آشپزی

Zeytinyağlı Kereviz Yemeği – کرفس سرخ شده

Zeytinyağlı Kereviz Yemeği – کرفس سرخ شده

Zeytinyağlı Kereviz Yemeği (یا کرفس پخته شده) یک غذای خوشمزه ترکی و مدیترانه ای است که با ریشه کرفس و هویج پخته شده در روغن زیتون و آب پرتقال درست می شود.

این غذای سالم ترکیبی از کرفس آجیلی و خاکی با هویج شیرین و پرتقال مرکباتی است.

می‌توانید آن را به عنوان غذای جانبی گیاهی یا غذای اصلی همراه با مقداری فوکاکیا خمیر ترش فلفل سیاه سرو کنید.

پرش به:

غذاهای

Zeytinyağlı” (پخته شده در روغن زیتون) در ترکیه بسیار محبوب هستند و اغلب سرد یا در دمای اتاق سرو می شوند.

تنها با استفاده از چند ماده ساده و سبزیجات فصلی بسیار آسان درست می شوند.

روغن زیتون با کیفیت خوب لازم است زیرا طعم غذاهای زیتینیاغلی را برجسته می کند و تفاوت زیادی در طعم ایجاد می کند.

Zeytinyagli kereviz yemeği

برخی از غذاهای مورد علاقه من زیتینیاغلی Zeytinyağlı Pırasa Yemeği (تره کبابی ترکی)است. >، امام بایلدی (بادمجان شکم پر ترکی)، Zeytinyağlı Enginar Dolması – کنگر شکم پر، و لوبیا سبز مدیترانه ای (Zeytinyagli Taze Fasulye).

سلریاک چیست؟

Celeriac همچنین به عنوان ریشه کرفس شناخته می‌شود، کرفس دستگیره یا کرفس با ریشه شلغم نوعی سبزی ریشه‌ای است که معمولاً در ماه‌های سرد زمستان رشد می‌کند.

این یکی از سبزیجاتی است که به دلیل شکل کوبنده و عجیبی که دارد، کمتر رتبه بندی شده است.

طعم آن شبیه کرفس است و طعم کمی آجیلی دارد که با شیرینی هویج و طعم مرکباتی آب پرتقال کاملاً هماهنگ است.

دستور پخت سوپ گل کلم بوداده با کرفس من را برای ایده های بیشتر در مورد پخت و پز با کرفس بررسی کنید. .

kereviz Yemegi served with lemon slices

کرفس سرخ شده به سبک ترکی – Zeytinyağlı Kereviz Yemeği

این غذای ساده و در عین حال بسیار خوشمزه کرفس زیتینیاگلی در ترکیه به خصوص در ماه های زمستان بسیار محبوب است.

به مواد زیادی نیاز ندارد، بنابراین بهترین روش استفاده از تازه ترین موادی است که می توانید پیدا کنید.

عنصر ستاره Zeytinyağlı Kereviz Yemeği کرفس است که به نام ریشه کرفس یا کرفس دستگیره نیز شناخته می شود.

این طعم قوی خاکی و کمی آجیلی دارد که کاملاً با مخلوط آب پرتقال و آب لیمو جفت می شود و طعم ترش زیبایی همراه با نکات شیرینی می دهد.

چرا این دستور غذا جواب می دهد؟

  • تهیه این کرفس سرخ شده به سبک ترکی – Zeytinyağlı Kereviz Yemeği با چند ماده ساده بسیار آسان است.
  • کرفس حاوی مقدار زیادی آنتی اکسیدان است، استخوان های شما را تقویت می کند، هضم غذا را بهبود می بخشد و حتی سلامت کلی قلب را بهبود می بخشد!
  • اگر در ظرف دربسته در یخچال نگهداری شود، باقیمانده آن تا یک هفته تازه می ماند.
  • یک قسمت از این غذای کرفس سرخ شده خوشمزه به سبک ترکی حاوی 267 کیلو کالری است!
  • شما می توانید Zeytinyagli Kereviz Yemeği را به عنوان غذای جانبی برای بسیاری از غذاهای مرغ کبابی یا ماهی و همچنین خود غذای اصلی همراه با مقداری نان خرد شده سرو کنید.
  • این احتمالاً یکی از بهترین دستور العمل های برای کرفس است، Zeytinyağlı Kereviz Yemeği یک غذای سبزیجات لذیذ و لطیف با طعم های لطیف است.

مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها

labelled picture of ingredients for Zeytinyagli kereviz Yemegi - braised celeriac
  • سلریاک– هنگام خرید کرفس به دنبال انواع سفت و سنگین بدون لکه های نرم و با پوستی صاف باشید.
  • آب پرتقال– برای بهترین طعم از آب پرتقال تازه فشرده استفاده کنید.
  • هویج – بافت، رنگ و شیرینی بیشتری به Zeytinyağlı Kereviz Yemeği – ظرف کرفس سرخ شده اضافه می کند.
  • سیب زمینی – سیب زمینی و کرفس به خوبی جفت می شوند زیرا هر دو طعمی خاکی و شیرین دارند.
  • لیمو –  من از آب لیموی تازه برای این غذا استفاده می‌کنم. به نصف یک لیموترش نیاز دارید تا تمام طعم های این دستور پخت کرفس سرخ شده را روشن کنید. آب لیمو به تعادل شیرینی هویج نیز کمک می کند.

چگونه Zeytinyağlı Kereviz Yemeği درست کنیم؟

اگرچه ساخت Zeytinyağlı Kereviz Yemeği – Braised Celeriac بسیار آسان است، برای دستیابی به بهترین نتایج باید چند مرحله ساده را دنبال کنید:

با تهیه سبزیجات شروع کنید.

هویج ها را پوست بگیرید، آنها را به مکعب های درشت برش دهید و سپس آنها را کنار بگذارید.

carrot is peeled and sliced for braised celeriac

برای تهیه کرفس، پوست ضخیم آن را با یک چاقوی بسیار تیز با احتیاط جدا کنید و سپس سر و پایین آن را ببرید.

کرفس را به صورت ورقه‌ای خرد کنید، سپس به مکعب‌های خشن 2 ½ سانتی‌متری (1 اینچی) خرد کنید و همراه با هویج کنار بگذارید.

یک تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و روغن زیتون را اضافه کنید و سپس پیازها را تفت دهید تا نرم و شفاف شوند.

Sautéing the onions in a Dutch oven with olive oil

هویج های خرد شده را به همراه سیب زمینی اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید.

diced carrots and potatoes are added to sautéed onions

کرفس را اضافه کنید و سپس قبل از اضافه کردن آب پرتقال، آب لیمو، شکر و نمک، چند دقیقه دیگر آنها را بپزید.

diced celeriac is added to the pan along with orange and lemon juice, and seasoning. شکل>

مخلوط را به جوش بیاورید و سپس فر هلندی را با درب بپوشانید.

اجازه دهید حدود 30 دقیقه روی حرارت ملایم بجوشد، تا زمانی که سبزیجات نرم شوند، اما نرم نشوند.

celeriac, carrots and potatoes are braised until soft

غذا را به بشقاب سرو منتقل کنید، روی برگ کرفس یا شوید بپاشید و سپس قبل از سرو اجازه دهید تا دمای اتاق خنک شود.

Zeytinyagli kereviz yes served with sliced lemon and celery leaves

لطفاً برای فهرست کامل مواد با اندازه‌گیری، روش کامل دستور غذا، یادداشت‌های دستور غذا، و اطلاعات تغذیه‌ای، به کارت دستور غذا در زیر بروید.

نکات برتر از سرآشپز

  • روغن زیتون با کیفیت خوب لازم است زیرا طعم غذاهای زیتینیاغلی را برجسته می کند و تفاوت زیادی در طعم ایجاد می کند.
  • زیتینیاقلی Kereviz Yemeği را با ادویه ها و طعم دهنده ها غلبه نکنید، آن را به عنوان یک غذای سبزی ساده، لذیذ و لطیف با طعم های لطیف نگه دارید.
  • برای بهترین طعم و همچنین متعادل کردن شیرینی هویج از آب لیموترش تازه و آب پرتقال استفاده کنید.

چگونه زیتینیاقلی کرویز – کرفس سرخ شده را سرو کنیم؟

این غذای کرفس سرخ شده برای سرو به تنهایی به عنوان یک غذای اصلی سبک همراه با چند تکه نان خمیری و روستایی برای پاک کردن سس خوشمزه و خوش طعم روغن زیتون عالی است.

همچنین می‌توانید آن را به عنوان غذای جانبی با سی باس پخته شده در فویل – Firinda Levrek سرو کنید.، کاد پخته شده با پانکو، سالمون پخته شده مدیترانه، پرده پیلاوی، یا مرغ کباب کامل فر هلندی.

سؤالات متداول دستور غذا

چگونه باقیمانده ها را نگهداری کنیم؟

مصرف باقیمانده ها در یخچال تا یک هفته تازه نگه داشته می شوند. .
نیازی به گرم کردن مجدد آنها نیست، آنها در دمای اتاق یا حتی بیرون از یخچال طعم شگفت انگیزی دارند!

چه سبزیجاتی با کرفس می آید؟

به غیر از سیب زمینی و هویج بهترین سبزیجات برای ترکیب با کرفس شلغم، سوئدی، موسیر، ازگیل، پیاز و سیر هستند.

برای غذاهای خوشمزه تر وگان ترکی، چرا امتحان نکنید:

این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.

امیدوارم از روند ساخت این کرفس سرخ شده – Zeytinyagli Kereviz Yemegi به همان اندازه که از خوردن آن لذت می برید لذت ببرید! ? 

خوشحالی! / افیه اولسون!

زیتینیاقلی Kereviz Yemeği – کرفس سرخ شده

آیلا کلولی

Zeytinyağlı Kereviz Yemeği (یا کرفس پخته شده) یک غذای خوشمزه ترکی و مدیترانه ای است که با ریشه کرفس و هویج پخته شده در روغن زیتون و آب پرتقال درست می شود.

زمان آماده سازی 5 دقیقه

زمان پخت 30 دقیقه

زمان کل 35 دقیقه

کورس کورس اصلی، غذای جانبی

آشپزی مدیترانه ای، ترکی

سرویس ها 4 افراد

کالری 267 kcal

مواد تشکیل دهنده 

 

دستورالعمل ها 

  • با تهیه سبزیجات شروع کنید. هویج ها را پوست بگیرید و به مکعب های درشت برش دهید و کنار بگذارید.

  • برای تهیه کرفس، پوست ضخیم آن را با یک چاقوی بسیار تیز با احتیاط جدا کنید و سپس سر و پایین آن را ببرید.

  • کرفس را به صورت ورقه‌ای خرد کنید، سپس به مکعب‌های 2 ½ سانتی‌متری (1 اینچی) خرد کنید و همراه با هویج کنار بگذارید.

  • یک ماهیتابه را روی حرارت متوسط ​​رو به پایین قرار دهید و روغن زیتون را اضافه کنید و سپس پیازها را تفت دهید تا نرم و نرم شوند. شفاف.

  • کرفس را اضافه کنید و چند دقیقه قبل از اضافه کردن آب پرتقال، آب لیمو، شکر و نمک آنها را بپزید./

  • مخلوط را به جوش بیاورید فر هلندی را با درب بپوشانید و اجازه دهید حدود 30 دقیقه روی حرارت ملایم بجوشد تا سبزیجات نرم شوند اما نرم نشوند.

  • ظرف را در ظرف سرو بریزید و روی برگ کرفس یا شوید بپاشید و قبل از سرو بگذارید تا دمای اتاق خنک شود.

یادداشت

  • روغن زیتون با کیفیت خوب لازم است زیرا طعم غذاهای زیتینیاغلی را برجسته می کند و تفاوت زیادی در طعم ایجاد می کند.
  • زیتینیاقلی Kereviz Yemeği را با ادویه ها و طعم دهنده ها غلبه نکنید، آن را به عنوان یک غذای سبزی ساده، لذیذ و لطیف با طعم های لطیف نگه دارید.
  • برای بهترین طعم و همچنین متعادل کردن شیرینی هویج از آب لیموترش تازه و آب پرتقال استفاده کنید.

تغذیه

کالری: 267کیلو کالری کربوهیدرات: 37gپروتئین: 5gچربی: 12g Saturated Fat: 2gPolyunsaturated Fat: 2gMonounsaturated Fat: 8gSodium: 785mgPotassium: 987mgFiber: 6g Sugar: 11 gVitamin A: 2654IU Vitamin C: 57mgCalcium: 105mg Iron: 2 mg

این پست از پیوندهای وابسته استفاده می کند. این بدان معناست که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کارمزد برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.

حتما بخوانید : ربع پای مرغ پخته

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا