خوشمزه، پف دار و کمی جویدنی نان پیده ترکی – رمازان پیدسی (یا رمضان پیده) یک نان مسطح بدون خمیر است که به طور سنتی خورده می شود. در ماه مبارک رمضان
این نان ترکی اصیل زمانی بهترین است که گرم و تازه از فر سرو شود.
در ترکیه، نانواییها این نان ماه رمضان را چند ساعت قبل از افطاردرست میکنند. الف> (شام ماه رمضان).
رمضان پیدیسی یکی از مواد اصلی غذاهای ترکی است و در ماه مبارک رمضان بهعنوان رمضان پیده یا رمضان پیدیسی اهمیت خاصی به خود میگیرد.
پرش به:
انواع مختلف نان تخت در ترکیه وجود دارد مانند سوکوکلو پید (نان ترکی با سوسیس تند)، نان خمیر ترش روستایی آسان، Lahmacun ترکی، گوزلمه (پنکیک ترکی)، و بزلما (نان تخت ترکی).
اگرچه همه آنها خوشمزه هستند، اما این رمضان پید ساده ترین روش برای تهیه است و فقط به چند دقیقه آماده سازی عملی نیاز دارد.
نان پیده ترکی – رمضان پیدسی چیست؟
نان پیده ترکی (یا رمضان پیدیسی) یک نان تخت کلاسیک ترکی است که به طور سنتی در ماه روزه ماه رمضان پخته می شود.
از بیرون ترد و از داخل نرم است، با طعم آجیلی خوشمزه از دانه های کنجد یا سیاهدانه.
این نان پهن خوشمزه و پف دار تقریباً در سفره افطار همه است. ماه مبارک
در طول ماه رمضان، نان پید ترکی معمولاً با یک کاسه سوپ، معمولاً با یایلا کورباسی جفت می شود. ، سوپ ازوژلین، سوپ عدس مدیترانهای یا سوپ عدس ترکی.
افطار معمولاً با یک پودینگ شیری مانند Güllaç، محلبی (مهالبیا)، یا کسکول – پودینگ بادام ترکی.
همانند بازلاما و سیمیت (نوفک کنجدی ترکی)، این نان ترکی نرم، پف دار و کمی جویدنی رمضانی ترکی نیز برای صبحانه.
و ما عاشق مصرف آن نه تنها در ماه رمضان بلکه در کل سال هستیم.
ما عاشق دستور العمل های نان خانگی تازه پخته شده هستیم، از نان ساندویچی خانگی تا نان ترتیلا گندمی خانگی، نان خمیر مایه هلندی تنور، ماناکیش با زعتر و پنیر، و نان موز.
و هیچ چیز رضایتبخشتر از رایحه نان پیده ترکی – پیده رمضان تازه ساخته شده، کاملاً اعتیاد آور نیست!
چرا این دستور غذا جواب می دهد؟
برای تهیه این نان پید ترکی کرکی-رمضان پیدیسی، تنها چیزی که نیاز دارید یک کاسه و چند ماده ساده برای آشپزی است که ممکن است از قبل در دست داشته باشید.
با این دستور العمل ساده، می توانید به راحتی نان پیده خانگی تازه خود را در هر زمان از سال درست کنید! نیازی به ورز دادن نیست، به سادگی خمیر را فرم دهید، بگذارید ور بیاید و شکل دهید.
نان پیده ترکینرم، بالشدار و لذیذ است، بهدلیل عطری که از دانههای کنجد و دانههای سیاهدانه میآید.
این نان ترکی را می توان با اکثر غذاهای مورد علاقه شما سرو کرد و بهترین همراهی با هر وعده غذایی است!
مواد مورد نیاز
لطفاً برای فهرست کامل مواد با اندازهگیری، روش کامل دستور غذا، یادداشتهای دستور غذا، و اطلاعات تغذیهای، به کارت دستور غذا در زیر پیمایش کنید.
آرد سفید قوی – به عنوان آرد نان قوی نیز شناخته میشود. از انواع گندم سخت تهیه شده و حاوی گلوتن بیشتری نسبت به سایر انواع آرد است. به خمیر خاصیت ارتجاعی می بخشد و به خمیر کمک می کند تا ساختار خوبی داشته باشد.
شیر – من از شیر نیمه چرب یا پرچرب استفاده می کنم. مطمئن شوید که ولرم است تا به فعال شدن مخمر کمک کند. شیر همچنین خمیر را غنی می کند، نان را نرم می کند و به رنگ آن کمک می کند.
آب – از آب ولرم برای کمک به فعال شدن مخمر استفاده کنید. آب یکی دیگر از موادی است که مواد را به هم متصل می کند.
شکر – مقدار کمی شکر تا حد زیادی کمک می کند. مخمر را تغذیه می کند، طعم نان را افزایش می دهد، به پوسته رنگ طلایی می دهد و بافت خرده نان را بهبود می بخشد.
نمک – نمک برای بلند شدن مداوم و آهسته خمیر برای ایجاد طعم نان ضروری است.
مخمر خشک سریع الاثر – می توانید آن را با 10 گرم مخمر تازه جایگزین کنید.
کره – به نان طعم می بخشد و بافتی نرم و لطیف به نان می دهد.
تخم مرغ – من از زرده تخم مرغ برای شستن پید و سفیده تخم مرغ در خمیر استفاده می کنم.
ماست – به نان کمک می کند وقتی با زرده تخم مرغ مخلوط می شود، رنگ قهوه ای خوبی داشته باشد.
دستورالعمل های گام به گام
تهیه این نان خوشمزه ترکی پیده بسیار آسان است.
با این حال، برای دستیابی به بهترین نتایج، باید چند مرحله ساده را دنبال کنید:
خمیر را آماده کنید
یک ورقه پخت بزرگ یا سینی پیتزا را با کاغذ پخت بپوشانید.
درعوض، میتوانید آن را با مقدار زیادی بلغور گردگیری کنید تا نان به سینی نچسبد.
مخمر، شکر، شیر گرم و آب را در یک کاسه با هم ترکیب کرده و خوب هم بزنید.
اجازه دهید مخمر به مدت 5-10 دقیقه فعال شود تا مخلوط کف کرده و حباب دار شود.
سفیده تخم مرغ، نمک، کره ذوب شده و آرد را به تدریج اضافه کنید.
خمیر را خوب هم بزنید تا یکدست شود و خمیری نرم و کمی چسبنده به دست آورید.
خمیر پیده به ورز دادن زیادی نیاز ندارد.
روی خمیر را بپوشانید، آن را در جای گرم قرار دهید و اجازه دهید تا حجم آن دو برابر شود.
Pide را شکل دهید
وقتی حجم خمیر دوبرابر شد، هوا را به آرامی تا کنید و آن را به سطحی که سخاوتمندانه آرد پاشی شده منتقل کنید.
آن را یک دقیقه ورز دهید و به یک توپ خمیر بزرگ تبدیل کنید.
فر خود را از قبل با دمای 190 درجه سانتیگراد (375 درجه فارنهایت) گرم کنید.
گلوله خمیر را روی سینی پیتزا یا سینی فر قرار دهید و اجازه دهید 15 دقیقه دیگر استراحت کند.
این پست از پیوندهای وابسته استفاده می کند. این به این معنی است که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کمیسیون برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.