آشپزی

پاستا کوفته سوئدی تند و خامه ای

پاستا کوفته سوئدی تند و خامه ای

این پاستا کوفته سوئدی تند و خامه‌ای خوشمزه، یک وعده غذایی مناسب در روز هفته است که با کوفته‌های آبدار خانگی پخته شده در سس شراب سفید خامه‌ای درست می‌شود. درست کردنش خیلی راحته و پر از طعم و مزه. می توانید آن را از قبل برای یک ناهار یکشنبه تنبل یا یک شام خوشمزه که همه را راضی می کند آماده کنید.

spicy and creamy Swedish meatball pasta served with shaved parmesan
پرش به:

اگر از غذاهای معمولی ماکارونی کوفته گوجه‌فرنگی خسته شده‌اید و به دنبال چیزی دلچسب هستید، این ماکارونی تند، خامه‌ای و پنیری با کوفته را امتحان کنید.

برای غذاهای دلچسب و راحت تر ماکارونی، به گودا مک و پنیر دودی من نگاهی بیندازید. (پخته)، دستور پخت لازانیا بدون پنیر ریکوتا، و بره بولونیزی با لینگوئینی دستور پخت.

کوفته سوئدی چیست؟

کوفته های سوئدی حاوی جوز هندی و/یا فلفل دلمه ای به عنوان یک ماده تشکیل دهنده هستند. از این ادویه ها برای تهیه کوفته معمولی استفاده نمی شود. من جوز هندی را به جای مخلوط کوفته به سس اضافه می کنم تا طعم بهتری داشته باشد.

همچنین، کوفته های سوئدی از نظر اندازه کوچکتر از کوفته های معمولی هستند!

چرا این دستور غذا جواب می دهد؟

  • این کوفته سوئدی خانگی خامه ای، تند و بسیار خوشمزه هستند.
  • می‌توانید کوفته‌ها را از قبل آماده کنید و تا 5 روز در یخچال یا تا 3 ماه در یخچال نگهداری کنید.
  • می توانید تندی را با افزایش یا کاهش مقدار فلفل تنظیم کنید.

مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها

کوفته سوئدی خانگیs

Labelled picture of ingredients for creamy and spicy meatball pasta dish
  • گوشت چرخ کرده – سعی کنید از گوشت چرخ کرده با حداقل 15 درصد چربی برای طعم بیشتر استفاده کنید. گوشت چرخ کرده با نسبت پرچرب کلید اصلی کوفته های نرم و آبدار است. گوشت بره یا خوک چرخ شده نیز با این دستور غذا کاملاً کار می کند.
  • پیاز – طعم و شیرینی اومی را به کوفته ها اضافه می کنند. از رنده استفاده کنید یا آنها را با چاقو خیلی ریز خرد کنید. می توانید از پیازهای زرد، سفید، قهوه ای یا قرمز استفاده کنید.
  • تخم مرغ– لازم است گوشت را با بقیه مواد ببندید.
  • جعفری – جعفری با برگ های ریز خرد شده یا فرفری طعم کوفته ها را روشن می کند. اگر جعفری تازه ندارید می توانید از نصف مقدار جعفری خشک استفاده کنید.

سس تند و خامه ای

Labelled picture of ingredients for spicy meatball pasta sauce
  • فلفل سبز ترکی- آنها یکی از فلفل های مورد علاقه من هستند که برای پخت و پز استفاده می کنم، به خصوص در دستور پخت ترکی. آنها معمولاً خفیف هستند اما برخی از آنها می توانند کاملاً گرم باشند. همیشه قبل از استفاده از آنها در ظروف خود تندی را بررسی کنید. می توانید آنها را با فلفل دلمه ای یا فلفل پادرون اسپانیایی جایگزین کنید.
  • فلفل قرمز – از نوعی فلفل قرمز شیرین مانند فلفل رومانو یا فلفل دلمه ای استفاده کنید. به اندازه فلفل سبز بشویید و ورقه کنید.
  • قارچ – از هر نوع قارچی که پیدا کردید استفاده کنید. قارچ های وحشی مانند لوستر یا مورل با این سس خامه ای عالی عمل می کنند.
  • شراب سفید– اگر می‌خواهید این غذای ماکارونی را برای بچه‌هایتان درست کنید، از شراب صرفنظر کنید.
  • کرم دوبل –خیلی شبیه خامه غلیظ است. می توانید آن را با خامه یا شیر و کره جایگزین کنید.
  • پنیر پارمزان– هیچ ماکارونی بدون پنیر پارمزان کامل نیست. از پنیر بلوکی با کیفیت خوب استفاده کنید و سعی کنید از پنیرهای از قبل رنده شده خودداری کنید. برخی از بهترین جایگزین های پارمزان پنیرهای گرانا پادانو، پکورینو یا مانچگو هستند.
  • پنیر چدار – اختیاری است، می‌توانید از هر پنیر دیگری مانند پنیر استیلتون، فتا یا موزارلا استفاده کنید.
  • پاستا– پنه یا هر نوع لوله ای دیگر پاستا با این سس خامه ای کاملاً کار می کند.

دستورالعمل های گام به گام

اگرچه این دستور پخت بسیار آسان است، برای دستیابی به بهترین نتایج باید چند نکته و مرحله ساده را دنبال کنید:

کوفته ها را آماده کنید

گوشت چرخ کرده، پیاز رنده شده، تخم مرغ، نمک، فلفل سیاه تازه آسیاب شده، پودر گشنیز، فلفل قرمز و جعفری خرد شده را در یک کاسه بزرگ قرار دهید.

از گوشت چرخ کرده با حداقل 15 درصد چربی برای کوفته های آبدار و خوشمزه استفاده کنید.

ground beef, egg, parsley, onion and spices are placed in a bowl for making kofta mixture

مخلوط کنید تا ترکیب شوند و سپس چند دقیقه ورز دهید.

kofta mixture ready to shape

مقدار کمی از مخلوط بردارید و سپس آن را به یک کوفته لقمه ای تبدیل کنید. آنها را در یک بشقاب قرار دهید. این کار را تکرار کنید تا زمانی که مخلوط تمام شود.

kofta mixture is shaped into small balls

یک تابه بزرگ یا یک ووک را روی حرارت زیاد قرار دهید و سپس مقداری روغن نباتی را گرم کنید.

نیمی از کوفته ها را اضافه کنید و سپس همه طرف ها را خوب تفت دهید تا قهوه ای شوند.

saute the meatballs with oil

قبل از اضافه کردن کوفته، مطمئن شوید روغن به اندازه کافی داغ است. فقط می خواهیم به کوفته ها رنگ بدهیم نه اینکه بپزیم.

آنها را در یک بشقاب بردارید و سپس با بقیه کوفته ها تکرار کنید.

meatballs are sautéed until brown and removed to a plate

سس تند و خامه ای را آماده کنید

وقتی سرخ کردن کوفته ها تمام شد، پیاز خرد شده را به تابه اضافه کنید. پیازها را به مدت چند دقیقه سرخ کنید و هر از گاهی هم بزنید.

فلفل های ورقه شده را اضافه کنید و سپس آنها را چند دقیقه قبل از اضافه کردن قارچ های ورقه شده تفت دهید.

sautéing the sliced peppers and onions in a pan

قارچ ها را تفت دهید تا نرم شوند و سپس فلفل قرمز، نمک، فلفل سیاه، جوز هندی و شراب سفید را اضافه کنید. اجازه دهید شراب سفید کاملا کم شود و سپس خامه دوبل را اضافه کنید.

The double cream is added to the pan after the wine has reduced

قبل از اینکه کوفته‌های قهوه‌ای شده را اضافه کنید، اجازه دهید سس چند دقیقه حباب بزند. 8-10 دقیقه بپزید تا کوفته ها کاملا پخته شوند.

در همین حین پخت ماکارونی خود را در آب جوش شروع کنید.

pasta is added to the pan

پاستا را بپزید و آن را با کوفته سوئدی ترکیب کنید

در حین تهیه سس، مقداری آب بگذارید تا برای پاستا بجوشد. در حالی که کوفته ها در سس در حال پختن هستند، شروع به پختن پاستا دلخواه در آب جوش کنید. حتماً دستورالعمل های روی بسته بندی را دنبال کنید.

قبل از اضافه کردن پاستا پخته شده پنیر رنده شده را به سس اضافه کنید و سپس سبزی خرد شده را اضافه کنید.

آن را خوب هم بزنید، چاشنی آن را بررسی کنید و سپس با مقداری براده پارمزان تزئین کنید.

creamy sauce is mixed with cooked pasta

لطفاً برای فهرست کامل مواد با اندازه‌گیری، روش کامل دستور غذا، یادداشت‌های دستور غذا، و اطلاعات تغذیه‌ای، به کارت دستور غذا در زیر بروید.

نکات برتر از سرآشپز

  • برای بهترین نتیجه، پاستا خود را در مقدار زیادی آب جوش نمک بپزید. به آب ماکارونی روغن اضافه نکنید زیرا از چسبیدن سس به پاستا و همچنین تاخیر در جوشیدن آب پاستا جلوگیری می کند.
  • کوفته‌های خانگی بافت نرمی دارند و هنگام سرخ کردن آنها باید با احتیاط بیشتری از آنها استفاده کرد.
  • می‌توانید دستور کوفته‌ها را دوبرابر کنید و مقداری را برای بعد فریز کنید. آنها تا 3 ماه در یک ظرف دربسته در حالت یخ زده نگهداری می شوند.
  • اگر در حال پختن این غذای خوشمزه ماکارونی کوفته برای بچه ها هستید، شراب و فلفل قرمز را حذف کنید!

پیشنهادات ارائه

این غذای خامه ای و پنیری با یک کاسه سالاد خوب می آید. آن را با سالاد موشک با پارمسان، Gavurdagi Salatasi (سالاد گوجه فرنگی و گردو)، یا مقداری طراوت دوست داشتنی سالاد خیار یونانی.

همچنین می‌توانید پاستا کوفته سوئدی تند و خامه‌ای را با مقداری نان مانند روغنی نان پاکستانی سرو کنید. a href=”https://cookingorgeous.com/blog/garlic-naan-bread/”>نان سیر – نان هندی، یا بزلما (نان تخت ترکی).

سؤالات متداول دستور غذا

آیا می‌توانید کوفته‌ها و پاستا را دوباره گرم کنید؟

بله، می‌توانید کوفته‌ها و پاستا را دوباره در اجاق مایکروویو گرم کنید. حتماً مایکروویو را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید تا کوفته ها به آرامی گرم شوند.
یا می توانید آن را دوباره در فر گرم کنید. پاستا را با فویل حلبی یا درب بپوشانید و به مدت 1 تا 15 دقیقه یا تا زمانی که کوفته ها کاملا داغ شوند دوباره گرم کنید.

کدام پاستا با کوفته های سوئدی خامه ای و تند می آید؟

اگرچه من ترجیح می دهم برای این غذا از ماکارونی نوع لوله ای استفاده کنید تا سس به داخل آن نفوذ کند، می توانید هر نوع پاستای مورد علاقه خود را انتخاب کنید. اگر ماکارونی از نوع روبانی تخت را ترجیح می دهید، می توانید از Fettuccine، Linguine، Tagliatelle و Pappardelle استفاده کنید.

نحوه ذخیره سازی باقیمانده ها؟

باقیمانده ها تا 5 روز در یخچال در ظرف دربسته یا تا 3 ماه در فریزر نگهداری می شوند.

برای دستور العمل های ماکارونی خوشمزه تر، چرا امتحان نکنید:

این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.

امیدوارم از روند تهیه این پاستای خوشمزه سوئدیکوفته سوئدی به همان اندازه که از خوردن آن لذت می برید لذت ببرید! ?

خوشحالی! / افیه اولسون!

Swedish meatballs served with pasta and parmesan

پاستای کوفته سوئدی تند و خامه ای

آیلا کلولی

کوفته سوئدی تند، آبدار و خوشمزه که در سس قارچ خامه ای و پنیری پخته شده و سپس با پاستا مورد علاقه شما سرو می شود.

stop offset=”0%” stop-opacity=”1″/>

زمان آماده سازی 30 دقیقه

زمان آشپزی 20 دقیقه

زمان کل 50 دقیقه

دوره دوره اصلی

آشپزی مدیترانه

سرویس ها 4 افراد

کالری 890 kcal

مواد تشکیل دهنده 

 

دستورالعمل ها 

تهیه کوفته سوئدی

  • گوشت چرخ کرده، پیاز رنده شده را قرار دهید ، تخم مرغ، نمک، فلفل سیاه تازه آسیاب شده، پودر گشنیز، فلفل قرمز و جعفری خرد شده در یک کاسه بزرگ.

  • میکس کنید تا خوب ترکیب شوند و چند دقیقه ورز دهید.

  • مقدار کمی از مخلوط برداشته و به شکل بایت در آورید. کوفته. در بشقاب قرار دهید. این کار را تا زمانی که مخلوط تمام شود تکرار کنید.

  • نیمی از کوفته ها را اضافه کنید و همه طرف ها را خوب تفت دهید تا قهوه ای شوند. در بشقاب بردارید و با بقیه کوفته ها تکرار کنید.

  • قبل از افزودن ماکارونی پخته شده پنیر رنده شده را به سس اضافه کنید و سپس سبزی خرد شده را اضافه کنید.

  • آن را خوب هم بزنید، چاشنی را بررسی کنید و با مقداری براده پارمزان تزئین کنید.

تهیه سس خامه ای

  • وقتی سرخ کردن کوفته ها تمام شد، پیاز خرد شده را به تابه اضافه کنید.

  • پیازها را چند دقیقه به خوبی تفت دهید و هر از گاهی هم بزنید. .

  • قارچ ها را تفت دهید تا نرم شوند و سپس فلفل قرمز، نمک، فلفل سیاه، جوز هندی و شراب سفید را اضافه کنید.

  • اجازه دهید شراب سفید کاملاً کم شود و سپس اضافه کنید خامه دوبل.

  • قبل از افزودن کوفته های قهوه ای شده، اجازه دهید سس چند دقیقه حباب بزند.
  • 8-10 دقیقه بپزید تا کوفته ها کاملا پخته شوند. در همین حین شروع به پختن پاستا در آب جوش کنید.

پاستا را بپزید و با سس ترکیب کنید

  • در حالی که کوفته ها در سس در حال پختن هستند، شروع به پختن ماکارونی انتخابی خود در آب جوش کنید. حتماً دستورالعمل های روی بسته بندی را دنبال کنید.

  • پنیر رنده شده را قبل از افزودن ماکارونی پخته به سس اضافه کنید و سپس سبزی خرد شده را اضافه کنید.

  • آن را خوب هم بزنید، چاشنی آن را بررسی کنید و با مقداری براده پارمزان تزئین کنید.

یادداشت

  • برای بهترین نتیجه، پاستا خود را در مقدار زیادی آب جوش نمک بپزید. به آب ماکارونی روغن اضافه نکنید زیرا از چسبیدن سس به پاستا و همچنین تاخیر در جوشیدن آب پاستا جلوگیری می کند.
  • از گوشت چرخ کرده با حداقل 15 درصد چربی برای کوفته های آبدار و خوش طعم استفاده کنید.

  • کوفته‌های خانگی بافت نرمی دارند و هنگام سرخ کردن آنها باید با احتیاط بیشتری از آنها استفاده کرد.

  • می‌توانید دستور کوفته‌ها را دوبرابر کنید و مقداری را برای بعد فریز کنید. آنها تا 3 ماه در یک ظرف دربسته در حالت یخ زده نگهداری می شوند.

  • اگر در حال پختن این غذای خوشمزه ماکارونی کوفته برای بچه ها هستید، شراب و فلفل قرمز را حذف کنید!
  • باقیمانده‌ها تا 5 روز در یخچال در ظرف دربسته یا تا 3 ماه در فریزر نگهداری می‌شوند.

تغذیه

کالری: 890کیلو کالری کربوهیدرات ها: 93gProtein: 52gFat: 54g Saturated Fat: 25gPolyunsaturated Fat: 7gMonounsaturated Fat: 18gTrans Fat: 1gCholesterol: 207mg Sodium: 1739mgPotassium: 1156mgFiber: 7g Sugar: 11gVitamin A: 1953IU Vitamin C: 91mgCalcium: 475mg Iron: 5mg

این پست از پیوندهای وابسته استفاده می کند. این بدان معناست که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کارمزد برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا