مافین پنیر خامه ای توت فرنگی
مافین پنیر خامه ای توت فرنگی
مفین های پنیر خامه ای توت فرنگی ترکیبی عالی از مخلوط کیک شکلاتی ساده با پنیر خامه ای و توت فرنگی آبدار است. آنها برای صبحانه یا میان وعده در حال حرکت عالی هستند و تهیه آنها بسیار آسان است.
فقط با چند ماده اولیه، این مافین های چیزکیک مرطوب، نرم و خوش طعم فقط در 10 دقیقه با هم ترکیب می شوند!
پرش به:
من معمولاً یک دسته از این مافین های پنیر خامه ای توت فرنگی خوشمزه درست می کنم. آنها برای نگهداری در فریزر برای هوس های اضطراری مناسب هستند. آنها به زیبایی یخ می زنند و به سرعت یخ زدایی می کنند.
چرا این دستور غذا جواب می دهد؟
- این مافین های پنیر خامه ای توت فرنگی خانگی بهتر از نانوایی های محلی شما هستند.
- چیزی که من در مورد این دستور غذا بیشتر دوست دارم این است که نیازی به هم زدن زیاد ندارد و تنها حدود 10 دقیقه زمان کامل را می طلبد.
- مفین های پنیر خامه ای توت فرنگی تا 3 روز در یخچال یا 3 ماه در فریزر تازه می مانند.
مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها
توت فرنگی
از توت فرنگی تازه در فصل استفاده کنید. توت فرنگی های یخ زده نیز با این دستور العمل کار می کنند. هنگام استفاده از توت فرنگی یخ زده، به خاطر داشته باشید که هنگام آب شدن، آب زیادی تولید می کنند.
قبل از اضافه کردن میوه به خمیر، حتماً مایع را تخلیه کنید. اگر توت فرنگی های منجمد ذوب شده را مستقیماً به مخلوط اضافه کنید، آب آن به داخل خمیر ریخته و رنگ آن صورتی می شود.
از طرف دیگر، میتوانید آنها را با تمشک یا هر توت فصلی جایگزین کنید.
- پنیر خامهای – به طعم و مزه میافزاید و همچنین این مافینها را بسیار مرطوب میکند. پنیر خامه ای را قبل از استفاده به دمای اتاق برسانید.
- شکر – هم شکر دانه ریز و هم شکر ریز با این دستور العمل عالی عمل می کنند.
- تخم مرغ – از یک تخم مرغ تازه و آزاد در دمای اتاق استفاده کنید.
- آرد خود جوش – می توانید از آرد ساده/همه منظوره با اضافه کردن 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر استفاده کنید.
- پودر کاکائو – توصیه میکنم از پودر کاکائو بدون شیرینی با کیفیت خوب برای طعم تلخ و غنی شکلات استفاده کنید.
- سرکه سیب – یا سرکه سیب جایگزین تخم مرغ می شود و به کلوچه ها پف می کند. طعم آن در حین پخت و پز ناپدید می شود، بنابراین شما حتی متوجه وجود آن نمی شوید.
- تراشه های شکلات تیره – از شکلات چیپسی های با کیفیت خوب استفاده کنید یا از یک شکلات تیره که به تکه های کوچک بریده شده است استفاده کنید.
چگونه مافین کیک پنیر توت فرنگی درست کنیم؟
اگرچه این دستور العمل بسیار ساده است، برای دستیابی به بهترین نتایج باید چند مرحله ساده را دنبال کنید:
پر کردن پنیر خامه ای را آماده کنید
با گرم کردن فر با دمای 180 تا 360 درجه فارنهایت (فر فن دار) شروع کنید.
پنیر خامه ای و شکر را در ظرفی بریزید و با همزن بزنید تا کرم رنگ شود. مطمئن شوید که پنیر خامهای در دمای اتاق باشد تا از ایجاد توده در مخلوط خود جلوگیری کنید.
تخم مرغ را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند.
سپس توت فرنگی های خرد شده را به مخلوط اضافه کنید و به آرامی با قاشق مخلوط کنید. هنگام آماده کردن مخلوط کیک شکلاتی، آن را کنار بگذارید.
مخلوط کیک شکلاتی را آماده کنید
یک قالب مافین 12 عددی را با اسپری نچسب اسپری کنید یا روی آن را با آستر مافین بپوشانید.
آرد، پودر کاکائو و نمک را در یک کاسه بزرگ الک کنید، سپس شکر را به همراه شکلات چیپسی اضافه کنید و مخلوط کنید تا همه با هم ترکیب شوند.
آب، روغن نباتی، سرکه و خمیر وانیل را به مخلوط آرد اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید تا ترکیب شوند.
مفین پنیر خامه ای توت فرنگی را بپزید
قابهای مافین را با مخلوط کیک شکلاتی پر کنید.
و سپس 1 ½ قاشق غذاخوری مخلوط پنیر خامه ای را روی آن اضافه کنید.
در روش دیگر، می توانید 1 قاشق غذاخوری خمیر مافین شکلاتی را در فنجان های مافین بریزید، سپس آن را با 1 ½ قاشق غذاخوری کیک پنیر توت فرنگی و سپس یک قاشق غذاخوری خمیر مافین شکلاتی (یا به اندازه لازم برای پر کردن فنجان ها) بپوشانید. .
قالب مافین را در فر از قبل گرم شده قرار دهید و به مدت 25 دقیقه یا تا زمانی که خلال دندانی که در مرکز فرو کرده اید تمیز بیرون بیاید بپزید.
قبل از اینکه مافین ها را به قفسه های سیمی منتقل کنید، اجازه دهید 15 دقیقه خنک شوند. قبل از سرو آنها را با نصف توت فرنگی تزئین کنید.
لطفاً برای فهرست کامل مواد با اندازهگیری، روش کامل دستور غذا، یادداشتهای دستور غذا، و اطلاعات تغذیهای، به کارت دستور غذا در زیر بروید.
نکات برتر از سرآشپز
- مطمئن شوید که پنیر خامه ای در دمای اتاق باشد تا در مخلوط شما توده ایجاد نشود.
- از هم زدن بیش از حد مخلوط کیک شکلاتی خودداری کنید. از یک کاردک سیلیکونی یا قاشق چوبی استفاده کنید و مواد خشک را به آرامی در مواد خیس بریزید. خمیر تمام شده باید به طور کامل، بدون هیچ توده ای ترکیب شود.
- قبل از اینکه مافین های پنیر خامه ای را از قالب مافین خارج کنید، صبر کنید تا کاملا خنک شوند و اجازه دهید روی توری سیمی خنک شوند.
سؤالات متداول دستور غذا
این کلوچه های خوشمزه در یخچال تا 5 روز تازه می مانند. یا میتوانید آنها را فریز کنید و تا 3 ماه نگه دارید.
اگرچه بهترین نتیجه را با توت فرنگی تازه خواهید داشت، اما در صورتی که این چیزی است که شما در دست دارید.
قبل از مخلوط کردن توت فرنگی ها با پنیر خامه ای، مطمئن شوید که توت فرنگی ها را آب کرده و آب اضافی آن را خالی کنید. اگر از انواع توت های یخ زده استفاده می کنید، مافین ها را برای نگهداری فریز نکنید.
یک راه برای بررسی اینکه آیا این مافین های توت فرنگی و پنیر خامه ای درست شده اند یا خیر این است که یک خلال دندان را به وسط یک مافین بچسبانید. اگر خلال دندان تمیز بیرون بیاید، کارشان تمام است.
همچنین می توانید با فشار دادن ملایم مافین با انگشت خود، پخته بودن آن را بررسی کنید. اگر به عقب برگردد، تمام شده اند.
برای دستور العملهای خوشمزهتر که با توتفرنگی آبدار درست شدهاند، چرا امتحان نکنید:
این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.
امیدوارم از روند تهیه این کلوچه پنیر خامه ای توت فرنگی به همان اندازه که از خوردن آنها لذت می برید لذت ببرید! ?
خوشحالی! / افیه اولسون!
مفین پنیر خامه ای توت فرنگی
مافین های پنیر خامه ای توت فرنگی ترکیبی عالی از یک مخلوط کیک شکلاتی ساده است که روی آن پنیر خامه ای و توت فرنگی آبدار است.
مواد تشکیل دهنده
برای فیلینگ کیک پنیر
برای مخلوط کیک شکلاتی
دستورالعمل ها
ساخت فیلینگ کیک پنیر
-
فر را از قبل با دمای 180 گرم کنید. درجه سانتی گراد – 360 درجه فارنهایت (فر فن دار).
-
پنیر خامهای و شکر را در ظرفی بریزید و هم بزنید تا کرم رنگ شود.
-
تخم مرغ را اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب شوند.
-
توت فرنگی ها را به مخلوط اضافه کنید و به آرامی با قاشق مخلوط کنید و کنار بگذارید. .
ساخت کیک شکلاتی
-
یک قالب مافین 12 عددی را با اسپری نچسب اسپری کنید یا روی آن را با آستر مافین بپوشانید.
-
آرد را الک کنید، پودر کاکائو و نمک را در یک کاسه بزرگ، شکر را به همراه چیپس های شکلات اضافه کنید و هم بزنید تا همه با هم ترکیب شوند.
-
آب، روغن نباتی، سرکه و خمیر وانیل را به مخلوط آرد اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید تا ترکیب شوند.
-
قسمت های مافین دو را پر کنید یک سوم آن را با مخلوط کیک شکلاتی پر کنید سپس 1 ½ قاشق غذاخوری مخلوط پنیر خامه ای را روی آن اضافه کنید.
-
قالب مافین را در فر از قبل گرم شده قرار دهید و به مدت 25 دقیقه یا تا زمانی که خلال دندانی که در مرکز فرو کرده اید تمیز بیرون بیاید، بپزید./
-
اجازه دهید مافین ها خنک شوند به مدت 15 دقیقه قبل از انتقال آنها به قفسه های سیمی.
-
قبل از سرو روی آنها را با نصف یک توت فرنگی تزئین کنید.
یادداشت
- مطمئن شوید که پنیر خامه ای در دمای اتاق باشد تا در مخلوط شما توده ایجاد نشود.
- از هم زدن بیش از حد مخلوط کیک شکلاتی خودداری کنید. از یک کاردک سیلیکونی یا قاشق چوبی استفاده کنید و مواد خشک را به آرامی در مواد خیس بریزید. خمیر تمام شده باید به طور کامل، بدون هیچ توده ای ترکیب شود.
- قبل از اینکه مافین های پنیر خامه ای را از قالب مافین خارج کنید، صبر کنید تا کاملا خنک شوند و اجازه دهید روی توری سیمی خنک شوند.
- این مافین های خوشمزه در یخچال تا 5 روز تازه می مانند. یا می توانید آنها را فریز کنید و تا 3 ماه نگهداری کنید.
تغذیه
کالری: 305کیلو کالری کربوهیدرات: 41gپروتئین: 5gچربی: 14g چربی اشباع شده: 6gچربی اشباع نشده چندگانه: 4gچربی تک غیراشباع: 3gچربی ترانس: 1gکلسترول: 30میلی گرم سدیم: 160میلی گرمپتاسیم: 169میلی گرمفیبر: 2g شکر: 22گرمویتامین A: 226IU ویتامین C: 16میلی گرمکلسیم: 48میلی گرم Iron: 1mg
این پست از پیوندهای وابسته استفاده می کند. این بدان معناست که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کارمزد برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.