آشپزی

اورمان کبابی

اورمان کبابی

اورمان کبابی (همچنین به عنوان بلو کبابی یا کباب جنگلی شناخته می شود) یک غذای کباب سنتی ترکی است که از شهر بولو ترکیه سرچشمه می گیرد. مانند طاس کبابی، این غذای خوشمزه بسیار آسان است. خورش یک قابلمه ای که با گوشت گاو (یا بره) آهسته پخته شده و سبزیجات تهیه می شود و با طعم های مدیترانه ای پر شده است.

a portion of orman kebabi

پرش به:

معلوم نیست چرا به این کباب «اورمان کبابی» می گویند یا ریشه این غذا چیست. با این حال، ما می دانیم که این یک دستور غذای بسیار آسان است که توسط بسیاری از خانواده ها در ترکیه دوست داشته و پخته می شود.

محبوب ترین روش برای لذت بردن از آن سرو کردن آن با یک کاسه برنج پلو ترکی (Sehriyeli Pilav) یا بلغور پیلاوی (بلغور پلو ترکی) به همراه برخی Cacik (ماست ترکی با خیار) یا سالاد پاستا اورزو.

orman kebabi is cooked until the meat is tender
اورمان کبابی 12

چرا این دستور غذا جواب می دهد؟

  • شما فقط به چند ماده ساده نیاز دارید که ممکن است از قبل در یخچال خود داشته باشید.
  • باقی مانده کباب اورمان تا سه روز در ظرف دربسته در یخچال نگهداری می شود. می توانید آنها را فریز کرده و تا سه ماه نگهداری کنید.
  • این یک دستور العمل بسیار آسان است که با تصاویر و دستورالعمل های گام به گام دنبال می شود.
  • اورمان کبابی همه کاره است، می توانید گوشت گاو را با گوشت گوسفند یا مرغ جایگزین کنید و باز هم طعم آن خوشمزه است!

مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها

labelled picture of ingredients for Orman Kebabi
اورمان کبابی 13
  • گوشت– من برای این دستور از گوشت گاو استفاده کردم اما برای این غذا هم می توان از گوشت بره و هم مرغ استفاده کرد. زمان پخت کک بسته به برش و اندازه گوشت متفاوت خواهد بود، اما هنوز طعم آن خوشمزه است! مثل همیشه، من برش‌های مرمری مانند چاک یا سینه را توصیه می‌کنم زیرا گوشت بدون چربی برای پخت آهسته مناسب نیست.
  • روغن زیتون – من از روغن زیتون با کیفیت خوب برای رسیدن به بهترین طعم استفاده می کنم. می توانید آن را با کره جایگزین کنید. یا اگر گوشت شما حاوی چربی کافی است از آن صرف نظر کنید.
  • سیر – سیر تازه یک طعم دهنده عالی است که به غذاها شیرینی و آجیل می بخشد. با یک هاون و هاون یا آن را با استفاده از یک رنده Microplane Zester. من برای این دستور از دو حبه بزرگ یا سه حبه سیر تازه استفاده می کنم.
  • پیاز– من برای این کباب از پیاز دکمه ای یا موسیر کوچک استفاده می کنم، اما شما می توانید از هر پیازی که در دست دارید استفاده کنید.
  • رب گوجه فرنگی – اصلی ترین غذای آشپزی ترکی است. طعم اومامی و همچنین رنگ قرمز روشن را به ظروف اضافه می کند. می توانید آن را در مغازه های ترکیه یا خاورمیانه پیدا کنید. همچنین می‌توانید آن را به صورت آنلاین از کلاس آمازون.
  • رب فلفل قرمز – رب فلفل قرمز ترکی یک خمیر غنی و خوشمزه است که با فلفل قرمز آبدار و تند درست می شود و من اغلب از آن در دستور العمل های ترکی خود استفاده می کنم. می توانید آن را از فروشگاه های ترکیه یا خاورمیانه یا به صورت آنلاین از آمازون.
  • سبزیجات– به طور سنتی این غذای کباب با سیب زمینی، پیاز، هویج و نخود باغی تهیه می شود. با این حال، می‌توانید آن‌ها را با سبزیجات مورد علاقه‌تان مانند قندان، لوبیا سبز، سوئدی یا سیب‌زمینی شیرین جایگزین کنید.
  • آرد– من از آرد ساده/همه منظوره برای غلیظ شدن سس استفاده می کنم. آن را با آرد ذرت جایگزین یک گزینه بدون گلوتن کنید.
  • آویشن – می توانید آن را با پونه کوهی، رزماری، جعفری یا ریحان جایگزین کنید.

دستورالعمل های گام به گام

تهیه این غذای خوشمزه یک دیگاورمان کبابی – کباب جنگلی بسیار ساده است. با این حال، برای دستیابی به بهترین نتایج، باید چند مرحله و نکات ساده را دنبال کنید:

فر هلندی یا یک تابه با پایه سنگین را روی حرارت متوسط ​​رو به پایین قرار دهید و گوشت را به همراه آویشن اضافه کنید. گوشت را به آرامی بپزید تا آب آن خارج شود و دوباره تبخیر شود، حدود 30 تا 35 دقیقه.

browning the diced meat in dutch oven
اورمان کبابی 14

فر را از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) گرم کنید. روغن زیتون را اضافه کنید (در صورت لزوم) و پیازها را با سیر چند دقیقه تفت دهید و هر از گاهی هم بزنید.

Sautéing the onions and garlic for a few minutes
اورمان کبابی 15

فلفل ها را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید.

Sautéing the peppers
اورمان کبابی 16

رب گوجه فرنگی را به همراه رب فلفل، آرد، نمک و فلفل هم بزنید. آنها را سریع هم بزنید.

the tomato paste and seasoning are added to the pan
اورمان کبابی 17

استاک را بریزید و کف تابه را لعاب دهید تا تکه های خوشمزه چسبیده به کف تابه آزاد شود.

the stock is added to the dutch oven
اورمان کبابی 18

هویج و سپس سیب زمینی را اضافه کنید و خوب هم بزنید. فر هلندی را به جوش آورده و در فر از قبل گرم شده با درب آن قرار دهید.

the potatoes are added to the Dutch oven
اورمان کبابی 19

ظروف را به مدت یک ساعت بپزید و سپس نخودها را به تابه اضافه کنید. 15 تا 20 دقیقه دیگر یا تا زمانی که گوشت نرم شود و مایه غلیظ شود بپزید.

orman kebabi is cooked until the meat is tender
اورمان کبابی 20

برای دستور پخت کامل و قابل چاپ به کارت دستور غذا بروید!

نکته برتر از سرآشپز

  • زمان کک کردن بسته به برش و اندازه گوشت متفاوت است.
  • من توصیه می‌کنم برش‌های مرمری مانند چاک یا بریست را توصیه کنم زیرا گوشت بدون چربی برای پخت آهسته مناسب نیست.
  • در صورت تمایل می توانید این غذا را روی اجاق گاز طبخ کنید. اگر روی اجاق می‌پزید، هر 10 تا 15 دقیقه ظرف را هم بزنید تا به کف تابه نچسبد.

سؤالات متداول دستور غذا

چگونه باقیمانده ها را نگهداری کنیم؟

اگر در یخچال نگهداری شود تا سه روز در ظرف دربسته قابل نگهداری است. یا تا سه ماه در صورت منجمد شدن.

آیا می توانم آن را از قبل درست کنم؟

بله، می توانید این غذا را یکی دو روز قبل درست کنید و در صورت نیاز آن را به آرامی گرم کنید. یک یا دو روز بعد از آن طعم بهتری دارد!

برای غذاهای لذیذتر و آسان تر، چرا امتحان نکنید:

این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.

امیدوارم از روند تهیه این اورمان کبابی خوشمزه و خوش رنگ به همان اندازه که از خوردن آن لذت می برید لذت ببرید! ? 

خوشحالی! / افیه اولسون!

orman kebabi

اورمان کبابی

آیلا کلولی

اورمان کبابی  (همچنین به عنوان بولو کبابی یا کباب جنگلی نیز شناخته می‌شود) یک غذای کباب سنتی ترکی است که منشا آن شهر بولو ترکیه است.

stop offset=”0%” stop-opacity=”1″/>

زمان آماده سازی 10 دقیقه

زمان آشپزی 1 ساعت 50 دقیقه

زمان کل 2 ساعت

دوره درس اصلی

آشپزی مدیترانه ای، ترکی

سرویس ها 4 افراد

کالری 540 kcal

مواد تشکیل دهنده 

 

دستورالعمل ها 

  • فر هلندی یا تابه ای با پایه سنگین را روی حرارت متوسط ​​رو به پایین قرار دهید و گوشت را به همراه آویشن اضافه کنید.

  • گوشت را به آرامی بپزید تا آب آن خارج شود و دوباره تبخیر شود، حدود 30 تا 35 دقیقه.

  • فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) گرم کنید.

  • روغن زیتون را اضافه کنید (در صورت لزوم) و پیازها را با سیر چند دقیقه تفت دهید و هر از گاهی هم بزنید.

  • فلفل ها را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر تفت دهید. رب گوجه فرنگی را به همراه رب فلفل، آرد، نمک و فلفل هم بزنید. آنها را سریع هم بزنید.

  • مایه کیک را بریزید و کف تابه را لعاب دهید تا تکه های خوشمزه چسبیده به کف تابه آزاد شود.

  • هویج و سپس سیب زمینی را اضافه کنید و خوب هم بزنید.

  • فر هلندی را به جوش آورده و در فر از قبل گرم شده با درب آن قرار دهید.

  • ظرف را به مدت یک ساعت بپزید و سپس نخود را به تابه اضافه کنید.

  • اجازه دهید 15 تا 20 دقیقه دیگر بدون پوشاندن درب آن بپزد یا تا زمانی که گوشت نرم شود و مایه غلیظ شود.

یادداشت

  • در صورت تمایل می توانید این غذا را روی اجاق گاز طبخ کنید. اگر روی اجاق می‌پزید، هر 10 تا 15 دقیقه ظرف را هم بزنید تا به کف تابه نچسبد.
  • توصیه می‌کنم برش‌های مرمری مانند چاک یا بریسکت را توصیه می‌کنم زیرا گوشت بدون چربی برای پخت آهسته مناسب نیست.
  • زمان کک کردن بسته به برش و اندازه گوشت متفاوت است.
  • بقایای غذا را می توان در ظرف دربسته تا سه روز در یخچال یا تا سه ماه در صورت یخ زدن نگهداری کرد.
  • می توانید این غذا را یکی دو روز قبل درست کنید و در صورت نیاز آن را به آرامی گرم کنید. یک یا دو روز بعد طعمش بهتر می شود!

 

تغذیه

کالری: 540کیلو کالری کربوهیدرات: 41gپروتئین: 51gچربی: 19g چربی اشباع شده: 6gچربی غیراشباع چندگانه: 1gچربی تک غیراشباع: 10gکلسترول: 124میلی گرمسدیم: 1098میلی گرمپتاسیم: 1821میلی گرم فیبر: 8 gقند: 12gویتامین پاسخ: 4360IUویتامین C: 81میلی گرم کلسیم: 85 میلی گرمآهن: 7میلی گرم

این پست از پیوندهای وابسته استفاده می کند. این بدان معناست که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کارمزد برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا