سلامت

10 نکته درباره روغن کبد ماهی که باید بدانید

10 نکته درباره روغن کبد ماهی که باید بدانید

10 نکته درباره روغن کبد ماهی که باید بدانید

تأیید شده در 13/12/2022 توسط PasseportSanté

10 choses à savoir sur l’huile de foie de morue

روغن کبد ماهی روغن ماهی است که از آب دادن جگرهای ماهی کاد که قبلا پخته و له شده به دست می آید. این فضیلت و فواید بسیاری برای سلامتی دارد.

او با کووید مبارزه می کند

دانلود دستور العمل های سم زدایی Croq به صورت رایگان ‘Kilos

Détox Croq'Kilos

سرشار از ویتامین D است

روغن کبد ماهی سرشار از ویتامین D است، این روغن حاوی مقادیر بهتری نسبت به ماهی، کله پاچه یا تخم مرغ روغنی است. یک قاشق غذاخوری 25 میکروگرم ویتامین D فراهم می‌کند که بنابراین تا حد زیادی نیاز روزانه ما را پوشش می‌دهد.

به مبارزه با خستگی کمک می کند

روغن جگر ماهی مقوی بسیار عالی است بنابراین در صورت خستگی توصیه می شود. یک درمان برای تغییرات فصلی ایده آل است. علاوه بر این، به دور کردن افکار تاریک و تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کند.

این ماده معدنی را ترویج می کند

روغن کبد ماهی در استحکام اسکلت ما و معدنی شدن دندان‌های ما نقش دارد، زیرا منبع ویتامین D است و ویتامین D به کلسیم کمک می‌کند تا به استخوان‌ها متصل شود. این باعث رشد در دوران کودکی و استحکام اسکلت می شود، بنابراین از شروع پوکی استخوان در افراد نه چندان جوان جلوگیری می کند.

از برخی سرطان ها جلوگیری می کند

طبق مطالعه‌ای که در ماه می 2020 توسط محققان فنلاندی و اسپانیایی انجام شد، روغن کبد ماهی از سرطان سینه و پروستات جلوگیری می‌کند. علاوه بر این، عملکرد مناسب سیستم های قلبی عروقی، مغزی، التهابی و هورمونی را تقویت می کند.

این حاوی ویتامین A

روغن کبد ماهی ماهی حاوی ویتامین A است که برای بینایی، پوست و رشد کودکان ضروری است. به همین دلیل است که در قدیم به کودکان اغلب هر روز یک قاشق روغن جگر ماهی می دادند.

در فروشگاه های تخصصی یافت می شود

روغن کبد ماهی در سوپرمارکت ها یافت نمی شود. در داروخانه ها، داروخانه ها و احتمالاً در فروشگاه های ارگانیک به شکل مایع یا به شکل کپسول یافت می شود. می توان آن را به دور از هوا، گرما و نور ذخیره کرد.

ما آن را درمان می کنیم

روغن کبد ماهی به عنوان یک درمان مصرف می شود. به طور کلی، درمان ها بیش از 3 هفته نیست و در هر تغییر فصل انجام می شود، به خصوص در زمستان که نور ضعیف است تا با ویتامین D پر شود.

سوءاستفاده نکنید

روغن کبد ماهی را نباید به طور سیستماتیک مصرف کرد، زیرا می تواند منجر به بیش از حد ویتامین D یا ویتامین A شود. /p>

این زیاده روی می تواند باعث:

  • سردرد؛
  • سرگیجه شود. ;
  • سوزش سر دل.

می توان آن را با سایر مکمل های غذایی ترکیب کرد

روغن جگر ماهی کاد را می توان بسته به مشکل مورد نظر با سایر مکمل های غذایی ترکیب کرد: به عنوان مثال می توان آن را با ژل رویال برای تقویت ترکیب کرد. ایمنی یا با ویتامین C در صورت خستگی.

توجه این مطلب نمی تواند جایگزین نشخه پزشکی شود و رسانه هیچ گونه مسئولیتی در قبال آن ندارد 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا