شیش کباب بره
شیش کباب بره
شیش کباب بره یک غذای بسیار محبوب ترکی / خاورمیانه ای است که معمولاً در رستوران ها یا کباب فروشی ها سرو می شود.
این دستور العمل ساده نحوه درست کردن نسخه خانگی خود از این کباب بره را از ابتدا با چند ماده توضیح می دهد.
![شیش کباب بره 1 - مجله آموزشی تفریحی خالق lamb Shish Kebabs are served with onion salad](https://khalg.ir/wp-content/uploads/2023/06/d8b4db8cd8b4-daa9d8a8d8a7d8a8-d8a8d8b1d987_64860d5792376.jpeg)
نه تنها درست کردن آنها بسیار آسان است، بلکه این کباب بره ترکی بهترین طعم ها را نیز ارائه می دهد.
پرش به:
سیخ بره در کشورهای غربی به عنوان غذای آماده محبوب است و معمولاً در یک نان تخت با مقداری سس ماست سیر پیچیده می شود.
این غذای محبوب خاورمیانه راهی خوشمزه و سالم برای لذت بردن از گوشت آبدار و لطیف با طیف گسترده ای از طعم ها و ادویه ها است.
![شیش کباب بره 2 - مجله آموزشی تفریحی خالق d8b4db8cd8b4 daa9d8a8d8a7d8a8 d8a8d8b1d987 64860d58afe56](https://khalg.ir/wp-content/uploads/2023/06/d8b4db8cd8b4-daa9d8a8d8a7d8a8-d8a8d8b1d987_64860d58afe56.jpeg)
شیش کباب چیست؟
شیش کبابها تکههایی از گوشت، مرغ، ماهی/غذاهای دریایی، یا/و سبزیجات ترشیشده هستند که روی سیخها (شیش در ترکی) نخ میشوند و سپس روی زغال چوب یا گریل داغ پخته میشوند.
اگرچه شیشل کباب بره اصالتاً ترکیه ای است، اما در سطح جهانی بسیار محبوب هستند.
در ترکیه، انواع مختلفی از شیشلیک را خواهید یافت، مانند شیش کباب مرغ ترکی با مرغ، و کباب آدانا (آدانا کوفته) تهیه شده با گوشت بره ریز خرد شده.
دستورالعملهای مختلفی برای ترشی کردن بره یا ارائه کاباب شیش وجود دارد.
سیخ بره ترکی اصیل معمولاً با سبزیجات روی یک سیخ تهیه نمی شود.
این یک اختراع مدرن توسط رستورانداران ترک است تا سیخها را برای مشتریان «ظرافت»تر نشان دهد.
![شیش کباب بره 3 - مجله آموزشی تفریحی خالق d8b4db8cd8b4 daa9d8a8d8a7d8a8 d8a8d8b1d987 64860d59b3ce8](https://khalg.ir/wp-content/uploads/2023/06/d8b4db8cd8b4-daa9d8a8d8a7d8a8-d8a8d8b1d987_64860d59b3ce8.jpeg)
ریشه های شیش کباب
شیش کباب یک غذای محبوب در بسیاری از فرهنگ های مختلف در سراسر جهان است.
منشا کباب شیشلیک را می توان در خاورمیانه جستجو کرد، جایی که گوشت سیخ شده برای قرن ها غذای محبوب بوده است.
اعتقاد بر این است که کلمه “کباب” (یا کباب) از کلمه فارسی باستان “kabāb” به معنای “گوشت بریان شده” نشات گرفته است.
با این حال، اعتقاد بر این است که خود شیشلیک توسط سربازان ترک در زمان امپراتوری عثمانی اختراع شده است.
سربازان تکههای گوشت را روی شمشیرهای خود به سیخ میکشیدند و روی شعله کباب میکردند و غذای سریع و آسانی درست میکردند که هم خوشمزه و هم قابل حمل بود.
کلمه “شیش” (شیش) در ترکی به معنای شمشیر یا سیخ است که به طور سنتی برای کباب کردن گوشت استفاده می شد.”
با گذشت زمان، شیشلیک به سایر نقاط جهان از جمله یونان، بالکان و خاورمیانه گسترش یافت و در آنجا به یک غذای خیابانی و غذای رستورانی محبوب تبدیل شد.
مناطق و فرهنگهای مختلف طعمها و روشهای پخت و پز منحصربهفرد خود را برای این غذا ایجاد کردند که در نتیجه انواع مختلفی از سبکها و آمادهسازیهای شیش کباب ایجاد شد.
در یونان، برای مثال، شیشلیک معمولاً با گوشت خوک یا مرغ درست میشود و با نان پیتا، سس تزاتزیکی و مقداری سالاد مانند گوجهفرنگی و پیاز سرو میشود.
نسخه ایرانی معمولاً با گوشت بره درست میشود و قبل از کباب شدن روی ذغال داغ در مخلوطی از ماست و ادویهها مرینیت میشود.
در هند، شیش کباب را اغلب با گوشت چرخ کرده درست میکنند و با مخلوطی از ادویههایی مانند زیره، گشنیز و پودر فلفل قرمز طعمدار میشوند.
![شیش کباب بره 4 - مجله آموزشی تفریحی خالق d8b4db8cd8b4 daa9d8a8d8a7d8a8 d8a8d8b1d987 64860d5a9e406](https://khalg.ir/wp-content/uploads/2023/06/d8b4db8cd8b4-daa9d8a8d8a7d8a8-d8a8d8b1d987_64860d5a9e406.jpeg)
امروزه شیش کباب را می توان در اشکال و انواع مختلف در سرتاسر جهان یافت.
مهم نیست که شیشلیک خود را – کبابی، کبابی یا کبابی – با گوشت بره، گوشت گاو، مرغ، سبزیجات یا هر چیز دیگری دوست دارید، فقط چیزی غیرقابل مقاومت در مورد این غذای مورد علاقه همیشه وجود دارد!
تفاوت بین شیش کباب و کباب
شیش کباب تکه های کوچکی از گوشت است که آماده، پخته شده و روی شیش / شیش (کلمه ترکی به معنی سیخ) سرو می شود.
انواع کبابهای زیادی وجود دارد وشیش کباب یکی از محبوبترین آنهاست.
در انگلیسی آمریکای شمالی، «کباب» به تنهایی اغلب به شیشلیک اطلاق میشود، اگرچه در خارج از آمریکای شمالی، کباب ممکن است به معنای دونر کباب.
کباب (همچنین به عنوان کباب یا کباب نیز شناخته میشود) یک غذای گوشت کبابی یا کبابی است که منشا آن خاورمیانه است.
آنها را با گوشت بریده شده یا چرخ کرده، گاهی اوقات با سبزیجات و سایر همراهیهای دیگر طبق دستور غذا درست میکنند.
ظروف کباب در تابه پخته می شوند یا به عنوان خورش مانند طاس کبابی ( خورش گوشت گاو ترکی) و اورمان کبابی.
![شیش کباب بره 5 - مجله آموزشی تفریحی خالق d8b4db8cd8b4 daa9d8a8d8a7d8a8 d8a8d8b1d987 64860d5680bf2](https://khalg.ir/wp-content/uploads/2023/06/d8b4db8cd8b4-daa9d8a8d8a7d8a8-d8a8d8b1d987_64860d5680bf2.jpeg)
چرا این دستور غذا جواب می دهد؟
- خوشمزه و بسیار آسان با آموزش و تصاویر گام به گام درست می شود.
- این شیشلیکهای بره طعم بهتری نسبت به کبابهای آماده دارند و همچنین بسیار سالمتر هستند!
- میتوانید آنها را روی باربیکیو، کبابپز یا در فر بپزید.
- اگرچه این شیشلیک ها کبابی هستند و پخت آن فقط 15 دقیقه طول می کشد، اما بسیار آبدار و لطیف هستند.
- میتوانید آنها را از قبل آماده کرده و تا ۳ روز در یخچال نگهداری کنید.
از چه بره ای برای کباب استفاده کنیم؟
انتخاب برش مناسب برای کباب بره عالی بسیار مهم است.
بهترین برش ها فیله شانه، ساق پا، کمر یا گردن است.
برای آبدار بودن گوشت، سعی کنید مقدار مناسبی چربی روی گوشت داشته باشید، اما مطمئن شوید که خیلی چرب هم نباشد.
بهتر است که گوشت را خودتان از استخوان جدا کنید و آن را به اندازه دلخواه تقسیم کنید، زیرا ممکن است گوشت بره از قبل خرد شده برای شیشلیک خیلی کوچک باشد.
مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها
![شیش کباب بره 6 - مجله آموزشی تفریحی خالق Labelled picture of ingredients for lamb Shish Kebabs](https://khalg.ir/wp-content/uploads/2023/06/d8b4db8cd8b4-daa9d8a8d8a7d8a8-d8a8d8b1d987_64860d5ba683f.jpeg)
ماریناد کباب بره
ماریناد مخصوص تهیه شده با طعم های ترکی که گوشت را لطیف می کند راز کباب بره خوشمزه است.
این ماریناد خانگی را برای کباب بره خود امتحان کنید تا گوشتی بسیار لذیذ و لطیف داشته باشید!
شما نیاز دارید:
- روغن زیتون – من از روغن زیتون پخت و پز به جای روغن خالص روغن زیتون برای ماریناد. به گوشت طعم می دهد و آن را مرطوب نگه می دارد.
- پیاز – گوشت را نرم می کند. من پیاز را رنده می کنم و آب آن را می گیرم تا به جای پیاز در ماریناد استفاده کنم زیرا به سرعت می سوزند.
- شیر – بسیاری از دستور العمل ها شامل ماست برای ماریناد است. من شیر را ترجیح می دهم زیرا ماست به سرعت می سوزد و برای ترشی کردن گوشت هایی که به زمان پخت طولانی نیاز دارند ایده آل نیست.
- رب گوجه فرنگی – معمولاً در ترکیه برای مرینیت کردن مرغ، بره یا گوشت گاو استفاده می شود. آنها نرم می شوند و طعم اومامی به گوشت می دهند. می توانید آن را در مغازه های ترکیه یا خاورمیانه پیدا کنید. همچنین می توانید آن را از آمازون .
- رب فلفل قرمز – رب فلفل قرمز ترکی یک خمیر غنی و خوشمزه است که با فلفل قرمز آبدار و تند درست می شود و من اغلب از آن در دستور العمل های ترکی خود استفاده می کنم. می توانید آن را از مغازه های ترکیه یا خاورمیانه خریداری کنید. همچنین میتوانید آن را از آمازون. یا می توانید آن را حذف کنید و به همان میزان رب گوجه فرنگی استفاده کنید.
- ادویه جات ترشی جات – مقدار را به سلیقه خود تنظیم کنید.
سبزیجات برای شیشلیک
پیاز، فلفل و گوجهفرنگی معمولاً برای کباب استفاده میشوند، اما میتوانید از سبزیجات دیگری مانند فلفل، قارچ یا بادمجان استفاده کنید.
سیخ های بره ترکی اصیل معمولاً با سبزیجات روی یک سیخ تهیه نمی شوند.
سبزیها را روی سیخهای جداگانه بپیچید، زیرا زمان پخت آنها با گوشت بره متفاوت است.
چگونه شیش کباب بره به سبک ترکی درست کنیم؟
این یک دستور العمل بسیار ساده و سرراست است و برای دستیابی به بهترین نتایج، باید چند مرحله ساده را دنبال کنید:
گوشت و سبزیجات را آماده کنید
گوشت را به اندازههای مساوی، در حالت ایدهآل، به مکعبهای ۴ تا ۵ سانتیمتری (۱ و نیم تا ۲ اینچ) برش دهید.
تا حد امکان با ساختار گوشت کار کنید.
چربی اضافی روی گوشت را بردارید اما نه به طور کامل زیرا چربی گوشت را آبدار و خوشمزه نگه می دارد.
سبزیجات را به اندازه گوشت بره خرد کنید.
![شیش کباب بره 7 - مجله آموزشی تفریحی خالق vegetables for lamb kebab](https://khalg.ir/wp-content/uploads/2023/06/d8b4db8cd8b4-daa9d8a8d8a7d8a8-d8a8d8b1d987_64860d5cbf244.jpeg)
کاباب ها را مرینیت کنید
راز سیخ های بره آبدار و خوشمزه، ماریناد است.
فرآیند ترشی کردن برای وارد کردن طعمها به گوشت بره در حین نرم کردن آنها ضروری است.
برای بهترین نتیجه، بره را به طور ایده آل یک شب یا حداقل به مدت 6 ساعت مرین کنید.
اگر می خواهید گوشت را از قبل آماده کنید، می توانید تا 2 روز در ماریناد نگه دارید.
برای تهیه ماریناد کباب گوسفندی، پیاز را پوست گرفته و ریز رنده کنید یا در غذاساز بریزید.
پیاز رنده شده/رنده شده را با استفاده از یک پارچه آشپزخانه تمیز یا یک الک ریز آب بگیرید.
آب پیاز را در یک کاسه بریزید و سپس بقیه مواد ماریناد را اضافه کنید، خوب مخلوط کنید تا مخلوط شوند.
![شیش کباب بره 8 - مجله آموزشی تفریحی خالق onion juice, tomato paste, spices and milk are placed in a bowl](https://khalg.ir/wp-content/uploads/2023/06/d8b4db8cd8b4-daa9d8a8d8a7d8a8-d8a8d8b1d987_64860d5da560e.jpeg)
مکعب های بره را اضافه کنید و سپس روی آنها را با ماریناد بپوشانید.
کاسه را با یک درب یا فیلم چسبناک بپوشانید و در یخچال نگهداری کنید تا به طور ایدهآل یک شب یا حداقل به مدت 6 ساعت مارینت شود.
![شیش کباب بره 9 - مجله آموزشی تفریحی خالق Lamb pieces are in the bowl with marinade](https://khalg.ir/wp-content/uploads/2023/06/d8b4db8cd8b4-daa9d8a8d8a7d8a8-d8a8d8b1d987_64860d5e8dc58.jpeg)
گوشت را به سیخ بکشید
اگر می خواهید همه چیز پخته شود، بهتر است گوشت و سبزیجات را روی سیخ های جداگانه نخ کنید تا بتوانید سطح پخت را به راحتی کنترل کنید.
سعی کنید هنگام نخ کشیدن سیخ ها زیاد نباشد، تکه های بره باید نزدیک به هم باشند تا به همدیگر برخورد کنند.
![شیش کباب بره 10 - مجله آموزشی تفریحی خالق The lamb and vegetables are threaded on metal skewers separately](https://khalg.ir/wp-content/uploads/2023/06/d8b4db8cd8b4-daa9d8a8d8a7d8a8-d8a8d8b1d987_64860d5f685e7.jpeg)
شیش کباب بره را بپزید
آنها را روی یک گریل داغ یا باربیکیو برای کباب های نرم و خوشمزه بپزید.
اندازه مکعب های 4 تا 5 سانتی متری (1 ½ تا 2 اینچ) به 14 دقیقه تا 16 دقیقه زمان پخت نیاز دارد.
برای برههای کوچکتر کمتر نیاز است.
سیخ سبزیجات را جداگانه بپزید برای حدود 8 تا 10 دقیقه یا تا زمانی که به سلیقه شما پخته شود و سپس بلافاصله وقتی هنوز داغ است سرو کنید.
![شیش کباب بره 11 - مجله آموزشی تفریحی خالق Lamb shish kebabs are cooked on the bbq](https://khalg.ir/wp-content/uploads/2023/06/d8b4db8cd8b4-daa9d8a8d8a7d8a8-d8a8d8b1d987_64860d607cee2.jpeg)
لطفاً برای فهرست کامل مواد با اندازهگیری، روش کامل دستور غذا، یادداشتهای دستور غذا، و اطلاعات تغذیهای، به کارت دستور غذا در زیر بروید.
چگونه شیشلیک بره را در فر بپزیم؟
اگرچه بهترین گزینه برای طبخ کباب بره پختن آنها در باربیکیو است، اما هنوز هم می توان آنها را در فر پخت.
گوشت و ماریناد را برای کباب گوسفندی آماده کنید، آنها را یک شب خوابانده و داخل سیخ ها بچینید.
فر را از قبل با دمای 200 درجه سانتیگراد (390 درجه فارنهایت) گرم کنید.
سینی فر خود را با فویل بپوشانید یا روی آن را با روغن اسپری کنید تا گوشت به سینی نچسبد.
وقتی فر داغ شد، کباب ها را به مدت 15 تا 17 دقیقه بپزید تا به میزان دلخواه شما پخته شود.
از چه سیخ هایی برای شیش کباب استفاده کنیم؟
بهترین سیخ برای استفاده از شیشلیک، استیل ضد زنگ، تیغهای شکل است.
عملکرد بهتری نسبت به سیخهای گرد دارند، زیرا غذا را بهتر نگه میدارند و وقتی آنها را میچرخانید از چرخیدن آن جلوگیری میکنند.
اگر از سیخ های چوبی استفاده می کنید، برای جلوگیری از سوختن آنها، آنها را نیم ساعت قبل از نخ زدن در آب خیس کنید.
نکات برتر از سرآشپز
- برش مناسب بره را انتخاب کنید. بهترین برش ها برای شیشلیک ها فیله شانه، ساق پا، کمر یا گردن است. آنها لطیف، خوش طعم هستند و به خوبی روی سیخ ها نگه می دارند.
- گوشت خود را در صورت امکان یک شبه یا حداقل 6 ساعت مرینیت کنید زیرا به عطرها اجازه می دهد تا گوشت بره را دم بکشد و طعم دلخواه را به آن بدهد.
- سیخ ها را بیش از حد شلوغ نکنید. بین تکه های بره کمی فاصله بگذارید تا به طور یکنواخت بپزند. ازدحام بیش از حد می تواند باعث شود گوشت به طور یکنواخت پخته نشود و ممکن است باعث شود برخی از قطعات کمی پخته شوند.
- حتما کباب ها را روی حرارت زیاد کباب کنید. این باعث می شود لبه های آن ها زیبا و ترد شوند و داخل آن نرم و آبدار باشد.
- قبل از کباب کردن سیخ های گوسفند را به دمای اتاق برسانید.
چگونه کباب بره را سرو کنیم؟
راههای زیادی برای لذت بردن از این شیش کباب بره خانگی
وجود دارد.
آنها کاملاً با نان پیتای یونانیو یک دیپ، مانند دیپ ماست (حیدری) یا حمص .
همچنین می توانید مقداری سالاد مانند سالاد گوجه فرنگی و گردو (Gavurdagi Salatasi) سرو کنید. ) یا سالاد خیار یونانی.
من اغلب کباب را همراه با غذاهای پلو مانند برنج ترکی (Sehriyeli Pilav) سرو می کنم. href=”https://cookingorgeous.com/blog/bulgur-pilaf/”>بلغور پیلاوی (بلغور پلو ترکی)، یا مجادره – عدس و برنج لبنانی.
یا آنها را با سیب زمینی تند لبنانی – Batata Harra یا سیب زمینی ترد را با سیر سرخ کنید اگر سیب زمینی را به برنج ترجیح می دهید.
سؤالات متداول دستور غذا
میتوانید باقیماندهها را در یخچال تا 3 تا در ظرف دربسته نگهداری کنید. روزها. اگر می خواهید آنها را بیشتر نگهداری کنید، می توانید بره را تا 3 ماه منجمد کنید.
منجمد کردن سبزیجات را توصیه نمیکنم.
به نظر من، کباب ها سالم هستند، همانطور که کباب می شوند و با سالاد، سبزیجات کبابی سرو می شوند. و غذاهای پلو. اگر رژیم کم کالری دارید از افزودن سس های اضافی یا غذاهای جانبی ناسالم خودداری کنید زیرا یک وعده کباب بره به تنهایی 452 کالری دارد.
برای جلوگیری از چسبیدن گوشت به گریل، باید از داغ بودن صفحه گریل اطمینان حاصل کنید. همچنین قبل از قرار دادن گوشت روی گریل، کمی روغن بزنید.
برای دستور العمل های خوشمزه تر گوشت بره، چرا امتحان نکنید:
این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.
امیدوارم از روند تهیه این شیش کباب های آبدار بره به همان اندازه که از خوردن آنها لذت می برید لذت ببرید! ?
اشتهای خوب! / افییت اولسون!
![شیش کباب بره 12 d8b4db8cd8b4 daa9d8a8d8a7d8a8 d8a8d8b1d987 64860d61838ef](https://khalg.ir/wp-content/uploads/2023/06/d8b4db8cd8b4-daa9d8a8d8a7d8a8-d8a8d8b1d987_64860d61838ef.jpeg)
شیش کباب بره
شیش کباب بره یک غذای بسیار محبوب ترکی / خاورمیانه ای است که معمولاً در رستوران ها یا کباب فروشی ها سرو می شود.
مواد تشکیل دهنده
Instructions
Preparing the Marinade
-
Peel and finely grate the onion or blitz in a food processor.
-
Juice the grated/blitzed onion using a clean kitchen cloth or a fine sieve.
-
Put the onion juice in a bowl and add the rest of the marinade ingredients, mix well to combine.
-
Add the lamb cubes and cover with marinade.
-
Cover the bowl with a lid or cling film and keep in the fridge to marinade ideally overnight or a minimum of 6 hours.
Making the Shish Kebabs
-
Peel and cut the red onion into cubes similar size to the lamb.
-
Wash and cut the bell pepper the same as the onions. If using Turkish chilies, slice them into 4 pieces.
-
Wash the tomatoes and cut into 6 wedges each. Keep whole if using cherry tomatoes.
-
Thread the lamb and vegetables onto metal or soaked bamboo kebab skewers separately as lamb has a longer cooking time than the vegetables.
-
Cook the lamb kebabs on the BBQ or the griddle for 15-18 minutes and the vegetables for 10-12 minutes.
یادداشت
- Marinate your meat overnight if possible, or a minimum of 6 hours as it will allow the aromas to infuse the lamb and give it the desired flavors.
- The best cuts are the shoulder, leg, loins, or neck fillets.
- You can keep the meat in the marinade for up to 2 days if you want to prepare it in advance.
- To avoid the meat sticking to the grill, you need to make sure the grill plate is hot. Also, lightly oil the grill before placing the meat on it.
- Make sure that you grill the kebabs on high heat. This will get them nice and crispy on the edges with soft and juicy inside.
- Bring the lamb skewers to room temperature before grilling them.
- Avoid adding extra sauces or unhealthy side dishes if you are on a low-calorie diet as one portion of lamb kebab has only 452 calories on its own.
- You can store the leftovers refrigerated in an air-tight container for up to 3 days. or freeze them for up to 3 months.
- Try not to overload the skewers when threading, the pieces of lamb should be close just to touch each other.
Nutrition
Calories: 452kcalCarbohydrates: 14gProtein: 29gFat: 32gSaturated Fat: 6gPolyunsaturated Fat: 3gMonounsaturated Fat: 21gTrans Fat: 1gCholesterol: 83mgSodium: 1004mgPotassium: 772mgFiber: 3gSugar: 8gVitamin A: 1547IUVitamin C: 53mgCalcium: 72mgIron: 3mg
این پست از پیوندهای وابسته استفاده می کند. این بدان معناست که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کارمزد برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.