چگونه می توان در ماهیتابه سینی بدون سمولینا درست کرد؟ کاربردی ترین دستور پخت گریل
[
چگونه می توان در ماهیتابه سینی بدون سمولینا درست کرد؟ کاربردی ترین دستور پخت گریل
چگونه می توان در ماهیتابه سینی بدون سمولینا درست کرد؟ کاربردی ترین دستور پخت گریل
یکی از ارزشهای مهم غذاهای ترکی، دسر کلبورابستی، تزیین زمان چای شما خواهد بود. اگرچه نام آن ترسناک است، اما تهیه آن در خانه بسیار آسان است. بنابراین، چگونه می توان سینی بدون سمولینا درست کرد؟ چگونه عملی ترین دستور کلبورابستی را تهیه کنیم؟ این روش است:
برای ویدیوی اخبار کلیک کنید تماشا کنید
نام کابورابستی به این دلیل است که خمیر را در یک صافی یا صافی فشار می دادند. یک دسر شیرین است. دسر Kalburabastı یکی از دسرهای معروف منطقه تراکیه به دلیل طعم و سهولت در تهیه یکی از محبوب ترین دسرها است. می توانید دسر را که نام آن از الک استفاده شده برای شکل دادن به آن گرفته شده است، با چای و قهوه خود مصرف کنید. ما دوست داریم در ماه رمضان یا عید میزبان این دسر خوشمزه بر سر سفره هایمان باشیم، اما به نظر ما هر زمان که خواستید باید در آشپزخانه شما باشد. یادتان باشد اگر الک ندارید می توانید از قسمت درشت رنده استفاده کنید. دستور پخت امروز ما در تابه درست می شود و از بلغور استفاده نمی شود. وقتی سمولینا در خانه وجود ندارد، حتما باید دستور ما را امتحان کنید.
دستور پخت سپر بدون ابریشم در تابه:
مواد
4 لیوان آرد
3 تخم مرغ
100 گرم کره
1 لیوان روغن
2 لیوان گردو
2 قاشق آب
1/ 2 بسته بکینگ پودر
دستور پخت به سیخ
روغن برای سرخ کردن
برای شربت؛
5 لیوان شکر
4 لیوان آب
آب لیمو
شبکه را شکل دهید
class=”text> =”title”>اخبار مرتبطنحوه تهیه کبابی سمولینا با ماست
ساخت و ساز
وقتی 5 لیوان شکر و 4 لیوان آب شروع به جوشیدن کرد، چند قطره لیموترش داخل آن ریخته و 5 دقیقه دیگر می جوشانند. شربت را بگذارید تا خنک شود.
ابتدا تمام مایعات (3 تخم مرغ، کره، روغن، 2 قاشق آب) را مخلوط کرده و هم بزنید.
آرد و بیکینگ پودر را به مخلوط اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر شود.
گردوهای خمیر را سایز، کف دست باز کنید، گردو را داخل آن بچینید، روی آن را بپوشانید، با صافی، رنده یا چنگال فشار دهید و با هم سرو کنید، در سینی بچینید.
از صافی الک شده
همه آنها را در روغن داغ وقتی خمیر تمام شد سرخ کنید.
خمیر سرخ شده را در شربت ولرم آغشته کنید و در سینی بگذارید و بگذارید بماند تا شربت جذب شود.
شربت را زمانی که جذب شد سرو کنید.
اشتهاتون مبارک…
]