آشپزی

بیبر دولماسی – فلفل ترکی شکم پر

بیبر دولماسی – فلفل ترکی شکم پر

این فلفل‌های گیاهی خوشمزه فلفل‌های شکم پر ترکی (بیبر دولماسی) با چاشنی معطر ساخته شده از برنج، پیاز، آجیل کاج، مویز، و گیاهان/ادویه‌های مختلف پر شده است.

خواب دیدی تعبیرش رو نمی دونی کلیک کن

می‌توانید آنها را به عنوان غذای جانبی و همچنین غذای اصلی یا پیش غذا سرو کنید. باقیمانده غذا برای ناهار بسته بندی شده روز بعد یا یک پیک نیک عالی است.

اخبار روز فناوری رو اینجا ببین

سبزیجات شکم پر (که به “دولما” ترجمه می شود) در ترکیه بسیار محبوب هستند.

دستورالعمل های مختلفی برای چاشنی وجود دارد. برخی از دستور العمل ها شامل گوشت و برخی از دستور العمل ها جایگزین برنج با بلغور می شود.

سبزیجات دیگری که اغلب برای دلمه استفاده می شود گوجه فرنگی، کدو سبز، پیاز، برگ و بادمجان هستند.

Biber Dolmasi Turkish stuffed peppers

چرا این دستور غذا جواب می دهد؟

  • بیبر دولماسی همه کاره است، می توانید آن را با گوشت چرخ کرده، پیاز و برنج برای یک نسخه غیر گیاهی پر کنید.
  • می توانید این غذای سالم وگان را چند روز قبل درست کنید.
  • فلفل شکم پر ترکی را می توان سرد یا در دمای اتاق به عنوان بخشی از بوفه یا مزه سرو کرد.
  • می توانید از این فیلینگ برنج معطر با گونه ها و رنگ های مختلف فلفل استفاده کنید.

مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها

Ingredients for Biber Dolmasi

از چه فلفلی برای دلمه استفاده کنیم؟

فلفل دلمه‌ای کوچک ترکی که در ترکیه به آن دولمالیک بیبر می‌گویند که به معنای فلفل برای پر کردن است، بهترین گزینه برای تهیه بیبر دولماسی است.

آنها طعمی شیرین و دودی دارند و برای چاشنی ایده آل هستند.

این فلفل دلمه‌ای سبز کوچک پوست نازکی دارند که خوردن آن‌ها را دلپذیرتر می‌کند.

اگر نمی توانید فلفل دلمه ای ترکی را در دست بگیرید، می توانید از فلفل هالاپینو، فلفل قرمز رومانو یا فلفل دلمه ای استفاده کنید.

  • برنج – هر برنج دانه کوتاهی با این دستور غذا جواب می دهد. حتماً برنج را زیر آب سرد بشویید تا نشاسته آن از بین برود.
  • مویز – آنها کشمش خشک کوچکی هستند و یک عنصر محبوب در غذاهای مدیترانه ای هستند. اگرچه معمولاً از آنها برای پخت و پز استفاده می شود، استفاده از آنها در آشپزی غذاهای ترکی رایج است.
  • روغن زیتون – یک ماده مهم برای دستیابی به بهترین طعم در غذاهای مبتنی بر روغن زیتون است. من روغن زیتون فرابکر را ترجیح می دهم اما می توانید از هر روغنی که دوست دارید برای آشپزی با آن استفاده کنید.
  • رب گوجه فرنگی – اصلی ترین غذای آشپزی ترکی است. طعم اومامی و همچنین رنگ قرمز روشن را به ظروف اضافه می کند. می توانید آن را در مغازه های ترکیه یا خاورمیانه پیدا کنید. همچنین می توانید آن را از آمازون .

دستورالعمل های گام به گام

این یک دستور العمل ساده است که باید دنبال کنید.

اما، برای دستیابی به بهترین نتایج باید چند مرحله ساده را دنبال کنید:

پر ​​کردن برنج را آماده کنید

یک قابلمه متوسط ​​را روی حرارت ملایم قرار دهید و روغن زیتون را به همراه پیازها اضافه کنید.

آنها را به آرامی تفت دهید تا نرم و شفاف شوند.

Sautéing the onions with olive oil in a wok
پیازها را تفت دهید

آجیل‌های کاج را داخل آن بریزید و با پیاز روی حرارت ملایم تفت دهید تا کمی طلایی شود و گاهی هم بزنید.

Pine nuts are added to the pan for sautéing until slightly brown شکل>

برنج را به همراه انگور فرنگی سیاه اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید.

Rice and currants are added to onions and pine nuts

آب لیمو، ½ فنجان آب، دارچین، فلفل سیاه تازه آسیاب شده، پاپریکا، نعناع خشک، شکر، نمک و رب گوجه فرنگی را با هم مخلوط کنید و درب تابه را بپوشانید.

The spices&herbs, tomato paste are added to the rice filling
ادویه ها را اضافه کنید

بپزید تا آب تبخیر شود، تابه را از روی حرارت بردارید سپس جعفری را به همراه شوید اضافه کنید.

chopped parsley is added to the rice filling

برنج با فلفل‌ها به پختن ادامه می‌دهد، بنابراین اگر آنها هنوز ترد هستند مشکلی ندارد.

مخلوط را هم بزنید و اجازه دهید 10 دقیقه قبل از پر کردن فلفل خنک شود.

The stuffing is cooling down for stuffing the peppers

فلفل ها را آماده کنید

می توانید فلفل ها را در حالی که پیازها به آرامی پخته می شوند آماده کنید.

ساقه فلفل ها را به آرامی جدا کرده و دانه ها را بردارید.

فلفل های خود را بشویید و کمی با نمک مزه دار کنید. تا زمانی که فیلینگ آماده شود کنار بگذارید.

peppers prepared for Biber Dolmasi

فلفل ها را پر کرده و بپزید

وقتی فیلینگ کمی خنک شد، فلفل ها را با فیلینگ برنج تا ⅔ پر کنید تا برنج در هنگام پخت پف کند.

پر کردن را به سمت پایین فشار ندهید یا فلفل را بیش از حد پر نکنید.

روی هر فلفل یک گوجه گیلاسی بگذارید و فلفل ها را به صورت عمودی در قابلمه ای محکم قرار دهید.

Biber Dolmasi is stuffed with rice filling and is ready to cook

رب گوجه فرنگی را در آب رقیق کرده و به تابه اضافه کنید.

به مدت 30 دقیقه یا تا زمانی که برنج نرم شود روی حرارت کم بپزید.

نکات برتر از سرآشپز

  • اگر فلفل تمام شد، می توانید گوجه فرنگی یا پیاز را با بقیه قیمه پر کنید. از طرف دیگر، می توانید باقیمانده فیلینگ را در یخچال نگه دارید و روی حرارت ملایم بپزید تا به عنوان غذای جانبی در یک روز دیگر سرو شود.
  • برای گرم کردن باقیمانده دلمه بیبرآنها را در قابلمه بریزید و چند قطره آب به آن اضافه کنید. به آرامی بجوشانید تا به دمای دلخواه برسند. همچنین می توانید از مایکروویو برای گرم کردن بیبر دولماسی استفاده کنید.

پیشنهادات ارائه

می توانید این فلفل های خوشمزه را با مقداری ماست سیر و یک تکه نان به عنوان غذا سرو کنید.

برخی از دستور العمل های نان که ممکن است از خوردن آنها با دلما لذت ببرید عبارتند از:

تاوا نان با سیر، گوزلمه (پنکیک ترکی)، نان ساندویچی خانگی، بزلما (نان تخت ترکی) و نان پیتا یونانی.

دلما همچنین برای سرو با سالادهایی مانند سالاد خیار یونانی، سالاد نخود هندی (سالاد چانا)، سالاد سیب زمینی اتریشی گرم، یا پیاز (سالاد لوبیا ترکی).

سؤالات متداول دستور غذا

چه فلفل هایی در غذاهای ترکی استفاده می شود؟

متداول ترین فلفلی که در آشپزی ترکی استفاده می شود « نام دارد. سیوری بیبر». شکلی بلند دارد و معمولا تند و تند است. برای کباب کردن، سرخ کردن یا استفاده در خورش مناسب است.
یک فلفل رایج دیگر که من برای دستور پخت های ترکی استفاده می کنم «کارلیستون» نام دارد. فلفلی ملایم با رنگ سبز لیمویی است. اندازه آنها می تواند به حدود 20 سانتی متر طول و 4 سانتی متر عرض برسد. آنها برای سرخ کردن عمیق و سرو با ماست یا برای سالاد عالی هستند!
و در آخر «دُلمالیک بیبر» با طعمی پر از شیرینی دودی و پوست نازک که خوردن آنها را دلپذیرتر می کند. این فلفل دلمه‌ای سبز کوچک برای چاشنی مناسب است.

چگونه باقیمانده ها را نگهداری کنیم؟

باقی مانده بیبر دولماسی تا پنج روز در یک ظرف دربسته در یخچال نگهداری می شود. توصیه نمی‌کنم باقیمانده‌ها را فریز کنید زیرا بافت فلفل و برنج تغییر می‌کند و خیس می‌شود!

آیا باید فلفل ها را قبل از پر کردن بپزید؟

نه، می توانید و باید پر کنید فلفل ها را بدون اینکه اول بپزید. آنها همزمان با پختن قیمه برنج پخت خواهند کرد.

دستور پخت های مرتبط

برای غذاهای خوشمزه تر گیاهی، چرا امتحان نکنید:

این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.

امیدوارم از روند تهیه این فلفل های ترکی با برنج گیاهی به همان اندازه که از خوردن آنها لذت می برید لذت ببرید! ?

خوشحالی! / افیه اولسون!

Biber Dolmasi Turkish stuffed peppers

بیبر دلماسی – فلفل شکم پر ترکی

آیلا کلولی

این فلفل‌های گیاهی خوشمزه ترکی شکم پر (بیبر دولماسی) با چاشنی معطر ساخته شده از برنج، پیاز، آجیل کاج، توت، و گیاهان/ادویه‌های مختلف پر شده‌اند.

stop offset=”0%” stop-opacity=”1″/>

زمان آماده سازی 30 دقیقه

زمان آشپزی 30 دقیقه

زمان کل 1 hr

کورس پیش غذا، غذای اصلی، مخلفات، میان وعده

آشپزی مدیترانه ای، خاورمیانه، ترکی

سرویس ها 10 تکه ها

کالری 191 kcal

مواد تشکیل دهنده 

 

دستورالعمل ها 

  • یک قابلمه متوسط ​​را روی حرارت ملایم قرار دهید و روغن زیتون را به همراه پیازها اضافه کنید.

  • آنها را به آرامی تفت دهید تا نرم و شفاف شوند و سپس مغزهای کاج را اضافه کنید.

  • روی حرارت ملایم با پیازها تفت دهید تا کمی طلایی شوند و هر از گاهی هم بزنید.

  • در حالی که پیازها به آرامی پخته می شوند، فلفل ها را آماده کنید.

  • ساقه فلفل ها را به آرامی جدا کرده و دانه ها را بردارید. فلفل های خود را بشویید و کمی نمک بزنید. کنار بگذارید تا فیلینگ آماده شود.

  • آب لیمو، ½ فنجان آب، دارچین، فلفل سیاه تازه آسیاب شده، پاپریکا، خشک شده را اضافه کنید نعنا، شکر، نمک و رب گوجه فرنگی را هم بزنید تا ترکیب شوند و درب تابه را بپوشانید.

  • بپزید تا آب آن تبخیر شود، تابه را از روی حرارت بردارید سپس جعفری را به همراه شوید اضافه کنید. برنج نباید کاملاً پخته شود زیرا با فلفل به پختن ادامه می دهد.

  • مخلوط را هم بزنید و بگذارید 10 دقیقه قبل از پر کردن فلفل خنک شود.

  • فلفل ها را با برنج پر کنید تا ⅔ فقط چون برنج پف کند پخته شده فیل را به سمت پایین فشار ندهید و فلفل ها را زیاد پر نکنید.

  • روی هر فلفل یک گوجه گیلاسی گذاشته و فلفل ها را به صورت عمودی در تابه ای محکم قرار دهید.

  • رب گوجه فرنگی رقیق شده در آب را به تابه اضافه کنید و به مدت 45 دقیقه یا تا زمانی که فلفل ها پخته شده و برنج نرم شوند، تفت دهید.

یادداشت

  • اگر فلفل تمام شد، می توانید گوجه فرنگی یا پیاز را با بقیه قیمه پر کنید. همچنین، می‌توانید باقی‌مانده فیلینگ را در یخچال نگه دارید و روی حرارت ملایم بپزید تا در روز دیگری به عنوان غذای جانبی سرو شود.
  • برای گرم کردن باقیمانده دلمه بیبرآنها را در قابلمه بریزید و چند قطره آب به آن اضافه کنید. به آرامی بجوشانید تا به دمای دلخواه برسند. همچنین می توانید از مایکروویو برای گرم کردن بیبر دولماسی استفاده کنید.
  • من توصیه نمی‌کنم باقیمانده‌ها را فریز کنید زیرا بافت فلفل و برنج تغییر می‌کند و خیس می‌شود!
  • پر کردن برنج را به سمت پایین فشار ندهید یا فلفل را بیش از حد پر نکنید.
  • بیبر دولماسی همه کاره است، می‌توانید آن‌ها را با گوشت چرخ کرده، پیاز و برنج برای یک نسخه غیر گیاهی پر کنید.

تغذیه

کالری: 191کیلو کالری کربوهیدرات: 29gپروتئین: 4gچربی: 7g چربی اشباع شده: 1gچربی اشباع نشده چندگانه: 2gچربی تک غیراشباع: 4gسدیم: 373میلی گرمپتاسیم: 441میلی گرمفیبر: 4g قند: 8 gVitamin A: 4372IU Vitamin C: 175mgCalcium: 37mg Iron: 2 mg

This post uses affiliate links. این بدان معناست که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کارمزد برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا