آشپزی

سالاد گاوورداگی (سالاد گوجه و گردو)

سالاد گاوورداگی (سالاد گوجه و گردو)

Gavurdagi Salatasi (سالاد گوجه فرنگی و گردو)یک غذای سالم و در عین حال خوشمزه مدیترانه ای است که با گوجه فرنگی، خیار، پیاز و گردو درست می شود. این پر از بافت ها و طعم های مختلف است و کاملاً با انواع غذاهای گوشتی یا غذاهای دریایی مطابقت دارد. تنها چیزی که نیاز دارید 10 دقیقه و چند ماده ساده یخچالی برای تهیه این سالاد خوش طعم و با طراوت است.

Gavurdagi Salatasi served in a bowl>> شکل>

پرش به:

ویژگی اصلی Gavurdağı Salatası این است که سبزیجات به مکعب های کاملاً کوچک بریده می شوند. جدا از مقداری کار برش، دستور تهیه آن بسیار آسان و سریع است.

چرا این دستور غذا جواب می دهد؟

  • این Gavurdağ Salatası ترکی سالم و در عین حال خوشمزه بسیار آسان است و تنها در 10 دقیقه آماده می شود.
  • همانند سالاد ایرانی شیرازی، این سالاد گاورداگی تازه و خوش طعم نیز به عنوان یک سالاد عالی است. ناهار سبک همراه با مقداری نان خرد شده در کنار.
  • تنها چیزی که برای تهیه این سالاد گوجه فرنگی وگان ترکی نیاز دارید، به چند ماده یخچال و شربت خانه نیاز دارید.

مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها

Labelled picture of ingredients for Gavurdagi Salatasi
سالاد گاوورداگی سالاد گوجه و گردو 11

ملاس انار

یکی از مواد اصلی سالاد گاوورداگی سالاتاسی (سالاد گوجه فرنگی و گردو) ملاس انار است که یک ماده بسیار محبوب در ترکیه است. به سالادهایی مانند بابا گانوش بدون تاهین، طعم تند و شیرین شگفت انگیزی می دهد. =”https://cookingorgeous.com/blog/lebanese-fattoush-salad/”>سالاد فتوش لبنان، و کیسیر – سالاد بلغور ترکی.

می توانید آنها را از بازارهای خاورمیانه خریداری کنید، یا می توانید آنها را در آمازون. فقط مطمئن شوید که ملاس طبیعی است و از 100٪ دانه های انار ساخته شده است زیرا برخی از جایگزین ها تمایل به اضافه کردن شکر یا سایر مواد افزودنی دارند.

می توانید ملاس انار را با لعاب بالزامیک جایگزین کنید. با این حال، خرید یک بطری ملاس انار و استفاده از آن را به عنوان سس سالاد به شدت توصیه می کنم.

  • گوجه فرنگی – یکی از مواد اصلی تهیه این سالاد خوشمزه است پس سعی کنید از گوجه فرنگی قرمز و آبدار استفاده کنید. تفاوت زیادی در طعم ایجاد خواهد کرد. آنها بافت و رنگ را به سالاد و همچنین طعمی با طراوت می بخشند. گوجه گیلاسی نیز با این سالاد خوب کار می کند.
  • خیار – اگرچه خیار یک ماده سنتی برای این سالاد نیست، من تازگی و بافت آن را دوست دارم.
  • پیاز قرمز – می توانید آن را حذف کنید یا به جای آن از موسیر استفاده کنید.
  • جعفری – یک گیاه عالی برای استفاده در سالاد است. می توانید هم از جعفری مجعد و هم با برگ صاف استفاده کنید.
  • آب لیمو – عنصری عالی است که به سالاد تازگی می بخشد و معمولاً در سس ها استفاده می شود. از آب لیموی تازه فشرده استفاده کنید، نه بطری شده.
  • روغن زیتون – من از روغن زیتون فوق بکر با کیفیت خوب برای سس سالاد استفاده می کنم.
  • گردو – بافت اضافی و طعم آجیلی را اضافه می کنند. تست کردن کمی آنها در فر از قبل گرم شده با دمای 150 درجه سانتیگراد (300 درجه فارنهایت) به مدت 10 دقیقه، آجیل بودن گردوها را تشدید می کند.

چگونه سالاد گاورداگی (سالاد گوجه و گردو) درست کنیم؟

اگرچه این دستور پخت بسیار آسان است، برای دستیابی به بهترین نتایج باید چند مرحله ساده را دنبال کنید:

پانسمان را آماده کنید

آب لیمو، روغن زیتون خالص، ملاس انار و نمک را در یک کاسه کوچک بریزید. هم بزنید تا ترکیب شود و کنار بگذارید.

prepare the dressing

سبزیجات را آماده کنید

خیارها را پوست بگیرید و دانه ها را جدا کنید، سپس آنها را به مکعب های کوچک به اندازه گوجه فرنگی خرد کنید. در صورت استفاده از خیارهای کوچک، نیازی به بذرگیری آنها نیست. آنها را در یک کاسه قرار دهید.

the cucumber is peeled and cut in cubes
سالاد گاوورداگی سالاد گوجه و گردو 12

گوجه فرنگی یکی از مواد اصلی این سالاد خوشمزه است، پس سعی کنید از گوجه فرنگی قرمز و آبدار استفاده کنید. طعم آن تفاوت زیادی ایجاد می کند. گوجه‌فرنگی‌ها را به مکعب‌های کوچک، تقریباً 1 تا 2 سانتی‌متر برش دهید و سپس به کاسه اضافه کنید.

the tomatoes are cut in cubes
سالاد گاوورداگی سالاد گوجه و گردو 13

پیازها را به اندازه بقیه سبزیجات خرد کنید سپس آنها را با گوجه فرنگی و خیار کنار هم قرار دهید.

diced onions are added to the bowl
سالاد گاوورداگی سالاد گوجه و گردو 14

ترکیب و تزئین کنید

جعفری را ریز خرد کرده و روی سبزیجات بپاشید.

chopped parsley is added to the vegetables
سالاد گاوورداگی سالاد گوجه و گردو 15

سس را به سبزیجات اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا ترکیب شوند.

adding the dressing to the vegetables
سالاد گاوورداگی سالاد گوجه و گردو 16

سالاد را در یک کاسه سالاد بزرگ یا کاسه های کوچک جداگانه سرو کنید. در آخر روی سالاد را با گردوی خرد شده و کمی ملاس انار تزیین کنید.

serving Gavurdagi Salatasi in a bowl
سالاد گاوورداگی سالاد گوجه و گردو 17

لطفاً برای فهرست کامل مواد با اندازه‌گیری، روش کامل دستور غذا، یادداشت‌های دستور غذا، و اطلاعات تغذیه‌ای، به کارت دستور غذا در زیر بروید.

نکات برتر از سرآشپز

  • گوجه فرنگی یکی از مواد اصلی این سالاد خوشمزه است پس سعی کنید از گوجه فرنگی قرمز و آبدار استفاده کنید.
  • همانند هر سالاد تازه، از بهترین و تازه ترین موادی که ممکن است تهیه کنید استفاده کنید. همیشه از روغن زیتون خالص و آب لیموی تازه برای سس استفاده کنید.
  • می توانید ملاس انار را با لعاب بالزامیک جایگزین کنید. با این حال، من به شدت توصیه می کنم یک بطری ملاس انار بخرید و از آن به عنوان سس سالاد استفاده کنید.
  • سالاد را خوب بریزید تا مطمئن شوید که سس به طور مساوی در سراسر ظرف پخش شده است.
  • برشته کردن آنها در فر از قبل گرم شده با دمای 150 درجه سانتیگراد (300 درجه فارنهایت) به مدت 10 دقیقه باعث تشدید آجیل بودن گردوها می شود.

چه چیزی را با Gavurdağı Salatası سرو کنیم؟

این سالاد با طراوت با بسیاری از غذاها از جمله اینگل کوفته، شیش تاووک (کباب مرغ ترکی)، کوفته ترکی پخته، پاستای کوفته سوئدی تند و خامه ای، پای قارچ و تره فرنگی، لاهانا سرماسی – رولت کلم ترکی، کورو فصللیه، یا کبابی اسلامی (پیچ های کوفته بادمجانی).

سؤالات متداول دستور غذا

آیا می توانم سالاد گاورداگی را از قبل درست کنم؟

این سالاد خوشمزه و خوشمزه برای آماده شدن از قبل مناسب نیست زیرا سبزیجات آزاد می شوند. آب آنها بسیار مایع می شود. با این حال، می توانید پانسمان را از چند روز قبل آماده کنید و آن را تا زمانی که به آن نیاز دارید در دمای اتاق نگه دارید.

چگونه این سالاد را نگهداری کنیم؟

بهترین کار خوردن این سالاد خوشمزه است. تازه ساخته شده چون خوب نگه نمی‌دارد. سبزیجات آب خود را آزاد می کنند و اگر برای مدت طولانی نگهداری شوند بسیار آبکی می شوند.

برای دستور العمل‌های سالاد سالم، رنگارنگ و خوشمزه، چرا امتحان نکنید:

این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.

امیدوارم از روند تهیه این سالاد رنگارنگ، با طراوت و سالم به همان اندازه که از خوردن آن لذت می برید لذت ببرید! ? 

خوشحالی! / افیه اولسون!

d8b3d8a7d984d8a7d8af daafd8a7d988d988d8b1d8afd8a7daafdb8c d8b3d8a7d984d8a7d8af daafd988d8acd987 d988 daafd8b1d8afd988 649500a65576d

گاوورداگی سالاتسی (سالاد گوجه فرنگی و گردو)

آیلا کلولی

Gavurdagi Salatasi (سالاد گوجه فرنگی و گردو) یک غذای سالم و در عین حال خوشمزه مدیترانه ای است که با گوجه فرنگی، خیار، پیاز و گردو درست می شود.

stop offset=”0%” stop-opacity=”1″/>

زمان آماده سازی 10 دقیقه

زمان کل 10 دقیقه

کورس سالاد، مخلفات

آشپزی مدیترانه، خاورمیانه، ترکی

سرویس ها 4 افراد

کالری 162 kcal

مواد تشکیل دهنده 

 

دستورالعمل ها 

  • آب لیمو، روغن زیتون خالص، ملاس انار و نمک را در یک کاسه کوچک بریزید. هم بزنید تا ترکیب شود و کنار بگذارید.

  • خیار را پوست کنده و بغلتانید و به مکعب های کوچک (1 تا 2 سانتی متر) برش دهید. در صورت استفاده از خیارهای کوچک، نیازی به بذرگیری آنها نیست. آنها را در یک کاسه قرار دهید.

  • گوجه ها را به اندازه خیار مکعبی خرد کنید و سپس به کاسه اضافه کنید.

  • پیازها را به اندازه بقیه سبزیجات خرد کنید سپس آنها را با گوجه فرنگی و خیار کنار هم قرار دهید.

  • جعفری را ریز خرد کرده و روی سبزیجات بپاشید.

  • سس را به سبزیجات اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا ترکیب شوند.

  • سالاد را در یک کاسه سالاد بزرگ یا کاسه های کوچک جداگانه سرو کنید. در آخر روی سالاد را با گردوی خرد شده و کمی ملاس انار تزیین کنید.

یادداشت

  • گوجه فرنگی یکی از مواد اصلی این سالاد خوشمزه است پس سعی کنید از گوجه فرنگی قرمز و آبدار استفاده کنید.
  • می توانید ملاس انار را با لعاب بالزامیک جایگزین کنید. با این حال، من به شدت توصیه می کنم یک بطری ملاس انار بخرید و از آن به عنوان سس سالاد استفاده کنید.
  • برشته کردن آنها در فر از قبل گرم شده با دمای 150 درجه سانتیگراد (300 درجه فارنهایت) به مدت 10 دقیقه باعث تشدید آجیل بودن گردوها می شود.
  • بهترین کار این است که این سالاد خوشمزه را تازه تهیه کنید زیرا خوب نگه نمی دارد. سبزیجات آب خود را آزاد می کنند و اگر برای مدت طولانی نگهداری شوند بسیار آبکی می شوند.
  • این سالاد خوشمزه و تند برای آماده کردن از قبل مناسب نیست زیرا سبزیجات آب خود را آزاد می کنند و بسیار مایع می شوند. با این حال، می توانید پانسمان را از چند روز قبل آماده کنید و تا زمانی که به آن نیاز دارید، آن را در دمای اتاق نگه دارید.

تغذیه

کالری: 162کیلو کالری کربوهیدرات: 15gپروتئین: 2gچربی: 11g چربی اشباع شده: 1gچربی اشباع نشده چندگانه: 3gچربی تک غیراشباع: 6gسدیم: 687میلی گرمپتاسیم: 445میلی گرمفیبر: 3g قند: 10 gویتامین A: 1164IU ویتامین C: 23میلی گرمکلسیم: 33میلی گرم آهن: 1 میلی گرم

این پست از پیوندهای وابسته استفاده می کند. این بدان معنی است که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کارمزد برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.

مدیر مجله

یه پسر آبان ماهی با افکار پیچیده و تنیده از خشم علاقه زیادی به گسترش وب و وبسایت نویسی داره ،یه پسر از دل سنگ های آبی کهکشانی که هیچکس نمیتونه دستش رو بخونه و از 1399 تا حالا تو دنیای وب سرگردان و آموزش دیدن است

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا