نان کدو تنبل پرش به دستور غذا
نان کدو تنبل
پرش به دستور غذا
این پست ممکن است حاوی پیوندهای وابسته باشد. خط مشی افشای کامل من را بخوانید.
بچه ها آن را دوست دارند، بزرگترها آن را دوست دارند… ضرب این نان کدو تنبل سخت است!
کلاس
مادبزرگ من این دستور پخت نان کدو تنبل را بیش از 50 سال پیش از مجله ای برش داده است و این دستور غذای خانوادگی عزیز من است. یکی از واضحترین خاطرات دوران کودکی من پختن نانها با مادرم و بردن آنها به هر مهمانی محله و جشن تعطیلات است. حالا من با بچههایم نان کدو حلوایی میپزم، و امروز هم مثل آن موقع فوقالعاده است. درست کردن آن آسان است – فقط با کمی مخلوط کردن و هم زدن، آن را در فر قرار دهید، تا حدود یک ساعت دیگر خانهای با بوی ادویههای شیرین پاییزی و دو نان کدو حلوایی خوش طعم خواهید داشت.
این دستور غذای اصلی از جعبه دستور غذای مادربزرگ من است. همانطور که می بینید سهم خود را از ریخت و پاش دیده است! پس از کمی تحقیق، متوجه شدم که دستور پخت اصلی در کتاب مک کالز کوک (رندوم هاوس، 1963) منتشر شده است. این یک نان سریع شیرین معمولی است، شبیه به نان موزی یا نان کرن بری آجیل، به این صورت که به جای مخمر با بکینگ پودر و/یا جوش شیرین خمیر می شود. خمیر نان سریع را معمولا می توان به کلوچه درست کرد. مفین کدو حلوایی من تقریباً مشابه این نان است اما با رویه اسپند ترد است.
آنچه برای تهیه نان کدو تنبل نیاز دارید
نان کدو حلوایی را چگونه درست کنیم
با ترکیب آرد، نمک، بیکینگ پودر، جوش شیرین و ادویهها شروع کنید. من دوست دارم همه چیز را در انبوه های کوچک و مرتب اضافه کنم تا در صورت گم شدن اطلاعاتی که اضافه کرده ام.
خوب هم بزنید و کنار بگذارید.
کره و شکر را در یک کاسه بزرگ یا در کاسه یک همزن برقی ترکیب کنید.
آنقدر هم بزنید تا ترکیب شوند. کمی شکننده به نظر می رسد.
تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و بعد از هر اضافه کردن خوب هم بزنید.
هم زدن را برای چند دقیقه ادامه دهید تا سبک و پفی شود.
کدو تنبل را اضافه کنید.
آنقدر هم بزنید تا ترکیب شوند. کمی دانه دانه به نظر می رسد – اشکالی ندارد.
مواد خشک را به مخلوط کدو تنبل اضافه کنید.
و با سرعت کم بزنید تا ترکیب شوند.
خمیر را به قالب نان منتقل کنید.
به مدت 65 تا 75 دقیقه یا تا زمانی که تستر کیک تمیز بیرون بیاید بپزید.
اجازه دهید نان ها حدود 10 دقیقه در تابه خنک شوند، سپس روی توری قرار دهید تا کاملا خنک شوند.
این همه چیز است. لذت ببرید!
شما هم ممکن است دوست داشته باشید
آموزش ویدیویی
نان کدو تنبل
بچه ها آن را دوست دارند، بزرگترها آن را دوست دارند… ضرب کردن این نان کدو تنبل سخت است!
مواد تشکیل دهنده
- 2 فنجان آرد همه منظوره، قاشق شده در پیمانه اندازه گیری و صاف شده
- ½ قاشق چایخوری نمک
- 1 قاشق چایخوری جوش شیرین
- ½ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- 1 قاشق چایخوری میخک آسیاب شده
- 1 قاشق چایخوری دارچین آسیاب شده
- 1 قاشق چایخوری جوز هندی آسیاب شده
- 1½ چوب (¾ فنجان) کره بدون نمک، نرم شده
- 2 فنجان شکر
- 2 تخم مرغ بزرگ
- 1 (15 اونس ) می توانید کدو تنبل 100٪ خالص (من از Libby’s استفاده می کنم)
دستورالعمل ها
- فر را روی 325 درجه فارنهایت از قبل گرم کنید و سینی فر را در موقعیت وسط قرار دهید. دو قالب نان 8 x 4 اینچی را با سخاوت چرب کنید با کره و گرد و غبار با آرد (به طور متناوب، از اسپری پخت با آرد استفاده کنید، مانند پام با آرد یا Baker’s Joy).
- در یک کاسه متوسط، آرد، نمک، جوش شیرین، بکینگ پودر، میخک، دارچین و جوز هندی را با هم مخلوط کنید. هم بزنید تا خوب ترکیب شوند؛ کنار بگذارید.
- در یک کاسه بزرگ همزن برقی، کره و شکر را با سرعت متوسط هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و بعد از هر بار اضافه کردن خوب هم بزنید. چند دقیقه به زدن ادامه دهید تا کاملا سبک و پفکی شود. کدو تنبل را بزنید. مخلوط ممکن است در این مرحله دانهدار و منسجم به نظر برسد — اشکالی ندارد.
- مخلوط آرد را اضافه کنید و با سرعت کم مخلوط کنید تا مخلوط شوند.
- خمیر را داخل قالب های آماده شده برگردانید و به طور مساوی تقسیم کنید و به مدت 65 تا 75 دقیقه بپزید یا تا زمانی که یک تستر کیک که در مرکز قرار داده اید تمیز بیرون بیاید. اجازه دهید نان ها حدود 10 دقیقه در تابه ها خنک شوند، سپس روی توری سیمی قرار دهید تا کاملا خنک شوند.
- نان ها تازه از فر خارج شده و پوسته ترد و خوشمزه ای دارند. اگر بیشتر از یک روز ماندگاری دارند، میتوانید برشهای جداگانه را برشته کنید تا همان اثر تازه پخته شده را داشته باشید.
- دستورالعملهای مناسب برای فریزر: نان را میتوان تا 3 ماه منجمد کرد. پس از خنک شدن کامل، آن را در فویل آلومینیومی، بسته بندی فریزر بپیچید یا در کیسه فریزر قرار دهید. قبل از سرو، یک شب در یخچال ذوب کنید.
اطلاعات تغذیه
طراحی شده توسط
- در هر وعده (24 وعده)
- اندازه خدمت: 1 تکه
- کالری: 166
- چربی: 6 گرم
- چربی اشباع شده: 4 گرم
- کربوهیدرات: 26 گرم
- شکر: 17 گرم
- فیبر: 1 گرم
- پروتئین: 2 گرم
- سدیم: 117 میلی گرم
- کلسترول: 31 میلی گرم
این وب سایت فقط برای مقاصد اطلاعاتی نوشته و تولید شده است. من یک متخصص تغذیه معتبر نیستم و اطلاعات تغذیه ای موجود در این سایت توسط یک متخصص تغذیه یا سازمان غذا و دارو ارزیابی یا تایید نشده است. اطلاعات تغذیه ای به عنوان یک حسن نیت ارائه می شود و نباید به عنوان تضمین تلقی شود. داده ها از طریق یک ماشین حساب تغذیه آنلاین، Edamam.com محاسبه می شود. اگرچه من تمام تلاش خود را برای ارائه اطلاعات دقیق تغذیه ای انجام می دهم، اما این ارقام فقط باید به عنوان تخمین در نظر گرفته شوند. عوامل مختلفی مانند انواع محصول یا مارک های خریداری شده، نوسانات طبیعی در محصولات تازه، و نحوه پردازش مواد تشکیل دهنده، اطلاعات تغذیه موثر را در هر دستور غذایی تغییر می دهد. علاوه بر این، ماشینحسابهای آنلاین مختلف بسته به منابع و الگوریتمهای مربوط به تغذیه خود، نتایج متفاوتی را ارائه میدهند. برای به دست آوردن دقیق ترین اطلاعات تغذیه ای در یک دستور غذا، باید با استفاده از ماشین حساب تغذیه دلخواه خود، اطلاعات تغذیه ای را با مواد اصلی استفاده شده در دستور غذای خود محاسبه کنید.