پرش به:
معلوم نیست چرا به این کباب «اورمان کبابی» می گویند یا ریشه این غذا چیست. با این حال، ما می دانیم که این یک دستور غذای بسیار آسان است که توسط بسیاری از خانواده ها در ترکیه دوست داشته و پخته می شود.
محبوب ترین روش برای لذت بردن از آن سرو کردن آن با یک کاسه برنج پلو ترکی (Sehriyeli Pilav) یا بلغور پیلاوی (بلغور پلو ترکی) به همراه برخی Cacik (ماست ترکی با خیار) یا سالاد پاستا اورزو.
اورمان کبابی 12
چرا این دستور غذا جواب می دهد؟
شما فقط به چند ماده ساده نیاز دارید که ممکن است از قبل در یخچال خود داشته باشید.
باقی مانده کباب اورمان تا سه روز در ظرف دربسته در یخچال نگهداری می شود. می توانید آنها را فریز کرده و تا سه ماه نگهداری کنید.
این یک دستور العمل بسیار آسان است که با تصاویر و دستورالعمل های گام به گام دنبال می شود.
اورمان کبابی همه کاره است، می توانید گوشت گاو را با گوشت گوسفند یا مرغ جایگزین کنید و باز هم طعم آن خوشمزه است!
مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها
اورمان کبابی 13
گوشت – من برای این دستور از گوشت گاو استفاده کردم اما برای این غذا هم می توان از گوشت بره و هم مرغ استفاده کرد. زمان پخت کک بسته به برش و اندازه گوشت متفاوت خواهد بود، اما هنوز طعم آن خوشمزه است! مثل همیشه، من برشهای مرمری مانند چاک یا سینه را توصیه میکنم زیرا گوشت بدون چربی برای پخت آهسته مناسب نیست.
روغن زیتون – من از روغن زیتون با کیفیت خوب برای رسیدن به بهترین طعم استفاده می کنم. می توانید آن را با کره جایگزین کنید. یا اگر گوشت شما حاوی چربی کافی است از آن صرف نظر کنید.
سیر – سیر تازه یک طعم دهنده عالی است که به غذاها شیرینی و آجیل می بخشد. با یک هاون و هاون یا آن را با استفاده از یک رنده Microplane Zester. من برای این دستور از دو حبه بزرگ یا سه حبه سیر تازه استفاده می کنم.
پیاز – من برای این کباب از پیاز دکمه ای یا موسیر کوچک استفاده می کنم، اما شما می توانید از هر پیازی که در دست دارید استفاده کنید.
رب گوجه فرنگی – اصلی ترین غذای آشپزی ترکی است. طعم اومامی و همچنین رنگ قرمز روشن را به ظروف اضافه می کند. می توانید آن را در مغازه های ترکیه یا خاورمیانه پیدا کنید. همچنین میتوانید آن را به صورت آنلاین از کلاس آمازون.
رب فلفل قرمز – رب فلفل قرمز ترکی یک خمیر غنی و خوشمزه است که با فلفل قرمز آبدار و تند درست می شود و من اغلب از آن در دستور العمل های ترکی خود استفاده می کنم. می توانید آن را از فروشگاه های ترکیه یا خاورمیانه یا به صورت آنلاین از آمازون.
سبزیجات – به طور سنتی این غذای کباب با سیب زمینی، پیاز، هویج و نخود باغی تهیه می شود. با این حال، میتوانید آنها را با سبزیجات مورد علاقهتان مانند قندان، لوبیا سبز، سوئدی یا سیبزمینی شیرین جایگزین کنید.
آرد – من از آرد ساده/همه منظوره برای غلیظ شدن سس استفاده می کنم. آن را با آرد ذرت جایگزین یک گزینه بدون گلوتن کنید.
آویشن – می توانید آن را با پونه کوهی، رزماری، جعفری یا ریحان جایگزین کنید.
دستورالعمل های گام به گام
تهیه این غذای خوشمزه یک دیگاورمان کبابی – کباب جنگلی بسیار ساده است. با این حال، برای دستیابی به بهترین نتایج، باید چند مرحله و نکات ساده را دنبال کنید:
فر هلندی یا یک تابه با پایه سنگین را روی حرارت متوسط رو به پایین قرار دهید و گوشت را به همراه آویشن اضافه کنید. گوشت را به آرامی بپزید تا آب آن خارج شود و دوباره تبخیر شود، حدود 30 تا 35 دقیقه.
اورمان کبابی 14
فر را از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) گرم کنید. روغن زیتون را اضافه کنید (در صورت لزوم) و پیازها را با سیر چند دقیقه تفت دهید و هر از گاهی هم بزنید.
اورمان کبابی 15
فلفل ها را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید.
اورمان کبابی 16
رب گوجه فرنگی را به همراه رب فلفل، آرد، نمک و فلفل هم بزنید. آنها را سریع هم بزنید.
اورمان کبابی 17
استاک را بریزید و کف تابه را لعاب دهید تا تکه های خوشمزه چسبیده به کف تابه آزاد شود.
اورمان کبابی 18
هویج و سپس سیب زمینی را اضافه کنید و خوب هم بزنید. فر هلندی را به جوش آورده و در فر از قبل گرم شده با درب آن قرار دهید.
اورمان کبابی 19
ظروف را به مدت یک ساعت بپزید و سپس نخودها را به تابه اضافه کنید. 15 تا 20 دقیقه دیگر یا تا زمانی که گوشت نرم شود و مایه غلیظ شود بپزید.
اورمان کبابی 20
برای دستور پخت کامل و قابل چاپ به کارت دستور غذا بروید!
نکته برتر از سرآشپز
زمان کک کردن بسته به برش و اندازه گوشت متفاوت است.
من توصیه میکنم برشهای مرمری مانند چاک یا بریست را توصیه کنم زیرا گوشت بدون چربی برای پخت آهسته مناسب نیست.
در صورت تمایل می توانید این غذا را روی اجاق گاز طبخ کنید. اگر روی اجاق میپزید، هر 10 تا 15 دقیقه ظرف را هم بزنید تا به کف تابه نچسبد.
سؤالات متداول دستور غذا
چگونه باقیمانده ها را نگهداری کنیم؟
اگر در یخچال نگهداری شود تا سه روز در ظرف دربسته قابل نگهداری است. یا تا سه ماه در صورت منجمد شدن.
آیا می توانم آن را از قبل درست کنم؟
بله، می توانید این غذا را یکی دو روز قبل درست کنید و در صورت نیاز آن را به آرامی گرم کنید. یک یا دو روز بعد از آن طعم بهتری دارد!
برای غذاهای لذیذتر و آسان تر، چرا امتحان نکنید:
این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @ cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous .
امیدوارم از روند تهیه این اورمان کبابی خوشمزه و خوش رنگ به همان اندازه که از خوردن آن لذت می برید لذت ببرید! ?
خوشحالی! / افیه اولسون!
اورمان کبابی
آیلا کلولی
اورمان کبابی (همچنین به عنوان بولو کبابی یا کباب جنگلی نیز شناخته میشود) یک غذای کباب سنتی ترکی است که منشا آن شهر بولو ترکیه است.
stop offset=”0%” stop-opacity=”1″/>
زمان آماده سازی 10 دقیقه
زمان آشپزی 1 ساعت 50 دقیقه
زمان کل 2 ساعت
دوره درس اصلی
آشپزی مدیترانه ای، ترکی
سرویس ها 4 افراد
کالری 540 kcal
Metric عرف ایالات متحده
1x 2x 3x
فر هلندی یا تابه ای با پایه سنگین را روی حرارت متوسط رو به پایین قرار دهید و گوشت را به همراه آویشن اضافه کنید.
گوشت را به آرامی بپزید تا آب آن خارج شود و دوباره تبخیر شود، حدود 30 تا 35 دقیقه.
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) گرم کنید.
روغن زیتون را اضافه کنید (در صورت لزوم) و پیازها را با سیر چند دقیقه تفت دهید و هر از گاهی هم بزنید.
فلفل ها را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر تفت دهید. رب گوجه فرنگی را به همراه رب فلفل، آرد، نمک و فلفل هم بزنید. آنها را سریع هم بزنید.
مایه کیک را بریزید و کف تابه را لعاب دهید تا تکه های خوشمزه چسبیده به کف تابه آزاد شود.
هویج و سپس سیب زمینی را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
فر هلندی را به جوش آورده و در فر از قبل گرم شده با درب آن قرار دهید.
ظرف را به مدت یک ساعت بپزید و سپس نخود را به تابه اضافه کنید.
اجازه دهید 15 تا 20 دقیقه دیگر بدون پوشاندن درب آن بپزد یا تا زمانی که گوشت نرم شود و مایه غلیظ شود.
در صورت تمایل می توانید این غذا را روی اجاق گاز طبخ کنید. اگر روی اجاق میپزید، هر 10 تا 15 دقیقه ظرف را هم بزنید تا به کف تابه نچسبد.
توصیه میکنم برشهای مرمری مانند چاک یا بریسکت را توصیه میکنم زیرا گوشت بدون چربی برای پخت آهسته مناسب نیست.
زمان کک کردن بسته به برش و اندازه گوشت متفاوت است.
بقایای غذا را می توان در ظرف دربسته تا سه روز در یخچال یا تا سه ماه در صورت یخ زدن نگهداری کرد.
می توانید این غذا را یکی دو روز قبل درست کنید و در صورت نیاز آن را به آرامی گرم کنید. یک یا دو روز بعد طعمش بهتر می شود!
کالری: 540 کیلو کالری کربوهیدرات: 41 g پروتئین: 51 g چربی: 19 g چربی اشباع شده: 6 g چربی غیراشباع چندگانه: 1 g چربی تک غیراشباع: 10 g کلسترول: 124 میلی گرم سدیم: 1098 میلی گرم پتاسیم: 1821 میلی گرم فیبر: 8 g قند: 12 g ویتامین پاسخ: 4360 IU ویتامین C: 81 میلی گرم کلسیم: 85 میلی گرم آهن: 7 میلی گرم
این پست از پیوندهای وابسته استفاده می کند. این بدان معناست که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کارمزد برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.