آشپزی

سیر نان – نان تخت هندی

سیر نان – نان تخت هندی

آیا گهگاه از یک کاری هندی خوب لذت می برید؟ آیا سیر نرم و کره ای تاوا نان (نان تخت هندی) یکی از مخلفات مورد علاقه شما برای سفارش در یک رستوران هندی است؟ سپس دیگر نگاه نکنید.

این دستور پخت نان سیر نان خوشمزه ترین همراه مورد علاقه شما برای بریانی گوشت گوسفندی حیدرآبادی خواهد بود، موساخان – مرغ سماق، مرغ تنوری، یا دال پالک (دال اسفناج).

4 pieces of garlic naan - Indian flatbread brushed with garlic butter
سیر نان نان تخت هندی 16
پرش به:

نان نان در پف می‌کند و حباب‌هایی ظاهر می‌شود. تنور.

خوشبختانه، برای تهیه نان نان خانگی عالی به تنور یا تجهیزات ویژه دیگری نیاز ندارید.

یک ماهیتابه یا ماهیتابه چدنی با کیفیت خوب برای این که این نان هندی به خوبی بلند شود کافی است.

4 pieces of garlic naan brushed with ghee
سیر نان نان تخت هندی 17

این نان نان سیر خانگی نرم، جویدنی و فوق‌العاده لذیذ درست می‌شود و به طرز شگفت‌انگیزی آسان است و برای بسیاری از غذاها یک مزیت عالی دارد.

نعان چیست؟

نان یک نان مسطح هندی است که به طور سنتی در تنور یا در پخته می‌شود. تاوا.

این نان نرم و جویدنی در سایر کشورهای آسیای غربی از جمله آسیای مرکزی، اندونزی، مالزی، میانمار و کارائیب نیز محبوب است.

انواع بسیاری از نان نان و سیر نان، کیما نان و روغنی نان پاکستانی مورد علاقه من در میان آنهاست.

اگرچه نان نان به طور سنتی با غذاهای هندی سرو می‌شود، اما می‌توان آن را با هر چیزی همراه کرد و می‌توانید از آن به عنوان یک قاشق خوراکی برای برداشتن سس یا دیپ استفاده کنید.

naan bread is cooking and forming bubbles in a hot pan
سیر نان نان تخت هندی 18

چرا این دستور غذا جواب می دهد؟

  • این سیر خانگی نان طعمی شبیه بهترین رستوران های هندی دارد!
  • بسیار خوشمزه، نرم، جویدنی و مطبوع، با لکه های قهوه ای طلایی زیبا روی سطح است.
  • شما می توانید این نان تخت سنتی هندی را تنها با 7 ماده (از جمله آب و نمک!) و یک فرآیند بسیار ساده در خانه درست کنید.
  • همچنین، بسیار متنوع است. می توانید بعد از مسواک زدن با کره، مقداری دانه گشنیز یا سیاهدانه به آن اضافه کنید یا آن را ساده سرو کنید.

تفاوت بین نان نان و نان پیتا

نان نان کاملاً شبیه نان پیتا است. هر دو نان مسطح هستند و اغلب به صورت یکسان سرو می شوند، اما با مواد و تکنیک های مختلف درست می شوند که باعث تفاوت در بافت می شود.

تفاوت اصلی این است که برای نان نان از ماست و کره استفاده می شود که بافت نرم تری به آن می دهد.

وقتی خمیر نان تمام شد، به شکل توپ در می‌آید، از میان دست‌ها کشیده می‌شود و روی دیواره‌های داخلی یک تنور (تنور استوانه‌ای سفالی که در آشپزی هندی استفاده می‌شود) می‌اندازند.

نان پیتا خمیر لاغری است که نازک‌تر است و معمولاً از 4 ماده اصلی تشکیل شده است: آرد، آب. ، مخمر و نمک.

برای تهیه نان پیتا، به یک اجاق یا تابه بسیار داغ نیز نیاز دارید تا آن را با جیب بپزید.

مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها

labeled pictures of ingredients for garlic naan - Indian flatbread
سیر نان نان تخت هندی 19

گیاه یا کره؟

غیره با مواد جامد شیر و آب حذف شده، کره خالص شده است و چربی کره خالص باقی می ماند.

من ترجیح می‌دهم از قیسی برای نان سیر استفاده کنم، زیرا طعم کره‌ای قوی‌تر از کره معمولی دارد و حتی در حرارت بالا هم نمی‌سوزد.

غیره در اکثر سوپرمارکت ها یا فروشگاه های آسیایی موجود است.

با این حال، می توانید به راحتی گیلاس خود را در خانه درست کنید. از طرف دیگر، می‌توانید از کره به مقدار کمی استفاده کنید!

  • آرد– بهترین نوع آرد برای نان نان، آرد سفید ساده یا آرد همه منظوره است. جایگزینی آن با انواع دیگر آرد (مانند آرد گندم کامل) باعث می‌شود نان‌های نان نرم و متراکم‌تر شوند. اگر این همان چیزی است که در دست دارید، می‌توانید از آرد/آرد سفید قوی استفاده کنید.
  • مخمر– من از مخمر خشک سریع برای این دستور استفاده می کنم. این دستور همچنین با مخمر فعال/خشک استاندارد یا مخمر تازه کار می کند. اگرچه معمولاً نیازی نیست که مخمر سریع الاثر را در آب گرم حل کنید و سپس بگذارید تا کف کند، اما اگر ابتدا نان در آب گرم حل شود، پف‌تر می‌شود.
  • ماست ساده – ماست روشی عالی برای افزودن طعمی تند و غنی در حالی که مقداری نرمی به خمیر می‌دهد.
  • بیکینگ پودر – به نان مقداری برآمدگی و نرمی بیشتری می‌دهد.

چگونه نان سیر خانگی درست کنیم؟

ممکن است ایده درست کردن نان نان خود در خانه برای شما دلهره آور باشد.

خوب این است که این نان با رعایت چند مرحله ساده درست می شود:

خمیر را آماده کنید

آب گرم را در یک کاسه بزرگ بریزید.

مایه مایه و نیمی از آرد را با هم مخلوط کرده و روی کاسه را بپوشانید.

yeast and water mixed in a bowl for naan bread
سیر نان نان تخت هندی 20

مخلوط را به مدت 30 دقیقه در جای گرم بگذارید.

The yeast and water mixture rested for 30 minutes
سیر نان نان تخت هندی 21

ماست را هم بزنید و سپس بقیه آرد، نمک و بکینگ پودر را اضافه کنید.

با دستان خود مخلوط کنید تا خمیر نرم و چسبناکی به دست آید.

The rest of the flour, salt and yoghurt are added to form a dough
سیر نان نان تخت هندی 22

خمیر را ثابت کنید

این نان نان کمی زمان و کمی صبر می خواهد.

نیاز به ورز دادن زیادی ندارد اما برای یک خمیر صاف به چند جلسه “ورز دادن و ور آمدن” نیاز دارد.

2 قاشق چایخوری از روغن یا کره ذوب شده را بریزید و سپس آن را روی خمیر بمالید.

rub some ghee on the dough and let it for second rise
سیر نان نان تخت هندی 23

خمیر را چند بار فشار دهید، روی کاسه را با فیلم یا پارچه تمیز و مرطوب آشپزخانه بپوشانید و بگذارید 15 دقیقه دیگر ور بیاید.

1 قاشق چایخوری دیگر روغن یا کره ذوب شده را روی خمیر بریزید و سپس آن را به آرامی به همه جای آن بمالید.

some more ghee is rubbed in after 15 minutes of resting
سیر نان نان تخت هندی 24

خمیر را روی سطح کار کمی چرب کرده و خمیر را به مدت 30 ثانیه ورز دهید.

آن را به کاسه برگردانید، روی آن را بپوشانید و بگذارید 15 دقیقه بماند تا در جای گرمی بلند شود.

last stage of the rising, the dough is ready for making naan
سیر نان نان تخت هندی 25

شکل دهید و بپزید

در این زمان، خمیر بسیار نرم تر می شود.

روی سطح روغنی به مدت یک دقیقه کمی ورز دهید و خمیر را به 4 قسمت مساوی تقسیم کنید و به شکل گلوله درآورید و کمی آرد پاشید و 5 دقیقه قبل از فرم دادن بگذارید.

The dough is divided into 4 pieces
سیر نان نان تخت هندی 26

یک تابه نچسب بزرگ با پایه سنگین یا یک تابه بزرگ را روی حرارت متوسط ​​تا زیاد گرم کنید.

گلوله ها را کمی آرد پاشی کنید و با استفاده از انگشتان خود یا وردنه آن ها را به شکل قطره یا بیضی (حدود 3 میلی متر یا ⅛) تبدیل کنید.

a dough ball is shaped into a oval / tear drop shape
سیر نان نان تخت هندی 27

وقتی ماهیتابه واقعا داغ شد، خمیر را بگذارید و بپزید تا قهوه ای طلایی شود و خمیر را با انبر برگردانید. یکی دو دقیقه دیگر بپزید.

naan dough circle is cooking on a hot pan
سیر نان نان تخت هندی 28

نان پخته شده را در بشقاب بریزید و روی آن را با مخلوط سیر و کره بمالید.

مقداری گشنیز یا جعفری خرد شده روی نان نان بپاشید.

در حین باز کردن و پختن باقیمانده نان نان، آن را در پارچه تمیزی بپیچید.

Naan is cooked until golden brown and brushed with garlic butter
سیر نان نان تخت هندی 29

راز یک نان کاملاً نرم و جویدنی

دستیابی به قوام خمیر مناسب عامل کلیدی برای دستیابی به نان نان کاملا نرم است.

مقدار آرد در این دستور غذا باید به عنوان راهنما در نظر گرفته شود.

وقتی نوبت به شیرینی‌ها می‌رسد، اجرای اندازه‌گیری‌های دقیق در دستور غذا به دلیل عوامل خارجی مانند رطوبت در محل شما و نوع آرد و ماستی که استفاده می‌کنید، همیشه نتایج عالی را تضمین نمی‌کند.

بنابراین، باید درک اولیه ای از اینکه قوام خمیر چگونه باید باشد داشته باشید.

و در صورت لزوم، می توانید مقدار آرد را در دستور تنظیم کنید.

خمیر نان نان باید نرم و چسبنده باشد تا نان نان نرم و پفکی حاصل شود.

نکات برتر سرآشپز

  • بهترین نوع آرد برای نان نان، آرد همه منظوره است. جایگزینی آن با انواع دیگر آرد (مانند آرد سبوس دار) نان های نان را درست می کند. کمتر نرم و متراکم تر.
  • برای اینکه نان نان شما حباب داشته باشد، تابه شما باید خیلی داغ باشد. تنورهای تنور فوق‌العاده داغ می‌شوند و در نتیجه نان نان در داخل نرم و حباب‌دار است و بیرون زغال می‌شود. برای تکرار این روش، مطمئن شوید که نان نان خود را زمانی که کاملا داغ است در ماهیتابه قرار دهید.
  • این نان نان کمی زمان و کمی صبر می خواهد. نیاز به ورز دادن زیادی ندارد، امابرای یک خمیر نرمبه چند جلسه ” ورز دادن و ور آمدن ” نیاز دارد.
  • شکل و اندازه نان نان در هر رستورانی که می‌روید به‌طور قابل ملاحظه‌ای متفاوت است. نان نان باید نرم و پف دار باشد. بنابراینآنها را خیلی نازک نکنید. اما غلیظ کردن آن باعث می‌شود که مرکز خمیری نپخته شود.
  • بعد از پختن نان نان، برای طعم بیشتر، مقداری کره سیر/قیمه سیر بمالید و مستقیماً از تابه سرو کنید.
  • زمانی که خمیر را درست کردید، باید به سرعت از آن استفاده کنید. اگر می خواهید خمیر را صبح درست کنید تا بعد از ظهر بپزد، مقدار مایه را به ¼ قاشق چایخوری کاهش دهید و خمیر را تا زمانی که لازم است در یخچال نگهداری کنید.

با سیر نان چه سرو کنیم؟

می‌توانید از این نان هندی به‌عنوان کناره‌ای برای سرو در کنار غذاهای هندی لذت ببرید:

مرغ تنوری، بریانی گوسفند حیدرآبادی، پیاز رایتا و دال پالک (دال اسفناج).

سیر نان همچنین برای فرو بردن در سوپ، دیپ و خورش عالی است:

سوپ گل کلم بوداده با کرفس، گولاش بره آسان (خورش مجارستانی)، تیروکافتری (غذای فتای همزده تند)، سوپ کدو حلوایی پاییزی، و کورو فصلیه.

نان نان را می‌توان به عنوان پایه پیتزا یا برای تهیه روکش و ساندویچ نیز استفاده کرد.

سؤالات متداول دستور غذا

چگونه باقیمانده غذاها را ذخیره کنیم؟

باقیمانده ها می توانند بسته بندی های خوشمزه ای برای ناهار بسته بندی شده شما درست کنند. اگر قصد ندارید روزی که آنها را می‌پزید کل دسته را بخورید و اگر می‌خواهید کمی بیشتر نگه دارید، می‌توانید نان نان پخته شده را تا 3 ماه در فریزر نگهداری کنید.

یک تکه نان طوای نان چند کالری دارد؟ با کره سیر؟

1 قسمت از این نان کره ای و کرکی فقط 272 کیلو کالری دارد.

منشا نان نان چیست؟

نان به معنی نان تخت پخته شده در تنور در حدود سال 1300 میلادی توسط ایرانیان اختراع شد.

برای دستور العمل های هندی خوشمزه تر، چرا امتحان نکنید:

این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.

امیدوارم از روند تهیه این نان هندی نرم، جویدنی و سیر به همان اندازه که از خوردن آن لذت می برید لذت ببرید! ? 

خوشحالی! / افیه اولسون!

Homemade tawa naan bread with garlic butter

نان سیر – نان هندی

آیلا کلولی

این نان نان سیری خوشمزه، همراهی عالی برای بریانی بره خانگی یا دال عدس قرمز شما با اسفناج است.

stop offset=”0%” stop-opacity=”1″/>

زمان آماده سازی 5 دقیقه

زمان پخت 15 دقیقه

زمان افزایش 1 ساعت 5 دقیقه

زمان کل 1 ساعت 25 دقیقه

کورس سرنوشت

آشپزی آسیایی، هندی

سرویس ها 4 نان نان

کالری 272 kcal

مواد تشکیل دهنده 

 

برای خمیر کره سیر

دستورالعمل ها 

آماده کردن خمیر

  • آب گرم را در کاسه بزرگ

  • Whisk in the yeast and half of the flour, mix, cover the bowl and leave in a warm place for 30 minutes.

  • Stir in the yogurt and add the rest of the flour, salt, and baking powder. mix with your hands to form a soft and sticky dough.

  • Spoon 2 teaspoon of the melted ghee or butter and rub it over the dough. Roughly squeeze the dough a few times, cover the bowl with cling film or a clean damp kitchen cloth and leave it to rise for another 15 minutes.

  • Pour another 1 teaspoon melted ghee or butter onto the dough and rub lightly all over. Turn the dough out onto a lightly oiled work surface and knead the dough for 30 seconds. Return it to the bowl, cover, and leave for 15 minutes to rise in a warm place.

  • By this time, the dough becomes much smoother. Knead lightly on the oiled surface for a minute and divide the dough into 4 equal pieces, roll them into balls, lightly dust with flour, and leave for 5 minutes before shaping.

Cooking the Naan Bread

  • Heat a large heavy-based non-stick pan or a large skillet on medium to high heat.

  • Lightly flour the balls and turn them into a teardrop or oval shape (about 3 mm or ⅛“ ) using your fingers or a rolling pin.

  • When the pan is really hot, place the dough and cook until golden brown and flip the dough using a tong. Cook for another couple of minutes.

  • Put on a plate and brush with garlic and butter mixture. Sprinkle some chopped coriander or parsley on naan bread.

  • Keep wrapped in a clean cloth while you roll out and cook the remaining naan bread.

یادداشت

  • بهترین نوع آرد برای نان نان، آرد همه منظوره است. جایگزینی آن با انواع دیگر آرد (مانند آرد سبوس دار) نان های نان را درست می کند. کمتر نرم و متراکم تر.
  • Getting the consistency of the dough right is the key factor for achieving perfectly soft naan bread. The amount of flour in this recipe should be taken as a guide.
  • برای اینکه نان نان شما حباب داشته باشد، تابه شما باید خیلی داغ باشد.
  • This naan bread doesn’t need much kneading but requires a few ” knead and let it rise ” sessions for a smooth dough.
  • Do not make the naan dough too thin. اما غلیظ کردن آن باعث می‌شود که مرکز خمیری نپخته شود.
  • After cooking the naan bread, brush with some garlic butter/ghee for extra flavor and serve them straight from the pan.
  • Once you made the dough, you must use it promptly.

Nutrition

Calories: 272kcalCarbohydrates: 47gProtein: 8gFat: 5gSaturated Fat: 3gPolyunsaturated Fat: 1gMonounsaturated Fat: 1gCholesterol: 12mgSodium: 530mgPotassium: 99mgFiber: 2gSugar: 1gVitamin A: 22IUVitamin C: 1mgCalcium: 77mgIron: 1mg

این پست از پیوندهای وابسته استفاده می کند. این بدان معناست که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کارمزد برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا