بورک سیب زمینی – پاتاتسلی بورک (یا بورک) یک شیرینی خوشمزه ترکی است که از یک فیل سیب زمینی پنیری که در ورقه های نازک ترد یوفکا پیچیده شده است، ساخته شده است.
این پای های گیاهی خوش طعم یک میان وعده عالی، یک صبحانه خوشمزه در حال حرکت، یا یک پیش غذای عالی برای مهمانی ها و مجالس هستند.
پاتاتسلی بورک قطعا یکی از محبوب ترین آثار کلاسیک ترکیه است!
پرش به:
بورک (با نام مستعار Börek یا Burek) یکی از قدیمیترین شیرینیهای ترکی است که قدمت آن به قرون وسطی برمیگردد و یکی از محبوبترین غذاها برای خوردن در ترکیه است.
این غذا در میان غذاهای قدیمی عثمانی مانند یونان، بلغارستان و آلبانی نیز بسیار محبوب است.
هر کشور یا حتی منطقه نسخه مخصوص به خود را دارد.
برخی دستور پختها نیاز به سرخ کردن دارند، مانند رولتهای ترکی(سیگارا بورگی)، Cig Borek – Chebureki، یا Pacanga Boregi.
چرا این دستور غذا جواب می دهد؟
بورک سیب زمینی – Patatesli Börek (یا Burek) همه کاره است. می توانید آنها را برای صبحانه/ناهار، ناهار یا شام سرو کنید. آنها برای مهمانی ها، پیک نیک ها یا ناهارهای بسته بندی شده مناسب هستند.
ساختن آنها با تصاویر گام به گام، آموزش های ویدئویی و دستورالعمل ها بسیار آسان است.
می توانید اینبورک های سیب زمینی خوشمزه را از چند روز قبل درست کنید و در همان روز بپزید.
پاتاتسلی بورک فریزر دوست است. می توانید بورک ها را قبل یا بعد از پخت فریز کنید.
بورک – بورک چیست؟
Börek (همچنین بورک یا بورک نوشته می شود) یک شیرینی خوش طعم است که در غذاهای ترکی، بالکان و خاورمیانه محبوب است.
از لایه های نازکی از خمیر (معمولاً یوفکا یا شیرینی فیلو) تشکیل شده است که با مواد مختلفی مانند پنیر، گوشت، سبزیجات یا ترکیبی از اینها پر شده است.
خمیر رول شده – بورک اسفناج (Ispanakli Borek)، تا شده – بورک کیمالی (بورک گوشت ترکی)، یا لایه لایه – پای فیلو گوشت و اسفناج (گولاش مصری)، سپس پخته یا سرخ شده (Pacanga) Boregi) تا زمانی که ترد و قهوه ای طلایی شود.
بورک معمولاً به عنوان میان وعده یا پیش غذا سرو می شود، اما می توان آن را به عنوان غذای اصلی یا غذای جانبی نیز میل کرد.
اغلب با یک سالاد یا دیپ ماست، و معمولاً با چای یا سایر نوشیدنی های گرم سرو می شود.
این غذا تنوع و نامهای منطقهای بسیاری دارد و در بسیاری از فرهنگها یک غذای اصلی محبوب است.
یوفکا چیست؟
یوفکا یک نان مسطح بسیار نازک و بزرگ بدون خمیر در غذاهای ترکی و خاورمیانه است که روی یک توری فلزی محدب به نام ساج پخته می شود.
این شبیه به تورتیلا است اما بسیار نازکتر است.
این شیرینیها عمدتاً برای تهیه بورک استفاده میشوند و در مغازههای ترکیه یا خاورمیانه موجود هستند.
مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها
یوفکا
این بسته های خمیر نازک گرد شکل را به راحتی می توان به صورت آنلاین یا از فروشگاه های مواد غذایی ترکیه یا خاورمیانه پیدا کرد.
میتوانید به جای آن از شیرینیهای فیلو استفاده کنید که شبیه به یوفکا هستند اما نازکتر هستند و به شکل مستطیل هستند.
شیرینیهای فیلو (یا فیلو) در اکثر سوپرمارکتها و آنلاین در Amazon موجود است و میتوانید آنها را تازه یا منجمد بخرید.
سیب زمینی – می توانید از هر نوع سیب زمینی که در دست دارید استفاده کنید.
کره – از کره با کیفیت خوب استفاده کنید. بورک را فوق العاده ترد و خوشمزه می کند!
پنیر – من پنیر کاشار را مخلوط میکنم. با پنیر فتا برای این دستور پخت. می توانید کاشار را با موزارلا، چدار، هالومی یا گرویر جایگزین کنید.
تخم مرغ – آنها طعم و رنگ بیشتری به شیرینی ها می دهند. همچنین در حین پخت فیل را به هم می چسبانند.
شیر – من از شیر نیمه چرب یا پرچرب استفاده می کنم. می توانید آن را با ماست جایگزین کنید.
جعفری – من برای این بورک از جعفری برگ تخت استفاده می کنم. می توانید آن را با شوید، ریحان یا نعناع تازه جایگزین کنید.
دانه های کنجد یا سیاهدانه – آنها به بورک یا شیرینی ها ترد بیشتری می دهند. آنها معمولاً در نانوایی های ترکیه ای شیرین یا شور استفاده می شوند.