آشپزی

ماهی قزل آلا انفرادی در کروت

ماهی قزل آلا انفرادی در کروت

انفرادی Salmon en Croute (یا Salmon Wellington) یک غذای لذیذ فرانسوی کلاسیک است که با ماهی سالمون تازه، اسفناج و پنیر خامه‌ای پیچیده شده در کره و خمیر پف دار پوسته‌دار تهیه می‌شود.

این غذای خوشمزه ماهی سالمون که فقط در 40 دقیقه آماده می شود، غذای مورد علاقه خانواده خواهد بود که می خواهید بارها و بارها آن را درست کنید!

salmon wellington served with sweet potato fries and green vegetables
ماهی قزل آلا انفرادی در کروت 18
پرش به:

Salmon en Croute یک غذای فوق العاده خوش طعم است که با تعداد انگشت شماری مواد درست می شود.

مشابه ماهی قزل آلا پخته شده مدیترانه ای، به اندازه کافی ساده برای سرو در روزهای هفته است، اما هنوز هم جذاب است. وای مهمانان شما در یک مهمانی شام

چه برای خودتان آشپزی می‌کنید یا می‌خواهید مهمان‌هایتان را تحت تأثیر قرار دهید، این سالمون در کروت یک غذای واقعی است!

Salmon en Croute چیست؟

در زبان فرانسوی en croute به معنای “در شیرینی” است، بنابراین معنای لغوی Salmon en Croute “ماهی قزل آلا در شیرینی” است.

این با تکه های ماهی قزل آلا تازه که روی آن اسفناج خامه ای ریخته شده و سپس در یک خمیر پف دار کره ای و پوسته پوسته پیچیده می شود درست می شود.

سپس خمیر پف دار با برس شستشوی تخم مرغ زده می شود و در فر پخته می شود تا قهوه ای طلایی شود.

این ماهی قزل آلا en Croute با ظاهری فانتزی (با نام مستعار سالمون ولینگتون یا سالمون پفکی) عالی است اگر می خواهید مهمانان شام ویژه خود را تحت تأثیر قرار دهید!

salmon en croute cut in half
ماهی قزل آلا انفرادی در کروت 19

چرا این دستور غذا جواب می دهد؟

  • Salmon en Croute با چند ماده اولیه بسیار آسان درست می شود.
  • سرو کردن در یک شب هفته به اندازه کافی آسان است، اما همچنین یک غذای بسیار چشمگیر است که مهمانان شام شما را شگفت زده کند.
  • می توانید ماهی سالمون ولینگتون را چند روز قبل درست کنید و درست قبل از سرو بپزید.
  • این ماهی قزل آلا انفرادی در حال حاضر قسمت بندی شده است، نیازی به نگرانی در مورد داشتن برش ها/قسمت های بی نقص در حین سرو نیست.

مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها

Labelled picture of ingredients for individual salmon en croute
ماهی قزل آلا انفرادی در کروت 20

فیله ماهی قزل آلا

به‌دنبال تازه‌ترین فیله‌های ماهی قزل‌آلا باشید، و در صورت امکان، فیله‌های صید شده وحشی از یک ماهی‌فروش.

اگرچه آنها گرانتر از محصولات کشاورزی هستند، اما طعم بسیار بهتری دارند و غنی از مواد مغذی هستند.

از ماهی فروش خود بخواهید که پوست را برای شما جدا کند، مگر اینکه خودتان بلد باشید که چگونه فیله های ماهی قزل آلا را پوست بگیرید!

همچنین، مطمئن شوید که هیچ استخوانی در فیله ماهی قزل آلا باقی نمانده است.

می‌توانید از انبر استخوان ماهی برای جدا کردن استخوان‌ها از فیله‌های ماهی قزل آلا قبل از اینکه آنها را در خمیر پفکی بپیچید.

پفک

من از ورقه‌های پف دار تمام کره‌ای در اندازه‌های 35 سانتی‌متر در 23 سانتی‌متر (14 “x9″) با وزن 320 گرم و ضخامت 2-3 میلی‌متر (⅛”) استفاده کردم.

می‌توانید آنها را تازه یا منجمد از سوپرمارکت‌ها خریداری کنید. اگر از شیرینی‌های یخ‌زده استفاده می‌کنید، اجازه دهید قبل از استفاده از آن‌ها آب شوند و به دمای اتاق برسانید.

اگر می خواهید از خمیر پف دار خانگی استفاده کنید، لطفاً توجه داشته باشید که ممکن است نتایج متفاوتی نسبت به خمیرهای خریداری شده در فروشگاه داشته باشد و زمان پخت و دما ممکن است نیاز به تنظیم متناسب داشته باشد.

مواد دیگری که برای ماهی سالمون ولینگتون نیاز دارید عبارتند از:

  • اسفناج – من از برگ های اسفناج تازه استفاده می کنم زیرا طعم شیرین تری دارند. به جای آن می توانید از برگ های خرد شده اسفناج نیز استفاده کنید. برگ های اسفناج را کاملاً بشویید و قبل از پخت خشک کنید.
  • پنیر خامه ای – بافت و طعمی خامه ای به آن اضافه می کند که کاملاً با اسفناج جفت می شود. از نسخه پر چرب استفاده کنید زیرا چربی به مرطوب نگه داشتن ماهی آزاد کمک می کند.
  • پارمسان– از یک بلوک پارمزان با کیفیت خوب استفاده کنید و آن را درست قبل از استفاده رنده کنید. می توانید آن را با Pecorino Romano جایگزین کنید.
  • موسیر – طعم لطیف‌تر و شیرین‌تری نسبت به پیاز دارد، اما اگر پیاز را در دست ندارید، می‌توانید از آن استفاده کنید.

چگونه ماهی سالمون انفرادی در کروت درست کنیم؟

تهیه این ماهی سالمون انفرادی خوشمزه بسیار آسان است.

و فقط چند نکته و مرحله ساده وجود دارد که باید برای دستیابی به بهترین نتایج دنبال کنید:

فیلینگ اسفناج را آماده کنید

یک ووک یا یک تابه بزرگ را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و کره را آب کنید.

موسیرها را اضافه کنید و به آرامی تفت دهید تا نرم و شفاف شوند.

Sautéing the shallots with butter in a wok
ماهی قزل آلا انفرادی در کروت 21

سیر، نمک و فلفل تازه آسیاب شده را با هم مخلوط کنید.

garlic, salt and pepper are added to the shallots
ماهی قزل آلا انفرادی در کروت 22

و سپس برگهای اسفناج را اضافه کنید.

اگر همه چیز انباشته شده است نگران نباشید زیرا به سرعت پژمرده می شود.

the spinach is added to the wok
ماهی قزل آلا انفرادی در کروت 23

وقتی اسفناج پژمرده شد، قابلمه را از روی حرارت بردارید و مخلوط اسفناج را به یک الک ریز منتقل کنید تا مایع اضافی آن گرفته شود.

spinach is cooked until wilted
ماهی قزل آلا انفرادی در کروت 24

مصرف اسفناج را برای چند دقیقه بگذارید خنک شود، آن را در ظرفی بریزید و سپس پنیر خامه ای را به همراه پارمزان اضافه کنید.

خوب هم بزنید و کنار بگذارید.

می توانید فیلینگ اسفناج را تا 2 روز قبل آماده کنید و آن را در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید.

cream cheese and parmesan are added to the spinach
ماهی قزل آلا انفرادی در کروت 25

فیله های سالمون را بپیچید

فر را از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد (360 درجه فارنهایت) گرم کنید.

اگر ماهی فروش خود را مجبور به انجام این کار برای شما نکرده اید، پوست فیله های ماهی قزل آلا را جدا کنید.

removing the skin of a salmon fillet
ماهی قزل آلا انفرادی در کروت 26

فیله های ماهی قزل آلا را از وسط نصف کنید تا بتوانیم بسته های مستطیلی شکلی داشته باشیم.

آنها را در بشقاب کنار بگذارید.

8 small salmon pieces on a plate
ماهی قزل آلا انفرادی در کروت 27

پفک را روی سطح کمی آردپاشی شده باز کرده و به 4 مستطیل مساوی برش دهید.

puff pastry is cut into 4 equal rectangles
ماهی قزل آلا انفرادی در کروت 28

2 تکه ماهی قزل آلا را در یک طرف هر یک از شیرینی های پف دار قرار دهید.

2 small salmon pieces are placed on each of puff pastries
ماهی قزل آلا انفرادی در کروت 29

مخلوط اسفناج را به 4 قسمت مساوی تقسیم کنید و آنها را به طور مساوی روی فیله های ماهی قزل آلا پخش کنید.

مخلوط اسفناج را صاف کنید تا از افتادن آنها روی دو طرف جلوگیری شود.

spinach filling is spooned out on salmon fillets
ماهی قزل آلا انفرادی در کروت 30

قسمت خالی خمیر پفکی را روی ماهی قزل آلا تا بزنید و لبه ها را فشار دهید تا ببندند.

شیرینی‌های اضافی را زیر بسته قرار دهید تا ظاهری مرتب داشته باشید.

folding the empty side of the puff pastry on salmon pieces
ماهی قزل آلا انفرادی در کروت 31

آنها را روی یک ورقه پخت با کاغذ سیلیکونی قرار دهید و با برس زرده تخم مرغ روی آنها بمالید.

به آرامی بالای بسته های ماهی قزل آلا پیچیده شده را با یک چاقوی تیز کوچک برش دهید تا دریچه هایی برای خروج بخار ایجاد شود.

salmon parcels are egg washed before baking
ماهی قزل آلا انفرادی در کروت 32

آنها را به مدت 20 دقیقه بپزید، تا زمانی که شیرینی ها طلایی و پوسته پوسته شوند و فیله های ماهی قزل آلا کاملا پخته شوند.

salmon wellington freshly baked and served on a plate
ماهی قزل آلا انفرادی در کروت 33

لطفاً برای فهرست کامل مواد با اندازه‌گیری، روش کامل دستور غذا، یادداشت‌های دستور غذا، و اطلاعات تغذیه‌ای، به کارت دستور غذا در زیر بروید.

چه چیزی را با ماهی آزاد در کروت سرو کنیم؟

گزینه‌های زیادی در مورد مخلفات برای سرو با سالمون ولینگتون وجود دارد.

می‌توانید برای دریافت مقداری الهام، پست 16 بهترین مخلفات برای ماهی سالمون را بررسی کنید. .

غذاهای جانبی دیگری که می توانید با خمیر سالمون سرو کنید عبارتند از:

سیب زمینی سرخ کرده شیرین در سرخ کن، سالاد انبه تایلندی تند، سالاد خیار یونانی، و برنج ترکی پلو (Sehriyeli Pilav).

نکات برتر از سرآشپز

  • از فیله‌های ماهی قزل‌آلای سرد مستقیماً بیرون از یخچال استفاده کنید تا مطمئن شوید که زمان پخت ماهی سالمون طولانی‌تر می‌شود و تا زمان پختن خمیر پف دار بیش از حد پخته نمی‌شوند.
  • اگر ماهی فروش خود را مجبور به انجام این کار برای شما نکرده اید، پوست فیله های ماهی قزل آلا را جدا کنید.
  • مطمئن شوید که مخلوط اسفناج قبل از پیچیدن شیرینی ها خنک شده باشد.
  • از بریدن به آرامی روی بسته های ماهی قزل آلا پیچیده شده با یک چاقوی تیز کوچک برای ایجاد دریچه هایی برای خروج بخار صرفنظر نکنید.
  • می توانید مخلوط اسفناج را تا دو روز قبل درست کنید و تا زمانی که به آن نیاز دارید در یخچال نگهداری کنید.
  • هر فری متفاوت است و همیشه بهتر است حین پخت و پز مراقب شیرینی ها باشید و در صورت نیاز دما و زمان پخت را تنظیم کنید.

سؤالات متداول دستور غذا

چگونه باقیمانده ماهی سالمون ولینگتون را نگهداری کنیم؟

باقیمانده ها در یخچال تا 2 روز در ظرف دربسته نگهداری می شوند. .
اگر می‌خواهید آنها را برای مدت طولانی‌تری نگه دارید، می‌توانید آنها را فریز کنید و تا یک ماه نگه دارید.

چرا ماهی قزل آلا من کروت خیس شد؟

موارد وجود دارد چند دلیل که ممکن است باعث خیس شدن شیرینی شود:
1. اسفناج را آنقدر روی الک نمی گذارید تا آب اضافی آن کشیده شود.
2. وقتی اسفناج را روی فیله های ماهی قزل آلا قرار دادید، فیله اسفناج هنوز داغ بود.
3. شما شکاف‌هایی روی خمیر پفکی بریدید تا بخار خارج شود.
4. قبل از شروع پخت شیرینی ها، فر به اندازه کافی گرم نشده بود.

آیا می توانم ماهی قزل آلا درست کنم؟ en Croute جلوتر؟

می توانید ماهی سالمون ولینگتون را چند روز قبل درست کنید و درست قبل از سرو بپزید.
فقط به یاد داشته باشید که شیرینی ها را تا زمانی که آماده پختن آنها نیستید با تخم مرغ نشویید.

برای دستور العمل های فرانسوی خوشمزه تر، چرا امتحان نکنید:

این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.

امیدوارم از روند تهیه این غذای فرانسوی تاثیرگذار “Salmon Individual en Croute (یا Salmon Wellington)” به همان اندازه که از خوردن آن لذت می برید لذت ببرید! ? 

خوشحالی! / افیه اولسون!

d985d8a7d987db8c d982d8b2d984 d8a2d984d8a7 d8a7d986d981d8b1d8a7d8afdb8c d8afd8b1 daa9d8b1d988d8aa 6485f94eb9594

سالمون انفرادی در کروت

آیلا کلولی

Salmon Individual en Croute (یا Salmon Wellington) یک غذای لذیذ فرانسوی است که با ماهی سالمون تازه، اسفناج و پنیر خامه‌ای پیچیده شده در کره و خمیر پف دار تهیه می‌شود.

زمان آماده سازی 20 دقیقه

زمان آشپزی 20 دقیقه

زمان کل 40 دقیقه

دوره دوره اصلی

آشپزی فرانسوی

سرویس ها 4 بخش‌ها

کالری 791 kcal

مواد تشکیل دهنده 

 

Instructions 

Preparing the Spinach Filling

  • Put a wok or a large pan on medium heat and melt the butter.

  • Add the shallots and gently sauté them until soft and translucent.

  • Stir in the garlic, salt, and freshly ground pepper, and then add the spinach leaves. Don’t worry if it’s all piled up as it will wilt quickly.

  • When the spinach wilts, remove the pan from the heat and transfer the spinach mixture to a fine sieve to get rid of the extra liquid.

  • Let the spinach filling cool down for a few minutes, transfer it into a bowl, and then add the cream cheese along with the parmesan. Stir well and set it aside.

Wrapping the Salmon Fillets

  • Preheat the oven to 180° C (360° F).

  • Remove the skin from the salmon fillets if you didn’t get your fishmonger to do it for you.

  • Cut the salmon fillets in halves so that we can have nicely shaped rectangular parcels. Set them aside on a plate.

  • Unfold the puff pastry on a lightly floured surface and cut it into 4 equal rectangles.

  • Place 2 salmon pieces on the side of each of the puff pastries.

  • Divide the spinach mixture into 4 equal parts, and spread them evenly on salmon fillets. Smooth the spinach mixture out to avoid them falling over the sides.

  • Fold the empty side of the puff pastry over the salmon and press the edges to seal. 

  • Place them on a silicon paper-lined baking sheet and brush them with egg yolk.

  • Gently slit the top of the wrapped salmon parcels with a small sharp knife to create vents for steam to be released.

  • Bake them for 20 minutes, until the pastry is golden and flaky and the salmon fillets are cooked thoroughly.

یادداشت

  • Use cold salmon fillets straight out of the fridge to ensure the cooking time takes longer and they don’t get overcooked by the time the puff pastry is cooked.
  • Remove the skin from the salmon fillets if you didn’t get your fishmonger to do it for you.
  • Make sure the spinach mixture is cooled down before wrapping the pastries.
  • Don’t skip gently sliting the top of the wrapped salmon parcels with a small sharp knife to create vents for steam to be released.
  • You can make the spinach mixture for up to two days in advance and keep it refrigerated until you need it.

Nutrition

Calories: 791kcalCarbohydrates: 40gProtein: 38gFat: 53gSaturated Fat: 17gPolyunsaturated Fat: 8gMonounsaturated Fat: 24gTrans Fat: 0.2gCholesterol: 155mgSodium: 827mgPotassium: 959mgFiber: 2gSugar: 2gVitamin A: 4073IUVitamin C: 11mgCalcium: 208mgIron: 4mg

این پست از پیوندهای وابسته استفاده می کند. این بدان معناست که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کارمزد برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا