آشپزی

پاستا چوریزو و میگو

پاستا چوریزو و میگو

چوریزو تند و پاستا میگو غذای عالی برای شب‌های شلوغ هفته است، زمانی که به چیزی آماده روی میز در 15 دقیقه نیاز دارید. این غذای ماکارونی آسان ترکیبی عالی از چوریزو دودی و ترد و چاق و چله آبدار است. شاه میگو

این پاستا میگوی خوشمزه را با یک کاسه سالاد ترکی شپرد (کوبان سالاتاسی) سرو کنید. برای یک جشن شب هفته!

spicy chorizo and prawn pasta dish
پرش به:

این غذای ماکارونی بر پایه گوجه فرنگی با مواد تازه و ساده درست می شود اما هنوز به اندازه کافی خوشمزه است که کل خانواده را تحت تاثیر قرار می دهد. از چوریزو تند و پاپریکای دودی کمی دود دارد.

ویدئوی کوتاه پیوست شده به کارت دستور غذا را تماشا کنید که نحوه پوست کندن و جدا کردن میگوی خام را نشان می‌دهد.

چرا این دستور غذا جواب می دهد؟

  • ماکارونی چوریزو و میگو یک وعده غذایی عالی در شب است، فقط در 15 دقیقه آماده می شود.
  • سس هیچ خامه ای ندارد که آن را به یک غذای ماکارونی نسبتا سالم تبدیل می کند (641 کالری در هر وعده).
  • این پاستا یک غذای فوق‌العاده برای موج‌سواری است که با چوریزو و میگو درست می‌شود – یک کبریت ساخته شده در بهشت!

چوریزو چیست؟

Chorizo ​​یک سوسیس تند اسپانیایی است که دود و کمی شیرینی به غذاها اضافه می کند. رنگ قرمز روشنی دارد و اغلب با سیر، فلفل قرمز و پیمنتون مزه دار می شود.

این کاملاً با مرغ، میگو (میگو) یا هر گوشت دیگری و همچنین سبزیجاتی مانند سیب زمینی، پیاز قرمز یا فلفل قرمز جفت می شود. می توانید آن را به غذاهای پاستا، خورش ها یا پائلا اضافه کنید. همچنین یک رویه عالی برای پیتزا یا املت اسپانیایی است.

مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها

Labelled picture of ingredients for chorizo and prawn pasta

چه میگوهایی برای پاستا مناسب هستند؟

میگوهای ببری تازه بهترین گزینه هستند، آنها بزرگ و آبدار هستند و طعم شگفت انگیزی دارند. در صورت امکان میگوی تازه با پوسته و سر بخرید.

با این حال، میگوهای پوست کنده و بدون پوست زندگی را آسان تر می کنند، بنابراین بستگی به شما دارد که از چه میگوهایی استفاده کنید.

برای جایگزینی مناسب، از میگوهای خام معمولی استفاده کنید. آنها کوچکتر هستند اما ارزان تر هستند و هنوز طعم عالی دارند.

Chorizo ​​از چه چیزی استفاده شود؟

من ترجیح می دهم از یک سوسیس چوریزو با کیفیت خوب و تازه از اغذیه فروشی محلی خود استفاده کنم.

از طرف دیگر، می‌توانید آن را از بخش مواد غذایی سوپرمارکت خود خریداری کنید. سوچوک (سوسیس تند ترکی) یک جایگزین عالی برای افرادی است که گوشت خوک نمی خورند. .

اگر چوریزو را دوست دارید، می‌توانید دستور غذای خامه‌ای خوشمزه مرغ و پاستا چوریزو را بررسی کنید. !

  • گوجه گیلاسی – آنها طعم شیرین تری نسبت به گوجه فرنگی معمولی دارند. از طرف دیگر، می توانید از گوجه فرنگی قرمز و آبدار تابستانی استفاده کنید.
  • شراب قرمز – از شراب با کیفیتی استفاده کنید که از نوشیدن آن لذت ببرید زیرا بر طعم غذا تأثیر می گذارد. اگر سس بدون الکل می خواهید، می توانید آن را حذف کنید.
  • پنیر پارمزان – پنیر پارمزان را دقیقاً قبل از استفاده رنده کنید و از پارمزان رنده شده دوری کنید زیرا به آرامی ذوب نمی شود. می توانید از پنیر پکورینو نیز استفاده کنید.
  • جعفری – جعفری تازه با غذاهای ماکارونی عالی عمل می کند اما بسیاری از گیاهان تازه دیگر مانند شوید، ریحان یا پیازچه را می توانید به ماکارونی اضافه کنید.
  • پاستا – من ترجیح می دهم از ماکارونی لوله ای شکل مانند پنه، ریگاتونی یا زیتی استفاده کنم که با این سس دلچسب مبتنی بر گوجه فرنگی عالی عمل می کند.

دستورالعمل های گام به گام

تهیه این غذای ماکارونی خوشمزه بسیار آسان است و برای دستیابی به بهترین نتیجه، باید چند مرحله ساده را دنبال کنید:

در یک قابلمه بزرگ مقداری آب بجوشانید و پاستا خود را طبق دستورالعمل روی بسته بندی بپزید.

اگر از ماکارونی تازه استفاده می‌کنید، زمان کمتری برای پختن آن نیاز است. بگذارید آب شما بجوشد و پاستا تازه را در آخرین لحظه اضافه کنید.

در حالی که ماکارونی در حال پختن است، به تهیه سس ادامه دهید.

یک ووک یا یک تابه بزرگ را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و وقتی تابه داغ شد، چوریزو را اضافه کنید. آنها را سرخ کنید تا ترد شوند.

browning the chorizo in a pan until crisp

چوریزو را از ماهیتابه خارج کرده و در یک بشقاب کنار بگذارید.

میگوها را به تابه اضافه کنید و یک دقیقه تفت دهید تا صورتی شوند. وسوسه نشوید که بیشتر بپزید زیرا در هنگام اتمام سس بیشتر پخته می شوند.

Cooking the prawns in the same pan

میگوها را از ماهیتابه خارج کرده و در بشقاب بگذارید. کره را به تابه اضافه کنید و چوریزو را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید تا ترد شوند.

return the chorizo back to the pan with some butter

پیاز و سیر را به تابه اضافه کنید و یک دقیقه تفت دهید تا کمی نرم شوند.

Sautéing the red onions and garlic

فلفل ها را اضافه کنید و قبل از اضافه کردن شراب قرمز، آنها را یک دقیقه تفت دهید. آن را بپزید تا شراب تبخیر شود.

adding the red wine to the pan

وقتی شراب تبخیر شد، گوجه‌فرنگی، رب گوجه‌فرنگی، پاپریکا دودی، نمک، فلفل سیاه تازه آسیاب شده و فلفل قرمز را اضافه کنید (در صورت استفاده).

adding the tomatoes, tomato paste and seasoning

آنها را بپزید تا گوجه فرنگی ها کمی نرم شوند، مقداری آب پخت ماکارونی اضافه کنید و چند دقیقه دیگر بپزید.

cooking the tomatoes for a minute with some pasta cooking water

پنیر پارمزان، سبزیجات و میگوهای از قبل پخته شده را به سس اضافه کنید، خوب هم بزنید و پاستاهای پخته شده را به سس اضافه کنید. پاستا را به خوبی با سس ترکیب کنید و قبل از سرو یک دقیقه دیگر با هم بپزید.

chorizo and shrimp pasta served with chopped parsley and grated parmesan

نکات برتر از سرآشپز

  • قبل از افزودن آب به ماکارونی، مطمئن شوید که آن را بجوشانید.
  • هنگام پختن ماکارونی، دستورالعمل پخت روی بسته بندی را رعایت کنید تا از پختن بیش از حد آن جلوگیری کنید.
  • همیشه مقداری آب پخت ماکارونی را نگه دارید تا به سس خود اضافه کنید زیرا به غلیظ شدن سس و ایجاد بافتی مخملی کمک می کند.
  • میگوها را زیاد نپزید، اگر بیشتر از آنچه در دستور گفته شده است بپزید، لاستیکی و بی مزه می شوند.

پیشنهادات ارائه

این غذای ماکارونی تند و دودی بر پایه گوجه‌فرنگی با یک کاسه سالاد با طراوت مانند سالاد موشک و پارمزان، سالاد فتوش لبنان، سالاد نخود هندی، یا سالاد خیار یونانی.

من همچنین دوست دارم پاستا را با مقداری نان برای پاک کردن سس ها سرو کنم. موارد مورد علاقه من روغنی نان پاکستانی، نان پیده ترکی، نان ساندویچی خانگی، و پیتکا (نان کریسمس بلغاری).

سؤالات متداول دستور غذا

آیا چوریزو تند است؟

چوریزو یک سوسیس تند است که با سیر، فلفل قرمز و پیمنتون طعم‌دار می‌شود. وقتی در غذاهای ماکارونی استفاده می شود، قوی نیست. اگر آن را خیلی تند دوست ندارید، حتماً فلفل قرمز را از دستور پخت خود حذف کنید.

چگونه پاستا چوریزو و میگو را نگهداری کنیم؟

می‌توانید باقیمانده‌ها را در یک ظرف دربسته نگهداری کنید؟ تا 3 روز در یخچال نگهداری شود. همچنین می توانید آنها را تا 3 ماه در فریزر نگهداری کنید.

از چه ماکارونی استفاده کنیم ?

این سس ماکارونی گوجه‌فرنگی تقریباً با هر نوع پاستا، اما به طور خاص با انواع لوله‌ای مانند پنه، ریگاتونی و زیتی به خوبی می‌آید.

برای دستور العمل های ماکارونی خوشمزه تر، چرا امتحان نکنید:

این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.

امیدوارم از روند تهیه این غذای ماکارونی تند و طعم‌دار لذت ببرید به همان اندازه که از خوردن آن لذت می‌برید! ?

اشتهای خوب! / افییت اولسون!

prawns and chorizo pasta

ماکارونی چوریزو و میگو

آیلا کلولی

میگوهای تازه و چاق با چوریزوهای ترد و دودی در سس گوجه‌فرنگی ترکیب می‌شوند تا این غذای ماکارونی خوشمزه را ایجاد کنند.

stop offset=”0%” stop-opacity=”1″/>

زمان آماده سازی 5 دقیقه

زمان آشپزی 10 دقیقه

زمان کل 15 دقیقه

دوره درس اصلی

آشپزی ایتالیایی، مدیترانه ای

سرویس ها 4 افراد

کالری 641 kcal

مواد تشکیل دهنده 

 

دستورالعمل ها 

  • در یک قابلمه بزرگ مقداری آب بجوشانید و پاستا خود را طبق دستورالعمل روی بسته بندی بپزید و در حین پختن سس را آماده کنید.

  • یک ووک یا یک تابه بزرگ را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و زمانی که تابه داغ است آنها را سرخ کنید تا ترد شوند.

  • چوریزو را از تابه خارج کرده و در بشقاب بگذارید.

  • میگوها را به تابه اضافه کنید و یک دقیقه تفت دهید تا صورتی شوند. وسوسه نشوید که بیشتر بپزید زیرا در هنگام اتمام سس بیشتر پخته می شوند.

  • میگوها را از ماهیتابه خارج کنید و در بشقاب بگذارید.

  • کره را به تابه اضافه کنید و کوریزو را اضافه کنید، قبل از آن یک دقیقه دیگر تفت دهید. پیاز قرمز و سیر را اضافه کنید.

  • فلفل ها را یک دقیقه تفت دهید و سپس شراب قرمز را اضافه کنید.

  • بگذارید شراب تبخیر شود و سپس گوجه فرنگی، رب گوجه فرنگی، پاپریکا دودی، نمک، فلفل سیاه تازه آسیاب شده و فلفل قرمز (در صورت استفاده) را اضافه کنید.

  • آنها را بپزید تا گوجه فرنگی ها کمی نرم شوند، مقداری آب پخت ماکارونی اضافه کنید و چند تا بپزید. دقیقه بیشتر.

  • پنیر پارمزان، سبزیجات و میگوهای از قبل پخته شده را به سس اضافه کنید، خوب هم بزنید و پاستا پخته شده را به سس اضافه کنید.

  • ماکارونی را به خوبی با سس ترکیب کنید و قبل از سرو یک دقیقه دیگر با هم بپزید.

یادداشت

  • مطمئن شوید که آب را قبل از افزودن به ماکارونی خود بجوشانید.

  • هنگام پختن ماکارونی، دستورالعمل های پخت روی بسته بندی را دنبال کنید تا از پختن بیش از حد آن جلوگیری کنید.

  • همیشه مقداری آب پخت ماکارونی را نگه دارید تا به سس خود اضافه کنید زیرا به غلیظ شدن سس کمک می کند و بافتی مخملی می دهد.

  • میگوها را زیاد نپزید، اگر بیشتر از آنچه در دستور گفته شده است بپزید، لاستیکی و بی مزه می شوند.
  • می‌توانید باقیمانده‌ها را تا 3 روز در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید. از طرف دیگر، می توانید آنها را تا 3 ماه در فریزر نگهداری کنید.

تغذیه

کالری: 641کیلو کالری کربوهیدرات ها: 91gپروتئین: 37gچربی: 13g چربی اشباع شده: 6gچربی غیراشباع چندگانه: 1gچربی تک غیراشباع: 2gچربی ترانس: 1gکلسترول: 125میلی گرم سدیم: 1592میلی گرمپتاسیم: 732میلی گرمفیبر: 8g شکر: 6گرمویتامین A: 1280IU ویتامین C: 17میلی گرمکلسیم: 422میلی گرم آهن: 4میلی گرم

این پست از پیوندهای وابسته استفاده می کند. این بدان معناست که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کارمزد برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا