دستور پخت مرغ شکم پر با ژامبون پارما
طرز تهیه این مرغ شکم پر با ژامبون پارما با گوجه فرنگی سوخاری و سالاد سبز ترد خوشمزه است...
این دستور غذای سینه مرغ شکم پر برای چهار نفر سرو میکند، بنابراین اگر در حال برنامهریزی یک شام کوچک در میان دوستان یا حتی به عنوان یک شام خانوادگی خاص هستید، ایدهآل است.
با این حال، اگر به افراد بیشتری غذا می دهید، می توانید به راحتی مقدار مواد را دو برابر کنید تا به تعداد مورد نیاز سینه مرغ شکم پر درست کنید. این غذا همچنین واقعاً سریع درست میشود، که آن را برای یک شام سریع وسط هفته ایدهآل میکند که برای کل خانواده لذت بخش خواهد بود. آماده سازی و طبخ آن فقط 35 دقیقه طول می کشد و اگر دوستانی برای شام دارید و می خواهید تحت تاثیر قرار دهید، یک انتخاب عالی است. این یک دستور العمل آسان است – برای پختن این سینه مرغ شکم پر با ژامبون پارما فقط چهار مرحله طول می کشد – اما وقتی تمام شد بسیار حرفه ای به نظر می رسد، بنابراین شما قطعا با مهارت های آشپزی خود تحت تاثیر قرار خواهید گرفت.
سینه مرغ شکم پر خود را با سیب زمینی جدید یا پوره سیب زمینی و سبزیجات تازه آماده و پخته شده از جمله بروکلی، اسفناج و کلم پیچ سرو کنید. طعم شور حاصل از ژامبون پارما باعث می شود بسته های سینه مرغ بسیار خوش طعم و لطیف شوند. قراره عاشقشون بشی.
مواد لازم
- 4 × 125 گرم (4 1/2 اونس) سینه مرغ بدون استخوان، با پوست
- 3 قاشق غذاخوری پستو
- 4 عدد گوجه فرنگی خشک شده از روغن گرفته شده و خلال شده
- ژامبون پارما 8 برش نازک
- 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
دستور پخت
- برای تهیه این دستور سینه مرغ(در برگه جدید باز می شود)فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت، علامت گاز 6) از قبل گرم کنید. سپس سینه های مرغ را روی یک تخته پهن کنید و با یک چاقوی تیز، یک شکاف کوچک در بالای هر کدام ایجاد کنید تا یک جیب ایجاد کنید.
- داخل جیب را با پستو کلاسیک بمالید و برش های گوجه فرنگی خشک شده را روی هر سینه مرغ بچینید.
- هر سینه مرغ را با دو تکه ژامبون پارما بپیچید و روی سینی فر قرار دهید.
- در آخر هر کدام را با روغن بریزید و به مدت 20 تا 25 دقیقه یا تا زمانی که مرغ پخته شود در فر بپزید.