شود تا مایع آشپزی غلیظ‌تر و غنی‌تر شود. همچنین وقتی سرد شود بافت ژلاتینی دارد.

آب گوشت گاو از جوشاندن گوشت گاو در آب با mirepoix، معطرها، و گیاهان. بسیار نازک تر با طعم کمتری است.

مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها

bones for homemade beef stock
استاک گوشت گاو خانگی 11

از چه استخوان هایی برای گوشت گاو استفاده کنیم؟

عنصر کلیدی برای یک استاک واقعا خوب، استخوان های گوشتی با مغز است. گوشت طعم و مزه می دهد در حالی که فردا به گوشت عطر و طعم می دهد.

برای طعم بیشتر، استخوان‌های گوشتی مانند  دم گاو، ساق پا، و دنده‌های کوتاه را اضافه کنید.

برای تهیه این آبگوشت استخوان گاو می توانید مقداری استخوان از قصاب خود تهیه کنید. مطمئن شوید که از قصاب خود بخواهید که استخوان ها را برای شما به قطعات کوچکتر، به خصوص استخوان های مغز، برش دهد.

mirepoix and aromatics for beef stock

  • Mirepoix – ترکیبی از پیاز، کرفس و هویج است. برخی از دستور العمل ها پیشنهاد می کنند که آنها را کامل در انبار قرار دهید، اما من آنها را در اندازه های درشت برش می دهم تا بهترین نتیجه را داشته باشید.
  • رب گوجه‌فرنگی– طعم غنی، اومامی و رنگ قهوه‌ای را به مایه می‌افزاید. همچنین اسیدیته را اضافه می کند که به تجزیه بافت همبند در استخوان ها برای دستیابی به بافتی ژله مانند کمک می کند.
  • مواد معطر – آویشن، برگ بو، دانه فلفل و ساقه جعفری رایج ترین طعم دهنده هایی هستند که به گوشت گاو اضافه می شوند.

چگونه گوشت گاو را از اول تهیه کنیم؟

این یک دستور العمل ساده است که باید دنبال کنید. با این حال، برای دستیابی به بهترین نتایج، باید چند نکته و مراحل ساده را دنبال کنید:

استخوان و سبزیجات را برشته کنید

برشته کردن استخوان‌ها و سبزیجات باعث ایجاد طعم می‌شود و همچنین برای تیره‌کردن رنگ مایه ضروری است. مطمئن شوید که استخوان‌ها را تا قهوه‌ای بدون سوختن برشته کنید.

فر را با دمای 220 درجه سانتیگراد تا 428 درجه فارنهایت گرم کنید. وقتی فر داغ شد، استخوان ها را در سینی بگذارید و به مدت 25 دقیقه تفت دهید.

beef bones for homemade beef stock are placed on a tray for roasting
استاک گوشت گاو خانگی 12

سینی را از فر خارج کنید و رب گوجه فرنگی را روی استخوان ها بمالید و سبزیجات را روی استخوان ها اضافه کنید.

tomato paste and mirepoix are added to the roasted bones
استاک گوشت گاو خانگی 13

سینی را دوباره در فر قرار دهید و 20 تا 25 دقیقه دیگر تفت دهید تا سبزیجات کمی ذغالی شوند.

add the vegetables and roast for another 20 minutes
استاک گوشت گاو خانگی 14

سهام را به آرامی بجوشانید

قابلمه را با آب سرد پر کنید، به اندازه 1 تا 2 اینچ از بالای استخوان ها و سبزیجات. به آرامی روی حرارت بسیار کم بجوشانید.

در حین پخت و پز آن را هم نزنید. جوشاندن یا هم زدن چربی و کف را با آب مخلوط می کند و باعث کدر شدن آن می شود.

add the bones and vegetables in a pot and fill with cold water
استاک گوشت گاو خانگی 15

در حالی که ذخایر شما به آرامی در حال جوشیدن است، همه تفاله ها به سطح می روند. هر چند وقت یکبار آنها را با ملاقه بشویید تا مایه شفافی پیدا کنید.

homemade beef stock
استاک گوشت گاو خانگی 16

آن را خنک و ذخیره کنید

در پایان زمان پخت، تمام مواد جامد را از ماهیتابه خارج کرده و مایه را از یک الک ریز داخل تابه یا قابلمه تمیز دیگری بریزید. داخل شیشه یا ظروف بریزید تا تا یک هفته در یخچال نگهداری شود.

چربی به سمت بالا بالا می رود و وقتی سرد می شود جامد می شود که به عنوان یک لایه محافظ در برابر باکتری ها عمل می کند. اگر می خواهید انبار را فریز کنید، چربی را دور بریزید، در غیر این صورت، آن را برای ماندگاری طولانی تری نگه دارید. می توانید آنها را تا 3 ماه در فریزر نگهداری کنید.

جایی که از گوشت گاو استفاده کنیم

آب گوشت گاو پایه بسیار خوبی برای تهیه سوپ یا خورش و همچنین تهیه سس است. از آنجایی که اکنون مقدار زیادی آب گوشت گاو خانگی دارید، زمان خوبی است که Bourguignon گوشت گاو جولیا چایلد کورو فصلیه، گونه های گوشت گاو سرخ شده، تاس کبابی – خورش گوشت گاو ترکی ، یا دستور العمل های کلبه پای سنتی.

متعجب خواهید شد که این آبگوشت گاو چقدر طعم و عمق به غذاهای شما می‌دهد، و با تغییر به این غذا به جای غذاهای خریداری شده از فروشگاه یا آب، دستور العمل‌های فعلی خود را دوباره اختراع خواهید کرد.

نکات برتر سرآشپز

  • مطمئن شوید که از قصاب خود بخواهید که استخوان ها را برای شما به قطعات کوچکتر تقسیم کند، به خصوص استخوان های مغز.
  • تفت دادن استخوان ها و سبزیجات باعث ایجاد طعم می شود و همچنین برای تیره شدن رنگ مایه ضروری است. مطمئن شوید که استخوان ها را تا قهوه ای بدون سوختن برشته کنید.
  • جوشاندن یا هم زدن گوشت گاو، چربی و تفاله را با آب مخلوط می‌کند و باعث کدر شدن آن می‌شود.
  • بعد از درست کردن آب گوشت، آن را در ظرف بزرگی بریزید و یک شب یا حداقل به مدت 5 ساعت در یخچال قرار دهید. با سرد شدن آب، چربی به سمت بالا شناور می شود و سفت می شود. چربی را تا زمانی که می خواهید از آب گوشت استفاده کنید نگه دارید و قبل از استفاده با قاشق یا کاردک آن را جدا کنید. چربی کمک می‌کند تا آب برای مدت بیشتری در یخچال تازه بماند.
  • صبور بودن کلید موفقیت در تهیه گوشت گاو خوب است. اجازه دهید مایه به مدت حداقل هفت تا هشت ساعت بجوشد. می‌توانید برای مدت زمان طولانی‌تر و غلیظ‌تر، تا 24 ساعت بجوشانید!

سؤالات متداول دستور غذا

جایگزین گوشت گاو چیست؟

بهترین جایگزین برای آب گوشت گاو آبگوشت است. اگرچه آنها بسیار شبیه هستند، اما چند تفاوت کلیدی بین استاک و آبگوشت وجود دارد. همچنین می توانید آن را با آب مرغ یا حبه های گوشت گاو جایگزین کنید.

چگونه می توانم ذخیره کنم آب گوشت گاو؟

اجازه دهید آب گوشت در دمای اتاق خنک شود، در ظروف دربسته یا شیشه های شیشه ای منتقل کنید و تا پنج روز در یخچال قرار دهید. از طرف دیگر، می توانید آنها را برای استفاده بعدی تا 5 ماه منجمد کنید. اگر باقیمانده موجودی را در شیشه های شیشه ای منجمد می کنید، مطمئن شوید که 2 تا 3 سانتی متر (1 اینچ) فضای سر خود را بگذارید تا از شکستن شیشه جلوگیری شود.

چگونه از کدر شدن آب گوشت گاو جلوگیری کنیم؟

آشپزی را شروع کنید آب گاو را با آب سرد بگذارید و اجازه دهید به آرامی بجوشد، بدون اینکه اجازه دهید بجوشد. همچنین در طول مدت پخت، کف را مرتباً بشویید.

برای دستور العمل های بیشتر می توانید از گوشت گاو خانگی استفاده کنید، چرا امتحان نکنید:

این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.

امیدوارم که از فرآیند تهیه این گوشت گاو خانگی خوشمزه به همان اندازه که از استفاده از آن در دستور العمل های خود لذت می برید لذت ببرید! ? 

خوشحالی! / افیه اولسون!

d8a7d8b3d8aad8a7daa9 daafd988d8b4d8aa daafd8a7d988 d8aed8a7d986daafdb8c 64edb2bdec6b7

استاک گوشت گاو خانگی

آیلا کلولی

استاک گاو خانگی که از ابتدا تهیه می‌شود، سالم‌تر و مغذی‌تر از گوشت‌های خریداری شده در مغازه است.

stop offset=”0%” stop-opacity=”1″/>

زمان آماده سازی 45 دقیقه

زمان پخت 6 ساعت

زمان کل 6 ساعت 45 دقیقه

کورس غذای اصلی، مخلفات، سوپ

< span class="wprm-recipe-details-label wprm-block-text-uppercase-faded wprm-recipe-tag-label wprm-recipe-cuisine-label">آشپزی غربی

سرویس ها 4 لیتر

کالری 146 kcal

مواد تشکیل دهنده 

 

دستورالعمل ها 

  • فر را با دمای 220 درجه سانتیگراد (430 درجه فارنهایت) از قبل گرم کنید.

  • وقتی فر داغ شد، استخوان ها را در سینی بگذارید و به مدت 25 دقیقه تفت دهید.

  • 25 دقیقه بعد سینی را از فر خارج کنید و رب گوجه فرنگی را روی استخوان ها بمالید.

  • سبزیجات را روی استخوان ها اضافه کنید و 20 تا 25 دقیقه دیگر تفت دهید.

  • استخوان های تفت داده شده و سبزیجات را در یک تابه بزرگ بریزید و به اندازه ای آب سرد اضافه کنید تا استخوان ها و سبزیجات، آویشن، برگ بو، ساقه جعفری و دانه فلفل.

  • <روی حرارت بسیار کم به مدت 6 تا 7 ساعت بجوشانید و هر از گاهی کف را روی سطح بمالید. در حین پخت نگذارید بجوشد یا هم نزنید.

  • در پایان زمان پخت، تمام مواد جامد را بردارید و دور بریزید.

  • مایه را از صافی ریز داخل قابلمه تمیزی بریزید و بگذارید خنک شود.

  • ماده را در شیشه ها یا ظروف weck بریزید تا تا یک هفته در یخچال یا تا 3 ماه در فریزر نگهداری کنید.

یادداشت

  • مطمئن شوید که از قصاب خود بخواهید که استخوان ها را برای شما به قطعات کوچکتر تقسیم کند، به خصوص استخوان های مغز.
  • برشته کردن استخوان‌ها و سبزیجات باعث ایجاد طعم می‌شود و همچنین برای تیره‌کردن رنگ مایه ضروری است. مطمئن شوید که استخوان‌ها را تا قهوه‌ای بدون سوختن تفت دهید.

  • جوشاندن یا هم زدن گوشت گاو، چربی و تفاله را با آب مخلوط می‌کند و باعث کدر شدن آن می‌شود.

  • بعد از درست کردن آب گوشت، آن را در ظرف بزرگی بریزید و یک شب یا حداقل به مدت 5 ساعت در یخچال قرار دهید. با سرد شدن آب، چربی به سمت بالا شناور می شود و سفت می شود. چربی را تا زمانی که می خواهید از آب گوشت استفاده کنید نگه دارید و قبل از استفاده با قاشق یا کاردک آن را جدا کنید. چربی کمک می‌کند تا آب برای مدت بیشتری در یخچال تازه بماند.

  • صبور بودن کلید موفقیت در تهیه گوشت گاو خوب است. اجازه دهید مایه به مدت حداقل هفت تا هشت ساعت بجوشد. می‌توانید برای مدت زمان طولانی‌تر و غلیظ‌تر، تا 24 ساعت بجوشانید!

تغذیه

کالری: 146کیلو کالری کربوهیدرات: 34gپروتئین: 5gچربی: 1g چربی اشباع شده: 1g< /span>چربی غیراشباع چندگانه: 1gچربی تک غیراشباع: 1gسدیم: 189میلی گرمپتاسیم: 807میلی گرم< /span>Fiber: 8g Sugar: 14 gVitamin A: 10827IU Vitamin C: 34mg< /span>Calcium: 129mg Iron: 3 mg

این پست از پیوندهای وابسته استفاده می کند. این بدان معناست که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کارمزد برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا