چگونه شیرینی سیب خرد شده و آسان درست کنیم؟ نکاتی برای کوکی های سیب کاربردی
[
چگونه شیرینی سیب خرد شده و آسان درست کنیم؟ نکاتی برای کوکی های سیب کاربردی
چگونه شیرینی سیب خرد شده و آسان درست کنیم؟ نکاتی برای کوکی های سیب کاربردی
از آنجایی که تهیه آن آسان است و بسیار مقرون به صرفه است، دستور العمل کوکی سیب یکی از بیشترین تحقیقات در مورد دستور العمل های خوشمزه است. بعد از شام، به جای خرید بیسکویت آماده، می توانید آن را خرد کنید و طعم لذیذی را با کمک دستور پخت شیرینی سیب که قبلا امتحان کرده اید، بچشید. بنابراین، چگونه می توان کلوچه های سیبی تند و آسان درست کرد؟
کوکی سیب، که به نام «پای سیب» نیز شناخته میشود، یک کوکی شیرین a است که معمولاً در جمعهای چای، روزهای طلایی یا سایر مجالس شلوغ سرو میشود. اگرچه کوکیهای سیب به شکلهای مختلفی تولید میشوند، اما رایجترین آنها شکل رول شده است. داستان اصلی کوکی سیب به «پای سیب» انگلیسی ها برمی گردد. با این حال، در کشور ما، کلوچه های سیب که اغلب در سینی در فر درست می شوند، تبدیل به دستوری به نام کوکی سیب ترکی شده اند که کاملاً متفاوت از اصل است. پاسخ سوال طرز تهیه کلوچه که قبلا امتحان شده و بسیار موفق بوده را می توانید از اینجا بیابید. میتوانید آستینهایتان را بالا بزنید و شروع به درخواست دستور تهیه پای سیب کنید، که به نام پای سیبی که در دهان شما آب میشود نیز شناخته میشود.
چگونه ساده ترین پای سیب را درست کنیم؟ نکاتی برای قیمه پای سیب
دستور پخت کوکیهای سیب:
مواد
250 گرم مارگارین نرم شده
1 تخم مرغ
1 بسته بکینگ پودر
1 بسته وانیل
2 قاشق غذاخوری شیر یا ماست
نصف لیوان پودر قند
3.5 فنجان آردبرای پر کردن کلوچه های سیب؛
4 سیب
1 قاشق غذاخوری دارچین
1 لیوان گردو خرد شده
2 قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان
4 قاشق غذاخوری شکر گرانولبرای بالای کوکی های سیب؛
پودر شکر
ساخت و ساز
اول از همه، با ساختن ملات داخلی دستور شروع کنید. پوست سیب ها را جدا کنید و در تابه رنده کنید.
روغن آفتابگردان، شکر و دارچین را اضافه کنید و تفت دهید تا آب آن گرفته شود. در آخر مغز گردو را اضافه کنید و ۱ تا ۲ دقیقه دیگر تفت دهید. بگذارید خنک شود.
دستور پخت شیرینی ترد خوشمزه! چگونه سادهترین کوکیهای چیپ را درست کنیم؟
برای خمیر، تمام مواد را در ظرفی بریزید و ورز دهید. خمیر کوکی را به ضخامت 3 میلی متر روی پیشخوان آشپزخانه بغلتانید و به شکل مثلث برش دهید.
سس سیبی را که آماده کردید روی اضلاع پهن قطعات برش خورده تقسیم کنید و به شکل رول بپیچید.
سینی فر را با کره چرب کنید یا از کاغذ روغنی استفاده کنید. شیرینی هایی که آماده کرده اید را در سینی فر بچینید و در فر 180 درجه به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید.
وقتی رویه شروع به صورتی شدن کرد، حرارت فر را خاموش کنید.
روی شیرینیهایی که از فر خارج شدهاند، مقدار زیادی پودر قند بپاشید.
اشتهاتون مبارک…
کوکیهای اپل
نکاتی درباره کوکی های سیب عالی
- مطمئن شوید که شیر یا ماستی که استفاده می کنید سرد باشد تا قوام خمیر کوکی حفظ شود. به این ترتیب، می توانید قوام متراکم تری داشته باشید.
- سایر مواد موجود در دستور غذا باید در دمای اتاق باشند.
- برای اطمینان از پخت یکنواخت کوکیها، مراقب باشید خمیر را خیلی ضخیم نکنید.
- قبل از فرم دادن به خمیر کوکی، خمیر را کشیده و در یخچال استراحت دهید. سپس یک بار دیگر ورز دهید و شروع به فرم دادن کنید.
- اگر میخواهید در حین سرو از پودر قند استفاده کنید، میتوانید مقدار شکر اضافه شده به مخلوط را کاهش دهید تا از شیرین شدن بیش از حد آن جلوگیری کنید.
- برای داشتن طعم معطر، می توانید دو قاشق چایخوری آب سیب به آن اضافه کنید. میتوانید برای حفظ قوام آرد هم اضافه کنید.
- می توانید از لبه یک لیوان یا یک چنگال برای دادن شکل های مختلف به کوکی های سیب خود استفاده کنید.
- با استفاده از موادی مانند آجیل، فندق و پسته میتوانید ارائههای زیباتری به دست آورید.
]