سوتلاک – پودینگ برنج ترکی
سوتلاک – پودینگ برنج ترکی
Sutlac (نسخه ترکی پودینگ برنج کلاسیک) یک دسر غلیظ و خامه ای بر پایه شیر است که جایگاه بسیار ویژه ای در غذاهای ترکی دارد.
همانند Keskul – پودینگ بادام ترکی، این دسر سنتی برنج خوشمزه و در عین حال بسیار آسان است. با چند ماده درست کنید
این دسر خامهای و شیرین “Sutlac” یک شاهکار واقعی از هنر آشپزی ترکیه است که برای قرنها نسلها از آن لذت بردهاند.
پرش به:
غذاهای ترکی به خاطر دسرهای مقوی و غنی خود مانند باقلوا پسته و معروف است. =”https://cookingorgeous.com/blog/sekerpare-turkish-semolina-cookies/”>Sekerpare (کوکی های سمولینا ترکی).
ترکیه به خاطر دسرهای خوشمزه بر پایه شیر نیز معروف است و می توانید انواع مختلفی از آنها را در مغازه های Muhallebici پیدا کنید.
این دسرهای سبک و خامهای شامل خوراکیهای محبوبی مانند Sutlac، Güllaç، کازندیبی، Tavuk Göğsü – پودینگ سینه مرغ ترکی ، و محلبی – دسر محلبیا.
خبر خوب این است که میتوانید به راحتی Sutlac را در خانه درست کنید و آن را مطابق میل خود سفارشی کنید.
Sutlac چیست؟
Sütlaç یک پودینگ خوشمزه، خامهای و سبک بر پایه شیر است که با برنج، شیر و شکر درست میشود.
این دسر سنتی ترکی (همچنین به نام پودینگ برنج نیز شناخته میشود)، با دم کردن برنج در شیر، شکر و گاهی دارچین تهیه میشود تا غلیظ و خامهای شود.
سوتلاک یک دسر محبوب در ترکیه است و اغلب در مناسبت های خاص مانند عروسی ها و تعطیلات مذهبی سرو می شود.
در سایر کشورهای خاورمیانه و بالکان نیز از آن لذت می برند.
دستور پخت این پودینگ برنج به سبک ترکی “Sutlac” بسیار آسان است و می توان آن را در دو سبک مختلف تهیه کرد.
Sutlac معمولی (یا سرد)
تهیه این نسخه از پودینگ برنج ترکی ساده است و اگر زمان زیادی ندارید عالی است.
من معمولاً این روش را در تابستان ترجیح می دهم، زمانی که نمی خواهم فر را روشن کنم.
به سادگی پودینگ برنج را در یک قابلمه بزرگ بپزید، آن را در کاسه های جداگانه تقسیم کنید و بعد از تزئین با آجیل سرد سرو کنید.
سوتلاک در فر پخته شده
در ترکیه به آن “Firin Sütlaç” می گویند و دقیقاً با همان مواد و به همان روش نسخه معمولی درست می شود.
تنها تفاوت این است که سوتلاک را بعد از پخته شدن به رامکین یا گلدان های کوچک سفالی تقسیم می کنید و آنها را زیر مرغ گوشتی می پزید تا پوست قهوه ای طلایی روی سوتلاک تشکیل شود.
این لایه پوست قهوه ای طلایی روی این پودینگ برنج ساده را به سطح جدیدی می برد.
میتوانید Firin Sutlac را گرم یا سرد سرو کنید و با دارچین یا آجیل تزیین کنید.
چرا این دستور غذا جواب می دهد؟
- بهترین سوتلاکی است که در خانه درست میکنید زیرا میتوانید شیرینی و ضخامت پودینگ خود را مطابق با ذائقه خود تنظیم کنید.
- این دسر خوشمزه ترکی به چند ماده ساده نیاز دارد که ممکن است از قبل در یخچال خود داشته باشید.
- می توانید Sutlac را گرم، سرد یا در دمای اتاق میل کنید.
- پودینگ برنج ترکیه در یخچال تا 5 روز تازه نگه میدارد.
- شما نیازی به افزودن نشاسته یا تخم مرغ ندارید تا با دستور ساده سوتلاک من به بافتی غنی و خامه ای برسید!
- می توانید با خیال راحت آن را به عنوان یک میان وعده سالم به فرزندان خود بدهید. سوتلاک از کودکی میان وعده مورد علاقه من بوده است!
مواد مورد نیاز
لطفاً برای فهرست کامل مواد با اندازهگیری، روش کامل دستور غذا، یادداشتهای دستور غذا، و اطلاعات تغذیهای، به کارت دستور غذا در زیر پیمایش کنید.
از چه شیری برای سوتلاک استفاده کنیم؟
راز یک سوتلاک واقعاً خوشمزه استفاده از شیر تازه و غیرپاستوریزه همانطور که در قدیم انجام می شد.
با این حال، ترکیب شیر و خامه پرچرب نیز عالی عمل می کند.
اگر می خواهید از شیر نیمه چرب یا بدون چربی استفاده کنید، ممکن است بدون افزودن نشاسته ذرت و تخم مرغ به قوام مناسبی دست یابید.
برای تهیه سوتلاک وگان می توانید به جای شیر کامل از شیر نارگیل یا شیر بادام استفاده کنید.
به سادگی شیر معمولی را با شیر غیر لبنی مورد علاقه خود جایگزین کنید.
پودینگ برنجی که با شیر نارگیل درست شده است، طعم نارگیلی نیز دارد.
بهترین برنج برای سوتلاک
استفاده از نوع مناسب برنج به اندازه شیر مهم است.
بهترین گزینه ها Baldo، Osmancik یا Tosya هستند، همان گونه هایی که من برای تهیه برنج ترکی (Sehriyeli Pilav) استفاده می کنم. .
در اکثر فروشگاه های ترکیه / خاورمیانه موجود است یا می توانید آنها را به صورت آنلاین از Amazon خریداری کنید.
در روش دیگر، میتوانید از آربوریو یا هر برنج دانه کوتاه دیگری برای سوتلاک استفاده کنید. وسوسه نشوید که برنج را بشویید زیرا می خواهیم نشاسته پودینگ ما غلیظ شود.
- کرم –کرم دوبل یا خامه غلیظ به سوتلک کمک می کند تا بافتی غنی و کرمی داشته باشد.
- رب وانیل – طعم دهنده عالی برای دسرهای مبتنی بر شیر است. دانههای وانیل بهترین گزینه هستند اگر آنها را دارید یا میتوانید از عصاره وانیل باکیفیت استفاده کنید.
- شکر– من از شکر کاستور یا شکر گرانول استفاده می کنم. مقدار آن را به سلیقه خود تنظیم کنید.
چگونه سوتلاک درست کنیم؟
تهیه پودینگ برنج به سبک ترکی بسیار آسان است. با این حال، برای دستیابی به بهترین نتایج، باید چند مرحله و نکات ساده را دنبال کنید:
برنج را اندازه کنید و همراه با شیر در قابلمه بزرگی روی حرارت ملایم قرار دهید.
وسوسه نشوید که آن را بشویید زیرا برای غلیظ شدن پودینگ به نشاسته برنج نیاز داریم!
به آرامی به مدت 45 دقیقه با هم زدن مرتب (تا زمانی که برنج پف کرده باشد) بجوشانید تا برنج به کف تابه نچسبد.
شکر، خامه و وانیل را به شیر اضافه کنید و 40 تا 45 دقیقه دیگر بپزید تا برنج نرم شود و پودینگ غلیظ شود.
در آن مرحله، اگر میخواهید روی پودینگ برنج خود پوست کاراملی ایجاد کنید، آن را به رامکینهایی که در فر مناسب هستند تقسیم کنید.
گریل فر را از قبل با دمای 200 درجه سانتیگراد (390 درجه فارنهایت) گرم کنید.
رامکین ها را در سینی بچینید و به مدت 10 دقیقه زیر گریل قرار دهید تا قسمت بالایی پودینگ به خوبی کاراملی شود.
این به ایجاد طعم کاراملی خوشمزه کمک می کند.
به طور مداوم بررسی کنید تا مطمئن شوید نسوزند.
درعوض، می توانید پودینگ برنج خود را به صورت سرد سرو کنید.
به سادگی آنها را در کاسه های سرو جداگانه تقسیم کنید و بگذارید تا دمای اتاق خنک شوند.
قبل از سرو روی مقداری دارچین یا آجیل خرد شده بپاشید.
نکات برتر سرآشپز
- پودینگ برنج را روی اجاق نگذارید و بگذارید خودش بپزد. از اولین دقایق اضافه کردن برنج مرتباً هم بزنید تا برنج پف کند. پس از آن مرحله، میتوانید دفعات هم زدن را کاهش دهید.
- هر برنج زمان پخت متفاوتی دارد. زمان بندی این دستور غذا را به عنوان یک راهنما در نظر بگیرید و مطمئن شوید که برنج خود را تا زمانی که کاملا نرم شود بپزید.
- مقدار شیر و شکر را مطابق با ذائقه خود تنظیم کنید و شیر اضافی را برای غلظت رقیقتر اضافه کنید.
- اگر زمان کمی دارید از برنج شکسته استفاده کنید زیرا نشاسته خود را سریعتر آزاد می کند و خیلی سریعتر می پزد.
پیشنهادات ارائه
میتوانید این دسر خوشمزه و سبک سوتلاک را در پایان غذا سرو کنید یا میتوانید آن را بهعنوان میانوعده میل کنید.
این پودینگ برنج چه گرم، چه در دمای اتاق یا سرد سرو کنید، خوشمزه است!
فراموش نکنید برای طعم بیشتر، قبل از سرو مقداری آجیل یا دارچین بپاشید.
سؤالات متداول دستور غذا
بهترین برنج برای تهیه این پودینگ خامه ای برنج دانه کوتاه است. مانند برنج Baldo، Osmancik، Tosya، Arborio یا سوشی. برنج دانه کوتاه معمولاً بسیار نشاستهای است و لطیف و نرم میپزد.
می توانید این پودینگ را با برنج پخته نشده درست کنید. با این حال، برای دستیابی به بافتی غنی و خامه ای، باید مقداری نشاسته اضافه کنید.
شما می توانید این پودینگ بر پایه شیر را فریز کنید، اما بافت آن هنگام آب شدن یکسان نخواهد بود.
سوتلاک زمانی بهتر است که تازه مصرف شود. می توانید آن را تا 5 روز در یک ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید.
برای لذیذتردسرهای ترکیچرا امتحان نکنید:
این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.
امیدوارم از روند تهیه این پودینگ برنجی سبک و خامه ای ترکی “Sutlac” به همان اندازه که از خوردن آن لذت می برید لذت ببرید! 🙂
خوشحالی! / افیه اولسون!
سوتلاک (پودینگ برنج ترکی)
سوتلاک (نسخه ترکی پودینگ برنج کلاسیک) یک دسر غلیظ و خامه ای بر پایه شیر است که جایگاه بسیار ویژه ای در غذاهای ترکی دارد.
مواد تشکیل دهنده
دستورالعمل ها
-
برنج را اندازه کنید و همراه با شیر در قابلمه بزرگی روی حرارت ملایم قرار دهید. وسوسه نشوید که آن را بشویید زیرا برای غلیظ شدن پودینگ ما به نشاسته برنج نیاز داریم!
-
به آرامی به مدت 45 دقیقه با هم زدن مرتب (تا زمانی که برنج پف کند) به آرامی بجوشانید تا برنج به ته ظرف نچسبد.
-
شکر، خامه و وانیل را به شیر اضافه کنید و 40 تا 45 دقیقه دیگر بپزید تا برنج واقعا نرم شود و پودینگ غلیظ شود.
-
در آن مرحله، اگر میخواهید پوست کاراملی روی برنج خود ایجاد کنید، آن را به رامکین های مخصوص فر تقسیم کنید.
-
گریل فر را از قبل روی 200 درجه سانتیگراد (390 درجه فارنهایت) گرم کنید.
-
رامکین ها را در سینی قرار دهید و به مدت 10 دقیقه زیر گریل قرار دهید تا قسمت بالایی پودینگ به خوبی کاراملی شود. این به ایجاد طعم کاراملی خوشمزه کمک می کند. مدام چک کنید تا نسوزند.
-
از طرف دیگر، می توانید پودینگ برنج خود را به صورت سرد سرو کنید. به سادگی آنها را در کاسه های جداگانه تقسیم کنید و بگذارید تا دمای اتاق خنک شوند.
-
قبل از سرو روی مقداری دارچین آسیاب شده یا آجیل خرد شده بپاشید.
یادداشت
- از اولین دقایق اضافه کردن برنج مرتباً هم بزنید تا برنج پف کند.
- شما نیازی به اضافه کردن نشاسته یا تخم مرغ ندارید تا بتوانید با دستور ساده Sutlac من به بافتی غنی و خامه ای برسید!
- هر برنج زمان پخت متفاوتی دارد. زمان بندی این دستور غذا را به عنوان یک راهنما در نظر بگیرید و مطمئن شوید که برنج خود را تا زمانی که کاملا نرم شود بپزید.
- مقدار شیر و شکر را مطابق با ذائقه خود تنظیم کنید و شیر اضافی را برای غلظت رقیقتر اضافه کنید.
- اگر زمان کمی دارید از برنج شکسته استفاده کنید زیرا نشاسته خود را سریعتر آزاد می کند و خیلی سریعتر می پزد.
- راز یک سوتلاک واقعا خوشمزه استفاده از شیر تازه و غیر پاستوریزه است که در قدیم انجام می شد.
- وسوسه نشوید که برنج را بشویید زیرا برای غلیظ شدن پودینگ به نشاسته آن نیاز داریم!
تغذیه
کالری: 360کیلو کالری کربوهیدرات: 44gپروتئین: 9gچربی: 17g چربی اشباع شده: 10gچربی غیراشباع چندگانه: 1gچربی تک غیراشباع: 5gکلسترول: 55میلی گرمسدیم: 100میلی گرمپتاسیم: 348میلی گرم فیبر: 1 gقند: 29gویتامین پاسخ: 705IUویتامین C: 1میلی گرم کلسیم: 258 میلی گرمآهن: 1میلی گرم
این پست از پیوندهای وابسته استفاده می کند. این به این معنی است که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کمیسیون برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.