این دستور پخت مرغ خامهای مرغ خانگی با ادویههای معطر هندی دم کرده و با مواد روزمره ساخته شده است.
تهیه آن بسیار آسان است و وقتی با Bullet%20Naan%20-%20%D9%86%D8%A7%D9%86%20%D8%AA%D9%86%D8%AF%20%D9%87%D9%86%D8%AF%DB%8C%20%D8%A8%D8%A7%20%D9%BE%D9%86%DB%8C%D8%B1%D8%8C%20پیاز ترد باجی (Pakora) و دال پالک (دال اسفناج).
این کاری هندی با ادویه ملایم و معطر که فقط در 30 دقیقه آماده میشود، برای شامهای خانوادگی شلوغ شبهای هفته عالی است!
پرش به:
Chicken Korma یک غذای خوش طعم و معطر در آسیای جنوبی است که با تکه های مرغ لطیف پخته شده در کاری غنی، خامه ای و با ادویه ملایم درست می شود.
این غذا معمولاً شامل موادی مانند ماست، خامه، آجیل آسیاب شده (مانند بادام یا بادام هندی) و ترکیبی از ادویههای مختلف است.
بافتی صاف و مخملی، همراه با طعم های لطیف و متعادل دارد – کاری دلپذیر که هم بزرگسالان و هم بچه ها آن را دوست دارند.
لطفاً برای فهرست کامل مواد با اندازهگیری، روش کامل دستور غذا، یادداشتهای دستور غذا، و اطلاعات تغذیهای، به کارت دستور غذا در زیر پیمایش کنید.
مواد مورد نیاز
- مرغ – برای این دستور غذا می توانید ران مرغ بدون استخوان یا سینه مرغ را انتخاب کنید. روش دیگر، برش های استخوانی، مانند ران، چوب طبل، یا بال نیز به خوبی کار می کنند. زمان پخت را با توجه به نوع گوشتی که انتخاب می کنید تنظیم کنید.
- پیاز– شما می توانید از پیازهای قهوه ای، زرد یا سفید تقریبا خرد شده استفاده کنید. موسیر نیز به خوبی کار می کند.
- فلفل سبز – اختیاری است، اگر می خواهید کاری خود را ملایم تر کنید، می توانید از فلفل سبز استفاده کنید.
- ماست – مطمئن شوید که برای این دستور کاری از ماست طبیعی یا یونانی ساده، شیرین نشده استفاده میکنید. ماست به ایجاد بافت خامه ای در سس کاری کمک می کند. از ماست بادام هندی برای نسخه بدون لبنیات استفاده کنید.
- آجیل بادام هندی– سس را غلیظ می کند و بافت کلاسیک کورما را ایجاد می کند. بادام نیز قابل استفاده است.
- کرم – ظاهری مخملی به ظرف کورما می دهد. میتوانید آن را با شیر نارگیل برای لبنیات جایگزین کنید یا از نسخه کم چرب برای کاری سبکتر استفاده کنید.
- خمیر سیر و زنجبیل – این یک ماده فوقالعاده برای دستور پختهای آسیایی است. ، طعم تند و رنگ شگفت انگیزی را به کورما اضافه می کند. همچنین می توانید از سیر و زنجبیل رنده شده استفاده کنید.
- ادویه جات ترشی جات – من از زیره آسیاب شده، گشنیز، زردچوبه و گارام ماسالا برای این غذای کاری استفاده می کنم. می توانید ادویه کاری مورد علاقه خود را برای تهیه دستور غذای خود اضافه کنید.
چگونه کرم مرغ خانگی درست کنیم؟
تهیه دستور العمل کورما مرغ خامه ای به طرز شگفت آوری آسان است.
با این حال، برای دستیابی به بهترین نتایج باید چند مرحله ساده را دنبال کنید:
سس را آماده کنید
ران مرغ را به قطعات درشت برش دهید و آنها را در یک بشقاب کنار بگذارید.
در یک قابلمه، پیازهای تقریباً خرد شده، چیلی سبز و بادام هندی را بریزید.
چند قطره آب اضافه کنید و به مدت 10 دقیقه تفت دهید تا پیازها نرم شوند.
ماست را اضافه کنید، آنها را در یک کاسه غذاساز بریزید و آنها را هم بزنید تا قوام سس یکدستی حاصل شود.
آن را به یک کاسه منتقل کنید و کنار بگذارید.
می توانید سس کورما را تا 3 روز قبل آماده کنید تا در زمان تهیه کاری صرفه جویی قابل توجهی داشته باشید.
کورمه مرغ بپزید
گیاه را در یک تابه گرم کنید و خمیر سیر و زنجبیل را اضافه کنید. تفت دهید تا معطر شود.
مرغ خرد شده را اضافه کنید و بپزید تا قهوه ای طلایی شود.
گشنیز آسیاب شده، زیره آسیاب شده، گارام ماسالا و پودر زردچوبه را روی مرغ بپاشید. خوب مخلوط کنید.
سس آماده شده را داخل تابه بریزید. هم بزنید و بگذارید حدود 15 دقیقه بجوشد تا مرغ کاملا بپزد.
خامه دوبل (یا خامه غلیظ) و نمک را به مخلوط مرغ اضافه کنید. هم بزنید تا سس غلیظ شود.
قبل از سرو با بادام هندی یا بادام پرک شده و برگ گشنیز تزئین کنید.
نکات برتر سرآشپز
- می توانید سس کورما را تا 3 روز قبل آماده کنید تا در زمان تهیه کاری صرفه جویی قابل توجهی داشته باشید.
- این دستور غذا از ران مرغ بدون استخوان و بدون پوست برای حداکثر طعم استفاده می کند. اگر ترجیح می دهید از قسمت دیگری از مرغ استفاده کنید، باید زمان پخت را تنظیم کنید.
- اگرچه به طور سنتی، کورما مرغ یک غذای ملایم است، اما من یک فلفل سبز را به آن اضافه می کنم تا مقداری حرارت ایجاد شود. برای حفظ اصالت دستور غذا می توانید از فلفل قرمز صرف نظر کنید و از فلفل سبز استفاده کنید.
- ماست طعم فوق العاده ای دارد و سرشار از پروتئین است. با این حال، می توانید آن را با ماست بادام هندی به جای یک نسخه بدون لبنیات جایگزین کنید.
پیشنهادات ارائه
هنگامی که مرغ کورما را سرو میکنید، گزینههای جانبی زیادی برای انتخاب دارید:
برنج زرد (برنج پیلاو زردچوبه هندی)
نارگیل شیرین پیشواری نان
روتی روغن گویان
سالاد نخود هندی (سالاد چانا)
پیاز ترد باجی (پاکورا).
ذخیره سازی و گرم کردن مجدد
قبل از نگهداری، اجازه دهید مرغ کورما در دمای اتاق خنک شود.
آن را به ظرف دربسته منتقل کرده و ظرف دو ساعت پس از پخت در یخچال قرار دهید.
می توانید مرغ کورما را در یخچال تا 3 تا 4 روز یا حداکثر تا 4 ماه در فریزر نگهداری کنید.
برای گرم کردن مجدد، قسمت مورد نظر از مرغ کورما را در قابلمه ای روی حرارت ملایم قرار دهید و هر از گاهی هم بزنید.
اگر سس در حین نگهداری در یخچال غلیظ شده است، مقداری آب یا آب گوشت اضافه کنید.
اگر از مایکروویو استفاده میکنید، مرغ کورما را به یک ظرف قابل استفاده در مایکروویو منتقل کنید.
در فواصل زمانی کوتاه، حرارت را بین هر بازه هم بزنید تا به دمای مورد نظر برسد.
سؤالات متداول دستور غذا
کورمه مرغ چیست؟ کورمه مرغ یک غذای هندی خوش طعم و با ادویه ملایم است. تهیه شده با مرغ، ماست و ترکیبی از ادویه های معطر. به خاطر بافت خامه ای و طعم غنی اش شناخته شده است.
آیا کورما مرغ تند است؟ به طور سنتی، مرغ کورما یک غذای ملایم است. با این حال، می توانید با افزودن یا کاهش مقدار فلفل قرمز یا استفاده از پودر کاری ملایم یا داغ، سطح ادویه را مطابق میل خود تنظیم کنید.
اگر سس خیلی غلیظ است چه کار کنم؟ اگر سس را بیش از حد غلیظ کردید، یا در حین نگهداری سس غلیظ شد، می توانید قوام آن را با اضافه کردن کمی آب یا آب گوشت در حین گرم کردن مجدد تنظیم کنید.
برای دستور العمل های خوشمزه تر غذای اصلی هندی، چرا امتحان نکنید:
این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.
امیدوارم از روند تهیه این دستور العمل کورما مرغ جنوب آسیای خامه ای و با ادویه ملایم به همان اندازه که از خوردن آن لذت می برید لذت ببرید! 🙂
خوشحالی! / افیه اولسون!
دستور غذای کورما مرغ خامه ای
آیلا کلولی
این دستور غذای خانگی مرغ خامهای کورما با ادویههای معطر هندی ادغام شده و با مواد روزمره ایجاد شده است.
زمان آماده سازی 15 دقیقه دقیقه
زمان پخت 15 دقیقه دقیقه
زمان کل 30 دقیقه دقیقه
دوره درس اصلی
آشپزی هندی، پاکستانی، آسیای جنوبی
سرویس ها 4 افراد
کالری 431 kcal
آماده کردن سس
-
ران مرغ را به قطعات درشت برش دهید، و آنها را در یک بشقاب کنار بگذارید.
-
ماست را اضافه کنید، آنها را در یک کاسه غذاساز بریزید و آنقدر هم بزنید تا سس یکدست شود.
-
آن را در ظرفی بریزید و کنار بگذارید. می توانید سس کورما را تا 3 روز قبل آماده کنید تا در زمان آماده سازی کاری صرفه جویی قابل توجهی داشته باشید.
پخت کورما مرغ -
گیاه را در تابه گرم کنید و خمیر سیر و زنجبیل را اضافه کنید. تفت دهید تا معطر شود.
- مرغ خرد شده را اضافه کنید و بپزید تا طلایی شود.
-
گشنیز آسیاب شده، زیره آسیاب شده، گارام ماسالا و پودر زردچوبه را روی مرغ بپاشید. خوب مخلوط کنید.
-
سس آماده شده را داخل تابه بریزید. هم بزنید و بگذارید حدود 15 دقیقه بجوشد تا مرغ کاملا بپزد.
-
خامه دوبل (یا خامه غلیظ) و نمک را به مخلوط مرغ اضافه کنید. هم بزنید تا سس غلیظ شود.
-
قبل از سرو با بادام هندی یا بادام پرک شده و برگ گشنیز تزئین کنید.
- می توانید سس کورما را تا 3 روز قبل آماده کنید تا در زمان تهیه کاری صرفه جویی قابل توجهی داشته باشید.
- این دستور غذا از ران مرغ بدون استخوان و بدون پوست برای حداکثر طعم استفاده می کند. اگر ترجیح می دهید از قسمت دیگری از مرغ استفاده کنید، باید زمان پخت را تنظیم کنید.
- اگرچه به طور سنتی، کورما مرغ یک غذای ملایم است، اما من یک فلفل سبز را به آن اضافه می کنم تا مقداری حرارت ایجاد شود. برای حفظ اصالت دستور غذا می توانید از فلفل قرمز صرف نظر کنید و از فلفل سبز استفاده کنید.
- ماست طعم فوق العاده ای دارد و سرشار از پروتئین است. با این حال، می توانید آن را با ماست بادام هندی به جای یک نسخه بدون لبنیات جایگزین کنید.
- می توانید مرغ کورما را در یخچال به مدت 3 تا 4 روز یا حداکثر تا 4 ماه در فریزر نگهداری کنید.
کالری: 431کیلو کالری کربوهیدرات: 9gپروتئین: 42gچربی: 25g چربی اشباع شده: 10gچربی اشباع نشده چندگانه: 3gچربی تک غیراشباع: 9gچربی ترانس: 0.04gکلسترول: 220میلی گرم سدیم: 813میلی گرمپتاسیم: 672میلی گرمفیبر: 2g شکر: 3گرم ویتامین A: -label-text-nutrition-unit “> iu ویتامین C: 4 | تغذیه-لوبل-متن-nutrition-container-calcium “> کلسیم: 67 منیز -nutrition-label-text-nutrition-container wprm-nutrition-label-text-nutrition-container-iron “> آهن: 3 mg