سالاد نخود هندی (یا سالاد چانا) یک غذای جانبی با طراوت، خوشمزه و سالم است که با نخود، سبزیجات پر جنب و جوش و یک سس تند درست می شود. این سالاد غنی از پروتئین بسیار آسان است و در کمتر از 10 دقیقه با هم زدن چند ماده آماده می شود.
پرش به:
نخود منبع عالی پروتئین است، ارزان است و شما را برای مدت طولانیتری سیر نگه میدارد. آنها برای تهیه سالاد عالی هستند، اما برای تهیه کاری نیز عالی هستند (کدو حلوایی و نخود کاری) ، خورش (خورش بره ترکی با نخود) یا دیپ (هوموس مدیترانه ای).
این سالاد سیر کننده و سیر کننده نخود هندی (سالاد چانا) بدون لبنیات، وگان و بدون گلوتن است
چرا این دستور غذا جواب می دهد؟
این سالاد نخود سالم و با طراوت پر از رنگ های زنده و طعم های تازه است.
آشپزی لازم نیست! این سالاد لپه هندی خوشمزه فقط در 10 دقیقه آماده می شود.
وگان، بدون گلوتن و لبنیات است.
این سالاد نخود هندی سرشار از فیبر و پروتئین برای باربیکیو، پیک نیک یا ناهار بسته بندی شده عالی است.
هیچ مواد یا تجهیزات فانتزی لازم نیست، ساخت آن بسیار آسان و بسیار متنوع است.
مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها
نخود
برای این دستور می توانید از نخود کنسرو شده و خشک استفاده کنید. اگر از نخود خشک استفاده می کنید، به سادگی آن را یک شب یا حداقل 7 ساعت قبل از پخت خیس کنید. آنها را حدود یک ساعت یا تا زمانی که روی حرارت متوسط نرم شوند بپزید.
اگر میخواهید طرز پخت را بیاموزید، میتوانید دستور غذای کدو حلوایی و کاری نخود من را بررسی کنید. نخود خشک شده از ابتدا
مطمئن شوید که نخودها را زیاد نپزید وگرنه لپه میشوند. قبل از استفاده در سالاد آنها را به دمای اتاق برسانید.
سبزیجات – من برای این سالاد از خیار، فلفل قرمز، پیاز قرمز و کلم قرمز ترشی (تازه هم عالی است) استفاده می کنم اما می توانید از سبزیجات دیگر مانند چغندر، هویج، گوجه فرنگی، و سیب زمینی.
سس– یک سس ساده که با آب لیمو، روغن زیتون و زیره درست شده است برای این سالاد عالی است. در صورت تمایل مقداری سرکه اضافه کنید.
گیاهان – گشنیز، جعفری یا نعناع با این سالاد نخود تازه کار می کنند.
همچنین می توانید به سالاد نخود اضافه کنید:
بوکوچینی (گلوله های موزارلای کوچک)
کدوهای سوخاری و/یا بادمجان
چگونه سالاد نخود هندی درست کنیم؟
اگرچه این دستور العمل بسیار ساده است، برای دستیابی به بهترین نتایج باید چند مرحله ساده را دنبال کنید:
فلفل قرمز را بشویید و دانهگیری کنید و برش بزنید.
گشنیز را بشویید، خشک کنید و ریز خرد کنید.
خیارها را پوست بگیرید و برش دهید. اگر از خیارهای اروپایی درشت استفاده میکنید، پیشنهاد میکنم قبل از برش آنها را بخرید.
نخودها را آبکش کرده و بشویید (در صورت استفاده از کنسرو) و در یک کاسه بزرگ قرار دهید.
سبزیجات، گشنیز، فلفل قرمز و نمک را به کاسه همراه با نخود اضافه کنید.