سلامت

10 ماده غذایی برای تقویت سیستم ایمنی بدن

10 ماده غذایی برای تقویت سیستم ایمنی بدن

10 ماده غذایی برای تقویت سیستم ایمنی بدن

10 aliments pour renforcer son immunité

برخی غذاها به دلیل داشتن ویتامین و آنتی اکسیدان، دفاع ایمنی خوبی را تقویت می کنند.

مرکبات

مرکباتی مانند پرتقال، گریپ فروت و لیمو سرشار از ویتامین C هستند. این امر با تحریک تولید مولکولی که قادر به از بین بردن میکروب ها است به تقویت بدن کمک می کند. .

سیر

سیر دارای ضد میکروب، ضد عفونی کننده، ضد التهاب، ضد باکتری ها، آنتی بیوتیک ها، ضد قارچ ها و ضد ویروس ها. این باعث می‌شود که این ماده غذایی بتواند تعداد زیادی از باکتری‌های بیماری‌زا را هنگامی که وارد بدن ما شوند، شکار و از بین ببرد.

چای سبز

چای سبز علاوه بر اثر تخلیه کننده و ادرارآور که باعث عملکرد کلیه ها و پاکسازی سموم می شود، سرشار از آنتی اکسیدان است که از بدن در برابر میکروب ها محافظت می کند. می توان آن را در طول روز مصرف کرد، اما مراقب باشید، بیش از حد، جذب آهن را محدود می کند.

حبوبات

حبوبات، مانند عدس، نخود یا تاژک، سرشار از پروتئین هستند. ، اما آنها همچنین مملو از آهن هستند که برای عملکرد صحیح سیستم ایمنی ضروری است. علاوه بر این، آنها راضی کننده هستند.

قارچ

قارچ ها به لطف خواص ضد ویروسی خود سیستم ایمنی را تحریک می کنند. آنها همچنین سرشار از سلنیوم هستند، عنصر کمیاب که به دلیل عملکرد آنتی اکسیدانی اش شناخته شده است.

غذاهای دریایی

غذاهای دریایی حاوی ید هستند، یک عنصر کمیاب ضروری برای تولید هورمون ها و عملکرد بهتر سیستم ایمنی را ممکن می سازد. ید دارای خواص ضد ویروسی، ضد انگلی، ضد باکتریایی و ضد سرطانی است. روی، که صدف ها مملو از آن هستند، عنصر کمیاب دیگری است که به مقاومت در برابر عفونت کمک می کند و به سلول های ایمنی اجازه می دهد تا مولکول های ضد میکروبی تولید کنند.

نان گندم

نان گندم سرشار از فیبر است. با این حال، فیبرها نقش اساسی در تنظیم قند خون، حذف برخی از عناصر سمی و تقویت سیستم ایمنی دارند. نان سفید نیز حاوی فیبر است اما به میزان کمتر.

شکلات تیره

شکلات تلخ سرشار از منیزیم، دارای پلی فنول هایی است که از بدن جلوگیری می کند. استرس و تقویت سیستم ایمنی بدن با این حال، به دلیل داشتن قند و چربی بالا باید در حد اعتدال مصرف شود.

سبزیجات سبز

سبزیجات سبز سرشار از ویتامین، فیبر و عناصر کمیاب هستند برای عملکرد صحیح بدن ضروری است. اسفناج به ویژه دارای محتوای آهن و ویتامین A بالایی است که تولید آنتی بادی و تکثیر گلبول های سفید خون را تحریک می کند.

ماهی چرب

ویتامین D سیستم ایمنی را تحریک می کند و در برابر بیماری ها به ویژه در برابر التهاب محافظت می کند. مصرف ماهی های چرب غنی از امگا 3، مانند شاه ماهی دودی، ساردین، ماهی خال مخالی، سالمون می تواند با ویتامین D پر شود.

96% خوانندگان این مقاله را مفید یافتند

توجه این مطلب نمی تواند جایگزین نشخه پزشکی شود و رسانه هیچ گونه مسئولیتی در قبال آن ندارد 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا