کلم بروکسل سرخ کن هوای ترد و خوشمزه بسیار آسان است و در کمتر از 20 دقیقه آماده می شود.
این کلمهای کوچک کمی با نمک و فلفل چاشنی میشوند، با بیکن و روغن زیتون پر میشوند و برای کمال، با پارمزان پر میشوند!
همانند پودینگ های یورکشایر بدون گلوتن و خوک های کوچک خانگی در یک پتو، این غذای جانبی عالی برای روز شکرگزاری، ناهار یکشنبه، یا شام کریسمس هستند.
پرش به:
کلم بروکسل بهترین سبزی برای پختن در سرخ کن است.
این ظرف کناری ساده از بیرون ترد و در داخل لطیف می شود.
اگر سرخکن ندارید، میتوانید این کلمهای کوچک را در یک فر معمولی بپزید.
فر خود را از قبل روی 190 درجه سانتیگراد (370 درجه فارنهایت) گرم کنید و آنها را به مدت 30 دقیقه یا تا زمانی که ترد و طلایی شوند بپزید.
من از سرخ کن هوای خود استفاده می کنم وقتی به دستور العملهای سریع و ساده سرخکن هوا نیاز دارم، مانند مارچوبه سرخکن آسان هوا، دستور تهیه بامیه سرخ کن هوای نان ترد، مناقصه مرغ سرخ کن با هوا، Tater Tots خانگی در سرخ کن هوا، میله های ماهی در سرخ کن هوا، فجیتاهای مرغ سرخ کن هوا و همبرگر سرخ کن آسان.
سرخ کن هوا کار شگفت انگیزی را انجام می دهد که غذاهایی با طعم “سرخ شده” بدون سرخ کردن عمیق اما با چربی و کالری کمتری تولید می کند.
و دقیقاً به همین دلیل است که در وهله اول یک سرخ کن بادی خریدم.
چرا این دستور غذا جواب می دهد
میتوانید این غذای جانبی سالم را در حالی که فر در حال استفاده است درست کنید، غذای جانبی عالی برای مهمانیهای بزرگ شام و شامهای شبهای هفته!
این دستور پخت کلم بروکسل سرخ کن هوا بسیار آسان است و فقط به چند ماده و 17 دقیقه نیاز دارد.
این غذا همه کاره است، می توانید بیکن را حذف کنید و این غذا را برای گیاهخواران درست کنید. برای طعم دادن بیشتر می توانید سیر یا بالزامیک اضافه کنید.
باقیمانده غذا به عنوان یک میان وعده عالی است. می توانید آنها را تا پنج روز در یخچال نگهداری کنید!
مواد لازم برای سرخ کن هوای ترد کلم بروکسل
لطفاً برای فهرست کامل مواد با اندازهگیری، روش کامل دستور غذا، یادداشتهای دستور غذا، و اطلاعات تغذیهای، به کارت دستور غذا در زیر بروید.
کلم بروکسل – این دستور پخت به کلم بروکسل تازه نیاز دارد. برای تهیه آن ها، ساقه ها را کوتاه کنید، برگ های بیرونی آن را جدا کنید (در صورت لزوم) و آن ها را از وسط نصف کنید. اگر دوست دارید کلم بروکسل داخل آن کمی نرمتر باشد، قبل از تفت دادن آنها را به مدت 10 دقیقه در آب خیس کنید.
بیکن– از برش مورد علاقه خود برای شوری بیشتر استفاده کنید. اگر می خواهید غذای جانبی خود را گیاهی نگه دارید، از آن صرف نظر کنید.
روغن زیتون – کمی روغن زیتون به ترد شدن کلم های بروکسل کمک می کند و به غذا طعم بیشتری می دهد. در صورت تمایل میتوانید از روغن آووکادو یا روغن گیاهی نیز استفاده کنید.
پارمسان – از یک بلوک پارمزان استفاده کنید و آن را درست قبل از استفاده تازه رنده کنید. می توانید آن را با هر پنیر سفتی که ترجیح می دهید جایگزین کنید.
چگونه کلم بروکسل را در سرخ کن بادی درست کنیم؟
این یک دستور العمل بسیار آسان با چند ماده ساده است.
با این حال، برای دستیابی به بهترین نتایج، باید چند مرحله ساده را دنبال کنید:
بیکن را به مکعب های کوچک برش دهید و آنها را کنار بگذارید.
کلم بروکسل را بشویید و خرد کنید و از وسط نصف کنید.
اگر دوست دارید کلم بروکسل نرم و لطیف باشد و خیلی ترد نباشد به مدت 10 دقیقه در آب خیس کنید. این مرحله اختیاری است.
کلم بروکسل را در یک کاسه بریزید و نمک، فلفل سیاه، روغن زیتون و بیکن را اضافه کنید.