آشپزی

باربونیا (لوبیا بورلوتی به سبک ترکی)

باربونیا (لوبیا بورلوتی به سبک ترکی)

Barbunya Pilaki (به سبک ترکی لوبیا Borlotti) یک غذای کلاسیک ترکی است که در روغن زیتون با پیاز، سیر و گوجه فرنگی (رب) پخته می شود.

این غذای وگان خوشمزه برای سرو به‌عنوان یک ناهار سبک، بخشی از مزه‌پز یا غذای جانبی برای گوشت کبابی و برشته، ماهی و سبزیجات مناسب است.

Barbunya Pilaki-Turkish style cooked borlotti beans

در ترکیه، زمانی که باربونیا در فصل است، می‌توانید آن‌ها را در بازارهای خیابانی که معمولاً در غلافشان فروخته می‌شوند، پیدا کنید.

از آنجایی که فصل این لوبیاهای خوشمزه بسیار کوتاه است، مردم تمایل دارند آنها را به صورت عمده بخرند و آنها را غلاف کنند، آنها را در کیسه های پلاستیکی تقسیم کنند و برای استفاده در طول سال در فریزر نگهداری کنند.

اگرچه غلاف کردن آنها نیاز به کمی کار دارد، مطمئنا ارزش تلاش را دارد.

چرا این دستور غذا جواب می دهد؟

  • می‌توانید چند روز قبل باربونیا پیلاکی را درست کنید و در یخچال بگذارید تا آماده سرو شوید. یکی دو روز بعد طعمش بهتر می شود!
  • بدون لبنیات، بدون گلوتن، کم کالری و سرشار از فیبر و همچنین گیاهخواری است.
  • مواد باقی مانده تا 5 روز در یخچال یا 3 ماه در فریزر نگهداری می شود.
  • Barbunya Pilaki با تصاویر و دستورالعمل های مرحله به مرحله بسیار آسان است.
  • این یک غذای عالی برای سرو به عنوان بخشی از مزه مزه، یک غذای گیاهی و گیاهی خوشمزه، یا به عنوان غذای جانبی برای گوشت کبابی، ماهی یا سبزیجات است.

مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها

Labelled picture of ingredients for Barbunya

لوبیا بورلوتی

به عنوان لوبیا رومی یا لوبیا کرن بری نیز شناخته می شود.

اگرچه بهترین گزینه این است که آنها را تازه بخرید، اما می توانید باربونیا پیلاکی را با لوبیا خشک یا کنسرو شده درست کنید و هر دو بسیار خوشمزه خواهند بود.

اگر به اندازه کافی خوش شانس هستید که به تازه ها دسترسی پیدا کنید، آنها را به صورت عمده خریداری کنید و برای استفاده بیشتر فریز کنید.

  • هویج – آنها بافت، رنگ و شیرینی بیشتری به Barbunya Pilaki اضافه می کنند.
  • رب گوجه فرنگی – در فصل، بهتر است به جای رب گوجه فرنگی از گوجه فرنگی های آبدار رسیده تابستانی استفاده کنید. آن را با 2 گوجه فرنگی کوچک یا 1 بزرگ قرمز و آبدار جایگزین کنید.
  • سیر – از سیر تازه ریز خرد شده استفاده کنید. همچنین، می‌توانید با هاون و هاون یا آن را با Microplane.
  • کرفس – این یکی از مواد سنتی برای باربونیا پیلاکی نیست، اما من عاشق عطری هستم که به غذا اضافه می کند. در صورت تمایل می توانید آن را حذف کنید.
  • آب لیمو– اکیداً توصیه می‌کنم قبل از سرو، آب لیموی تازه را روی باربونیا پیلاکی بفشارید تا طعم آن بالا برود.

دستورالعمل های گام به گام

اگرچه ساختن باربونیا پیلاکی بسیار آسان است، برای دستیابی به بهترین نتایج باید چند مرحله ساده را دنبال کنید:

کنسرو لوبیا بورلوتی را آبکش کرده و بشویید و کنار بگذارید.

روغن زیتون را در یک قابلمه بزرگ بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.

پیازها را اضافه کنید و به آرامی برای چند دقیقه تفت دهید تا نرم و شفاف شود.

Sautéing the onions with olive oil

هویج ها را به همراه کرفس اضافه کنید و چند دقیقه دیگر تفت دهید.

Sautéing the celery and carrots

رب گوجه‌فرنگی، نمک، شکر و سیر را هم بزنید.

garlic, tomato paste, salt, sugar are added to the pan

یک دقیقه هم بزنید و سپس دانه های بورلوتی را به همراه آب سبزیجات یا آب اضافه کنید، همه را با هم هم بزنید تا ترکیب شوند.

the beans and stock are added to the pan

تابه را بجوشانید و به آرامی به مدت 30-40 دقیقه بجوشانید تا هویج ها نرم شوند.

تابه را از روی حرارت بردارید، بگذارید خنک شود و آن را در بشقاب سرو بریزید.

مقداری آب لیمو را روی آن بفشارید و با جعفری خرد شده و برش‌های لیمو تزئین کنید.

Barbunya is served with lemon slices and chopped parsley

پیشنهادات ارائه

راههای زیادی برای لذت بردن از این غذای ساده و در عین حال خوشمزه وجود دارد.

می توانید آن را به عنوان غذای اصلی گیاهی/وگان همراه با غذای برنجی مانند بلغور پیلاوی (بلغور پلو ترکی برنج) سرو کنید. /a>، برنج ترکی (Sehriyeli Pilav)، یا بلغور پلو ترکی با عدس.
به عنوان پیش غذا هم خوشمزه است.

در کنار غذاهای کبابی و کبابی ماهی، گوشت یا مرغ مانند کوفته بره کبابی ( Izgara Kofte)، مرغ شکم پر برنج، اورمان کبابی، Et Sote، یا شیش کباب بره.

نکته برتر از سرآشپز

اگر می‌خواهید باربونیا پیلاکی را با لوبیا خشک بپزید، آنها را یک شب در آب خیس کنید.

قبل از اینکه به پیاز و هویج تفت دهید، تقریباً یک ساعت بجوشانید تا نرم شوند.

اگر زودپز دارید، می توانید از فرآیند خیساندن صرفنظر کنید.

به سادگی لوبیاهای خشک را با فشار به مدت 35 دقیقه بپزید، آبکش کنید و قبل از اضافه کردن آنها به پیاز و هویج تفت دهید.

سؤالات متداول دستور العمل

Barbunya Pilaki به چه معناست؟

Pilaki نام عمومی غذایی است که از سبزیجات یا غذاهای دریایی درست می شود که به آرامی با آن پخته می شود. پیاز، سیر و گوجه فرنگی را در روغن زیتون و سرد یا در دمای اتاق سرو کنید. و “باربونیا پیلاکی” یک غذای پیلاکی است که با لوبیا باربونیا درست می شود.

چه چیزی شبیه لوبیا بورلوتی است؟

اگرچه لوبیا چیتی و لوبیای کلیوی شبیه لوبیا بورلوتی (باربونیا) هستند، اما طعم آنها کاملاً مشخص است. متفاوت است.
لوبیا بورلوتی با نام‌های مختلفی مانند لوبیا رومی، لوبیا کرن بری، لوبیا مادیرا، لوبیا رزکوکو، زبانه‌های آتشین، لوبیا تخم‌مرغ و لوبیا کاکائوات (بادام زمینی) (در مکزیک) شناخته می‌شوند. />

چگونه باقیمانده ها را ذخیره کنید؟

باقی مانده ها تا پنج روز در یخچال و تا سه ماه در یک ظرف دربسته در یخچال نگهداری می شوند.

برای غذاهای خوشمزه و سالم تر وگان، چرا امتحان نکنید:

این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.

امیدوارم از روند تهیه این باربونیا پیلاکی سالم و خوشمزه (لوبیا بورلوتی به سبک ترکی) به همان اندازه که از خوردن آن لذت می برید لذت ببرید! ? 

خوشحالی! / افیه اولسون!

Barbunya Pilaki is a vegan Turkish style cooked borlotti beans

باربونیا (لوبیا بورلوتی به سبک ترکی)

آیلا کلولی

این غذای سالم، کلاسیک و خوشمزه مدیترانه ای را می توان در تمام طول سال سرد یا گرم سرو کرد.

stop offset=”0%” stop-opacity=”1″/>

زمان آماده سازی 10 دقیقه

زمان آشپزی 30 دقیقه

زمان کل 40 دقیقه

کورس پیش غذا، غذای اصلی، غذای جانبی

آشپزی یونانی، مدیترانه ای، ترکی

سرویس ها 4 بخش‌ها

کالری 255 kcal

مواد تشکیل دهنده 

 

دستورالعمل ها 

  • روغن زیتون را در یک قابلمه بزرگ بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.

  • پیازها را اضافه کنید و به آرامی برای چند دقیقه تفت دهید تا نرم و شفاف شود.

  • هویج را به همراه کرفس اضافه کنید، یک بار دیگر تفت دهید چند دقیقه قبل از اضافه کردن رب گوجه فرنگی، نمک، شکر و سیر.

  • یک دقیقه هم بزنید و سپس دانه های بورلوتی را به همراه آب سبزیجات یا آب اضافه کنید، همه را با هم هم بزنید تا ترکیب شوند.

  • تابه را به جوش آورده و به آرامی بجوشانید. 30-40 دقیقه، تا هویج ها نرم شوند.

  • تابه را از روی حرارت بردارید، بگذارید خنک شود و در ظرف سرو بریزید.

  • مقداری آب لیمو را روی آن فشار دهید و با جعفری خرد شده و برش های لیمو تزئین کنید.

    /p>

یادداشت

  • اگر می خواهید باربونیا پیلاکی را با لوبیا خشک بپزید، آنها را یک شب در آب خیس کنید. قبل از اینکه به پیاز و هویج تفت دهید، تقریباً یک ساعت بجوشانید تا نرم شوند. اگر زودپز دارید، می توانید از فرآیند خیساندن صرفنظر کنید. کافی است لوبیاهای خشک را به مدت 35 دقیقه با فشار بپزید، آبکش کنید و قبل از اضافه کردن آنها به پیاز و هویج تفت دهید.
  • بقایای غذا تا پنج روز در یخچال و تا سه ماه در یک ظرف دربسته در یخچال نگهداری می‌شوند.
  • در فصل، بهتر است به جای رب گوجه، از گوجه فرنگی آبدار رسیده تابستانی استفاده کنید.

تغذیه

کالری: 255کیلو کالری کربوهیدرات: 37gپروتئین: 12gچربی: 8g چربی اشباع شده: 1gچربی غیراشباع چندگانه: 1gچربی تک غیراشباع: 5gسدیم: 981میلی گرمپتاسیم: 609میلی گرمفیبر: 13g قند: 4 gویتامین A: 3256IU ویتامین C: 4میلی گرمکلسیم: 77میلی گرم آهن: 3 میلی گرم

این پست از پیوندهای وابسته استفاده می کند. این بدان معناست که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کارمزد برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا