آشپزی

دستور غذای لوبیا پخته شده با سس سویا! لوبیاهای پهن را به این شکل امتحان کنید، آن را دوست خواهید داشت

[

دستور غذای لوبیا پخته شده با سس سویا! لوبیاهای پهن را به این شکل امتحان کنید، آن را دوست خواهید داشت

دستور غذای لوبیا پخته شده با سس سویا! لوبیاهای پهن را به این شکل امتحان کنید، آن را دوست خواهید داشت

Soya soslu közlenmiş bakla yemeği tarifi! Baklayı birde böyle deniyin bayılacaksınız

با فرا رسیدن ماه ژوئن، لوبیا در میان پرمصرف ترین غذاها در آشپزخانه ها قرار می گیرد. باقالی که در انواع مختلف به سفره می آید را می توان به صورت خام یا بو داده مصرف کرد. امروز با یک دستور العمل غیر معمول به سراغ شما می آییم. دستور پخت لوبیا پخته شده با سس سویا را دوست خواهید داشت. این لوبیا تازه را امتحان کنید که مزایای آن بی پایان است!

از نظر ظاهری لوبیا مانند، با فرا رسیدن ماه ژوئن، لوبیا در آشپزخانه جای خود را می گیرد. با انواع مختلفی از دستور العمل ها به میزهای ما انرژی می دهد، لوبیا پخته با میزهای ما ملاقات می کند، از پیش غذا گرفته تا سالاد و برشته کردن در شام. لوبیا پهن که به ویژه سرشار از ویتامین است. همچنین از نظر مواد معدنی مانند پروتئین، کربوهیدرات، آهن، کلسیم توجه بسیاری را به خود جلب می کند. در حالی که آماده ایم این گیاه را که طبیعت به ما داده است را به صورت برشته به شما پیشنهاد می کنیم.

ما اکنون لوبیا پهن تازه را که فواید آن بی پایان است را با دستور تهیه لوبیا برشته شده سس سویا برای شما آورده ایم. ما به شما توصیه می کنیم این غذای کاربردی و آسان را امتحان کنید که بسیار کاربردی است و با هر وعده غذایی مناسب خواهد بود. بیایید ببینیم چگونه دستور تهیه لوبیا پخته شده با سس سویا را بسازیم.

Bakla nedir ve bakla nasıl pişer? En kolay zeytinyağlı bakla yemeği =”title”>اخبار مرتبطلوبیا چیست و چگونه پخته می شود؟ ساده ترین غذای لوبیا با روغن زیتون

Bakla yemeği tarifi

دستور پخت باقلا

دستور العمل غذای لوبیا:

مواد

500 گرم لوبیا پهن

روغن زیتون برای مسواک زدن

1 و نیم قاشق غذاخوری آبلیمو

1 قاشق غذاخوری سس سویا

1 قاشق چایخوری نمک دریا

2 قاشق غذاخوری عسل

ساخت و ساز

یک تابه کباب یا کباب را گرم کنید تا داغ شود. (برای این کار می توانید از توستر خود نیز استفاده کنید.)

روغن روی غلاف ها بمالید.

سپس لوبیاها را در تابه بریزید. 8 تا 10 دقیقه بپزید، یک بار بچرخانید تا قهوه ای شود و دانه ها نرم شوند.

در همین حین، آب لیمو، سس سویا و عسل را در یک کاسه ترکیب کنید.

لوبیا پخته شده را در بشقاب سرو قرار دهید و پودری را که آماده کردید و ادویه مورد نظرتان را روی آن بریزید.

سس باقیمانده را کنار گذاشته و در کنار لوبیاهای پخته شده سرو کنید.

اشتهاتون مبارک…

]

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا