پاستا سالمون و اسفناج
پاستا سالمون و اسفناج
اگر بهدنبال یک غذای فوقالعاده در روز خانوادگی هستید که در 25 دقیقه آماده میشود، این دستور غذای پاستای ماهی سالمون و اسفناج برای شما عالی است. این غذای ماکارونی خامه ای، پنیری و خوش طعم، در کمترین زمان یک غذای مورد علاقه خانواده جدید خواهد بود.
پرش به:
همانند پات ماهی سالمون دودی، این غذای ماکارونی خامهای سالمون در صورتی که باقیمانده ماهی آزاد داشته باشید، عالی است. نیاز به مصرف دارد به سادگی آن را با اسفناج تازه بچه ترکیب کنید و سس خوشمزه را هم بزنید.
چرا این دستور غذا جواب می دهد؟
- این ماکارونی ماهی سالمون با اسفناج یک دستور غذای سریع و آسان است که فقط 25 دقیقه طول می کشد و به عنوان یک وعده غذایی در روز و همچنین یک غذای شب خرما عالی است!
- این یک غذای مغذی است که با مواد تازه ای مانند ماهی سالمون تازه و اسفناج بچه درست می شود.
- باقیمانده غذا برای یک ناهار بسته بندی شده روز بعد مناسب است. همچنین اگر میخواهید باقیماندهها را برای مدت طولانیتری نگهداری کنید، میتوانید آنها را فریز کنید.
- می توانید به راحتی این غذای ماکارونی سالمون و اسفناج را با جایگزینی اسفناج با نخود فرنگی یا ماهی آزاد تازه با ماهی آزاد دودی یا هر غذای دریایی دیگری که ترجیح می دهید، سفارشی کنید.
مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها
- ماهی قزل آلا – من ترجیح میدهم از ماهی آزاد تازه استفاده کنم، اما اگر این همان چیزی است که دارید، میتوانید از ماهی آزاد نیز استفاده کنید. اگر از ماهی قزل آلا منجمد استفاده می کنید، قبل از افزودن به سس، حتما آن را آب کنید. همچنین در صورت استفاده از ماهی قزل آلا منجمد باقیمانده آن را فریز نکنید و باقیمانده آن را در 24 ساعت مصرف کنید.
- اسفناج– من از برگ های تازه اسفناج بچه استفاده می کنم زیرا طعم شیرین تری دارند. به جای آن می توانید از برگ های خرد شده اسفناج نیز استفاده کنید. برگ های اسفناج را قبل از افزودن به سس کاملاً بشویید و خشک کنید.
- کره – طعم آجیلی را اضافه می کند و به ایجاد سس خامه ای کمک می کند. برای گزینه ای سالم تر، آن را با روغن زیتون جایگزین کنید.
- کرم دوبل – بسیار شبیه خامه غلیظ است. می توانید آن را با خامه یا شیر و کره جایگزین کنید.
- پاستا – خشک یا تازه، هر نوع ماکارونی با این سس خامه ای عالی عمل می کند.
- پنیر پارمزان– هیچ ماکارونی بدون پنیر پارمزان کامل نیست. از پنیر بلوکی با کیفیت خوب استفاده کنید و سعی کنید از پنیرهای از قبل رنده شده خودداری کنید. برخی از بهترین جایگزین های پارمزان پنیرهای گرانا پادانو، پکورینو یا مانچگو هستند.
- پستو سیر وحشی– من ترجیح می دهم از پستو سیر وحشی خانگی استفاده کنم همیشه مقداری در فریزر من داشته باشید و طعم فوق العاده ای دارد. هر پستو با کمی سیر اضافی کار می کند!
- طعمدهندهها– من از سس Worcestershire، سس سویا، تکههای چیلی، فلفل سیاه تازه آسیاب شده و نمک به عنوان طعمدهنده استفاده میکنم، اما میتوانید آنها را حذف یا مطابق با سلیقه خود تنظیم کنید.
- جعفری – جعفری با برگ های ریز خرد شده یا فرفری طعم سس را روشن می کند. اگر جعفری تازه ندارید می توانید از نصف مقدار جعفری خشک استفاده کنید.
دستورالعمل های گام به گام
این یک دستور العمل بسیار ساده و سرراست است و برای دستیابی به بهترین نتایج، باید چند مرحله ساده را دنبال کنید:
فر را از قبل با دمای 200 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) گرم کنید. فیله های ماهی قزل آلا را در یک ظرف نسوز بریزید و روی آنها را کمی با روغن زیتون بپوشانید و مقداری نمک بپاشید.
فیله های ماهی قزل آلا را به مدت 10 دقیقه بپزید و از فر خارج کنید.
سالمون پخته شده را با استفاده از چنگال و چاقو پوسته پوسته کنید. فیلههای سالمون کاملاً پخته نمیشوند، زیرا وقتی به پاستا اضافه میشوند، بیشتر پخته میشوند.
در یک قابلمه بزرگ مقداری آب با نمک فراوان برای پاستا بریزید و روی حرارت زیاد بگذارید و تا زمانی که ماهی قزل آلا در حال پختن است آن را بجوشانید. زمانی که ماهی پوسته پوسته شد و آب شروع به جوشیدن کرد، سس را شروع کنید.
یک ووک یا یک تابه بزرگ را روی حرارت متوسط قرار دهید و مقداری کره آب کنید. پستو را هم بزنید و چند دقیقه بپزید. اسفناج را به صورت دسته جمعی اضافه کنید و چند دقیقه هم بزنید تا پژمرده شود و سپس نمک، چیلی و فلفل تازه آسیاب شده را اضافه کنید.
خامه دوبل، سس سویا و سس ورسسترشایر را با هم مخلوط کنید و بگذارید یک دقیقه بجوشد قبل از اینکه پاستا نیم پز را به سس اضافه کنید. پاستا باید حدود 7-8 دقیقه بپزد.
دو فنجان آب پاستا اضافه کنید، درب آن را بپوشانید و اجازه دهید پاستا 5 دقیقه دیگر یا تا زمانی که به دلخواه شما پخته شود، بپزد.
برای تمام کردن پاستا، سالمون پخته شده، پنیر پارمزان و جعفری خرد شده را اضافه کنید، خوب هم بزنید و وقتی هنوز گرم است بلافاصله سرو کنید.
لطفاً برای فهرست کامل مواد با اندازهگیری، روش کامل دستور غذا، یادداشتهای دستور غذا، و اطلاعات تغذیهای، به کارت دستور غذا در زیر بروید.
نکات برتر از سرآشپز
- برای بهترین نتیجه، پاستا خود را در آب جوش نمک فراوان بپزید.
- به آب ماکارونی روغن اضافه نکنید زیرا از چسبیدن سس به پاستا و همچنین تاخیر در جوشیدن آب پاستا جلوگیری می کند.
- فیله های ماهی قزل آلا نباید کاملاً پخته شوند زیرا وقتی به ماکارونی اضافه می شوند بیشتر می پزند.
سؤالات متداول دستور غذا
اگر از ماهی سالمون و اسفناج تازه برای غذای ماکارونی خود استفاده کنید، می توانید باقی مانده غذاها را تا دو روز در یک ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید. اگر میخواهید پاستا را بیشتر نگه دارید، میتوانید آنها را تا دو ماه در فریزر نگه دارید.
بهترین روش برای گرم کردن غذای باقیمانده ماکارونی قرار دادن آن در مایکروویو است. پاستا را در یک ظرف قابل استفاده در مایکروویو قرار دهید و آن را به مدت 1½ تا 2 دقیقه دوباره گرم کنید و هر 30 ثانیه آن را بررسی کنید و به آرامی هم بزنید.
پنه لینگوئین، اسپاگتی، فوسیلی و ریگاتونی انواع ماکارونی مورد علاقه من برای غذاهای ماکارونی خامه ای هستند اما می توانید از هر پاستای که دوست دارید یا در دست دارید استفاده کنید.
برای غذاهای خوشمزهتر و آسانتر و سریعتر در روزهای هفته، چرا امتحان نکنید:
این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.
امیدوارم از روند تهیه این پاستا ساده و در عین حال خوشمزه ماهی سالمون و اسفناج به همان اندازه که از خوردن آن لذت می برید لذت ببرید! ?
خوشحالی! / افیه اولسون!
پاستا اسفناج سالمون
اگر بهدنبال یک غذای خانوادگی فوقالعاده در روز هفته هستید که در عرض 25 دقیقه آماده میشود، این دستور غذای خوشمزه پاستای سالمون و اسفناج برای شما عالی است.
مواد تشکیل دهنده
دستورالعمل ها
-
فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) از قبل گرم کنید.
-
فیله های ماهی قزل آلا را در یک ظرف نسوز بریزید، روی آنها را کمی با روغن زیتون بپوشانید و مقداری نمک بپاشید.
/li>
-
فیله های ماهی قزل آلا را به مدت 10 دقیقه بپزید، خارج کنید. آنها را از فر بیرون آورده و با چنگال و چاقو پوسته پوسته کنید.
-
مقداری آب در قابلمه بزرگی با نمک فراوان برای پاستا بریزید و روی حرارت زیاد بگذارید و در حالی که ماهی قزل آلا در حال پختن است روی حرارت قرار دهید تا بجوشد.
-
زمانی که سس ماهی پوسته پوسته می شود و آب شروع به جوشیدن می کند.
-
یک ووک یا یک تابه بزرگ را روی حرارت متوسط قرار دهید و مقداری کره آب کنید.
-
پستو را هم بزنید و چند دقیقه بپزید.
-
خامه دوبل، سس سویا و سس ورسسترشایر را با هم مخلوط کنید و اجازه دهید یک دقیقه بجوشد و پاستا نیم پز را به سس اضافه کنید. پاستا باید حدود 7-8 دقیقه بپزد.
-
دو فنجان آب پاستا اضافه کنید، درب آن را بپوشانید و اجازه دهید پاستا 5 دقیقه دیگر یا تا زمانی که به سلیقه شما پخته شود بپزد.
-
برای تمام کردن پاستا، ماکارونی پخته شده را اضافه کنید. ماهی سالمون، پنیر پارمزان و جعفری خرد شده را خوب هم بزنید و وقتی هنوز گرم است بلافاصله سرو کنید.
<. li id="wprm-recipe-15660-step-0-7" class="wprm-recipe-instruction" readability="3">
اسفناج را به صورت دسته ای اضافه کنید و با هم زدن بپزید. دقیقه تا پژمرده شود و سپس نمک، فلفل قرمز و فلفل تازه آسیاب شده را اضافه کنید.
یادداشت
- برای بهترین نتیجه، پاستا خود را در مقدار زیادی آب جوش نمک بپزید.
- به آب ماکارونی روغن اضافه نکنید زیرا از چسبیدن سس به پاستا و همچنین تاخیر در جوشیدن آب پاستا جلوگیری می کند.
- فیله های ماهی قزل آلا نباید کاملاً پخته شوند زیرا وقتی به ماکارونی اضافه می شوند بیشتر می پزند.
- اگر از ماهی قزل آلا و اسفناج تازه برای غذای ماکارونی خود استفاده می کنید، می توانید باقیمانده آن را تا دو روز در یک ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید.
- اگر میخواهید پاستا را طولانیتر نگه دارید، میتوانید آنها را تا دو ماه در فریزر نگهداری کنید.
تغذیه
کالری: 814کیلو کالری کربوهیدرات ها: 82gپروتئین: 38gچربی: 37g چربی اشباع شده: 18gچربی اشباع نشده چندگانه: 4gچربی تک غیراشباع: 11gکلسترول: 120میلی گرمسدیم: 1579میلی گرمپتاسیم: 1150میلی گرم فیبر: 5 gقند: 6gویتامین پاسخ: 8393IUویتامین C: 25میلی گرم کلسیم: 344 میلی گرمآهن: 5میلی گرم
این پست از پیوندهای وابسته استفاده می کند. این بدان معناست که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کارمزد برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.