آشپزی

چگونه شیرینی سیب خرد شده و آسان درست کنیم؟ نکاتی برای کوکی های سیب کاربردی

[

چگونه شیرینی سیب خرد شده و آسان درست کنیم؟ نکاتی برای کوکی های سیب کاربردی

چگونه شیرینی سیب خرد شده و آسان درست کنیم؟ نکاتی برای کوکی های سیب کاربردی

Kıyır kıyır ve kolay elmalı kurabiye nasıl yapılır? Pratik elmalı kurabiyenin püf noktaları

از آنجایی که تهیه آن آسان است و بسیار مقرون به صرفه است، دستور العمل کوکی سیب یکی از بیشترین تحقیقات در مورد دستور العمل های خوشمزه است. بعد از شام، به جای خرید بیسکویت آماده، می توانید آن را خرد کنید و طعم لذیذی را با کمک دستور پخت شیرینی سیب که قبلا امتحان کرده اید، بچشید. بنابراین، چگونه می توان کلوچه های سیبی تند و آسان درست کرد؟

کوکی سیب، که به نام «پای سیب» نیز شناخته می‌شود، یک کوکی شیرین a است که معمولاً در جمع‌های چای، روزهای طلایی یا سایر مجالس شلوغ سرو می‌شود. اگرچه کوکی‌های سیب به شکل‌های مختلفی تولید می‌شوند، اما رایج‌ترین آنها شکل رول شده است. داستان اصلی کوکی سیب به «پای سیب» انگلیسی ها برمی گردد. با این حال، در کشور ما، کلوچه های سیب که اغلب در سینی در فر درست می شوند، تبدیل به دستوری به نام کوکی سیب ترکی شده اند که کاملاً متفاوت از اصل است. پاسخ سوال طرز تهیه کلوچه که قبلا امتحان شده و بسیار موفق بوده را می توانید از اینجا بیابید. می‌توانید آستین‌هایتان را بالا بزنید و شروع به درخواست دستور تهیه پای سیب کنید، که به نام پای سیبی که در دهان شما آب می‌شود نیز شناخته می‌شود.

En kolay elmalı pay nasıl yapılır? Elmalı payın iç harcının püf noktalarıاخبار مرتبطچگونه ساده ترین پای سیب را درست کنیم؟ نکاتی برای قیمه پای سیب

da86daafd988d986d987 d8b4db8cd8b1db8cd986db8c d8b3db8cd8a8 d8aed8b1d8af d8b4d8afd987 d988 d8a2d8b3d8a7d986 d8afd8b1d8b3d8aa daa9d986db8c 647738d496814

دستور پخت کوکی‌های سیب:

مواد

250 ​​گرم مارگارین نرم شده
1 تخم مرغ
1 بسته بکینگ پودر
1 بسته وانیل
2 قاشق غذاخوری شیر یا ماست
نصف لیوان پودر قند
3.5 فنجان آرد

برای پر کردن کلوچه های سیب؛

4 سیب
1 قاشق غذاخوری دارچین
1 لیوان گردو خرد شده
2 قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان
4 قاشق غذاخوری شکر گرانول

برای بالای کوکی های سیب؛

پودر شکر

Elmalı turta yapmanın püf noktaları nelerdir? Elmalı turta yapmadan önce bilmeniz gerekenler%D9%85%D8%B7%D8%A7%D9%84%D8%A8%20%D9%85%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%B7″>اخبار مرتبطترفندهای تهیه پای سیب چیست؟ آنچه باید قبل از تهیه پای سیب بدانید

da86daafd988d986d987 d8b4db8cd8b1db8cd986db8c d8b3db8cd8a8 d8aed8b1d8af d8b4d8afd987 d988 d8a2d8b3d8a7d986 d8afd8b1d8b3d8aa daa9d986db8c 647738d623841

ساخت و ساز

اول از همه، با ساختن ملات داخلی دستور شروع کنید. پوست سیب ها را جدا کنید و در تابه رنده کنید.

روغن آفتابگردان، شکر و دارچین را اضافه کنید و تفت دهید تا آب آن گرفته شود. در آخر مغز گردو را اضافه کنید و ۱ تا ۲ دقیقه دیگر تفت دهید. بگذارید خنک شود.

Nefis kıyır kıyır kurabiye tarifi! En kolay kıyır kurabiye nasıl yapılır?اخبار مرتبطدستور پخت شیرینی ترد خوشمزه! چگونه ساده‌ترین کوکی‌های چیپ را درست کنیم؟

da86daafd988d986d987 d8b4db8cd8b1db8cd986db8c d8b3db8cd8a8 d8aed8b1d8af d8b4d8afd987 d988 d8a2d8b3d8a7d986 d8afd8b1d8b3d8aa daa9d986db8c 647738d789b7b

برای خمیر، تمام مواد را در ظرفی بریزید و ورز دهید. خمیر کوکی را به ضخامت 3 میلی متر روی پیشخوان آشپزخانه بغلتانید و به شکل مثلث برش دهید.

سس سیبی را که آماده کردید روی اضلاع پهن قطعات برش خورده تقسیم کنید و به شکل رول بپیچید.

سینی فر را با کره چرب کنید یا از کاغذ روغنی استفاده کنید. شیرینی هایی که آماده کرده اید را در سینی فر بچینید و در فر 180 درجه به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید.

وقتی رویه شروع به صورتی شدن کرد، حرارت فر را خاموش کنید.

روی شیرینی‌هایی که از فر خارج شده‌اند، مقدار زیادی پودر قند بپاشید.

اشتهاتون مبارک…

elmalı kurabiye

کوکی‌های اپل

نکاتی درباره کوکی های سیب عالی

  • مطمئن شوید که شیر یا ماستی که استفاده می کنید سرد باشد تا قوام خمیر کوکی حفظ شود. به این ترتیب، می توانید قوام متراکم تری داشته باشید.
  • سایر مواد موجود در دستور غذا باید در دمای اتاق باشند.
  • برای اطمینان از پخت یکنواخت کوکی‌ها، مراقب باشید خمیر را خیلی ضخیم نکنید.

da86daafd988d986d987 d8b4db8cd8b1db8cd986db8c d8b3db8cd8a8 d8aed8b1d8af d8b4d8afd987 d988 d8a2d8b3d8a7d986 d8afd8b1d8b3d8aa daa9d986db8c 647738db8ef69

  • قبل از فرم دادن به خمیر کوکی، خمیر را کشیده و در یخچال استراحت دهید. سپس یک بار دیگر ورز دهید و شروع به فرم دادن کنید.
  • اگر می‌خواهید در حین سرو از پودر قند استفاده کنید، می‌توانید مقدار شکر اضافه شده به مخلوط را کاهش دهید تا از شیرین شدن بیش از حد آن جلوگیری کنید.
  • برای داشتن طعم معطر، می توانید دو قاشق چایخوری آب سیب به آن اضافه کنید. می‌توانید برای حفظ قوام آرد هم اضافه کنید.
  • می توانید از لبه یک لیوان یا یک چنگال برای دادن شکل های مختلف به کوکی های سیب خود استفاده کنید.
  • با استفاده از موادی مانند آجیل، فندق و پسته می‌توانید ارائه‌های زیباتری به دست آورید.

]

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا