آشپزی

سوپ کدو تنبل بو داده وگان

سوپ کدو تنبل بو داده وگان

سوپ کدو حلوایی بو داده وگان یک غذای لذیذ، لذیذ و آرام بخش است، زمانی که هوس یک کاسه گرما دارید یا زمانی که هوا شروع به تغییر می کند.

با طعم فصلی بسته بندی شده است، درست کردن آن بسیار آسان است و برای سرگرمی عالی است.

spiced butternut squash soup served in a bowl garnished with coconut milk
سوپ کدو تنبل بو داده وگان 13

این بهترین دستور پخت سوپ کدو حلوایی همچنین گیاهی، بدون گلوتن و دوستدار سرخپوشان است.

پرش به:

در آن کدو و شیر نارگیل بو داده است و برای پاییز و زمستان عالی است.

چه آن را به عنوان پیش غذا برای شام شکرگزاری سرو کنید یا به عنوان غذای اصلی برای شام شب هفته، مطمئن شوید که مقداری نان برای فرو بردن.

چرا این دستور غذا جواب می دهد؟

  • این دستور پخت آسان سوپ کدو حلوایی ساده است و به چند ماده ساده نیاز دارد.
  • سرشار از ویتامین ها، مواد مغذی و طعم است.
  • سوپ کدو حلوایی ادویه‌ای بدون گلوتن، گیاه‌خواری، گیاه‌خواری و دوستدار سرخپوشان است که آن را برای سرو برای جمعیت زیادی عالی می‌کند.
  • می توانید این سوپ هرتی را از قبل درست کنید و درست قبل از سرو گرم کنید.
  • این سوپ کدو حلوایی سالم برای فریزر نیز مناسب است، باقیمانده آن تا 3 ماه در فریزر نگهداری می شود.

مواد مورد نیاز

لطفاً برای فهرست کامل مواد با اندازه‌گیری، روش کامل دستور غذا، یادداشت‌های دستور غذا، و اطلاعات تغذیه‌ای، به کارت دستور غذا در زیر پیمایش کنید.

Labeled picture of ingredients for spiced butternut squash soup
سوپ کدو تنبل بو داده وگان 14
  • کدو حلوایی تازه – ترجیح می دهم کل کدو حلوایی را بدون پوست کندن تفت داده و بعد از آن بیرون بیاورم. همچنین، می‌توانید قبل از تفت دادن، پوست آن را جدا کرده و به قطعات برش دهید یا از کدو حلوایی از قبل بریده شده برای تسریع فرآیند پخت استفاده کنید. کدو تنبل را می توان به عنوان جایگزین کدو حلوایی در این دستور تهیه کرد.
  • خمیر سیر و زنجبیل – این ماده مورد علاقه من است که برای آن استفاده می کنم دستور العمل های الهام گرفته از آسیا من معمولا آن را در دسته های بزرگ درست می کنم و برای استفاده در آینده فریز می کنم.
  • آب سبزیجات – راز سوپ‌ها و خورش‌های خوشمزه قطعاً استفاده از آب‌های خانگی است. . اگر استوک خانگی ندارید، از اجناس باکیفیت که در مغازه خریده اید استفاده کنید. قبل از اضافه کردن نمک اضافی به ظرف خود حتما چاشنی آن را بررسی کنید زیرا بیشتر آنها حاوی نمک هستند.
  • پیاز– طعم و شیرینی اومی را به سوپ اضافه می کند. می توانید از پیاز قهوه ای، سفید یا زرد ریز خرد شده استفاده کنید. موسیر نیز عالی عمل می کند.
  • شیر نارگیل – شیر نارگیل به سوپ غلیظ و خامه می بخشد.
  • ادویه جات ترشی جات – من دوست دارم از زردچوبه، چیلی، فلفل تازه آسیاب شده، گارام ماسالا و زیره برای این دستور سوپ استفاده کنم. مقدار را به سلیقه خود تنظیم کنید.

دستورالعمل های گام به گام

تهیه سوپ ادویه دار کدو حلوایی بسیار آسان است، با این حال، برای دستیابی به بهترین نتیجه باید چند مرحله ساده را دنبال کنید:

کدو تنبل را تفت دهید

فر را از قبل با دمای 200 درجه سانتیگراد (390 درجه فارنهایت) گرم کنید.

کدو حلوایی را با یک چاقوی تیز نصف کنید، دانه ها را بردارید و با کمی روغن زیتون بپاشید.

butternut squash is cut in halves and the seeds are scooped out
سوپ کدو تنبل بو داده وگان 15

آنها را روی یک ورقه یا ظرف پخت قرار دهید و به مدت 50 تا 55 دقیقه یا تا زمانی که نرم و کمی کناره ها کاراملی شوند، تفت دهید.

در حالی که کدو حلوایی در حال برشته شدن است، شروع به تهیه پایه سوپ کنید.

پایه سوپ

را آماده کنید

یک قابلمه بزرگ سوپ یا فر هلندی را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون به آن اضافه کنید. پیازها را اضافه کنید و تفت دهید تا شفاف شوند.

sautéing chopped onions with olive oil in a dutch oven
سوپ کدو تنبل بو داده وگان 16

وقتی پیازها نرم شدند، پودر زردچوبه، گارام ماسالا، فلفل چیلی، فلفل سیاه تازه آسیاب شده و نمک را اضافه کنید.

یک دقیقه دیگر تفت دهید.

spices are added to the sautéed onions
سوپ کدو تنبل بو داده وگان 17

رب گوجه فرنگی را به همراه سیر و رب زنجبیل هم بزنید.

یک دقیقه دیگر تفت دهید و مدام هم بزنید.

tomato paste and garlic&ginger paste are added to the pan
سوپ کدو تنبل بو داده وگان 18

شیر نارگیل را اضافه کنید و خوب هم بزنید.

Coconut milk is added to the pan
سوپ کدو تنبل بو داده وگان 19

ماده را هم بزنید، مخلوط را به جوش بیاورید و اجازه دهید به آرامی به مدت 30 دقیقه بجوشد تا کدو حلوایی برشته و آماده شود.

the stock is added to the pan
سوپ کدو تنبل بو داده وگان 20

وقتی کدو حلوایی پخته شد، بگذارید خنک شود تا زمانی که بتوان آن را در دست گرفت و گوشت آن را با قاشق بردارید.

roasted butternut squash is scooped out of its skin
سوپ کدو تنبل بو داده وگان 21

Blitz and Serve

کدو حلوایی تفت داده شده و پایه سوپ را در مخلوط کن بریزید و تا زمانی که بافتی یکدست و خامه ای پیدا کند، بریزید.

در روش دیگر، می‌توانید از مخلوط‌کن چوب، غذاساز یا مایع‌ساز استفاده کنید.

roasted butternut squash and soup base are in a bowl of the blender
سوپ کدو تنبل بو داده وگان 22

اگر می‌خواهید سوپتان داغ شود، سوپ را به تابه برگردانید یا مستقیماً از مخلوط‌کن با تکه‌ای نان خرد شده سرو کنید!

spiced butternut squash soup garnished with pumpkin seeds
سوپ کدو تنبل بو داده وگان 23

نکات برتر سرآشپز

  • تفت دادن کدو حلوایی طعم شیرینی خاکی، دودی و کاراملی می دهد که طعم عالی می بخشد و سوپ را حتی بهتر می کند.
  • می توانید سوپ کدو حلوایی تند را یک یا دو روز زودتر درست کنید و در صورت نیاز روی اجاق گاز روی حرارت متوسط ​​رو به پایین گرم کنید.
  • این سوپ خامه‌ای وقتی با کدو تنبل یا سیب‌زمینی شیرین درست می‌شود، طعم عالی دارد. یک راه عالی برای استفاده از کدو تنبل های هالووین باقی مانده!
  • می توانید با استفاده از کدو حلوایی از قبل برش داده شده در زمان صرفه جویی کنید و فرآیند را ساده کنید.

با سوپ کدو حلوایی چه چیزی سرو کنیم؟

بهترین همراه با این سوپ تند کره، یک تکه نان گرم است که می توانید در آن فرو ببرید.

ما عاشق خوردن سوپ خود با مقداری نان تخت تازه ترکی مانند بازلاما یا گوزلمه.

همچنین می‌توانید آن را با مقداری بورک سیب‌زمینی ترد، و اسفناج و فتا بورک، یا یک تکه برشته نان ساندویچ خانگی و یک کاسه سالاد جانبی سالم مانند سالاد خیار یونانییا سالاد پاستا ارزو برای یک وعده غذایی قابل توجه.

دستورالعمل های ذخیره سازی و گرم کردن مجدد

اجازه دهید سوپ تا دمای اتاق خنک شود و سپس آن را به ظرف دربسته منتقل کنید.

آن را حداکثر تا 5 روز در یخچال یا حداکثر تا 3 ماه در فریزر نگهداری کنید.

برای گرم کردن مجدد سوپ در یخچال کافی است مقدار دلخواه را در قابلمه ای بریزید.

آن را روی حرارت متوسط ​​رو به پایین گرم کنید، هر از گاهی هم بزنید تا کاملا گرم شود.

اگر سوپ یخ زده را دوباره گرم می‌کنید، ابتدا آن را یک شب در یخچال ذوب کنید.

سؤالات متداول دستور غذا

سوپ کدو حلوایی چقدر کالری دارد؟

این سوپ کدو حلوایی دلپذیر نه تنها خوشمزه، بلکه سالم و مفید است. پر از تغذیه
اگر دقیقاً از همان مواد ذکر شده در دستور غذا استفاده می کنید، 1 قسمت از این سوپ دوست داشتنی تنها 280 کالری دارد!

نحوه انتخاب کدو حلوایی خوب؟

هنگام خرید کدو حلوایی، مطمئن شوید که رسیده است تا بهترین طعم و مزه را داشته باشد.
به دنبال کدو حلوایی باشید. رنگ بژ، بدون هیچ گونه بریدگی یا کبودی عمیق.
مطمئن شوید که نسبت به اندازه اش سنگین است و هیچ نقطه سبزی ندارد.

این سوپ را با چه چیزی تزیین کنم؟

این مخملی سوپ به خوبی با تزیینات مختلف مانند یک حبه خامه نارگیل، مقداری سبزی تازه خرد شده (مانند آویشن یا مریم گلی)، کروتون، یا مقداری روغن زیتون جفت می شود.

برای دستور العمل های خوشمزه تر برای شکرگزاری، چرا امتحان نکنید:

این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.

امیدوارم از روند تهیه این سوپ کدو حلوایی ابریشمی، خوشمزه و تند به همان اندازه که از خوردن آن لذت می برید لذت ببرید! 🙂

خوشحالی! / افیه اولسون!

spiced butternut squash soup served in a bowl with pumpkin seeds

سوپ کدو حلوایی بو داده وگان

آیلا کلولی

سوپ کدو حلوایی بوته‌شده وگان یک غذای لذیذ، لذیذ و آرام‌بخش است که هوس یک کاسه گرما می‌کنید یا زمانی که هوا شروع به تغییر می‌کند.

stop offset=”0%” stop-opacity=”1″/>

زمان آماده سازی 5 دقیقه

زمان پخت 55 دقیقه

زمان کل 1 ساعت

کورس پیش غذا، غذای اصلی، سوپ

آشپزی آسیایی، هندی

سرویس ها 4 افراد

کالری 281 kcal

مواد تشکیل دهنده 

 

دستورالعمل ها 

  • فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد (390 درجه فارنهایت) از قبل گرم کنید.

  • کدوها را از وسط نصف کنید، دانه ها را بردارید و با 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون بریزید.

  • آنها را روی ظرف پخت قرار دهید و به مدت 50 دقیقه تفت دهید. 55 دقیقه یا تا زمانی که کناره ها نرم و کمی کاراملی شود.

  • در حالی که کدوها در حال تفت دادن هستند، شروع به تهیه پایه سوپ کنید.

  • یک تابه بزرگ با پایه سنگین یا فر هلندی را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون به آن اضافه کنید. پیازها را اضافه کنید و تفت دهید تا شفاف شوند.

  • وقتی پیازها نرم شدند پودر زردچوبه، گارام ماسالا، فلفل چیلی، فلفل سیاه تازه آسیاب شده و نمک را اضافه کنید. یک دقیقه دیگر تفت دهید.

  • رب گوجه فرنگی را به همراه رب سیر و زنجبیل هم بزنید. یک دقیقه دیگر تفت دهید و مدام هم بزنید.

  • شیر نارگیل را اضافه کنید و خوب هم بزنید.

  • مایه را هم بزنید، مخلوط را به جوش بیاورید و اجازه دهید به آرامی به مدت 30 دقیقه بجوشد تا کدو حلوایی برشته و آماده شود.

  • زمانی که کدو حلوایی پخته شد، بگذارید خنک شود. تا زمانی که بتوان آن را به دست گرفت و گوشت را با قاشق بیرون کشید.

  • کدوهای تفت داده شده و پایه سوپ را در مخلوط کن بریزید و آنقدر هم بزنید تا یکدست شود. یا می توانید از مخلوط کن دستی یا مایع ساز استفاده کنید.

  • اگر می‌خواهید سوپتان داغ شود، سوپ را در تابه برگردانید یا مستقیماً از مخلوط‌کن با تکه‌ای نان خرد شده سرو کنید!

یادداشت

  • هنگام خرید کدو حلوایی، مطمئن شوید که رسیده است تا بهترین طعم و مزه را داشته باشد.
  • می توانید با استفاده از کدو حلوایی از قبل برش داده شده در زمان صرفه جویی کنید و فرآیند را ساده کنید.
  • تفت دادن کدو حلوایی طعم شیرینی خاکی، دودی و کاراملی می دهد که طعم عالی می بخشد و سوپ را حتی بهتر می کند.
  • می توانید سوپ کدو حلوایی تند را یک یا دو روز زودتر درست کنید و در صورت نیاز روی اجاق گاز روی حرارت متوسط ​​رو به پایین گرم کنید.
  • این سوپ وقتی با کدو تنبل یا سیب زمینی شیرین درست می شود نیز طعم خوبی دارد. یک راه عالی برای استفاده از کدو تنبل های هالووین باقی مانده!
  • سوپ کدو حلوایی ادویه‌ای بدون گلوتن، گیاه‌خواری، گیاه‌خواری و دوستدار سرخپوشان است که آن را برای سرو برای جمعیت زیادی عالی می‌کند.
  • 1 قسمت از این سوپ دوست داشتنی تنها 280 کالری دارد!

تغذیه

کالری: 281کیلو کالری کربوهیدرات: 32gپروتئین: 4gچربی: 18g چربی اشباع شده: 10g< /span>چربی غیراشباع چندگانه: 1gچربی تک غیراشباع: 6gSodium: 2208mgPotassium: 893mg< /span>Fiber: 5g Sugar: 8 gVitamin A: 20599IU Vitamin C: 44mg< /span>Calcium: 119mg Iron: 4 mg

این پست از پیوندهای وابسته استفاده می کند. این بدان معناست که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کارمزد برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.

حتما بخوانید : ژامبون پخته لعاب عسل

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا