آشپزی

موساکا بادمجان وگان

موساکا بادمجان وگان

این موساکای بادمجان گیاهی وگان ساده و در عین حال خوشمزه با برش‌های بادمجان (بادمجان) تفت داده شده و پر کردن نخود و گوجه‌فرنگی خوشمزه درست می‌شود. درست مانند موساکای ترکی سنتی، این غذای سالم بادمجان سرشار از طعم‌های مدیترانه‌ای است و حاوی سس بشامل نیست.

A portion of vegan Moussaka served with green salad on a plate
پرش به:

این موساکا بادمجان گیاهی سریعترین دستور غذا در وبلاگ نیست، اما سرشار از طعم و مزه است. نتیجه نهایی قطعا ارزش تلاش را دارد! این غذا فوق العاده خوشمزه است و یک غذای کاملاً خوشایند است، یک غذای عالی برای سرو برای وگان ها و دوستداران گوشت.

چرا این دستور غذا جواب می دهد؟

  • می توانید این غذای سالم و در عین حال خوشمزه بادمجانی را چند روز قبل آماده کنید و در صورت نیاز آن را بپزید.
  • این دستور تهیه موساکای گیاهی بدون لبنیات، بدون گلوتن و همچنین وگان است.
  • اگر رژیم کم کالری دارید، یک غذای عالی است، یک قسمت از این دستور موساکا بادمجان فقط 251 کیلو کالری دارد!
  • باقیمانده ها تا یک هفته در یخچال در ظرف دربسته نگهداری می شوند. همچنین می توانید آنها را تا 3 ماه در فریزر نگهداری کنید.

مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها

Ingredients needed for vegan moussaka recipe
  • بادمجان/بادمجان – هنگام خرید بادمجان های کمی سفت اما نه سفت انتخاب کنید. آنها را به صورت راه راه مانند گورخر پوست کنده و به ضخامت 1 سانتی متر برش دهید.
  • آجیل کاج – برای افزودن بافت و طعم آجیلی به غذاهایی مانند عالی هستند. مرغ شکم پر برنج. اگر به آجیل حساسیت دارید آنها را حذف کنید یا اگر گردو در دست ندارید، آنها را با گردو جایگزین کنید.
  • گوجه فرنگی – گوجه فرنگی قرمز و آبدار تابستانی همیشه بهترین گزینه است، اما می توانید از گوجه فرنگی های کنسرو شده نیز استفاده کنید.
    نخود

  • نخود – نخود بافت اضافی به ظرف می دهد و همچنین با بادمجان کاملاً ست می شود. می توانید از نخود خشک یا کنسرو شده استفاده کنید.
  • رب گوجه فرنگی اصلی ترین غذای آشپزی ترکی است. طعم اومامی و همچنین رنگ قرمز روشن را به ظروف اضافه می کند. می توانید آن را در مغازه های ترکیه یا خاورمیانه پیدا کنید. همچنین می‌توانید آن را به‌صورت آنلاین از آمازون.
  • استوک– من ترجیح می‌دهم از انواع سبزیجات خانگی اصلی استفاده کنم، اما می‌توانید به جای آن از آب استفاده کنید. . در صورت نداشتن استوک می توانید از مکعب های استوک نیز استفاده کنید. مطمئن شوید که نمک زیادی اضافه نکنید زیرا استاک‌های آماده و مکعب‌های استوک از قبل حاوی نمک هستند.

دستورالعمل های گام به گام

اگرچه آماده سازی آن کمی زمان می برد، اما ساخت موساکای گیاهی ساده است. با این حال، برای دستیابی به بهترین نتایج، باید چند مرحله ساده را دنبال کنید:

بادمجان ها/بادمجان ها را آماده کنید

فر را روی 200 درجه سانتیگراد / 392 درجه فارنهایت گرم کنید. یک ورقه پخت بزرگ را با کاغذ سیلیکونی بپوشانید. بادمجان ها را پوست کنده و به ضخامت 1 سانتی متر ( ½ اینچ) برش دهید. با برس شیرینی پزی سیلیکونی روی آن ها 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون بمالید و روی ورقه پخت قرار دهید.

Lightly oiled and seasoned sliced aubergines on a tray.

آنها را به مدت 25 تا 30 دقیقه یا تا زمانی که کمی نرم و قهوه ای شوند بپزید. بادمجان ها را از فر خارج کرده و کنار بگذارید تا فیلینگ گوجه فرنگی آماده شود. دمای فر را به 180 درجه سانتیگراد (356 درجه فارنهایت) کاهش دهید.

roasted eggplant slices on a tray

Filing

را آماده کنید

در حین تفت دادن بادمجان ها، شروع به درست کردن فیلینگ گوجه فرنگی و نخود کنید. یک ووک یا یک تابه بزرگ را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون به آن اضافه کنید. وقتی تابه داغ شد پیازها را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا نرم شوند. سیر را اضافه کنید و 30 ثانیه تفت دهید و سپس مغزهای کاج را اضافه کنید.

Sautéing the onions in a pan with olive oil

آجیل کاج را چند دقیقه دیگر تفت دهید تا کمی قهوه ای شود. رب گوجه فرنگی را هم بزنید و سپس توت، نمک، شکر و دارچین را اضافه کنید و خوب هم بزنید.

Pine nuts, spices, currants and tomato paste added to the sautéed onions.

گوجه‌فرنگی‌های خرد شده را اضافه کنید و خوب هم بزنید. آب را به همراه نخود اضافه کنید و خوب هم بزنید و با حرارت ملایم به مدت 10 دقیقه بپزید.

Chickpeas and chopped tomatoes added to the pan with sautéed onions.

تابه را از روی حرارت بردارید، جعفری خرد شده را اضافه کنید و شروع به ساختن موساکا کنید.

Chopped parsley added to the pan to finish the tomatoey filling for Moussaka

موساکا را جمع کنید

برای جمع آوری موساکا، نیمی از بادمجان ها را کف ظرف فر خود بچینید.

Roasted aubergines layered on a baking dish for building the moussaka

روی بادمجان ها کمی نمک بپاشید، نیمی از فیلینگ گوجه فرنگی را با قاشق بریزید و آن را به طور یکنواخت روی آن پخش کنید.

Half of the tomatoey sauce layered on roasted aubergines.

بقیه بادمجان ها را روی فیلینگ گوجه فرنگی قرار دهید و سپس کمی نمک دیگر بپاشید.

The rest of the roasted aubergines layered on tomatoey sauce.

بادمجان ها را با بقیه مواد پر کنید. روی ظرف را با فویل یا درب بپوشانید و سپس در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد (356 درجه فارنهایت) قرار دهید. 45 دقیقه بپزید و سپس درب / فویل قلع را بردارید. 20 دقیقه دیگر یا تا زمانی که بادمجان ها نرم شوند و سس غلیظ شود بپزید.

Vegan moussaka is layered and ready to go in the oven.

موساکای وگان خوشمزه شما آماده سرو است!

نکته برتر از سرآشپز

می توانید این غذای گیاهی موساکا را با عدس سبز به جای نخود بپزید. عدس ها را در تابه ای با آب سرد فراوان بریزید و قبل از افزودن به فیلینگ گوجه فرنگی، 30 دقیقه روی حرارت متوسط ​​بپزید.

سؤالات متداول دستور غذا

می توانید موساکا را فریز کنید؟

بله، آنها به زیبایی منجمد می شوند! اجازه دهید سرد شوند و قبل از انجماد آنها را در ظروف در بسته بریزید. می‌توانید آن‌ها را تا 3 ماه منجمد نگه دارید.

آیا موساکا حاوی سیب زمینی است؟

دستور پخت موساکای گیاهی من حاوی هیچ سیب زمینی نیست اما اگر می توانید نیمی از بادمجان ها را با سیب زمینی جایگزین کنید. آرزو کردن. سیب زمینی با بادمجان ها عالی عمل می کند و مقداری بافت به ظرف موساکا می دهد. دستور غذای موساکای یونانی معتبر را که با نصف بادمجان و نیمی سیب زمینی درست شده است، بررسی کنید.

برای سایر دستور العمل های گیاهی عالی، چرا امتحان نکنید:

این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.

امیدوارم از روند تهیه این غذای موساکای سالم بادمجان وگان به همان اندازه که از خوردن آن لذت می برید لذت ببرید! ?

خوشحالی! / افیه اولسون!

vegan Moussaka with aubergine and chickpeas

موساکای بادمجان وگان

آیلا کلولی

یک نسخه سالم، ساده و خوشمزه از غذای سنتی موساکا که با لایه‌هایی از بادمجان برشته، نخود و سس گوجه‌فرنگی درست می‌شود.

stop offset=”0%” stop-opacity=”1″/>

زمان آماده سازی 45 دقیقه

زمان آشپزی 1 ساعت 15 دقیقه

زمان کل 2 ساعت

دوره درس اصلی

آشپزی مدیترانه ای، ترکی

سرویس ها 4 بخش‌ها

کالری 251 kcal

مواد تشکیل دهنده 

 

دستورالعمل ها 

بادمجان ها را آماده کنید

  • فر را با دمای 200 درجه گرم کنید. C (392 درجه فارنهایت).

  • یک ورقه پخت بزرگ را با کاغذ سیلیکونی بپوشانید.

  • بادمجان ها را پوست کنده و به ضخامت 1 سانتی متر برش دهید.

  • آنها را با 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون بمالید و روی سینی فر قرار دهید.

  • آنها را به مدت 25 تا 30 دقیقه یا تا زمانی که کمی نرم و قهوه ای شوند بپزید.

  • بادمجان ها را از فر درآورده و کناری می گذاریم تا فیل گوجه فرنگی شود. آماده است.

  • دمای فر را روی 180 درجه سانتیگراد (356 درجه فارنهایت) کاهش دهید.

پر کردن گوجه فرنگی را درست کنید

  • هنگام تفت دادن بادمجان ها، شروع کنید درست کردن فیلینگ گوجه فرنگی و نخود.

  • وقتی تابه داغ شد، پیازها را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا نرم شوند.<.>

  • سیر را اضافه کرده و تفت دهید به مدت 30 ثانیه و سپس مغزهای کاج را اضافه کنید.

  • آجیل کاج را چند دقیقه دیگر تفت دهید تا کمی قهوه ای شود.

  • رب گوجه فرنگی، توت، نمک، شکر و دارچین را اضافه کنید و قبل از اضافه کردن گوجه‌فرنگی‌های خرد شده خوب هم بزنید.

  • مایه را به همراه نخود اضافه کنید، خوب هم بزنید و به مدت 10 دقیقه روی حرارت ملایم بپزید.

  • تابه را از روی حرارت بردارید، جعفری خرد شده را اضافه کنید و شروع به ساختن موساکا کنید.

موساکای گیاهی را جمع آوری کنید

  • برای مونتاژ موساکا، نیم لایه از بادمجان های کف ظرف فر شما.

  • روی بادمجان ها مقداری نمک بپاشید، نیمی از فیل گوجه فرنگی را با قاشق بریزید و روی آن را به طور یکنواخت پخش کنید.

  • بقیه بادمجان ها را روی فیلینگ گوجه فرنگی قرار دهید و کمی نمک دیگر بپاشید.

  • روی بادمجان ها را با بقیه مواد پر کنید.

  • روی ظرف را با فویل یا درب بپوشانید و سپس در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد (356 درجه فارنهایت) قرار دهید.

  • به مدت 45 دقیقه بپزید و سپس درب / فویل حلبی را بردارید.

یادداشت

  • این غذای راحتی فوق‌العاده خوشمزه برای جمعیت بسیار لذت بخش است و برای سرو برای وگان‌ها و دوستداران گوشت عالی است.
  • دستور پخت موساکای گیاهی من حاوی هیچ سیب زمینی نیست، اما در صورت تمایل می توانید نیمی از بادمجان ها را با سیب زمینی جایگزین کنید.
  • باقیمانده ها تا یک هفته در یخچال در ظرف دربسته نگهداری می شوند. همچنین می توانید آنها را تا 3 ماه در فریزر نگهداری کنید.
  • این غذای گیاهی موساکا را با عدس سبز به جای نخود درست کنید. عدس ها را در تابه ای با آب سرد فراوان بریزید و قبل از افزودن به فیلینگ گوجه فرنگی به مدت 30 دقیقه روی حرارت متوسط ​​بپزید.
  • اگر از مکعب‌های استوک یا موجودی خریداری شده در فروشگاه استفاده می‌کنید، مطمئن شوید که نمک زیادی اضافه نکنید، زیرا از قبل حاوی نمک هستند.

تغذیه

کالری: 251کیلو کالری Carbohydrates: 38gProtein: 6gFat: 11g Saturated Fat: 1gPolyunsaturated Fat: 3gMonounsaturated Fat: 6gSodium: 1327mgPotassium: 1236mgFiber: 13g Sugar: 22 gVitamin A: 604IU Vitamin C: 27mgCalcium: 96mg Iron: 3 mg

این پست از پیوندهای وابسته استفاده می کند. این بدان معناست که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کارمزد برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.

حتما بخوانید : نان کیما نان

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا