آشپزی

سیب زمینی بولانژر

سیب زمینی بولانژر

Potato Boulangere (یا Pommes Boulangere) یک کیک فرانسوی با سیب زمینی و پیاز است که تهیه آن بسیار آسان است و جایگزین سبک‌تری برای سیب‌زمینی خامه‌ای دوفینویز است.

این غذا کاملاً مکمل اکثر غذاهای گوشت، مرغ یا ماهی است، مخصوصاً گوشت بره سوکولنت.

a portion of potato Boulanger is served on a plate
<em>سیب زمینی بولانژر<em>

این غذای روستایی فرانسوی Boulangere Potatoesاز سیب زمینی ورقه ای نازک، پیاز سرخ شده، سیر و کره درست می شود.

سپس آن را در مایه‌ی خانگی می‌پوشانیم و در فر می‌پزیم تا داخل آن یک سیب‌زمینی کره‌ای نرم باشد و روی آن کمی ترد شود.

اگر به غذاهای فرانسوی علاقه دارید، ممکن است بخواهید به دستور العمل های فرانسوی خوشمزه دیگر من مانند به صورت سنتی نگاهی بیندازید. سوپ پیاز فرانسوی، راتاتوی نیکوز، پارفه جگر مرغ – پاته، و موس au Chocolat – فرانسوی موس شکلاتی.

freshly baked potato boulangere
سیب زمینی بولانژر 12

ریشه های سیب زمینی بولانژر

نام فرانسوی Potato Boulangere – Pommes Boulangere به «سیب‌زمینی از نانوایان» ترجمه می‌شود که به منشأ این غذا اشاره دارد.

در مناطق روستایی که مردم اجاق خود را نداشتند، این غذا به طور سنتی توسط نانواها طبخ می شد.

سنت این بود که در پایان روز یک ظرف سیب زمینی به نانوای محلی می بردند تا ظرف را یک شب در فر خنک کننده نانوا بپزد.

این بسیار شبیه به سنت در ترکیه پختن یک غذای تشریفاتی به نام ” است. Keşkek”. این سنت هنوز در برخی مناطق روستایی ادامه دارد.

Potato Boulangere
سیب زمینی بولانژر 13

چرا این دستور غذا جواب می دهد؟

  • سیب زمینی بولانژر مکمل اکثر غذاهای گوشت و ماهی کبابی یا کبابی است.
  • این یک جایگزین عالی برای دافینوز سیب زمینی یا سیب زمینی سرخ شده چربی اردکی است که به چیزی سالم تر نیاز دارید. و سبک تر این فقط 185 کیلو کالری در هر وعده دارد!
  • این دستور پخت Pommes Boulangere با تصاویر و دستورالعمل های گام به گام ساده است.
  • شما فقط به چند ماده اولیه یخچال نیاز دارید که ممکن است از قبل در دست داشته باشید.
  • Boulangere سیب زمینی غذای جانبی عالی برای مناسبت های خاص مانند عید پاک و کریسمس و همچنین برای کباب یکشنبه است.

مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها

labeled ingredients for potato Boulanger
سیب زمینی بولانژر 14

بهترین سیب زمینی برای دستور پخت بولانژر سیب زمینی

سیب‌زمینی‌های همه‌جانبه یا آردی مانند میل، رست یا ماریس پایپر برای این غذا عالی هستند.

آنها هنگام پخت رنگ طلایی غنی به خود می گیرند و طعم بسیار غنی دارند.

اگر از سیب‌زمینی‌های مومی استفاده می‌کنید، پخت سیب‌زمینی و پیاز هنگام سرو می‌لغزد و از هم جدا می‌شود.

  • سیر – از سیر تازه استفاده کنید یا اگر سیر ندارید آن را حذف کنید. می توانید آن را با هاون و هاون به خمیر تبدیل کنید یا با میکروپلن آن را رنده کنید.
  • کره – یک کره شور یا بدون نمک با کیفیت خوب برای این غذا مناسب است اما می توانید از روغن زیتون فوق بکر با کیفیت خوب برای نسخه گیاهی/وگان استفاده کنید.
  • استوک – برای بهترین نتیجه، باید از مرغ خانگی آسان استفاده کنید سهام. با این حال، اگر می‌خواهید این غذا را گیاهی/گیاه‌خواری درست کنید، می‌توانید از انواع سبزیجات خانگی اصلی استفاده کنید. از استوک یا مکعب های استوک با کیفیت خوب استفاده کنید. فقط مطمئن شوید که شوری آب موجودی که استفاده می‌کنید را قبل از اضافه کردن هر چاشنی به ظرف خود بررسی کنید.

چگونه بولانژر سیب زمینی عالی درست کنیم؟

این غذای سیب زمینی روستایی فرانسوی با کمی آماده سازی بسیار آسان است.

برای دستیابی به بهترین نتایج، باید چند نکته و مراحل ساده را دنبال کنید:

پیازها را تفت دهید

فر را با دمای 180 تا 360 درجه فارنهایت (فر فن دار) از قبل گرم کنید. پیاز و سیر را پوست بگیرید و خلال کنید.

onions are sliced with a mandolin
سیب زمینی بولانژر 15

25 گرم کره را در تابه ذوب کرده و پیازها را به همراه سیر و آویشن روی حرارت متوسط ​​تا کم تفت دهید.

این باید حدود 15 دقیقه طول بکشد تا نرم و کمی طلایی شوند.

اگرچه برخی از دستور العمل های Pommes Boulangere پیاز خام را لایه لایه می کنند، پختن آنها از قبل ضروری است.

وقتی پیاز خام را بین سیب‌زمینی‌ها لایه لایه می‌کنید، همیشه زمان کافی برای پختن کامل ندارند.

onions are sautéed in a pan
سیب زمینی بولانژر 16

سیب زمینی ها را برش دهید

در حین تفت دادن پیازها، سیب زمینی ها را پوست گرفته و برش دهید.

برای برش دادن سیب زمینی از ماندولین یا ضمیمه برش بر روی غذاساز خود استفاده کنید.

اگر زمان و حوصله کافی دارید، می توانید با دست با چاقوی تیز برش دهید.

سیب زمینی های خود را بعد از برش دادن آنها نشویید زیرا نشاسته لازم برای غلیظ شدن مایه را از دست می دهند.

slicing the potatoes with a mandolin
سیب زمینی بولانژر 17

ظرف خود را بسازید

وقتی سیب‌زمینی‌های خود را برش دادید، یک ظرف پخت مناسب در فر (تقریباً 21 سانتی‌متر / 8.25 اینچ قطر) را با کره نرم بمالید و شروع به ساختن سیب‌زمینی‌های بولانژ کنید.

حدود ⅓ از سیب زمینی ها را در کف ظرف بچینید و نیمی از پیازها را بپاشید.

با نمک و فلفل مزه دار کنید سپس ⅓ دیگر از سیب زمینی ها را بچینید.

بقیه پیازها را بپاشید و چاشنی بیشتری اضافه کنید.

Sautéed onions are layered on potatoes
سیب زمینی بولانژر 18

بقیه سیب زمینی ها را خوب بچینید و حبه های کوچک 25 گرم کره را روی سیب زمینی ها بپاشید و روی استاک مرغ.

به اندازه ای اضافه کنید که به حدود یک سوم عمق ظرف برسد.

هنگام پختن سیب زمینی ها حباب می زند و به آرامی جذب می شود.

Potatoes and onions are layered and the dish is ready to go to oven
<em><strong>سیب زمینی بولانژر آماده رفتن به داخل فر<strong><em>

است

ظرف را با درب یا فویل حلبی بپوشانید و در فر از قبل گرم شده به مدت 45 دقیقه بپزید.

درب یا فویل حلبی را بردارید و 30 دقیقه دیگر بپزید تا مایه جذب سیب زمینی شود و لایه رویی آن ترد شود.

Potato Boulangere is baked until golden and garnished with few thyme sprigs
سیب زمینی بولانژر 19

لطفاً برای فهرست کامل مواد با اندازه‌گیری، روش کامل دستور غذا، یادداشت‌های دستور غذا، و اطلاعات تغذیه‌ای، به کارت دستور غذا در زیر بروید.

چگونه سیب زمینی بولانژر را سرو کنیم؟

این کنار غذای سالم و در عین حال خوشمزه سیب زمینی، همراهی عالی برای کباب کردن غذاهای گوشت یا مرغ مانند برنج است. مرغ شکم پر، شانه بره آهسته پخته، و مرغ کباب در فر هلندی.

آنها جایگزین مناسبی برای سیب زمینی سوخاری چربی اردکی هستند، زمانی که به چیزی متفاوت نیاز دارید.

همچنین با غذاهای غنی‌تری مانند کباب‌های بادمجانی (اسلام کبابی)، موساکای ترکی، یا Julia Child’s Beef Bourguignon.

نکات برتر از سرآشپز

  • سیب زمینی ها را بعد از برش دادن نشویید زیرا نشاسته خود را از دست می دهند و به هم نمی چسبند.
  • روغن زیتون را جایگزین کره کنید و از آب سبزیجات استفاده کنید تا این پخت سیب زمینی خوشمزه وگان را درست کنید.
  • سیب‌زمینی‌های گرد یا آرددار برای این غذای Pommes Boulangere عالی هستند. اگر از سیب‌زمینی‌های مومی استفاده می‌کنید، کیک سیب‌زمینی و پیاز هنگام سرو می‌لغزد و از هم جدا می‌شود.

سؤالات متداول دستور غذا

آیا سیب زمینی بولانژر را می توان از قبل تهیه کرد؟

سیب زمینی ها هنگام برش تغییر رنگ می دهند و این امر تهیه این غذا را سخت می کند. اما می توانید آن را از قبل آماده کرده و بپزید و سپس زمانی که می خواهید آن را سرو کنید دوباره گرم کنید.
برای گرم کردن مجدد، ظرف را بپوشانید و آن را در فر از قبل گرم شده (180 درجه سانتیگراد تا 360 درجه فارنهایت) به مدت 20 دقیقه قرار دهید. فویل را بردارید و 10 دقیقه دیگر بگذارید تا رویه خوب و ترد شود.

چگونه باقیمانده‌ها را نگهداری کنیم؟

می‌توانید باقی‌مانده سیب‌زمینی بولانژر را حداکثر تا 5 دقیقه در یخچال نگهداری کنید. روز در یک ظرف بدون هوا.
همچنین اگر می‌خواهید مدت بیشتری نگه دارید، می‌توانید آنها را فریز کنید. با این حال، بافت آنها ممکن است پس از یخ زدایی کمی دانه دانه شود!

تفاوت بین سیب زمینی بولانژر و سیب زمینی دوفینوا چیست؟

هر دو غذا با برش های سیب زمینی درست می شوند و سپس در فر پخته می شوند تا طلایی و طلایی شوند. ترد تفاوت اصلی این است که Boulangere سیب زمینی در انبار پخته می شود در حالی که سیب زمینی Dauphinoise در خامه پخته می شود.

برای سایر غذاهای عالی سیب زمینی، چرا امتحان نکنید:

این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.

امیدوارم از روند تهیه این کیک سبک و خوشمزه سیب زمینی و پیاز به همان اندازه که از خوردن آن لذت می برید لذت ببرید! ? 

خوشحالی! / افیه اولسون!

freshly baked Potato Boulangere

سیب زمینی بولانژر

آیلا کلولی

Potato Boulangere (یا Pommes Boulangere) یک شیرینی خوشمزه با سیب زمینی و پیاز است که به راحتی درست می‌شود و جایگزین سبک‌تری برای سیب‌زمینی خامه‌ای دوفینویز است.

زمان آماده سازی 20 دقیقه

زمان پخت 1 ساعت 15 دقیقه

زمان کل 1 ساعت 35 دقیقه

کورس کورس اصلی، غذای جانبی

آشپزی فرانسوی

سرویس ها 4 افراد

کالری 185 kcal

مواد تشکیل دهنده 

 

دستورالعمل ها 

  • فر را با دمای 180 تا 360 درجه فارنهایت (فر فن دار) از قبل گرم کنید.

  • پیاز و سیر را پوست گرفته و خلال کنید.

  • 25 گرم کره را در تابه آب کنید و پیازها را به همراه سیر و آویشن روی حرارت متوسط ​​تا کم تفت دهید. این باید حدود 15 دقیقه طول بکشد تا نرم شوند و کمی طلایی شوند.

  • در حین تفت دادن پیازها، سیب زمینی ها را پوست بگیرید و خلال کنید. برای برش دادن سیب زمینی ها از ماندولین یا ضمیمه برش بر روی غذاساز خود استفاده کنید. اگر زمان و حوصله کافی دارید می توانید با دست با چاقوی تیز برش دهید.

  • یک ظرف پخت مناسب فر (تقریباً 21 سانتی متر / 8.25 اینچ قطر) را با کره نرم بمالید و شروع به ساختن سیب زمینی های بولانژ کنید.

  • حدود ⅓ از سیب زمینی ها را به خوبی در کف ظرف بچینید و روی نیمی از پیازها بپاشید.

  • Season with salt and pepper then arrange another ⅓ of the potatoes. Sprinkle the rest of the onions, season them, and nicely arrange the rest of the potatoes.

  • Add seasoning, stock, and scatter small cubes of 25 grams of butter on top of the potatoes.

  • Cover the dish with a lid or tin foil and cook in preheated oven for 45 minutes.

  • Remove the lid or tin foil and cook for another 30 minutes until the stock is absorbed by the potatoes and the top layer is crisp.

یادداشت

  • Don’t wash the potatoes after slicing as they will lose their starch and they won’t stick together
  • The potato & onion bake would slip and slide apart when you serve if you use waxy potatoes.
  • Replace butter with olive oil and use vegetable stock to make this delicious potato bake vegan-friendly.
  • Although some of the recipes layer raw onions, cooking them in advance is necessary.
  • The main difference is that Potato Boulangere is cooked in stock whereas Dauphinoise Potatoes are cooked in cream.

Nutrition

Calories: 185kcalCarbohydrates: 41gProtein: 5gFat: 1gSaturated Fat: 1gPolyunsaturated Fat: 1gMonounsaturated Fat: 1gCholesterol: 1mgSodium: 988mgPotassium: 1072mgFiber: 5gSugar: 6gVitamin A: 224IUVitamin C: 23mgCalcium: 51mgIron: 2mg

این پست از پیوندهای وابسته استفاده می کند. این بدان معناست که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کارمزد برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.

حتما بخوانید : مرغ کباب کامل هلندی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا