آشپزی

نان موز شکلاتی پرش به دستور غذا

نان موز شکلاتی
پرش به دستور غذا

این پست ممکن است حاوی پیوندهای وابسته باشد. خط مشی افشای کامل من را بخوانید.

این نان موزی شکلاتی بسیار خوشمزه است، ممکن است خودتان آن را با یک پیمانه بستنی وانیلی پر کنید و آن را برای دسر سرو کنید!

کلاس

Chocolate Banana Breadمن معمولاً به %D9%86%D8%A7%D9%86%20%D9%85%D9%88%D8%B2%DB%8C%20%D8%A8%D9%87%20%D8%B9%D9%86%D9%88%D8%A7%D9%86%20%DA%86%DB%8C%D8%B2%DB%8C%20%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C%20%D8%AE%D9%88%D8%B1%D8%AF%D9%86%20%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C%20%D8%B5%D8%A8%D8%AD%D8%A7%D9%86%D9%87%20%D9%81%DA%A9%D8%B1%20%D9%85%DB%8C%20%DA%A9%D9%86%D9%85%20(%DB%8C%D8%A7%D8%8C%20%D8%B1%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B4%20%D8%B1%D8%A7%20%D8%A8%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%87%DB%8C%D8%AF%D8%8C%20%DA%86%DB%8C%D8%B2%DB%8C%20%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C%20%D8%A8%D8%B1%DB%8C%D8%AF%D9%86%20%DB%8C%DA%A9%20%D8%AA%DA%A9%D9%87%20%DA%A9%D9%88%DA%86%DA%A9%20%D8%A7%D8%B2%20%D9%87%D8%B1%20%D8%A8%D8%A7%D8%B1%20%DA%A9%D9%87%20%D8%AF%D8%B1%20%D8%A2%D8%B4%D9%BE%D8%B2%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87%20%D9%82%D8%AF%D9%85%20%D9%85%DB%8C%20%D8%B2%D9%86%DB%8C%D8%AF).%20%D8%A7%D9%85%D8%A7%20%D8%A7%DB%8C%D9%86%20%D9%86%D8%A7%D9%86%20%D9%85%D9%88%D8%B2%20%D8%B4%DA%A9%D9%84%D8%A7%D8%AA%DB%8C%20%D8%A2%D9%86%D9%82%D8%AF%D8%B1%20%D8%BA%D9%86%DB%8C%20%D9%88%20%D9%85%D9%86%D8%AD%D8%B7%20%D8%A7%D8%B3%D8%AA%20%DA%A9%D9%87%20%D9%85%DB%8C%20%D8%AA%D9%88%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%AF%20%D8%A2%D9%86%20%D8%B1%D8%A7%20%D8%A8%D8%A7%20%DB%8C%DA%A9%20%D9%82%D8%A7%D8%B4%D9%82%20%D8%A8%D8%B3%D8%AA%D9%86%DB%8C%20%D9%88%D8%A7%D9%86%DB%8C%D9%84%DB%8C%20%D9%BE%D8%B1%20%DA%A9%D9%86%DB%8C%D8%AF%20%D9%88%20%D8%A2%D9%86%20%D8%B1%D8%A7%20%D8%AF%D8%B3%D8%B1%20%D8%A8%D9%86%D8%A7%D9%85%DB%8C%D8%AF.%20%D8%A7%DB%8C%D9%86%20%D9%86%D8%A7%D9%86%20%D8%B3%D8%B1%DB%8C%D8%B9%20%DA%A9%D9%87%20%D8%A8%D8%A7%20%DA%86%DB%8C%D9%BE%D8%B3%20%D8%B4%DA%A9%D9%84%D8%A7%D8%AA%20%D9%88%20%D9%BE%D9%88%D8%AF%D8%B1%20%DA%A9%D8%A7%DA%A9%D8%A7%D8%A6%D9%88%20%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C%20%DB%8C%DA%A9%20%D9%BE%D8%A7%D9%86%DA%86%20%D8%AF%D9%88%D8%A8%D9%84%20%D8%B4%DA%A9%D9%84%D8%A7%D8%AA%20%D8%A8%D8%B3%D8%AA%D9%87%20%D8%A8%D9%86%D8%AF%DB%8C%20%D8%B4%D8%AF%D9%87%20%D8%A7%D8%B3%D8%AA%20%D9%88%20%D8%A8%D8%A7%20%D8%A7%D9%81%D8%B2%D9%88%D8%AF%D9%86%20%D8%AE%D8%A7%D9%85%D9%87%20%D8%AA%D8%B1%D8%B4%20%D8%A8%D9%87%20%D8%B7%D8%B1%D8%B2%20%D8%BA%DB%8C%D8%B1%20%D9%82%D8%A7%D8%A8%D9%84%20%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%88%D9%85%D8%AA%DB%8C%20%D9%85%D8%B1%D8%B7%D9%88%D8%A8%20%D9%85%DB%8C%20%D8%B4%D9%88%D8%AF%D8%8C%20%D8%A7%DB%8C%D9%86%20%D9%86%D8%A7%D9%86%20%D8%B3%D8%B1%DB%8C%D8%B9%20%DB%8C%DA%A9%20%D8%BA%D8%B0%D8%A7%DB%8C%20%D8%A7%D8%B5%D9%84%DB%8C%20%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C%20%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%AF%D9%87%20%D8%A7%D8%B3%D8%AA.

%0A

فهرست مطالب

«نفیس، شگفت‌انگیز، زیباترین، مرطوب‌ترین، لذیذترین، خوشمزه‌ترین، شکلاتی، کیک‌مانند، نان موزی فوق‌العاده‌ای که تا به حال خورده‌ام.»

کریستین

آنچه برای تهیه نان موز شکلاتی نیاز دارید

ingredients for chocolate banana bread
  • آرد همه منظوره: پایه نان موزی شما. برای اطمینان از دقت، آن را با قاشق در فنجان اندازه گیری اندازه گیری کنید.
  • پودر کاکائو طبیعی بدون شیرینی: طعم شکلاتی غنی می‌افزاید. به دلیل تفاوت در اسیدیته، مهم است که آن را با پودر کاکائو هلندی جایگزین نکنید.
  • جوش شیرین: به عنوان یک عامل خمیر کننده عمل می کند و به بلند شدن نان موز کمک می کند.
  • کره بدون نمک: رطوبت و غنا را فراهم می کند. استفاده از آن در دمای اتاق تضمین می کند که به خوبی با شکر خامه می شود.
  • شکر: شیرینی می‌افزاید و به بافت لطیف نان کمک می‌کند.
  • تخم مرغ: مواد را به هم بچسبانید و ساختار را اضافه کنید.
  • موز له شده: عنصر ستاره ای برای رطوبت و طعم. برای داشتن بهترین طعم از موز بسیار رسیده و قهوه ای استفاده کنید. برای رسیدن سریع موز، آن‌ها را در یک کیسه کاغذی قهوه‌ای در بسته نگهداری کنید. (موزهای بیش از حد رسیده را می توان منجمد کرد – به سادگی پوست آن را بگیرید و در یک کیسه قابل بسته در فریزر نگهداری کنید، به طور ایده آل 2 تا 3 موز در هر کیسه، زیرا این مقدار رایج در دستور العمل ها است.)
  • خامه ترش: غنای بیشتری می بخشد و از مرطوب بودن نان موز اطمینان می دهد.
  • عصاره وانیل: طعم کلی نان را بهبود می بخشد.
  • تراشه‌های شکلاتی نیمه شیرین: جیب‌های شکلاتی شکلاتی را به نان اضافه کنید و آن را دلپذیرتر کنید.
  • برای اندازه‌گیری‌های دقیق به دستور پخت قابل چاپ بروید

دستورالعمل های گام به گام

flour, cocoa powder, baking soda, and salt in a mixing bowl

برای شروع، آرد، پودر کاکائو، جوش شیرین و نمک را در یک کاسه بزرگ ترکیب کنید. خوب هم بزنید و کنار بگذارید.

whisked dry ingredients in a mixing bowl

در یک کاسه دیگر، کره و شکر را خامه بزنید تا سبک و پفی شود.

creaming the butter and sugar

تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید.

adding eggs to butter/sugar mixture

بعد از هر افزودن به خوبی ترکیب می شود.

butter, sugar and egg mixture combined

مواد خشک را به مخلوط کره اضافه کنید.

adding dry ingredients to wet ingredients

به آرامی هم بزنید تا ترکیب شوند.

chocolate banana bread batter in mixing bowl

موز له شده، خامه ترش و وانیل را با هم مخلوط کنید.

adding mashed bananas and sour cream to batter

تراشه های شکلات را اضافه کنید.

adding chocolate chips to batter

با کاردک لاستیکی تا کنید تا یکدست شود. بیش از حد مخلوط نکنید.

finished batter for chocolate banana bread

خمیر را در قالب نان چرب شده بریزید و به طور یکنواخت پخش کنید.

Chocolate banana bread ready to bake

بپزید تا زمانی که تمام شود، حدود 1 ساعت و 10 دقیقه.

cooling chocolate banana bread

نان موز شکلاتی را حدود 10 دقیقه در تابه استراحت دهید، سپس آن را روی توری قرار دهید تا کاملا خنک شود.

سوالات متداول

آیا می توانم این نان را بدون گلوتن درست کنم؟

بله، می توانید با جایگزین کردن این نان بدون گلوتن درست کنید. آرد همه منظوره با مخلوط آرد بدون گلوتن. به دنبال یک ترکیب آرد بدون گلوتن 1:1 یا اندازه‌گیری برای اندازه‌گیری باشید تا مطمئن شوید که بافت آن تا حد ممکن به دستور اصلی نزدیک می‌شود.

آیا می‌توانم آجیل یا ترکیب‌های دیگر اضافه کنم؟

کاملا! می توانید نان خود را با افزودن آجیل هایی مانند گردو یا گردو برای بافت و طعم بیشتر سفارشی کنید. همچنین می‌توانید میوه‌های خشک را اضافه کنید یا برخی از چیپس‌های شکلات را با شکلات سفید یا چیپس‌های کره بادام‌زمینی جایگزین کنید. فقط مخلوط های اضافی خود را قبل از انتقال به ظرف پخت تا کنید.

< strong class="schema-faq-question">این نان تا چه زمانی نگه می‌دارد و آیا می‌توان آن را منجمد کرد؟

نان را بهتر است تازه میل کرد، اما می‌توان از آن لذت برد. در فویل آلومینیومی پیچیده شده و تا 3 روز در دمای اتاق نگهداری می شود. اگر می‌خواهید آن را طولانی‌تر نگه دارید، می‌توانید نان را تا 3 ماه منجمد کنید. پس از خنک شدن کامل، آن را در فویل آلومینیومی، بسته بندی فریزر بپیچید یا در کیسه فریزر قرار دهید. یک شب قبل از سرو در یخچال ذوب کنید.

Chocolate Banana Bread

شما هم ممکن است دوست داشته باشید

نان موز شکلاتی

این نان موزی شکلاتی بسیار خوشمزه است، شاید خودتان آن را با یک قاشق بستنی وانیلی پر کنید و آن را برای دسر سرو کنید!

مواد تشکیل دهنده

  • 1¼ فنجان آرد همه منظوره، قاشق شده در پیمانه اندازه گیری و صاف شده
  • ¼ فنجان پودر کاکائو طبیعی شیرین نشده، مانند هرشی (به یادداشت مراجعه کنید)
  • 1 قاشق چایخوری جوش شیرین
  • 1 قاشق چایخوری نمک
  • 1 چوب (½ فنجان) کره بدون نمک، در دمای اتاق
  • 1 فنجان شکر
  • 2 تخم مرغ بزرگ
  • 1 فنجان موز بسیار رسیده له شده، از 2 تا 3 عدد موز قهوه ای
  • ½ فنجان خامه ترش
  • 1 قاشق چایخوری وانیل
  • ½ فنجان شکلات چیپسی نیمه شیرین

دستورالعمل ها

  1. فر را روی 350 درجه فارنهایت از قبل گرم کنید. قالب نان 9 × 5 x 3 اینچ را با اسپری پخت نچسب چرب کنید.
  2. در یک کاسه متوسط، آرد، پودر کاکائو، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید. آنقدر هم بزنید تا دیگر گلوله ای در پودر کاکائو باقی نماند و مخلوط به خوبی ترکیب شود. کنار بگذارید.
  3. در یک کاسه بزرگ یا همزن برقی مجهز به ضمیمه پدال یا همزن، کره و شکر را به مدت 2 تا 3 دقیقه با همزن بزنید تا سبک و پف کند. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و بعد از هر بار اضافه کردن به خوبی با هم مخلوط شوند. مواد خشک را اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا یکدست شوند. موز، خامه ترش و وانیل را اضافه کنید و با سرعت کم مخلوط کنید تا مخلوط شوند. تکه های شکلات پیچیده شده. بیش از حد مخلوط نکنید.
  4. خمیر را در قالب آماده شده بریزید و با کفگیر به طور یکنواخت پخش کنید. حدود 1 ساعت و 10 دقیقه تا زمانی که خلال دندانی که در مرکز فرو کرده اید و چند خرده نمناک به آن چسبیده بیرون بیاید بپزید. اجازه دهید نان حدود 10 دقیقه در تابه استراحت کند، با یک چاقوی صاف دور لبه‌های آن بچرخانید تا شل شود، سپس آن را روی توری قرار دهید تا کاملا خنک شود.
  5. توجه: دو نوع پودر کاکائو شیرین نشده وجود دارد: طبیعی (مانند هرشی) و فرآوری شده هلندی. فرآوری هلندی در این دستور العمل کار نخواهد کرد.
  6. دستورالعمل‌های مناسب برای تهیه پیش‌رو/فریزر: بهتر است نان را تازه میل کنید، اما می‌توان آن را در فویل آلومینیومی پیچیده و تا 3 روز در دمای اتاق نگهداری کرد. اگر می خواهید آن را بیشتر نگه دارید، نان را می توان تا 3 ماه منجمد کرد. پس از خنک شدن کامل، آن را در فویل آلومینیومی، بسته بندی فریزر بپیچید یا در کیسه فریزر قرار دهید. قبل از سرو، یک شب در یخچال ذوب کنید.

اطلاعات تغذیه

طراحی شده توسط Edamam

  • در هر وعده (12 وعده)
  • کالری: 273
  • چربی: 13 گرم
  • چربی اشباع شده: ۸ گرم
  • کربوهیدرات: 37 گرم
  • شکر: 24 گرم
  • فیبر: 2 گرم
  • پروتئین: 4 گرم
  • سدیم: 327 میلی گرم
  • کلسترول: 58 میلی گرم

این وب سایت فقط برای مقاصد اطلاعاتی نوشته و تولید شده است. من یک متخصص تغذیه معتبر نیستم و اطلاعات تغذیه ای موجود در این سایت توسط یک متخصص تغذیه یا سازمان غذا و دارو ارزیابی یا تایید نشده است. اطلاعات تغذیه ای به عنوان یک حسن نیت ارائه می شود و نباید به عنوان تضمین تلقی شود. داده ها از طریق یک ماشین حساب تغذیه آنلاین، Edamam.com محاسبه می شود. اگرچه من تمام تلاش خود را برای ارائه اطلاعات دقیق تغذیه ای انجام می دهم، اما این ارقام فقط باید به عنوان تخمین در نظر گرفته شوند. عوامل مختلفی مانند انواع محصول یا مارک های خریداری شده، نوسانات طبیعی در محصولات تازه، و نحوه پردازش مواد تشکیل دهنده، اطلاعات تغذیه موثر را در هر دستور غذایی تغییر می دهد. علاوه بر این، ماشین‌حساب‌های آنلاین مختلف بسته به منابع و الگوریتم‌های مربوط به تغذیه خود، نتایج متفاوتی را ارائه می‌دهند. برای به دست آوردن دقیق ترین اطلاعات تغذیه ای در یک دستور غذا، باید با استفاده از ماشین حساب تغذیه دلخواه خود، اطلاعات تغذیه ای را با مواد اصلی استفاده شده در دستور غذای خود محاسبه کنید.

مشاهده دستور العمل های بیشتر:

حتما بخوانید : فتح مرغ و بادمجان

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا