آشپزی

قارچ برنج (قارچ پیلاو)

قارچ برنج (قارچ پیلاو)

اگر به دنبال یک غذای برنج پف دار، پر جنب و جوش و معطر برای سرو با کاری خود هستید، این دستور غذای کامل قارچ برنج (قارچ پیلاو) است.

این برنج قارچ هندی معطر و خوشمزه فقط در 25 دقیقه آماده می شود.

و باور کنید، بهتر از رستوران های غذای مورد علاقه شماست!

Indian style mushroom rice
قارچ برنج قارچ پیلاو 12

این پیلو قارچ زرد پر جنب و جوش به سبک رستوران هندی دارای طعم معطر ملایمی است و فقط 5 دقیقه زمان می برد تا آماده شود.

تکنیکی که من برای تهیه این غذای قارچ برنجی استفاده می کنم بسیار شبیه به برنج پلو ترکی (Sehriyeli Pilav) من است. دستور العمل

برنج را می شوم و در آب سرد خیس می کنم، مواد معطر را در کره (یا روغن زیتون) سرخ می کنم، آب را به همراه برنج اضافه می کنم، می پزم و قبل از سرو استراحت می دهم.

همانند برنج زرد (برنج پیلائو زردچوبه هندی)، این ظرف 1 قابلمه ای بسیار ساده، و در عین حال بسیار خوشمزه است.

rice pilaf with mushrooms
قارچ برنج قارچ پیلاو 13

چرا این دستور غذا جواب می دهد؟

  • تهیه این پلو پلو با قارچ فقط 5 دقیقه بیشتر از برنج آب پز معمولی طول می کشد.
  • طعم آن بسیار بهتر و ارزان تر از برنج های موجود در فروشگاه است!
  • این غذا همه کاره است. می توانید ادویه ها را تغییر دهید و آن ها را به سلیقه خود تنظیم کنید. یا می توانید باقی مانده مرغ یا گوشت بره را اضافه کنید تا به یک وعده غذایی قابل توجه تبدیل شود.
  • می‌توانید باقیمانده‌ها را تا 3 ماه در فریزر نگهداری کنید.

مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها

Labelled picture of ingredients for mushroom rice
قارچ برنج قارچ پیلاو 14
  • برنج – باسماتی نوعی برنج دانه بلند معطر است که برای غذاهایی مانند بریانی، برنج سرخ شده یا سایر غذاهای پلو ایده آل است. من برنج باسماتی را برای این دستور ترجیح می دهم، اما هر برنج دانه بلند دیگری کارساز است. اطمینان حاصل کنید که از یک نوع برنج سریع یا آسان استفاده نکنید زیرا ممکن است تبدیل به پوره یا چسبناک شود.
  • قارچ– قارچ های شاه بلوط در این پلو پلو عالی عمل می کنند، زیرا تمایل دارند شکل خود را در زمان پخت بسیار بهتر از سایر قارچ ها حفظ کنند و لقمه گوشتی خود را حفظ کنند. همچنین می توانید از قارچ دکمه ای سفید یا قارچ کرمی استفاده کنید.
  • پیاز – از پیازهای سفید، قهوه ای یا زرد استفاده کنید. موسیر نیز برای این دستور عالی است. از استفاده از پیاز قرمز اجتناب کنید زیرا ممکن است روی رنگ ظرف شما تأثیر بگذارد.
  • غیره – من ترجیح می دهم از قیمه یا کره شفاف استفاده کنم زیرا طعم برنج را افزایش می دهند. برای تهیه این غذا می توانید از روغن نباتی یا روغن زیتون استفاده کنید.
  • برگ بو – این برگ معطر طعم بسیار زیادی به برنج می‌دهد، بنابراین سعی کنید آن را نادیده نگیرید. قبل از سرو آنها را از ماهیتابه خارج کنید.
  • زردچوبه – این ادویه به برنج پلو رنگ طلایی روشن می دهد. همچنین می توانید از زعفران دم کرده در شیر استفاده کنید.
  • هل سبز– می‌توانید آن‌ها را به‌طور کامل به ماهیتابه اضافه کنید یا می‌توانید آن‌ها را تقسیم کنید. قبل از سرو آنها را از ماهیتابه خارج کنید.
  • چوب دارچین – طعم معطر بیشتری به این غذای برنجی پر جنب و جوش می دهد. قبل از اضافه کردن آن به برنج برای طعم دارچینی بیشتر، آن را به نصف تقسیم کنید.
  • نمک– آن را به سلیقه خود تنظیم کنید. اگر از استاک یا مکعب های موجود در فروشگاه استفاده می کنید، نمک کمتری اضافه کنید.

چگونه برنج پیلاو درست کنیم؟

پلو قارچ پلو به راحتی درست می شود و می توانید پس از تسلط بر اصول اولیه، جایگزین های دیگر پلو را امتحان کنید.

چند مرحله آسان وجود دارد که باید برای دستیابی به بهترین نتایج دنبال کنید:

برنج را زیر آب سرد جاری بشویید تا آبی که از برنج می آید شفاف شود و به مدت 20 دقیقه در آب سرد خیس کنید.

این مرحله اختیاری است و اگر عجله دارید می توانید از آن صرف نظر کنید.

با این حال، برای تهیه برنج پیلو قارچ کرکی عالی، ارزش خیس خوردن را دارد.

همچنین، خیساندن برنج زمان پخت را کاهش می‌دهد!

rice is washed and soaked in cold water
قارچ برنج قارچ پیلاو 15

گیاه را در تابه ای روی حرارت متوسط ​​ذوب کنید و پیازها را با سیر تفت دهید تا شفاف شوند.

sautéing the onions with ghee in a pan
قارچ برنج قارچ پیلاو 16

قارچ ها را اضافه کنید و پنج دقیقه دیگر تفت دهید.

Sautéing the mushrooms
قارچ برنج قارچ پیلاو 17

هل، زردچوبه، برگ بو و چوب دارچین را با هم مخلوط کنید.

به مدت 45 ثانیه تفت دهید و به هم زدن ادامه دهید تا نسوزند.

the aromatics and spices are added to sautéed mushrooms
قارچ برنج قارچ پیلاو 18

مایه را بریزید و تابه را لعاب دهید.

ادویه را اضافه کنید و آن را به سلیقه خود تنظیم کنید.

stock is added to the pan
قارچ برنج قارچ پیلاو 19

برنج را اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا برنج با سایر مواد مخلوط شود و درب آن را ببندید.

rice is added to the pan
قارچ برنج قارچ پیلاو 20

شعله را کم کنید و برنج را به آرامی 20 دقیقه بدون باز کردن درب آن بجوشانید.

از روی حرارت بردارید و درب آن را ببندید تا پلو حدود 6 تا 8 دقیقه استراحت کند.

برنج را قبل از سرو به آرامی با چنگال پف کنید.

fluff the cooked rice with a fork
قارچ برنج قارچ پیلاو 21

لطفاً برای فهرست کامل مواد با اندازه‌گیری، روش کامل دستور غذا، یادداشت‌های دستور غذا، و اطلاعات تغذیه‌ای، به کارت دستور غذا در زیر بروید.

نکات برتر سرآشپز

  • از برنج باسماتی برای این غذا استفاده کنید و از برنج آسان طبخ استفاده نکنید.
  • برنج را زیر آب جاری سرد بشویید تا آبی که از برنج می آید کاملاً شفاف شود.
  • اگر وقت دارید برنج را به مدت 20 دقیقه در آب سرد خیس کنید.
  • از نسبت مناسب برنج به آب استفاده کنید که ممکن است با نوع برنج مورد استفاده شما متفاوت باشد. این دستور فقط برای برنج باسماتی است. در صورت استفاده از برنج متفاوت، بسته بندی را از نظر نسبت مناسب برنج به آب بررسی کنید.
  • برنج را روی حرارت ملایم بپزید و به آرامی بجوشانید. در حین پخت درب آن را باز نکنید و برنج را هم نزنید. اجازه دهید 6 تا 8 دقیقه قبل از باز کردن درب آن استراحت کند.
  • قبل از سرو برنج را با استفاده از چنگال به آرامی پف کنید.

با برنج قارچ پیلو چه چیزی سرو کنیم؟

برنج قارچ پیلاو یک غذای خوشمزه و خوش طعم است که می توانید آن را به تنهایی یا به عنوان پیش غذا با انواع غذاهای اصلی سرو کنید.

در اینجا چند گزینه برای بررسی وجود دارد:

اسکواش و نخود کاری، مرغ تنوری، پیاز باجی (پیاز پاکورا)، پیاز رایتا، دستور پخت آسان مرغ هندی و دال پالاک (دال اسفناج). < /p>

برای سرو برنج قارچ پیلاو گزینه های زیادی برای انتخاب وجود دارد.

برای یافتن ترکیبی مناسب برای جوانه های چشایی خود، می توانید با هم ترکیب کنید.

سؤالات متداول دستور غذا

آیا قارچ پیلاو بدون گلوتن است؟

بله، این دستور غذا بدون گلوتن است. همچنین می‌توان آن را وگان و بدون لبنیات تهیه کرد که روغن گیاهی جایگزین روغن گیاهی شود و با آب یا آب سبزیجات درست شود.

برنج قارچ هندی چند کالری دارد؟

این دستور 4 وعده بزرگ و هر وعده 382 کیلو کالری با 71 گرم کربوهیدرات دارد.

آیا می توانید برنج پلو را منجمد کنید؟

بله، تا زمانی که مراقب باشید می توانید آن را فریز کنید. برنج. آن را به سرعت خنک کنید و قبل از انجماد آن را در یک ظرف دربسته قرار دهید. می توانید آن را تا 3 ماه در حالت یخ زده نگهداری کنید. آن را دوباره گرم نکنید و بعد از یخ زدایی برنج دوباره سرد کنید.

< strong class="schema-faq-question">چگونه باقیمانده ها را ذخیره کنیم؟

اجازه دهید این برنج قارچ هندی ظرف 1 ساعت پس از پخت خنک شود. باقیمانده برنج را در ظرف دربسته در یخچال تا 3 روز نگهداری کنید.

دستور پخت های مرتبط

برای غذاهای خوشمزه تر برنج، چرا امتحان نکنید:

این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.

امیدوارم از روند تهیه این برنج قارچ هندی خوشمزه و رنگارنگ به همان اندازه که از خوردن آن لذت می برید لذت ببرید! ? 

خوشحالی! / افیه اولسون!

rice pilaf with mushrooms

برنج قارچ (قارچ پیلاو)

آیلا کلولی

اگر به دنبال یک غذای برنج پف دار، پر جنب و جوش و معطر هستید، این دستور غذای کامل قارچ برنج (قارچ پیلاو) است که با کاری خود سرو کنید.

stop offset=”0%” stop-opacity=”1″/>

زمان آماده سازی 5 دقیقه

زمان پخت 20 دقیقه

زمان کل 25 دقیقه

کورس سرنوشت

آشپزی آسیایی، هندی

سرویس ها 4 افراد

کالری 382 kcal

مواد تشکیل دهنده 

 

دستورالعمل ها 

  • برنج را زیر آب سرد جاری بشویید تا آب برنج شفاف شود و به مدت 20 دقیقه در آب سرد خیس کنید.

  • گیاه را در تابه ذوب کرده و پیاز و سیر را روی حرارت متوسط ​​تفت دهید تا شفاف شود.

  • قارچ ها را اضافه کنید و پنج دقیقه دیگر تفت دهید.

  • هل، زردچوبه، برگ بو و چوب دارچین را اضافه کنید و 45 ثانیه تفت دهید، به هم زدن ادامه دهید تا نسوزند.

  • مایه را بریزید و تابه را لعاب دهید.

  • نمک و فلفل را اضافه کنید، چاشنی را بررسی کنید و مطابق سلیقه خود تنظیم کنید.

  • افزودن برنج را به اندازه ای هم بزنید تا مخلوط شود و بگذارید به آرامی با درب به مدت 20 دقیقه روی حرارت ملایم بجوشد.

  • بگذارید 6 تا 8 دقیقه بدون باز کردن درب آن استراحت کند.

  • برنج را قبل از سرو با استفاده از چنگال پف کنید.

یادداشت

  • این غذا همه کاره است. می توانید ادویه ها را تغییر دهید و آن ها را به سلیقه خود تنظیم کنید. یا می توانید باقی مانده مرغ یا گوشت بره را اضافه کنید تا به یک وعده غذایی قابل توجه تبدیل شود.
  • از برنج باسماتی برای این غذا استفاده کنید و از برنج آسان طبخ استفاده نکنید.
  • برنج را زیر آب جاری سرد بشویید تا آبی که از برنج می آید کاملاً شفاف شود.
  • اگر وقت دارید برنج را به مدت 20 دقیقه در آب سرد خیس کنید.
  • از نسبت مناسب برنج به آب استفاده کنید که ممکن است با نوع برنج مورد استفاده شما متفاوت باشد. این دستور فقط برای برنج باسماتی است. در صورت استفاده از برنج متفاوت، بسته بندی را از نظر نسبت مناسب برنج به آب بررسی کنید.
  • برنج را روی حرارت ملایم بپزید و به آرامی بجوشانید. در حین پخت درب آن را باز نکنید و برنج را هم نزنید. اجازه دهید 6 تا 8 دقیقه قبل از باز کردن درب آن استراحت کند.
  • قبل از سرو برنج را با استفاده از چنگال به آرامی پف کنید.

تغذیه

کالری: 382کیلو کالری کربوهیدرات ها: 71gپروتئین: 10gچربی: 6g چربی اشباع شده: 3g< /span>چربی غیراشباع چندگانه: 1gچربی تک غیراشباع: 2gکلسترول: 13میلی گرمسدیم: 751میلی گرم< /span>پتاسیم: 456میلی گرم فیبر: 3 gقند: 4gویتامین پاسخ: 11IUویتامین C: 4میلی گرم کلسیم: 53 میلی گرمآهن: 2میلی گرم

این پست از پیوندهای وابسته استفاده می کند. این بدان معناست که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کارمزد برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.

حتما بخوانید : Onion Raita

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا