دستور پخت اسکالوپ مرغ
برای شام امشب اسکالوپ مرغ درست کنید. آنها سریع، آسان و پر از طعم هستند. با چیپس و نخود فرنگی سرو کنید - خوشمزه است. این دستور مرغ عالی است
این دستور غذای اسکالوپ مرغ، طعم دار شده با پوست لیمو و جعفری، یک غذای عالی برای یک شام روز هفته است.
در حالی که اسکالوپ های مرغ به کمی تلاش اضافی برای آماده سازی نیاز دارند، آنها قطعا ارزش آن را دارند – و فقط در هشت دقیقه پخته می شوند. قبل از سرخ کردن کم عمق، سینه مرغ باید نرم شود. پیشنهاد می کنیم آن را صاف کنید و با پتک یا وردنه بزنید. این روش الیاف گوشت را می شکند و آن را نرم تر می کند و به پختن سریعتر آن کمک می کند. برای سینه های مرغ بزرگتر، ممکن است بخواهید از قبل گوشت را پروانه کنید. با چیپس خانگی و سبزیجات سبز سرو کنید.
مواد لازم
- 2 عدد سینه مرغ با پوست
- 2 قاشق غذاخوری آرد ساده
- نمک و فلفل سیاه آسیاب شده
- 1 عدد تخم مرغ متوسط
- 50 گرم آرد سوخاری سفید
- پوست رنده شده 1 عدد لیمو
- 1-2 قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده
- کره 30 گرم
- 1 قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان
دستور پخت
- هر سینه مرغ را بین 2 ورقه فیلم قرار دهید و با استفاده از وردنه یا پتک، سینه های مرغ را به ضخامت یکنواخت بکوبید تا هر کدام تقریبا دو برابر اندازه اصلی شوند.
- آرد را در یک بشقاب بریزید و ادویه اضافه کنید. به یک طرف رها کنید. تخم مرغ را در ظرف کم عمقی بزنید. در یک بشقاب دیگر، آرد سوخاری، پوست لیمو و جعفری را با هم مخلوط کنید.
- یک سینه مرغ را در آرد آغشته کنید و مقدار اضافی آن را جدا کنید، سپس آن را در تخم مرغ فرو کنید تا کاملا بپوشد. در آخر در مخلوط آرد سوخاری فرو کنید و کنار بگذارید. این کار را با بقیه مرغ تکرار کنید.
- کره و روغن را در ماهیتابه داغ کنید. سینه ها را روی حرارت متوسط به مدت 3-4 دقیقه از هر طرف بپزید. قبل از سرو روی کاغذ آشپزخانه آبکش کنید.
نکاتی برای درست کردن اسکالوپ مرغ:
اگر متوجه شدید که پودر سوخاریتان از مرغ افتاد، مرغ سوخاری را (قبل از پختن) در بشقاب بگذارید و به مدت نیم ساعت در یخچال بگذارید. این کمک می کند تا مخلوط آرد سوخاری و تخم مرغ سفت شود و در حین پختن مرغ به آن بچسبد.
چناچه در این مطلب کلمه ای یا حروفی استفاده شده است که از نطر شما مشکل دارد در قسمت نظرات به ما اطلاع دهید