آشپزی

ازوگلین کورباسی (سوپ ازوژلین)

ازوگلین کورباسی (سوپ ازوژلین)

Ezogelin Corbasi (سوپ ازوژلین) یک سوپ حبوبات تند و کره ای است که با عدس، بلغور، برنج، استاک و رب گوجه فرنگی درست می شود.

این سوپ مقوی و کاملاً خوشمزه یکی از غذاهای مورد علاقه ترکی است، به خصوص در روزهای سرد زمستان.

و خبر خوب این است که دستور العملی کاملاً بی دردسر است و آماده کردن آن زمان نمی برد.

پرش به:

Ezogelin Corbasi (سوپ ازوگلین) یکی از محبوب ترین سوپ ها در ترکیه است که نمونه ای عالی از غذاهای منطقه ای ترکیه است.

اگر تا به حال به یک رستوران ترکی رفته اید، به احتمال زیاد قبلاً با این سوپ برخورد کرده اید.

معمولاً با نان های ترکی مانند بازلاما – نان تخت ترکییا نان پیتا یونانی، کره و سس فلفل قرمز، و قاچ های لیمو در کنار.

به طور سنتی در ترکیه، یک وعده غذایی با سوپ شروع می شود.

و این سوپ کم ادویه قطعا یکی از محبوب ترین گزینه ها و مورد علاقه ملت است!

خوردن این سوپ در صبح برای صبحانه نیز معمول است و برای بسیاری یک درمان محبوب خماری است.

Turkish red lentil soup recipe ezogelin çorbası

سوپ ازوگلین از کجا می آید؟

طبق افسانه ها، این سوپ به نام زنی به نام ازو نامگذاری شده است که در اوایل قرن بیستم در شهر غازیانتپ در جنوب شرقی ترکیه زندگی می کرد.

ازو به زیبایی معروف بود و در طول زندگی خود چندین بار ازدواج کرد.

هر بار که با شوهرش به شهر جدیدی نقل مکان می کرد، با استفاده از مواد محلی، دستور العمل جدیدی برای سوپ درست می کرد.

داستان از این قرار است که ایزو دستور پخت سوپ ازوگلین را در طول ازدواج دوم خود در حالی که در شهر سانلیورفا زندگی می‌کرد، ایجاد کرد.

گفته می شد این سوپ به قدری خوشمزه است که در سراسر منطقه معروف شد و در نهایت به افتخار سازنده اش به سوپ ازوگلین معروف شد.

در حالی که منشاء دقیق سوپ نامشخص است، اعتقاد بر این است که منشا آن در جنوب شرقی ترکیه بوده و اکنون یک غذای محبوب در سراسر کشور است.

Turkish red lentil soup recipe ezogelin çorbası

چرا این دستور غذا جواب می دهد؟

  • می‌توانید ازوگلین کورباسی را به‌عنوان پیش‌غذا میل کنید (همانطور که مردم ترکیه دوست دارند) یا همچنین می‌تواند یک غذای سریع و سریع در روز را به تنهایی با یک کاسه سالاد سبز در کنار آن سرو کنید.
  • Ezogelin Corbasi کاملاً پر کننده و دلپذیر است!
  • می‌توانید باقیمانده‌ها را تا 3 ماه در فریزر یا تا 5 روز در یخچال نگهداری کنید.
  • این یک دستور العمل بسیار ساده است که باید با تصاویر و دستورالعمل های گام به گام دنبال کنید.
  • این سوپ ازوژلین به زیبایی یخ می زند.

مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها

Labelled picture of ingredients for Ezogelin Soup

گندم بلغور

این یک غذای اصلی در ترکیه، کشورهای خاورمیانه و مدیترانه است.

بلغور از گندم خرد شده تهیه می‌شود و در طیف وسیعی از آسیاب‌ها، معمولاً ریز، متوسط، درشت و بسیار درشت موجود است.

می توانید از هر اندازه بلغور برای این سوپ استفاده کنید.

  • عدس قرمز – این عدس ها شکافته شده و به سرعت پخته می شوند. آنها برای تهیه سوپ یا دال عالی هستند و طعمی شیرین و آجیلی دارند. آنها به طور گسترده ای در آشپزی ترکی استفاده می شوند.
  • برنج – بافتی خامه ای به سوپ می دهد. از هر نوع برنج دانه کوتاهی که در کمد خود دارید استفاده کنید.
  • سیر – سیر تازه یک طعم دهنده عالی است که به غذاها شیرینی و آجیل می بخشد. می توانید به جای آن از پودر سیر یا گرانول استفاده کنید، اگرچه من به شدت پیشنهاد می کنم از سیر تازه استفاده کنید. قبل از افزودن به سوپ پوست گرفته و تقریباً خرد کنید.
  • رب گوجه اصلی ترین غذای آشپزی ترکی است. طعم اومامی و همچنین رنگ قرمز روشن را به ظروف اضافه می کند. می‌توانید آن را در فروشگاه‌های ترکیه یا خاورمیانه پیدا کنید یا به صورت آنلاین از آمازون .
  • رب فلفل قرمز – رب فلفل قرمز ترکی یک خمیر غنی و خوشمزه است که با فلفل قرمز آبدار و تند درست می شود و من اغلب از آن با دستور العمل های ترکی خود استفاده می کنم. می توانید آن را از فروشگاه های ترکیه یا خاورمیانه یا به صورت آنلاین از آمازون .
  • آب سبزیجات یا آب مرغ آسان (آب استخوان) – برای بهترین نتیجه، همیشه سعی کنید از مواد خانگی یا با کیفیت خوب برای غذاهای خود استفاده کنید. اگر از مواد موجود در فروشگاه استفاده می کنید، قبل از اضافه کردن نمک به ظرف خود، چاشنی آن را بررسی کنید. اگر می‌خواهید این سوپ خوشمزه وگان را درست کنید، از استوک سبزیجات خانگی اصلی استفاده کنید.

دستورالعمل های گام به گام

تهیه این سوپ خوشمزه و راحت زمان زیادی نمی برد و برای رسیدن به بهترین نتیجه باید چند مرحله ساده را دنبال کنید:

پایه سوپ را آماده کنید

یک قابلمه را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید و پیازها را با روغن زیتون تفت دهید تا نرم شوند.

سیر را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید.

سیر به سرعت می سوزد، بنابراین مطمئن شوید که پس از افزودن سیر به طور مداوم هم بزنید.

Sautéing the onions in olive oil

طعم گوجه و فلفل را هم بزنید و چند دقیقه بپزید.

اگر آن را در یخچال ندارید، می‌توانید رب فلفل را حذف کنید و ½ قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی اضافی اضافه کنید، اما من طعم متمایز آن را در این سوپ دوست دارم.

The tomato paste and spices are added to sautéed onions

عدس قرمز را با فلفل سیاه، فلفل چیلی و نمک به آن اضافه کنید.

چند دقیقه بپزید سپس بلغور و برنج را اضافه کنید.

the lentils, bulgur and rice are added to the sautéed onions

سوپ را بپزید

آب سبزیجات یا آب مرغ را بریزید و خوب هم بزنید تا ترکیب شوند.

آن را به جوش بیاورید و حرارت را کم کنید، به آرامی با درب بسته به مدت 35 تا 40 دقیقه بجوشانید تا حبوبات نرم شوند.

Blitz

تابه را از روی حرارت بردارید و سپس سوپ را با مخلوط کن بریزید.

قطع سوپ به این معنی نیست که یکدست باشد، بنابراین آن را زیاد نزنید.

باید دانه‌هایی از حبوبات پخته داشته باشد.

Blitzing Ezogelin Soup

اگر قوام سوپ خیلی غلیظ به نظر می رسد، مایع بیشتری به آن اضافه کنید و یک دقیقه دیگر بجوشانید تا ترکیب شود.

اگر سوپ خیلی غلیظ است، آن را 5 تا 10 دقیقه دیگر بجوشانید تا مایع آن کم شود.

تزیین و سرو کنید

برای تهیه چاشنی، کره (یا روغن زیتون) را در یک قابلمه کوچک ذوب کرده و فلفل قرمز یا پاپریکا و نعنا را اضافه کنید.

چند دقیقه به آرامی تفت دهید، سپس سوپ را در آن بریزید.

آن را خوب هم بزنید و در کاسه‌هایی با یک تکه نان دلمه‌دار و یک تکه لیمو در کناره سرو کنید.

کمی آب لیمو در این سوپ تفاوت زیادی ایجاد می‌کند و طعم فوق‌العاده‌ای می‌دهد!

Turkish red lentil soup recipe ezogelin çorbası

لطفاً برای فهرست کامل مواد با اندازه‌گیری، روش کامل دستور غذا، یادداشت‌های دستور غذا، و اطلاعات تغذیه‌ای، به کارت دستور غذا در زیر بروید.

نکات برتر از سرآشپز

  • از آب سبزیجات یا آب استفاده کنید و کره را با روغن زیتون جایگزین کنید تا تزئین نعناع چیلی در بالای آن قرار گیرد تا این سوپ خوشمزه گیاه‌خوار شود.
  • اگر قوام سوپ خیلی غلیظ به نظر می رسد، مایع بیشتری به آن اضافه کنید و یک دقیقه دیگر بجوشانید تا ترکیب شود.
  • سیر به سرعت می سوزد، بنابراین مطمئن شوید که پس از افزودن سیر به طور مداوم هم بزنید.
  • اگر سوپ ازوگلین خیلی آبکی است، 5 تا 10 دقیقه دیگر بجوشانید تا مایع آن کم شود.
  • قرار نیست که قوام سوپ صاف باشد، بنابراین آن را زیاد نخورید.

چه چیزی را با ازوگلین کورباسی سرو کنیم؟

این سوپ گرم با ادویه جات است و به خصوص برای شب های زمستان بسیار آرامبخش است.

می توانید آن را با چند نان تخت ترکی مانند بزلما (نان تخت ترکی) سرو کنید، نان پیتا یونانی، یا گوزلمه (پنکیک ترکی).

این سوپ دلچسب با بورک‌هایی مانند بورک سیب‌زمینی، پای اسفناج و فتا – Ispanakli Peynirli Borek یا رولز ترکی (سیگارا بورگی).

سؤالات متداول دستور غذا

آیا می‌توانم سوپ ازوگلین را گیاه‌پسند درست کنم؟

بله، می‌توانید با استفاده از سبزیجات سوپ ازوگلین را گیاه‌خواری کنید؟ موجودی. همه مواد دیگر از قبل گیاهی هستند.

آیا می توانم Ezogelin Corba را فریز کنم؟

بله، این سوپ برای فریزر مناسب است. وقتی سوپ سرد شد آن را به ظرف دربسته منتقل کنید و تا 3 ماه در فریزر نگهداری کنید. برای گرم کردن مجدد آن را یک شبه ذوب کرده و به قابلمه منتقل کنید. آن را روی حرارت ملایم گرم کنید تا لوله داغ شود.

آیا می توانم سوپ ازوگلین را زودتر از موعد درست کنم؟

بله، سوپ ازوگلین را می توان زودتر از موعد درست کرد و تا آخر در یخچال نگهداری کرد. تا 3-4 روز
می توانید قبل از سرو سوپ را در قابلمه یا مایکروویو گرم کنید.
با این حال، به خاطر داشته باشید که ممکن است سوپ به مرور زمان غلیظ شود، بنابراین ممکن است لازم باشد مقداری آب یا آب گوشت به آن اضافه کنید تا رقیق شود. .

برای دستور العمل‌های سوپ خوشمزه و دلپذیر، چرا امتحان نکنید:

این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.

امیدوارم از روند تهیه این سوپ لذت بخش و گرم کننده ازوگلین (Ezogelin Corbasi) به همان اندازه که از خوردن آن لذت می برید لذت ببرید! ?

خوشحالی! / افیه اولسون!

turkish ezogelin soup recipe

ازوگلین کورباسی (سوپ ازوژلین)

آیلا کلولی

یک سوپ سالم و خوشمزه که در شب های سرد زمستان کاکل های شما را گرم می کند.

stop offset=”0%” stop-opacity=”1″/>

زمان آماده سازی 15 دقیقه

زمان آشپزی 35 دقیقه

زمان کل 50 دقیقه

کورس پیش غذا، غذای اصلی، سوپ

آشپزی مدیترانه، خاورمیانه، ترکی

سرویس ها 4 افراد

کالری 241 kcal

مواد تشکیل دهنده 

 

دستورالعمل ها 

آشپزی سوپ

  • فر هلندی یا سنگین قرار دهید قابلمه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و روغن زیتون را اضافه کنید.

  • پیازها را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم و کمی سرخ شوند، سپس سیر را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید.

  • رب گوجه فرنگی و رب فلفل قرمز را با هم مخلوط کرده و چند دقیقه دیگر تفت دهید. حرارت کم.

  • فلفل سیاه تازه آسیاب شده، فلفل چیلی، نمک و عدس قرمز را اضافه کنید، ۲ تا ۳ دقیقه تفت دهید، سپس بلغور و برنج را اضافه کنید.

  • مایه را بریزید، مخلوط را خوب هم بزنید و بگذارید بجوشد.

  • حرارت را کم کنید و به آرامی با درب بسته به مدت 30 دقیقه یا تا زمانی که حبوبات نرم شوند بجوشانید.

  • ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و سوپ را بریزید. درشت با مخلوط کن.

  • اگر سوپ خیلی غلیظ به نظر می رسد، کمی آب اضافه کنید. اگر سوپ خیلی مایع به نظر می رسد، چند دقیقه دیگر به جوشاندن سوپ ادامه دهید.

آماده کردن تزئین

  • برای تهیه چاشنی، کره را در یک قابلمه کوچک بریزید و فلفل یا پاپریکا و نعنا را اضافه کنید.

  • مخلوط را چند دقیقه روی حرارت ملایم تفت دهید، سپس تزیین کره را داخل سوپ بریزید.

  • آن را خوب هم بزنید و در کاسه ها با یک تکه نان خوش طعم و یک تکه لیمو در کناره سرو کنید.

یادداشت

  • از آب سبزیجات یا آب استفاده کنید و کره را با روغن زیتون جایگزین کنید تا تزیین نعناع چیلی در بالای آن قرار گیرد تا این سوپ خوشمزه وگانی شود.

  • اگر قوام سوپ خیلی غلیظ به نظر می رسد، مایع بیشتری به آن اضافه کنید و یک دقیقه دیگر بجوشانید تا ترکیب شود.

  • سیر به سرعت می سوزد، بنابراین مطمئن شوید که پس از افزودن سیر به طور مداوم هم بزنید.

  • یا اگر سوپ خیلی غلیظ است، آن را 5 تا 10 دقیقه دیگر بجوشانید تا مایع آن کم شود.

  • قرار نیست غلظت سوپ نرم باشد، بنابراین آن را زیاد نزنید.

تغذیه

کالری: 241کیلو کالری کربوهیدرات: 43gپروتئین: 10gچربی: 4g چربی اشباع شده: 1gچربی غیراشباع چندگانه: 1gMonounsaturated Fat: 3gCholesterol: 1mgSodium: 342mgPotassium: 434mg Fiber: 12 gSugar: 3gVitamin A: 207IUVitamin C: 14mg Calcium: 46 mgIron: 3mg

این پست از پیوندهای وابسته استفاده می کند. این بدان معناست که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کارمزد برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا