آشپزی

نان پیده ترکی – رمضان پیدیسی

نان پیده ترکی – رمضان پیدیسی

خوشمزه، پف دار و کمی جویدنی نان پیده ترکیرمازان پیدسی (یا رمضان پیده) یک نان مسطح بدون خمیر است که به طور سنتی خورده می شود. در ماه مبارک رمضان

این نان ترکی اصیل زمانی بهترین است که گرم و تازه از فر سرو شود.

در ترکیه، نانوایی‌ها این نان ماه رمضان را چند ساعت قبل از افطاردرست می‌کنند. الف> (شام ماه رمضان).

ramazan pidesi freshly baked until golden brown
نان پیده ترکی رمضان پیدیسی 16

رمضان پیدیسی یکی از مواد اصلی غذاهای ترکی است و در ماه مبارک رمضان به‌عنوان رمضان پیده یا رمضان پیدیسی اهمیت خاصی به خود می‌گیرد.

پرش به:

انواع مختلف نان تخت در ترکیه وجود دارد مانند سوکوکلو پید (نان ترکی با سوسیس تند)، نان خمیر ترش روستایی آسان، Lahmacun ترکی، گوزلمه (پنکیک ترکی)، و بزلما (نان تخت ترکی).

اگرچه همه آنها خوشمزه هستند، اما این رمضان پید ساده ترین روش برای تهیه است و فقط به چند دقیقه آماده سازی عملی نیاز دارد.

Turkish pide bread cut into small pieces
نان پیده ترکی رمضان پیدیسی 17

نان پیده ترکی – رمضان پیدسی چیست؟

نان پیده ترکی (یا رمضان پیدیسی) یک نان تخت کلاسیک ترکی است که به طور سنتی در ماه روزه ماه رمضان پخته می شود.

از بیرون ترد و از داخل نرم است، با طعم آجیلی خوشمزه از دانه های کنجد یا سیاهدانه.

این نان پهن خوشمزه و پف دار تقریباً در سفره افطار همه است. ماه مبارک

در طول ماه رمضان، نان پید ترکی معمولاً با یک کاسه سوپ، معمولاً با یایلا کورباسی جفت می شود. ، سوپ ازوژلین، سوپ عدس مدیترانه‌ای یا سوپ عدس ترکی.

افطار معمولاً با یک پودینگ شیری مانند Güllaç، محلبی (مهالبیا)، یا کسکول – پودینگ بادام ترکی.

همانند بازلاما و سیمیت (نوفک کنجدی ترکی)، این نان ترکی نرم، پف دار و کمی جویدنی رمضانی ترکی نیز برای صبحانه.

و ما عاشق مصرف آن نه تنها در ماه رمضان بلکه در کل سال هستیم.

turkish pide bread freshly out of the oven
نان پیده ترکی رمضان پیدیسی 18

ما عاشق دستور العمل های نان خانگی تازه پخته شده هستیم، از نان ساندویچی خانگی تا نان ترتیلا گندمی خانگی، نان خمیر مایه هلندی تنور، ماناکیش با زعتر و پنیر، و نان موز.

و هیچ چیز رضایت‌بخش‌تر از رایحه نان پیده ترکی – پیده رمضان تازه ساخته شده، کاملاً اعتیاد آور نیست!

چرا این دستور غذا جواب می دهد؟

  • برای تهیه این نان پید ترکی کرکی-رمضان پیدیسی، تنها چیزی که نیاز دارید یک کاسه و چند ماده ساده برای آشپزی است که ممکن است از قبل در دست داشته باشید.
  • با این دستور العمل ساده، می توانید به راحتی نان پیده خانگی تازه خود را در هر زمان از سال درست کنید! نیازی به ورز دادن نیست، به سادگی خمیر را فرم دهید، بگذارید ور بیاید و شکل دهید.
  • نان پیده ترکی نرم، بالش‌دار و لذیذ است، به‌دلیل عطری که از دانه‌های کنجد و دانه‌های سیاهدانه می‌آید.
  • این نان ترکی را می توان با اکثر غذاهای مورد علاقه شما سرو کرد و بهترین همراهی با هر وعده غذایی است!

مواد مورد نیاز

لطفاً برای فهرست کامل مواد با اندازه‌گیری، روش کامل دستور غذا، یادداشت‌های دستور غذا، و اطلاعات تغذیه‌ای، به کارت دستور غذا در زیر پیمایش کنید.

Labelled picture of ingredients for Ramazan Pidesi
نان پیده ترکی رمضان پیدیسی 19
  • آرد سفید قوی – به عنوان آرد نان قوی نیز شناخته می‌شود. از انواع گندم سخت تهیه شده و حاوی گلوتن بیشتری نسبت به سایر انواع آرد است. به خمیر خاصیت ارتجاعی می بخشد و به خمیر کمک می کند تا ساختار خوبی داشته باشد.
  • شیر – من از شیر نیمه چرب یا پرچرب استفاده می کنم. مطمئن شوید که ولرم است تا به فعال شدن مخمر کمک کند. شیر همچنین خمیر را غنی می کند، نان را نرم می کند و به رنگ آن کمک می کند.
  • آب – از آب ولرم برای کمک به فعال شدن مخمر استفاده کنید. آب یکی دیگر از موادی است که مواد را به هم متصل می کند.
  • شکر – مقدار کمی شکر تا حد زیادی کمک می کند. مخمر را تغذیه می کند، طعم نان را افزایش می دهد، به پوسته رنگ طلایی می دهد و بافت خرده نان را بهبود می بخشد.
  • نمک – نمک برای بلند شدن مداوم و آهسته خمیر برای ایجاد طعم نان ضروری است.
  • مخمر خشک سریع الاثر – می توانید آن را با 10 گرم مخمر تازه جایگزین کنید.
  • کره – به نان طعم می بخشد و بافتی نرم و لطیف به نان می دهد.
  • تخم مرغ – من از زرده تخم مرغ برای شستن پید و سفیده تخم مرغ در خمیر استفاده می کنم.
  • ماست – به نان کمک می کند وقتی با زرده تخم مرغ مخلوط می شود، رنگ قهوه ای خوبی داشته باشد.

دستورالعمل های گام به گام

تهیه این نان خوشمزه ترکی پیده بسیار آسان است.

با این حال، برای دستیابی به بهترین نتایج، باید چند مرحله ساده را دنبال کنید:

خمیر را آماده کنید

یک ورقه پخت بزرگ یا سینی پیتزا را با کاغذ پخت بپوشانید.

درعوض، می‌توانید آن را با مقدار زیادی بلغور گردگیری کنید تا نان به سینی نچسبد.

مخمر، شکر، شیر گرم و آب را در یک کاسه با هم ترکیب کرده و خوب هم بزنید.

اجازه دهید مخمر به مدت 5-10 دقیقه فعال شود تا مخلوط کف کرده و حباب دار شود.

mix the sugar, milk and yeast in a bowl
نان پیده ترکی رمضان پیدیسی 20

سفیده تخم مرغ، نمک، کره ذوب شده و آرد را به تدریج اضافه کنید.

the flour, butter, egg white and salt are added to wet mixture
نان پیده ترکی - رمضان پیدیسی 21

خمیر را خوب هم بزنید تا یکدست شود و خمیری نرم و کمی چسبنده به دست آورید.

خمیر پیده به ورز دادن زیادی نیاز ندارد.

the ingredients are mixed to form a sticky dough
نان پیده ترکی رمضان پیدیسی 22

روی خمیر را بپوشانید، آن را در جای گرم قرار دهید و اجازه دهید تا حجم آن دو برابر شود.

the dough has doubled the size in a warm place
نان پیده ترکی رمضان پیدیسی 23

Pide را شکل دهید

وقتی حجم خمیر دوبرابر شد، هوا را به آرامی تا کنید و آن را به سطحی که سخاوتمندانه آرد پاشی شده منتقل کنید.

آن را یک دقیقه ورز دهید و به یک توپ خمیر بزرگ تبدیل کنید.

the dough is shaped into a ball
نان پیده ترکی رمضان پیدیسی 24

فر خود را از قبل با دمای 190 درجه سانتیگراد (375 درجه فارنهایت) گرم کنید.

گلوله خمیر را روی سینی پیتزا یا سینی فر قرار دهید و اجازه دهید 15 دقیقه دیگر استراحت کند.

turkish pide bread is placed on a tray to rest for 15 minutes

نوک انگشتان خود را خیس کنید و توپ خمیر را به صورت دایره ای صاف به ارتفاع حدود 2-3 سانتی متر (1 اینچ) در آورید.

با استفاده از نوک انگشتان خیس خود، تورفتگی هایی ایجاد کنید تا یک دایره در داخل خمیر ایجاد کنید و یک حاشیه 3 سانتی متری (1 اینچی) باقی بگذارید که به عنوان لبه نان عمل می کند.

تورفتگی های مورب در دو جهت مختلف ایجاد کنید تا الماس هایی در داخل آن دایره ایجاد کنید.

Pide is shaped on a baking tray with wet fingertips
نان پیده ترکی رمضان پیدیسی 25

پید را لعاب دهید و بپزید

برای تهیه شست و شوی تخم مرغ، زرده و ماست را در یک کاسه ترکیب کنید و خوب هم بزنید.

شستشوی تخم مرغ را روی نان ترکی بمالید و کنجد و دانه سیاهدانه را روی آن بپاشید.

pide bread is glazed with egg yolk and yoghurt
نان پیده ترکی رمضان پیدیسی 26

نان پیده را حدود 20 دقیقه یا تا زمانی که روی آن طلایی شود بپزید. حرارت را تا 160 درجه سانتیگراد (320 درجه فارنهایت) کم کنید و 5 دقیقه دیگر بپزید.

turkish pide bread freshly out of the oven
نان پیده ترکی رمضان پیدیسی 27

آن را از فر خارج کرده و با یک حوله آشپزخانه تمیز بپوشانید. قبل از سرو 15 تا 20 دقیقه بگذارید استراحت کند.

بخار نان آن را نرم و پف دار می کند.

slice the pide when cooled down
نان پیده ترکی رمضان پیدیسی 28

نکات برتر سرآشپز

  • می توانید با برش زدن خمیر به چهار قسمت مساوی، این رمضان پیده ترکی را کوچکتر کنید. زمان پخت برای نان های کوچکتر کمی کوتاه تر خواهد بود.
  • برای نرم نگه داشتن Ramazan Piodesi، به محض خارج شدن از فر روی آن را با یک حوله تمیز و مرطوب آشپزخانه بپوشانید.
  • همه آرد را یکجا اضافه نکنید. آن را به تدریج اضافه کنید تا خمیر جمع شود اما همچنان چسبناک باشد. آرد زیاد باعث غلیظ شدن خمیر و سفت شدن نان می شود.

پیشنهادات ارائه

آیا می توانم آن را از قبل تهیه کنم؟

اگر می‌خواهید از قبل از نان پیده ترکی (یا پیده رمضان) لذت ببرید، چند کار وجود دارد که می‌توانید آن را زودتر تهیه کنید:

  • می توانید خمیر نان پیده را از قبل آماده کرده و قبل از پخت آن را فریز کنید. پس از ور آمدن خمیر، آن را به شکل پید دلخواه در آورید و قبل از انجماد آن را در پلاستیک و سپس در فویل آلومینیومی بپیچید. وقتی برای پخت آماده شدید، خمیر را چند ساعت قبل از پخت در فر در دمای اتاق ذوب کنید.
  • همچنین می‌توانید نان را بپزید، بگذارید خنک شود و سپس آن را قبل از نگهداری در فریزر در پلاستیک بپیچید. وقتی برای لذت بردن از آن آماده شدید، به سادگی آن را برای چند ساعت در دمای اتاق ذوب کنید، یا آن را در فر پیچیده شده در فویل گرم کنید.

سؤالات متداول دستور غذا

آیا می توانید نان پیده ترکی – رمضان پیدسی را دوباره گرم کنید؟

بله، برای گرم کردن نان پیده، فر را از قبل گرم کنید. تا 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت)، آن را با کمی آب بپاشید و چند دقیقه حرارت دهید تا گرم شود.

چگونه باقیمانده ها را ذخیره کنیم؟

می توانید باقیمانده های آن را نگه دارید؟ نان ترکی در دمای اتاق به مدت 2 روز، در یخچال تا 5 روز و در فریزر حداکثر تا 3 ماه.
قطعات باقیمانده را باید محکم بپیچید یا در یک ظرف دربسته قبل از یخچال یا فریز کردن آنها قرار دهید.

برای دستور العمل های خوشمزه تر نان مسطح ترکی، چرا امتحان نکنید:

این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.

امیدوارم همانقدر که از خوردن آن لذت می برید، از روند تهیه این نان پیده ترکی خوشمزه – Ramazan Pidesi (رمضان پیده) لذت ببرید! 🙂 

خوشحالی! / افیه اولسون!

d986d8a7d986 d9bedb8cd8afd987 d8aad8b1daa9db8c d8b1d985d8b6d8a7d986 d9bedb8cd8afdb8cd8b3db8c 657df756a5958

نان پیده ترکی – رمضان پیدسی

آیلا کلولی

خوشمزه، پف دار و کمی جویدنی نان پیده ترکی – رمضان پیدیسی (یا رمضان پیده) یک نان تخت بدون ورزاست > به طور سنتی در ماه مبارک رمضان خورده می شود.

stop offset=”0%” stop-opacity=”1″/>

زمان آماده سازی 10 دقیقه

زمان پخت 20 دقیقه

زمان تصحیح 1 ساعت

زمان کل 1 ساعت

کورس صبحانه، مخلفات، میان وعده

آشپزی ترکی

سرویس ها 8 بخش‌ها

کالری 373 kcal

مواد تشکیل دهنده 

 

دستورالعمل ها 

خمیر را آماده کنید

  • یک ورقه پخت بزرگ یا یک سینی پیتزا با کاغذ پخت. از طرف دیگر، می‌توانید آن را با مقدار زیادی بلغور بپاشید تا نان به سینی نچسبد.

  • مایه خمیر، شکر، شیر گرم و آب را در ظرفی ریخته، خوب هم بزنید.

  • اجازه دهید مایه به مدت 5-10 دقیقه فعال شود تا مخلوط کف کند و حباب دار شود.

  • سفیده تخم مرغ، نمک، کره ذوب شده و آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر نرم و کمی چسبنده به دست آید. خمیر پیده نیاز به ورز دادن زیادی ندارد.

  • روی خمیر را بپوشانید، آن را در جای گرم قرار دهید و بگذارید ور بیاید تا حجم آن دو برابر شود.

پیدا را شکل دهید

  • هنگامی که حجم خمیر دو برابر شد، هوا را به آرامی تا کنید و آن را روی سطحی با آرد پاشی شده منتقل کنید.

  • توپ خمیر را روی سینی پیتزا یا سینی فر قرار دهید و اجازه دهید 15 دقیقه دیگر استراحت کند. فر را روی 190 درجه سانتیگراد (375 درجه فارنهایت) گرم کنید.

  • نوک انگشتان خود را خیس کنید و توپ خمیر را به صورت دایره ای صاف به ارتفاع حدود 2-3 سانتی متر (1″) در آورید.

  • <. li id="wprm-recipe-13931-step-1-3" class="wprm-recipe-instruction" readability="2">

    با استفاده از نوک انگشتان خیس خود، تورفتگی ایجاد کنید تا دایره ای در داخل خمیر، یک حاشیه 3 سانتی متری (1 اینچی) باقی می گذارد که به عنوان لبه نان عمل می کند.

  • دوباره با استفاده از نوک انگشتان خیس، تورفتگی های مورب در دو جهت مختلف ایجاد کنید تا الماس هایی در داخل آن دایره ایجاد کنید.

  • پید را لعاب دهید و بپزید

    • برای درست کردن شست و شوی تخم مرغ، زرده و ماست را در ظرفی مخلوط کرده و خوب هم بزنید.

    • روی نان ترکی شستن تخم مرغ را بمالید و روی آن کنجد و دانه سیاهدانه بپاشید.

    • نان پیده را حدود 20 دقیقه یا تا زمانی که روی آن طلایی شود بپزید. حرارت را تا 160 درجه سانتیگراد (320 درجه فارنهایت) کم کنید و 5 دقیقه دیگر بپزید.

    • آن را از فر خارج کرده و با یک حوله آشپزخانه تمیز بپوشانید. قبل از سرو 15 دقیقه بگذارید استراحت کند. بخار نان آن را نرم و پف دار می کند.

    یادداشت

    • می توانید با برش دادن خمیر به چهار قسمت مساوی، این پید ترکی را کوچکتر کنید. زمان پخت برای نان های کوچکتر کمی کوتاه تر خواهد بود.
    • برای نرم نگه داشتن نان پیده، به محض خارج شدن از فر روی آن را با یک حوله تمیز و مرطوب آشپزخانه بپوشانید.
    • همه آرد را یکجا اضافه نکنید. آن را به تدریج اضافه کنید تا خمیر جمع شود اما همچنان چسبناک باشد. آرد زیاد باعث غلیظ شدن خمیر و سفت شدن نان می شود.

    تغذیه

    کالری: 373کیلو کالری کربوهیدرات ها: 69gپروتئین: 11gچربی: 5g چربی اشباع شده: 3gچربی غیراشباع چندگانه: 1gچربی تک غیراشباع: 1gچربی ترانس: 1gکلسترول: 35میلی گرم سدیم: 194میلی گرمپتاسیم: 148 mg فیبر: 2g شکر: 2گرم ویتامین A: -label-text-nutrition-unit”>IU ویتامین C: 1میلی گرمکلسیم: 56 منیز -nutrition-label-text-nutrition-container wprm-nutrition-label-text-nutrition-container-iron”> آهن: 4میلی گرم

    این پست از پیوندهای وابسته استفاده می کند. این به این معنی است که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کمیسیون برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.

    چناچه در این مطلب کلمه ای یا حروفی استفاده شده است که از نطر شما مشکل دارد در قسمت نظرات به ما اطلاع دهید

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    دکمه بازگشت به بالا