آشپزی

دستور پخت اسکالوپ مرغ

برای شام امشب اسکالوپ مرغ درست کنید. آنها سریع، آسان و پر از طعم هستند. با چیپس و نخود فرنگی سرو کنید - خوشمزه است. این دستور مرغ عالی است

این دستور غذای اسکالوپ مرغ، طعم دار شده با پوست لیمو و جعفری، یک غذای عالی برای یک شام روز هفته است.

در حالی که اسکالوپ های مرغ به کمی تلاش اضافی برای آماده سازی نیاز دارند، آنها قطعا ارزش آن را دارند – و فقط در هشت دقیقه پخته می شوند. قبل از سرخ کردن کم عمق، سینه مرغ باید نرم شود. پیشنهاد می کنیم آن را صاف کنید و با پتک یا وردنه بزنید. این روش الیاف گوشت را می شکند و آن را نرم تر می کند و به پختن سریعتر آن کمک می کند. برای سینه های مرغ بزرگتر، ممکن است بخواهید از قبل گوشت را پروانه کنید. با چیپس خانگی و سبزیجات سبز سرو کنید.

مواد لازم

  • 2 عدد سینه مرغ با پوست
  • 2 قاشق غذاخوری آرد ساده
  • نمک و فلفل سیاه آسیاب شده
  • 1 عدد تخم مرغ متوسط
  • 50 گرم آرد سوخاری سفید
  • پوست رنده شده 1 عدد لیمو
  • 1-2 قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده
  • کره 30 گرم
  • 1 قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان

دستور پخت

  1. هر سینه مرغ را بین 2 ورقه فیلم قرار دهید و با استفاده از وردنه یا پتک، سینه های مرغ را به ضخامت یکنواخت بکوبید تا هر کدام تقریبا دو برابر اندازه اصلی شوند.
  2. آرد را در یک بشقاب بریزید و ادویه اضافه کنید. به یک طرف رها کنید. تخم مرغ را در ظرف کم عمقی بزنید. در یک بشقاب دیگر، آرد سوخاری، پوست لیمو و جعفری را با هم مخلوط کنید.
  3. یک سینه مرغ را در آرد آغشته کنید و مقدار اضافی آن را جدا کنید، سپس آن را در تخم مرغ فرو کنید تا کاملا بپوشد. در آخر در مخلوط آرد سوخاری فرو کنید و کنار بگذارید. این کار را با بقیه مرغ تکرار کنید.
  4. کره و روغن را در ماهیتابه داغ کنید. سینه ها را روی حرارت متوسط ​​به مدت 3-4 دقیقه از هر طرف بپزید. قبل از سرو روی کاغذ آشپزخانه آبکش کنید.

نکاتی برای درست کردن اسکالوپ مرغ:

اگر متوجه شدید که پودر سوخاری‌تان از مرغ افتاد، مرغ سوخاری را (قبل از پختن) در بشقاب بگذارید و به مدت نیم ساعت در یخچال بگذارید. این کمک می کند تا مخلوط آرد سوخاری و تخم مرغ سفت شود و در حین پختن مرغ به آن بچسبد.

 

چناچه در این مطلب کلمه ای یا حروفی استفاده شده است که از نطر شما مشکل دارد در قسمت نظرات به ما اطلاع دهید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا