Zeytinyağlı Kereviz Yemeği – کرفس سرخ شده
Zeytinyağlı Kereviz Yemeği (یا کرفس پخته شده) یک غذای خوشمزه ترکی و مدیترانه ای است که با ریشه کرفس و هویج پخته شده در روغن زیتون و آب پرتقال درست می شود.
این غذای سالم ترکیبی از کرفس آجیلی و خاکی با هویج شیرین و پرتقال مرکباتی است.
میتوانید آن را به عنوان غذای جانبی گیاهی یا غذای اصلی همراه با مقداری فوکاکیا خمیر ترش فلفل سیاه سرو کنید.
پرش به:
غذاهای
“Zeytinyağlı” (پخته شده در روغن زیتون) در ترکیه بسیار محبوب هستند و اغلب سرد یا در دمای اتاق سرو می شوند.
تنها با استفاده از چند ماده ساده و سبزیجات فصلی بسیار آسان درست می شوند.
روغن زیتون با کیفیت خوب لازم است زیرا طعم غذاهای زیتینیاغلی را برجسته می کند و تفاوت زیادی در طعم ایجاد می کند.
برخی از غذاهای مورد علاقه من زیتینیاغلی Zeytinyağlı Pırasa Yemeği (تره کبابی ترکی)است. >، امام بایلدی (بادمجان شکم پر ترکی)، Zeytinyağlı Enginar Dolması – کنگر شکم پر، و لوبیا سبز مدیترانه ای (Zeytinyagli Taze Fasulye).
سلریاک چیست؟
Celeriac همچنین به عنوان ریشه کرفس شناخته میشود، کرفس دستگیره یا کرفس با ریشه شلغم نوعی سبزی ریشهای است که معمولاً در ماههای سرد زمستان رشد میکند.
این یکی از سبزیجاتی است که به دلیل شکل کوبنده و عجیبی که دارد، کمتر رتبه بندی شده است.
طعم آن شبیه کرفس است و طعم کمی آجیلی دارد که با شیرینی هویج و طعم مرکباتی آب پرتقال کاملاً هماهنگ است.
دستور پخت سوپ گل کلم بوداده با کرفس من را برای ایده های بیشتر در مورد پخت و پز با کرفس بررسی کنید. .
کرفس سرخ شده به سبک ترکی – Zeytinyağlı Kereviz Yemeği
این غذای ساده و در عین حال بسیار خوشمزه کرفس زیتینیاگلی در ترکیه به خصوص در ماه های زمستان بسیار محبوب است.
به مواد زیادی نیاز ندارد، بنابراین بهترین روش استفاده از تازه ترین موادی است که می توانید پیدا کنید.
عنصر ستاره Zeytinyağlı Kereviz Yemeği کرفس است که به نام ریشه کرفس یا کرفس دستگیره نیز شناخته می شود.
این طعم قوی خاکی و کمی آجیلی دارد که کاملاً با مخلوط آب پرتقال و آب لیمو جفت می شود و طعم ترش زیبایی همراه با نکات شیرینی می دهد.
چرا این دستور غذا جواب می دهد؟
- تهیه این کرفس سرخ شده به سبک ترکی – Zeytinyağlı Kereviz Yemeği با چند ماده ساده بسیار آسان است.
- کرفس حاوی مقدار زیادی آنتی اکسیدان است، استخوان های شما را تقویت می کند، هضم غذا را بهبود می بخشد و حتی سلامت کلی قلب را بهبود می بخشد!
- اگر در ظرف دربسته در یخچال نگهداری شود، باقیمانده آن تا یک هفته تازه می ماند.
- یک قسمت از این غذای کرفس سرخ شده خوشمزه به سبک ترکی حاوی 267 کیلو کالری است!
- شما می توانید Zeytinyagli Kereviz Yemeği را به عنوان غذای جانبی برای بسیاری از غذاهای مرغ کبابی یا ماهی و همچنین خود غذای اصلی همراه با مقداری نان خرد شده سرو کنید.
- این احتمالاً یکی از بهترین دستور العمل های برای کرفس است، Zeytinyağlı Kereviz Yemeği یک غذای سبزیجات لذیذ و لطیف با طعم های لطیف است.
مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها
- سلریاک– هنگام خرید کرفس به دنبال انواع سفت و سنگین بدون لکه های نرم و با پوستی صاف باشید.
- آب پرتقال– برای بهترین طعم از آب پرتقال تازه فشرده استفاده کنید.
- هویج – بافت، رنگ و شیرینی بیشتری به Zeytinyağlı Kereviz Yemeği – ظرف کرفس سرخ شده اضافه می کند.
- سیب زمینی – سیب زمینی و کرفس به خوبی جفت می شوند زیرا هر دو طعمی خاکی و شیرین دارند.
- لیمو – من از آب لیموی تازه برای این غذا استفاده میکنم. به نصف یک لیموترش نیاز دارید تا تمام طعم های این دستور پخت کرفس سرخ شده را روشن کنید. آب لیمو به تعادل شیرینی هویج نیز کمک می کند.
چگونه Zeytinyağlı Kereviz Yemeği درست کنیم؟
اگرچه ساخت Zeytinyağlı Kereviz Yemeği – Braised Celeriac بسیار آسان است، برای دستیابی به بهترین نتایج باید چند مرحله ساده را دنبال کنید:
با تهیه سبزیجات شروع کنید.
هویج ها را پوست بگیرید، آنها را به مکعب های درشت برش دهید و سپس آنها را کنار بگذارید.
برای تهیه کرفس، پوست ضخیم آن را با یک چاقوی بسیار تیز با احتیاط جدا کنید و سپس سر و پایین آن را ببرید.
کرفس را به صورت ورقهای خرد کنید، سپس به مکعبهای خشن 2 ½ سانتیمتری (1 اینچی) خرد کنید و همراه با هویج کنار بگذارید.
یک تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و روغن زیتون را اضافه کنید و سپس پیازها را تفت دهید تا نرم و شفاف شوند.
هویج های خرد شده را به همراه سیب زمینی اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید.
کرفس را اضافه کنید و سپس قبل از اضافه کردن آب پرتقال، آب لیمو، شکر و نمک، چند دقیقه دیگر آنها را بپزید.