آشپزی

ریزوتو خامه ای گل کلم بوداده

ریزوتو خامه ای گل کلم بوداده

این ریزوتوی گل کلم بوداده خامه‌ای را به عنوان یک پیش‌غذا لذیذ یا یک غذای جانبی ظریف سرو کنید تا مهمانان شام خود را تحت تأثیر قرار دهید!

creamy cauliflower risotto served in a bowl garnished with roasted cauliflower

ریزوتو یک غذای سنتی برنج ایتالیایی شمالی است که با موسیر، سیر و شراب سفید طعم‌دار می‌شود و در آبگوشت پخته می‌شود تا خامه‌ای شود.

این یکی از غذاهای مورد علاقه من است که برای سرگرمی آماده می‌کنم، چه برای یک شب قرار ملاقات یا یک دور هم جمعی خانوادگی.

پرش به:

این ریزوتو گل کلم بوداده دارای بافتی غنی، خامه ای و کمی آبدار است.

افزودن پوره گل کلم به ریزوتو بافت خامه‌ای فوق‌العاده‌ای را بدون استفاده از کرم‌های زیاد به آن می‌دهد. همچنین طعم را افزایش می دهد.

من از این روش برای بسیاری از غذاهای ریزوتوی دیگرم مانند ریزوتوی خامه‌ای قارچ وحشی یا ریزوتو کدو تنبل – Risotto Alla Zucca.

مواد مورد نیاز

لطفاً برای فهرست کامل مواد با اندازه‌گیری، روش کامل دستور غذا، یادداشت‌های دستور غذا، و اطلاعات تغذیه‌ای، به کارت دستور غذا در زیر پیمایش کنید.

مواد لازم برای گل کلم خالص و بو داده

labelled picture of ingredients for cauliflower pure and roasted cauliflower to make cauliflower risotto
  • گل‌های گل کلم – برشته کردن گل‌های کوچک گل کلم، بافت و غنای بیشتری به این غذای خوشمزه ریزوتو می‌دهد.
  • نمک-زیره پاپریکا – یک ترکیب چاشنی ساده که من برای گل کلم بوداده استفاده می کنم. می توانید چاشنی مورد علاقه خود را برای افزایش بیشتر طعم انتخاب کنید.
  • روغن زیتون – مقداری روغن زیتون به قهوه ای شدن گل کلم کمک می کند و طعم آن را افزایش می دهد.
  • گل کلم برای خالص – ممکن است در نهایت با برخی از تزئینات به گل‌های کوچک و زیبا برسید که می‌توان از آنها برای خالص استفاده کرد.
  • شیر و خامه – از شیر پرچرب یا نیمه چرب و خامه غلیظ برای پختن گل کلم برای تهیه پوره استفاده کنید.

مواد لازم برای ریزوتو گل کلم

labelled picture of ingredients for roasted cauliflower risotto
  • برنج – برای درست کردن ریزوتوی عالی هر بار، عنصر اصلی برنج است. برنج سفید با محتوای نشاسته بالا مانند Carnaroli، Vialone Nano، Arborio یا Baldo را برای بهترین نتیجه انتخاب کنید. این نوع برنج مایع را به خوبی جذب می کند و به ریزوتو بافت خامه ای می دهد. Arborio معمولاً در فروشگاه‌ها یافت می‌شود، در حالی که Carnaroli ممکن است در فروشگاه‌های بزرگ‌تر یا آنلاین از آمازون. برنجبالدورا می توانید در فروشگاه های خاورمیانه یا ترکیه پیدا کنید. Vialone Nano بیشتر در ایتالیا یافت می شود.
  • پارمسان– یک بلوک پارمزان با کیفیت خوب را درست قبل از اضافه کردن آن به ریزوتو رنده کنید تا بهترین طعم و بافت را داشته باشید. از مصرف پنیر از قبل رنده شده خودداری کنید. شما برای درخشش ریزوتو به معامله واقعی نیاز دارید. همچنین می توانید از Pecorino Romano به عنوان جایگزین استفاده کنید.
  • استاک سبزیجات خانگی – من هنگام درست کردن ریزوتو آب سبزیجات خانگی را انتخاب می کنم. استاک مرغ نیز گزینه خوبی است. اگر دست ساز خانگی در دسترس نباشد، می توان از استوک یا مکعب های موجود در فروشگاه استفاده کرد. در مورد نمک احتیاط کنید زیرا مخازن و مکعب های آماده از قبل حاوی نمک هستند.
  • ماسکارپونه – من برای دستیابی به بافتی صاف، غنی و مجلل، پنیر ماسکارپونه را در تمام دستور العمل های ریزوتو قرار می دهم. اگر در دسترس نیست، می‌توانید آن را با creme fraiche جایگزین کنید.
  • شراب سفید خشک – شراب سفید به مشخصات طعم ریزوتو عمق می بخشد. برای طعمی شیرین‌تر، می‌توانید آن را با ورموت جایگزین کنید، یا به‌طور کامل از آن صرفنظر کنید تا یک گزینه مناسب برای کودکان باشد.
  • موسیر– در مقایسه با پیاز، طعم شیرین‌تر و لطیف‌تری ارائه می‌دهد، اما اگر موسیر در دسترس نیست، می‌توانید از پیاز به عنوان جایگزین استفاده کنید.

تهیه ریزوتو کامل گل کلم

ریزوتو غذای پیچیده ای نیست، اما توجه و حوصله زیادی می طلبد.

این یکی از آن غذاهایی است که باید سریع، ساده و خوشمزه باشد، اما اشتباه کردن آن به طرز شگفت انگیزی آسان است.

می‌توانید آن را زیاد بپزید یا کم‌پخت، آن را خیلی خامه‌ای یا خیلی خشک و چسبناک کنید.

در دستان اشتباه، می‌تواند به سرعت به یک فاجعه کامل تبدیل شود.

تکنیک‌های خاصی وجود دارد که باید از آنها پیروی کنید و از مواد لازم برای پختن ریزوتوی عالی استفاده کنید، و این در مورد ریزوتو گل کلم نیز صدق می‌کند.

گل کلم را بو داده

فر را روی 190 درجه سانتیگراد تا 375 درجه فارنهایت گرم کنید.

گلچه های کوچک گل کلم را آماده کنید. ممکن است در نهایت با تزئیناتی بتوانید گلچه‌های کوچکی با ظاهر زیبا داشته باشید که می‌توان برای پوره استفاده کرد.

گلچه ها را با روغن زیتون، نمک، زیره و پاپریکا در یک کاسه بریزید، خوب مخلوط کنید تا به خوبی ترکیب شوند.

cauliflower florets seasoned and placed on a baking sheet

آن‌ها را روی سینی با ورقه پخت قرار دهید و به مدت 15 دقیقه یا تا زمانی که لبه‌ها کمی قهوه‌ای شوند، در فر بپزید.

آنها همچنان باید ترد و کمی نرم باشند. کنار بگذارید و شروع به تهیه پوره گل کلم کنید.

roasted cauliflower florets

پوره گل کلم را آماده کنید

گل‌های بزرگ گل کلم را به همراه پیراشکی (مجموعاً 300 گرم)، شیر و خامه دوبل را در قابلمه‌ای بریزید و روی حرارت ملایم به مدت 10 دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند بپزید.

cauliflower pieces placed in a pan with milk and cream

آنها را با استفاده از غذاساز یا مخلوط کن دستی به صورت خالص درآورید، کنار بگذارید و شروع به تهیه ریزوتو کنید.

ریزوتو را بپزید

آب مرغ یا آب سبزیجات را در تابه ای بریزید و بگذارید روی حرارت ملایم بجوشد تا از آن برای پخت ریزوتو استفاده کنید.

یک تابه پهن را روی حرارت متوسط ​​تا کم قرار دهید و روغن زیتون را به همراه موسیر و سیر اضافه کنید و به آرامی تفت دهید تا نرم و شفاف شود و قهوه ای نشود.

sautéing shallots and garlic with olive oil

برنج را اضافه کنید و چند دقیقه دیگر تفت دهید تا برنج نیمه شفاف شود.

وقتی برنج داغ شد، ورموت یا شراب سفید را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا الکل تبخیر شود.

sautéing rice with shallots

شروع به اضافه کردن مایه کیک، یک پیمانه کنید و هم بزنید تا تقریباً همه آن جذب شود، قبل از اضافه کردن مواد بعدی.

adding stock to cauliflower risotto

وقتی برنج شروع به نرم شدن کرد، بعد از حدود 12-13 دقیقه، گل کلم خالص و پنیر ماسکارپونه را اضافه کنید.

cauliflower pure and mascarpone cheese are added to risotto

در صورت نیاز کمی آب اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا ماسکارپونه به خوبی در ریزوتو قرار گیرد.

برنج باید در آن مرحله به صورت al dente پخته شود.

گل کلم تفت داده شده را به همراه کره اضافه کنید، چاشنی آن را بررسی کنید و مقداری نمک اضافه کنید.

roasted cauliflower and butter are added to rice

پنیر پارمزان ریزوتو را نیز مزه دار می کند، بنابراین کمی کمتر از مقدار مورد نیاز نمک اضافه کنید.

آن را خوب هم بزنید و از روی حرارت بردارید و روی پنیر پارمزان بپاشید.

grated parmesan cheese sprinkled on top of rice

پنیر پارمزان را هم نزنید، بگذارید روی آن بماند. درب تابه را بگذارید و اجازه دهید 5 دقیقه قبل از سرو بماند.

با سبزیجات خرد شده تزئین کنید و بلافاصله سرو کنید.

creamy cauliflower risotto served with garnishes

نکات برتر سرآشپز

  • قبل از شروع فرآیند پخت، مطمئن شوید که همه مواد را آماده کرده و در کنار اجاق گاز قرار دهید.
  • برای تهیه ریزوتوی عالی هر بار، انتخاب نوع مناسب برنج بسیار مهم است. برای خامه‌ترین غذاهای ریزوتو، برنج با دانه‌های کوتاه مانند Carnaroli، Vialone Nano، Arborio یا Baldo را انتخاب کنید.
  • از آبکشی برنج ریزوتو قبل از استفاده خودداری کنید. شستن برنج نشاسته را از بین می برد، که برای ایجاد بافت مخملی ریزوتو ضروری است.
  • افزودن مایع سرد به ریزوتو در حین پختن می تواند فرآیند پخت را کند کند و به برنج شوک وارد کند و از جذب مایعات بیشتر جلوگیری کند. برای حفظ دمای ریزوتو، آب یا آبگوشت خود را روی حرارت کم بجوشانید.
  • هر بار یک لیوان آب را اضافه کنید و روی حرارت متوسط ​​بپزید و هم بزنید تا برنج آل دنته شود. این روش به برنج کمک می کند تا مایع و طعم آن را به طور کامل جذب کند. از افزودن همه سهام به یکباره خودداری کنید.
  • ریزوتو خود را مرتباً چک کرده و هم بزنید، در حالت ایده آل هر 30 ثانیه، تا به بافت مخملی مورد نظر خود برسید. هم زدن از خشک شدن یا چسبیدن ریزوتو به کف تابه نیز جلوگیری می کند.
  • کره را درست قبل از اتمام فرآیند پخت اضافه کنید. مطمئن شوید که کره سرد است، مستقیماً از یخچال. کره را اضافه کنید و هم بزنید تا خوب ترکیب شود.
  • پس از اتمام مراحل پخت، پنیر پارمزان را اضافه کنید. حرارت را خاموش کنید، پنیر را روی ریزوتو بپاشید، در برابر هم زدن مقاومت کنید، درب آن را بپوشانید و بگذارید 5 دقیقه قبل از سرو بماند.

با ریزوتو گل کلم چه چیزی سرو کنیم؟

در حالی که ریزوتو معمولاً به عنوان پیش غذا در رستوران ها در نظر گرفته می شود و به عنوان پیش غذا سرو می شود، من از سرو آن به عنوان غذای جانبی برای همراهی با گوشت یا ماهی کبابی یا سرخ شده لذت می برم.

برخی از غذاهای مورد علاقه من برای سرو با ریزوتو عبارتند از میگوهای کره سیر BBQ، کاد پخته شده با پانکو، کوفته بره کبابی – Izgara Kofte، و مرغ کبابی در فر هلندی.

افزودن برخی سبزیجات مانند مارچوبه آسان در سرخ کن هوا یا هویج و جعفری سرخ شده عسلیدر کنار، شام رضایت بخشی را برای شما به ارمغان می آورد.

از طرف دیگر، می‌توانید ریزوتوی خامه‌ای گل کلم را با مقداری Bolillo – نان رول‌های مکزیکی کراستی سرو کنید. و یک کاسه سالاد موشک و پارمزان برای یک وعده غذایی سبکتر.

ذخیره سازی و گرم کردن مجدد

ریزوتو وقتی تازه درست شود بهترین لذت را می‌برد. با این حال، اگر باقیمانده‌ای دارید، آن‌ها را در یک ظرف دربسته نگهداری کنید و تا پنج روز در یخچال نگهداری کنید.

ریزوتوی باقیمانده برای تهیه گلوله‌های برنج ایتالیایی (آرانچینی) ایده‌آل است!

این گلوله های برنج خوشمزه به عنوان فینگر فود یا پیش غذا مناسب هستند و به زیبایی یخ می زنند.

می‌توانید ریزوتو را در تابه‌ای روی حرارت ملایم با مقداری آب یا آب گرم کنید تا بافت خامه‌ای آن حفظ شود.

در عوض، می‌توانید آن را چند دقیقه در مایکروویو با چند قاشق غذاخوری آب یا آب اضافه کنید.

سؤالات متداول دستور غذا

آیا می توانم ریزوتو گل کلم را زودتر از موعد درست کنم؟

در حالی که بهتر است از ریزوتو تازه لذت ببرید. ، می توانید گل کلم و سایر مواد را از قبل آماده کنید.
با این حال، برای داشتن بهترین طعم و بافت، توصیه می شود ریزوتو را درست قبل از سرو بپزید.

آیا ریزوتو گل کلم فاقد گلوتن است؟

بله، ریزوتو گل کلم ساخته شده با مواد بدون گلوتن مانند گل کلم و آبگوشت بدون گلوتن به طور طبیعی بدون گلوتن است. با این حال، اگر محدودیت‌های غذایی دارید، همیشه برچسب‌های مواد بسته‌بندی شده را بررسی کنید تا مطمئن شوید که فاقد گلوتن هستند.

چگونه بفهمم ریزوتو گل کلم آماده است؟

برای دستور العمل های خوشمزه تر ریزوتو، چرا امتحان نکنید:

این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.

امیدوارم از روند تهیه این ریزوتوی خامه ای، آرامش بخش و غنی از گل کلم سوخاری به همان اندازه که از خوردن آن لذت می برید لذت ببرید! 🙂

اشتهای خوب! / افییت اولسون!

ریزوتوی گل کلم بوداده خامه ای

آیلا کلولی

این ریزوتوی گل کلم بوداده خامه‌ای را به عنوان یک پیش‌غذا لذیذ یا یک غذای جانبی ظریف سرو کنید تا مهمانان شام خود را تحت تأثیر قرار دهید!

stop offset=”0%” stop-opacity=”1″/>

زمان آماده سازی 20 دقیقه

زمان پخت 25 دقیقه

زمان کل 45 دقیقه

کورس پیش غذا، غذای اصلی، غذای جانبی

آشپزی ایتالیایی

سرویس ها 4 افراد

کالری 787 kcal

مواد تشکیل دهنده 

 

دستورالعمل ها 

گل کلم بوداده

  • فر را از قبل با دمای 190 درجه سانتی گراد گرم کنید – 375℉.

  • گل‌های کوچک گل کلم را آماده کنید و هر گونه ریزه کاری را برای استفاده خالص نگه دارید.
  • گلچه ها را با روغن زیتون، نمک، زیره سبز و پاپریکا در یک کاسه بریزید، خوب مخلوط کنید تا به خوبی ترکیب شوند.

  • روی سینی سینی فر قرار دهید و به مدت 10 دقیقه یا تا زمانی که لبه ها کمی قهوه ای رنگ شوند اما همچنان ترد شوند، در فر بپزید.

  • کنار بگذارید و شروع به تهیه پوره گل کلم کنید.

<. div class="wprm-recipe-instruction-group">

تهیه گل کلم خالص

  • گل کلم ها، شیر و خامه دوبل را در یک قابلمه بریزید.
  • به مدت 10 دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند روی حرارت ملایم بپزید.

  • با استفاده از غذاساز یا مخلوط کن دستی آن را به پوره صاف تبدیل کنید.

  • کنار بگذارید و شروع به تهیه ریزوتو کنید.

  • <.>

آشپزی ریزوتو گل کلم

  • موجودی مرغ یا سبزیجات را در یک تابه قرار دهید و بگذارید روی حرارت کم بجوشد تا از آن برای پخت و پز Risotto استفاده کند.

  • یک تابه بزرگ را روی حرارت متوسط ​​تا کم قرار داده و روغن زیتون را با صدف و سیر اضافه کنید. = “WPRM-Recipe-Instruction” خوانایی = “0”>

    به آرامی تا نرم و شفاف به آرامی سس کنید و سپس برنج را اضافه کنید. چند دقیقه دیگر سس کنید تا برنج نیمه ترجمه و داغ شود. -instruction “خوانایی =”-1 “>

    شراب یا ورموت را اضافه کرده و هم بزنید. آن را بپزید تا الکل کاملاً تبخیر شود.

  • هر بار اضافه کردن سهام را شروع کنید و هم بزنید تا هم بزنید تا هر دلهره ای قبل از اضافه کردن بعدی جذب شود.

  • هنگامی که برنج شروع به نرم شدن می کند ، پس از حدود 12-13 دقیقه ، پنیر خالص خالص و ماسکارپون را اضافه کنید.

  • در صورت لزوم ، کمی سهام اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا ماسکارپون را در Risotto قرار دهید. برنج باید در آن مرحله به صورت دندانپزشکی پخته شود.

  • گل کلم بو داده را به همراه کره اضافه کنید ، چاشنی را بررسی کنید و مقداری نمک اضافه کنید. پنیر پارمسان نیز روسوتو را نیز فصل می کند ، بنابراین نمک کمی کمتر از حد نیاز اضافه می کند.

  • به آن هم بزنید ، از روی حرارت بردارید و روی پنیر رنده شده پارمسان بپاشید. پنیر پارمسان را در آن هم بزنید ، بگذارید در بالای آن بنشیند. “class =” WPRM-Recipe-Instruction “خوانایی =”-1 “>

    یک درب را روی تابه قرار دهید و اجازه دهید 5 دقیقه قبل از خدمت بنشیند.

  • با چاشنی خرد شده چاشنی بزنید و بلافاصله سرو کنید.

    یادداشت ها

    • قبل از شروع فرآیند پخت و پز ، حتماً تمام مواد را آماده کرده و آنها را در کنار اجاق گاز تنظیم کنید.
    • برای ایجاد Risotto کامل هر بار ، انتخاب نوع مناسب برنج بسیار مهم است. برای برنج های دانه ای کوتاه مانند کارنارولی ، ویالون نانو ، آربوریو یا بالدو برای خامه ترین ظروف ریزوتو انتخاب کنید.
    • قبل از استفاده از آن خودداری کنید. شستن برنج نشاسته را از بین می برد ، که برای ارائه بافت مخملی آن ضروری است.
    • اضافه کردن مایع سرد به ریزوتو در حالی که پخت و پز می تواند روند پخت و پز را کند و برنج را شوکه کند و از جذب آن به همان اندازه مایع جلوگیری می کند. سهام یا آبگوشت خود را بر روی حرارت کم نگه دارید تا دمای ریزوتو حفظ شود.
    • به طور همزمان یک ملاقه را اضافه کنید ، پخت و پز و هم بزنید تا گرمای متوسط ​​را هم بزنید تا برنج آل شود. این روش به برنج کمک می کند تا مایع و طعم دهنده ها را به طور کامل جذب کند. از اضافه کردن تمام سهام به یکباره خودداری کنید.
    • برای رسیدن به بافت مخملی مورد نظر که می خواهیم ، هر 30 ثانیه ، هر 30 ثانیه ، در حالت ایده آل ، در حالت ایده آل را بررسی کرده و هم بزنید. هم زدن همچنین از خشک شدن ریزوتو یا چسبیدن به پایین تابه جلوگیری می کند.
    • کره را درست قبل از اتمام فرآیند پخت و پز اضافه کنید. اطمینان حاصل کنید که کره سرد است ، مستقیم از یخچال. کره را ترکیب کرده و هم بزنید تا به خوبی ترکیب شوند.
    • پس از اتمام مراحل پخت و پز ، پنیر پارمسان را اضافه کنید. گرما را خاموش کنید ، پنیر را روی ریزوتو بپاشید ، در برابر اصرار برای هم زدن مقاومت کنید ، با یک درب بپوشانید و بگذارید 5 دقیقه قبل از خدمت بنشیند.

    تغذیه

    کالری: 787 kcal

    کربوهیدرات ها: 83 g پروتئین: 23 g fat: 38 g چربی اشباع: 19 g چربی اشباع نشده: تغذیه-لوبل-متن-nutrition-unit “> g چربی اشباع نشده: > 13 g ترانس چربی: 0.4 g class class = “WPRM-Nutrition-Label-Text-Nutrition-Container WPRM-Nutrition-Label-Text-Nutrition-Container-Container”> کلسترول: 83 mg سدیم: 1550 منیزیم > پتاسیم: 834 | تغذیه-لوبل-متن-nutrition-container-fiber “> فیبر: -Nutrition-Label-Text-Nutrition-Value “> 5 g شکر: 9 g ویتامین A: 952 iu ویتامین C: 62 | تغذیه-لوبل-متن-nutrition-container-calcium “> کلسیم: 339 منیز -nutrition-label-text-nutrition-container wprm-nutrition-label-text-nutrition-container-iron “> آهن: 5 mg

حتما بخوانید : بازلما (نان ترکی)
چناچه در این مطلب کلمه ای یا حروفی استفاده شده است که از نطر شما مشکل دارد در قسمت نظرات به ما اطلاع دهید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا