آشپزی

تیرامیسو کلاسیک ایتالیایی

تیرامیسو کلاسیک ایتالیایی

تیرامیسو کلاسیک ایتالیایی یک دسر بدون پخت است که با بیسکویت های لیدی فینگر آغشته به اسپرسو و لایه ای بین فیلینگ ماسکارپونه صاف و خامه ای درست می شود.

تهیه آن آسان است، فوق العاده خوشمزه است و بعد از یک یا دو روز حتی طعم بهتری دارد.

این دسر عالی برای هر مناسبت خاص یا گردهمایی است!

a slice of Italian tiramisu
پرش به:

همانند نان نوتلا بابکا شکلاتی من، این تیرامیسو ایتالیایی بدون پخت غنی و دلپذیر است. ساختن بسیار ساده است

هم زدن و شستن کمی زمان می برد، اما مطمئناً ارزش تلاش را دارد. قول می دهم که مورد علاقه خانواده خواهد بود!

تیرامیسو چیست؟

تیرامیسو یک دسر ایتالیایی غنی، خامه‌ای و با طعم قهوه است که از لیدی فینگر (ساوویاردی) آغشته به اسپرسو و لایه‌ای از مخلوط هم زده ماسکارپونه، تخم‌مرغ و شکر تشکیل شده است.

این دسر کلاسیک ایتالیایی با کاکائو یا شکلات تیره رنده شده برای عمق بیشتر طعم کامل می شود.

تیرامیسو کلاسیک ایتالیایی در دهه 1960 اختراع شد، اما زمان و مکان دقیقاً مشخص نیست.

اولین دستور غذای تیرامیسو که به زبان ایتالیایی نوشته شد، تنها در سال 1980 ظاهر شد.

و در مدت زمان بسیار کوتاهی در سراسر جهان بسیار محبوب شد.

a portion of classic Italian tiramisu

چرا این دستور غذا جواب می دهد؟

  • این تیرامیسو کلاسیک ایتالیایی بسیار سبک، کرکی و کرمی با شیرینی بسیار متعادلی است. خیلی خوشمزه است.
  • می توانید تیرامیسو را از چند روز قبل درست کنید و بعد از یکی دو روز طعم آن بهتر می شود. دسر آماده غذای عالی برای سرگرمی.
  • تهیه این دسر فانتزی با دستورالعمل های واضح، نکات تخصصی و تصاویر مرحله به مرحله بسیار آسان است.
  • بیشتر دستور العمل ها از سفیده تخم مرغ یا خامه زده شده استفاده می کنند، اما این دستور غذا را با هم ترکیب می کند تا ماسکارپونه ای پف دار، خامه ای و مطبوع داشته باشد.

مواد لازم برای دستور غذای کلاسیک ایتالیایی تیرامیسو

لطفاً برای فهرست کامل مواد با اندازه‌گیری، روش کامل دستور غذا، یادداشت‌های دستور غذا، و اطلاعات تغذیه‌ای، به کارت دستور غذا در زیر بروید.

Labelled picture of ingredients for Tiramisu
  • لیدی فینگر – بیسکویت ساوویاردی – این بیسکویت‌های کیک اسفنجی سبک، خشک، بر پایه تخم‌مرغ، پایه این دستور پخت سنتی تیرامیسو و همچنین تیرامیسو بدون پخت آسان توت فرنگی. آنها به شکل یک انگشت بزرگ هستند و طعم وانیل دارند. می‌توانید آنها را از سوپرمارکت‌های بزرگ خریداری کنید یا آنلاین.
  • Mascarpone – این یک پنیر خامه ای ایتالیایی بسیار غنی، ملایم و غلیظ است که به طور گسترده در سوپرمارکت های بزرگ موجود است. این پنیر فوق‌العاده نرم است و به راحتی پخش می‌شود و یا هم زدن می‌شود. از نسخه پر چرب برای بافت مناسب استفاده کنید. من همچنین از این پنیر شیری و کمی شیرین برای غذاهای ماکارونی و ریزوتو مانند ریزوتو میگوی خامه ای و پاستا با سس سبز.
  • تخم مرغ – از تازه ترین تخم مرغ های ارگانیک که احتمالاً می توانید پیدا کنید استفاده کنید زیرا این دستور غذای سفیده تخم مرغ خام را به یاد می آورد. یا اگر در مورد مصرف تخم مرغ خام شک دارید، می توانید از سفیده تخم مرغ پاستوریزه استفاده کنید.
  • قهوه – این تیرامیسو کلاسیک ایتالیایی یک دسر با طعم قهوه است و نباید آن را نادیده بگیرید. بهترین گزینه استفاده از اسپرسوی تازه دم شده قوی برای فرو بردن لیدی فینگرها در آن است.
  • شکر – هم شکر و هم شکر گرانول با این دستور غذا کار می کنند. برای افزودن به فیلینگ ماسکارپونه فقط به ½ فنجان شکر نیاز دارید.
  • کرم– من از خامه دوبل (خامه سنگین) یا خامه فرم گرفته استفاده می کنم تا پف بیشتری به فیلینگ ماسکارپونه اضافه کنم. قبل از هم زدن مطمئن شوید که سرد است.
  • پودر کاکائو – توصیه می‌کنم از پودر کاکائو بدون شیرینی با کیفیت خوب برای طعم شکلاتی غنی و تلخ استفاده کنید.
  • کرم تارتار– این یک پودر سفید است که معمولاً برای کمک به تثبیت سفیده تخم مرغ زده شده استفاده می شود. می توانید آنها را از راهروهای پخت سوپرمارکت خریداری کنید. اگر آن را ندارید آن را حذف کنید. با این حال، بافت سفیده تخم مرغ زده شده ممکن است آنقدر پف نکند.
  • الکل– شراب مارسالا، رام، براندی، یا مشروبات الکلی بر پایه قهوه برای تهیه این دسر کلاسیک ایتالیایی تیرامیسو عالی هستند. اگر این دسر خوشمزه را برای بچه ها درست می کنید، از آن صرف نظر کنید.

چگونه تیرامیسو ایتالیایی کامل بسازیم؟

اگرچه ساخت تیرامیسو ایتالیایی عالی نیازی به تخصص ندارد، اما به صبر و کمی هم زدن نیاز دارد.

چند مرحله و نکته ساده وجود دارد که ممکن است لازم باشد برای دستیابی به بهترین نتایج دنبال کنید:

پر ماسکارپونه را آماده کنید

شکر و زرده تخم مرغ را در یک کاسه شیشه ای متوسط ​​بریزید.

egg yolks and sugar are added to a glass bowl

کاسه را روی یک قابلمه با آب در حال جوشیدن قرار دهید.

آب نباید کف کاسه را لمس کند.

شکر و زرده تخم مرغ را به مدت 3 دقیقه یا تا زمانی که حجم آنها دوبرابر شود و مخلوط کف کرده و سبک شود، به شدت هم بزنید.

من توصیه می کنم از میکسر دستی برای این مرحله.

egg yolk and sugar are whisked until pale yellow and fluffy

کاسه را از روی حرارت بردارید، چند دقیقه دیگر مخلوط زرده تخم مرغ را به هم زدن ادامه دهید و اجازه دهید تا دمای اتاق خنک شود.

پنیر ماسکارپونه را هر بار یک قاشق به مخلوط زرده تخم مرغ اضافه کنید و با استفاده از همزن دستی آن را به آرامی تا کنید.

از همزن دستی برقی برای جلوگیری از هم زدن بیش از حد پنیر ماسکارپونه استفاده نکنید. آن را کنار بگذارید.

mascarpone cheese is added to egg yolk&sugar mixture

خامه دوتایی را در یک کاسه جداگانه بزنید تا قله های سفت را بگیرد.

the cream is whipped until it forms stiff peaks

خامه زده شده را به مخلوط زرده تخم مرغ، شکر و ماسکارپونه اضافه کنید.

whipped cream is added to the mascarpone mixture

به آرامی آنها را با استفاده از یک کاردک سیلیکونی به هم تا کنید.

مخلوط ماسکارپونه را با خامه زده شده مخلوط کنید، به جای اینکه آن را هم بزنید تا از جدا شدن و دانه دار شدن مخلوط جلوگیری کنید.

mascarpone mixture and whipped cream are folded together

در یک کاسه جداگانه، سفیده تخم مرغ را با خامه تارتار بزنید تا سفت شود.

مطمئن شوید کاسه خشک و تمیز است و هیچ اثری از زرده تخم مرغ در سفیده وجود ندارد.

egg whites are whisked with cream of tartar until stiff

سفیده تخم مرغ سفت شده را به مخلوط ماسکارپونه اضافه کنید و با کفگیر سیلیکونی از پایین به بالا مخلوط کنید.

به آرامی مخلوط کنید تا یکدست و کرمی شود.

egg whites are gently mixed with mascarpone mixture

تیرامیسو را بسازید

وقتی فیلینگ ماسکارپونه آماده شد، اسپرسوی قوی را با 2 قاشق غذاخوری رام، براندی یا مشروب قهوه در یک کاسه مخلوط کنید.

به سرعت لیدی فینگرها را در مخلوط قهوه فرو کنید و نیمی از آنها را در کف یک 14″ x ظرف سرامیکی یا شیشه ای 9.5 اینچی (30 سانتی متر در 20 سانتی متر) مستطیل شکل.

ladyfingers are dipped in coffee and arranged to the bottom of a baking dish

نیمی از فیلینگ ماسکارپونه را با قاشق روی اولین لایه لیدی فینگر بریزید و آن را به طور یکنواخت پخش کنید.

half of the mascarpone filling is spread over ladyfinger biscuits

باقیمانده انگشتان خانم را خیلی سریع در مخلوط قهوه فرو کنید و لایه دوم را روی فیلینگ ماسکارپونه بچینید.

the rest of the mascarpone filling is spread over the ladyfinger biscuits

با قاشق از مخلوط ماسکارپونه باقیمانده روی انگشتان دست بریزید و آن را به طور یکنواخت پخش کنید.

Mascarpone filling is spread evenly on top of biscuits

پودر کاکائو بپاشید، روی آن را با فیلم بپوشانید و بگذارید یک شب یا 10 تا 12 ساعت قبل از سرو در یخچال بماند.

the cacao powder is dusted over the mascarpone filling

نکات برتر از سرآشپز

  • من پیشنهاد نمی کنم ماسکارپونه را با پنیر دیگری جایگزین کنید زیرا طعم و بافت منحصر به فردی دارد که قابل تعویض نیست.
  • وقتی دیگ دوبل خود را برای بن ماری تنظیم می‌کنید، اجازه ندهید آب به کف کاسه برسد.
  • در حین هم زدن زرده های تخم مرغ روی بن ماری، مطمئن شوید که آب به آرامی بجوشد. حرارت زیاد باعث می‌شود زرده تخم‌مرغ بپزد و در نهایت با تخم‌مرغ‌های همزده مواجه شوید! اگر کاسه خیلی داغ شد، در حالی که هنوز هم می زنید، چند ثانیه آن را از روی حرارت بردارید.
  • مطمئن شوید پنیر ماسکارپونه در دمای اتاق باشد و مخلوط زرده تخم مرغ قبل از مخلوط کردن با هم تا دمای اتاق خنک شود.
  • مخلوط ماسکارپونه را با خامه زده شده مخلوط کنید، به جای اینکه آن را هم بزنید تا از جدا شدن و دانه دار شدن مخلوط جلوگیری کنید.
  • قبل از هم زدن سفیده ها، مطمئن شوید که کاسه خشک و تمیز است و هیچ اثری از زرده در سفیده وجود ندارد.
  • از یک اسپرسو با کیفیت خوب برای خیس کردن بیسکویت لیدی فینگر استفاده کنید. قبل از خیس کردن بیسکویت، مطمئن شوید که اسپرسو در دمای اتاق باشد.
  • هنگامی که لیدی فینگرها را در اسپرسو خیس می کنید، آن را خیلی مختصر، فقط چند ثانیه نگه دارید. اگر خیلی طولانی یا زیاد خیس بخورید، تیرامیسو خیس می شود.
  • در طول شب یا حداقل 10 تا 12 ساعت قبل از غذا، تیرامیسو را استراحت کرده و خنک کنید. می دانم که صبر کردن در تمام این ساعت ها بسیار غیر قابل مقاومت است، اما وقتی به اندازه کافی سرد شود، طعم آن کاملاً بهبود می یابد. در روز دوم یا سوم حتی طعم بهتری دارد.

سؤالات متداول دستور غذا

چگونه باقیمانده تیرامیسو را ذخیره کنیم؟

تیرامیسو خود را در یک ظرف دربسته یا محکم با یک فیلم چسبناک پوشانده و نگهداری کنید. آن را تا 3 روز در یخچال قرار دهید. منجمد کردن تیرامیسو را توصیه نمی‌کنم.

< strong class="schema-faq-question">آیا استفاده از تخم مرغ خام بی خطر است؟

خوردن تخم مرغ خام ممکن است باعث مسمومیت غذایی سالمونلا شود. . این نگرانی بیشتر در ایالات متحده رایج است، در حالی که تخم مرغ خام معمولاً در اروپا برای تهیه دسرهایی مانند موس شکلاتی تیره استفاده می شود. . برای از بین بردن نگرانی خود در مورد خوردن تخم مرغ خام، از سفیده تخم مرغ پاستوریزه برای این دستور استفاده کنید. با این حال، مصرف تخم مرغ خام برای زنان باردار و نوزادان توصیه نمی شود.

چرا پر کردن ماسکارپونه من روان است؟

دستیابی به یکنواختی کامل برای پر کردن ماسکارپونه به انجام صحیح هر مرحله بستگی دارد. نکات مهم و یادداشت های دستور پخت را با دقت بخوانید و مطمئن شوید که تمام مواد خود را قبل از شروع به تهیه این دستور پخت تیرامیسو کلاسیک ایتالیایی آماده کرده اید.

برای دستور العمل های خوشمزه تر بدون پخت، چرا امتحان نکنید:

این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.

امیدوارم از روند تهیه این تیرامیسو سنتی ایتالیایی غنی، خامه ای و مقوی به همان اندازه که از خوردن آن لذت می برید لذت ببرید! ? 

خوشحالی! / افیه اولسون!

تیرامیسو کلاسیک ایتالیایی

آیلا کلولی

این تیرامیسو کلاسیک ایتالیایی یک دسر بدون پخت است که با بیسکویت‌های لیدی فینگر آغشته به اسپرسو و لایه‌ای بین ماسکارپونه صاف و خامه‌ای درست می‌شود.

stop offset=”0%” stop-opacity=”1″/>

زمان آماده سازی 30 دقیقه

زمان کل 30 دقیقه

غذا دسر

آشپزی ایتالیایی

سرویس ها 12 خدمات

کالری 408 kcal

مواد تشکیل دهنده 

 

دستورالعمل ها 

آماده سازی پر کردن ماسکارپونه

  • شکر و زرده تخم مرغ در یک کاسه شیشه ای با اندازه متوسط.

  • کاسه را روی یک قابلمه با آب در حال جوشیدن قرار دهید. آب نباید کف کاسه را لمس کند.

  • شکر و زرده تخم مرغ را به مدت حدود 3 دقیقه یا تا زمانی که حجم آنها دو برابر شود و مخلوط کف کرده و سبک شود، به شدت هم بزنید. توصیه می کنم از یک میکسر دستی برای این مرحله.
  • کاسه را از روی حرارت بردارید و چند دقیقه دیگر مخلوط زرده تخم مرغ را به هم زدن ادامه دهید و بگذارید تا دمای اتاق خنک شود.

  • پنیر ماسکارپونه را هر بار یک قاشق به مخلوط زرده تخم مرغ اضافه کنید و با همزن دستی آن را به آرامی تا کنید. برای جلوگیری از هم زدن بیش از حد پنیر ماسکارپونه از همزن دستی برقی استفاده نکنید. آن را کنار بگذارید.

  • خامه دوبل را در ظرفی جداگانه با همزن بزنید تا قله های سفت شود و به مخلوط زرده تخم مرغ و شکر و ماسکارپونه اضافه کنید.

  • Gently fold them together using a silicon spatula. Incorporate the mascarpone mixture with the whipped cream, rather than stirring it to help prevent the mixture from separating and becoming grainy.

  • In a separate bowl, whip the egg whites with cream of tartar until stiff. Make sure the bowl is dry and clean and there isn’t any trace of egg yolk in the whites.

  • Add the stiffened egg whites to the mascarpone mixture, and mix with a silicon spatula, from bottom to top. Mix slowly until it’s smooth and creamy.

Building the Tiramisu

  • When the mascarpone filling is ready, mix the strong espresso with 2 tablespoon rum, brandy, or coffee liquor in a bowl.

  • Quickly dip the ladyfingers into the coffee mixture and arrange half of them on the bottom of a 14″ x 9.5″ (30cm x 20cm) rectangular ceramic or glass dish.
  • Spoon half of the mascarpone filling over the first layer of ladyfingers and spread evenly.

  • Dip the remaining ladyfingers very quickly into the coffee mixture and arrange a second layer over the mascarpone filling.

  • Spoon the remaining mascarpone mixture over the ladyfingers and spread evenly.

  • Sprinkle with cacao powder, cover with cling film and let it rest in the fridge overnight or 10-12 hours before serving.

یادداشت

  • I don’t suggest replacing the mascarpone with any other cheese as it has a unique taste and texture that can’t be replaced.
  • وقتی دیگ دوبل خود را برای بن ماری تنظیم می‌کنید، اجازه ندهید آب به کف کاسه برسد.
  • در حین هم زدن زرده های تخم مرغ روی بن ماری، مطمئن شوید که آب به آرامی بجوشد. حرارت زیاد باعث می‌شود زرده تخم‌مرغ بپزد و در نهایت با تخم‌مرغ‌های همزده مواجه شوید! اگر کاسه خیلی داغ شد، در حالی که هنوز هم می زنید، چند ثانیه آن را از روی حرارت بردارید.
  • Make sure the mascarpone cheese is at room temperature and the egg yolk mixture is cooled down to room temperature before mixing them together.
  • Incorporate the mascarpone mixture with the whipped cream, rather than stirring it to help prevent the mixture from separating and becoming grainy.
  • Before whisking the egg whites, make sure the bowl is dry and clean and there isn’t any trace of egg yolk in the whites.
  • Use a good quality espresso to soak the ladyfinger biscuits. Make sure the espresso is at room temperature before soaking the biscuits in.
  • When soaking the ladyfingers in espresso, keep it very brief, just a couple of seconds. If you soak too long or too much, the tiramisu gets soggy.
  • Rest and chill the tiramisu overnight or at least 10 to 12 hours before eating. I know it is very irresistible to wait all these hours but the taste totally improves when chilled long enough. It tastes even better on the second or third day.

Nutrition

Calories: 408kcalCarbohydrates: 26gProtein: 9gFat: 29gSaturated Fat: 17gPolyunsaturated Fat: 1gMonounsaturated Fat: 4gCholesterol: 197mgSodium: 90mgPotassium: 166mgFiber: 1gSugar: 9gVitamin A: 1077IUVitamin C: 0.1mgCalcium: 93mgIron: 1mg

این پست از پیوندهای وابسته استفاده می کند. این بدان معناست که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کارمزد برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا