گل کلم پنیری پخته شده
![گل کلم پنیری پخته شده_64860824858a7.jpeg - مجله آموزشی تفریحی خالق گل کلم پنیری پخته شده](/wp-content/uploads/2023/06/daafd984-daa9d984d985-d9bed986db8cd8b1db8c-d9bed8aed8aad987-d8b4d8afd987_6486082421c92-780x470.jpeg)
گل کلم پنیری پخته شده
اگر به دنبال یک غذای جانبی ساده، سریع و در عین حال بسیار خوشمزه برای کباب یکشنبه، ناهار عید پاک، یا شام شکرگزاری خود هستید، این پنچه چیزی گل کلم دستور پخت (یا پنیر گل کلم)برای شما عالی است.
![گل کلم پنیری پخته شده 1 - مجله آموزشی تفریحی خالق baked cheesy cauliflower](/wp-content/uploads/2023/06/daafd984-daa9d984d985-d9bed986db8cd8b1db8c-d9bed8aed8aad987-d8b4d8afd987_6486082528666.jpeg)
قول میدهم این غذای خوشمزه بریتانیایی، تمام خانواده را به دوستداران گل کلم تبدیل کند!
این گل کلم بوداده خوشمزه با پنیر فقط یک غذای جانبی نیست، بلکه یک غذای اصلی گیاهی خوشمزه است که با مقداری نان خرد شده خوب و یک کاسه سالاد در کنار آن سرو شود.
![گل کلم پنیری پخته شده 2 - مجله آموزشی تفریحی خالق cauliflower cheese served in a bowl](/wp-content/uploads/2023/06/daafd984-daa9d984d985-d9bed986db8cd8b1db8c-d9bed8aed8aad987-d8b4d8afd987_6486082628ae0.jpeg)
چرا این دستور غذا جواب می دهد؟
- می توانید این گل کلم پنیری پخته شده خوشمزه را 3 روز قبل درست کنید و در صورت نیاز آن را بپزید.
- پنیر پنیر گل کلم غذا عالی برای هر شام کباب شده ای است. گردهمایی، شام کریسمس، یا یک وعده غذایی در روز برای دو نفر.
- این دستور العمل بیهوده گل کلم پنیری پخته شده، هر بار که دستور العمل را به طور کامل دنبال میکنید، کاملاً درست میشود.
![گل کلم پنیری پخته شده 3 - مجله آموزشی تفریحی خالق Cauliflower cheese baked until golden and crispy](/wp-content/uploads/2023/06/daafd984-daa9d984d985-d9bed986db8cd8b1db8c-d9bed8aed8aad987-d8b4d8afd987_648608274e6b4.jpeg)
چگونه بشامل عالی درست کنیم؟
بشامل یکی از 5 سس اصلی غذاهای فرانسوی است.
اغلب در دستور العمل هایی مانند دستور پخت لازانیا خانگی، موساکای یونانی (موساکا)، مک و پنیر گودا دودی و پای ماهی آسان با تره فرنگی.
اگرچه تهیه سس بشامل بسیار ساده است، اما چند قانون اساسی برای درست کردن آن وجود دارد:
- ابتدا بشامل را مدام هم بزنید: کره را ذوب کرده و آرد را هم بزنید تا یکدست شود، همانطور که شیر را به تدریج اضافه می کنید، هم بزنید. اطمینان حاصل کنید که همزن را در کل تابه حرکت دهید و دور تا دور و در سراسر پایه هم بزنید تا سس نگیرد.
- ثانیاً از نسبت مناسب مواد استفاده کنید: برای شروع روکش به مقدار مساوی از کره و آرد استفاده کنید و سپس شیر را به تدریج اضافه کنید تا به غلظت مورد نظر برسد.
- در آخر، شیر را کم کم اضافه کنید: اگر شیر را یکباره اضافه کنید، roux توده ای می شود.
مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها
![گل کلم پنیری پخته شده 4 - مجله آموزشی تفریحی خالق Labelled picture of ingredients for cheesy cauliflower bake](/wp-content/uploads/2023/06/daafd984-daa9d984d985-d9bed986db8cd8b1db8c-d9bed8aed8aad987-d8b4d8afd987_648608286f920.jpeg)
- گل کلم– سبزی سالم و خوشمزه پر از مواد مغذی است. برای بهترین نتیجه از گلوله های سفید تازه و شفاف استفاده کنید. برای این دستور میتوانید از نصف کلم بروکلی و نیمی از گل کلم استفاده کنید.
- کره – از کره بدون نمک با کیفیت خوب استفاده کنید. برای درست کردن بشامل قبل از اضافه کردن آرد مطمئن شوید که کاملا آب شده است.
- شیر– من برای سس بشامل از شیر پرچرب یا نیمه چرب استفاده می کنم. آن را به آرامی در دسته های کوچک به مخلوط کره و آرد اضافه کنید تا سس مخملی به دست آید.
- جوز هندی – این ادویه عالی برای سس بشامل است. من از جوز هندی تازه رنده شده برای طعم و طراوت بیشتر استفاده می کنم.
- پنیر چدار – چدار بالغ یا بیش از حد بالغ، کمی لگد به سس میافزاید. می توانید آن را با گرویه یا گودا جایگزین کنید.
- آرد سوخاری – من از آرد سوخاری پانکو برای تردی بیشتر استفاده می کنم اما شما می توانید از هر نوع آرد سوخاری که در دست دارید استفاده کنید. می توانید آن را با کورن فلکس جایگزین کنید. فقط قبل از استفاده از کورن فلکس آن را در غذاساز بریزید.
چگونه پنیر گل کلم را بپزیم؟
این یک دستور العمل بسیار ساده با چند مرحله آسان است که برای دستیابی به بهترین نتایج باید دنبال کنید:
گل کلم را آب پز کنید
گل کلم را برش دهید و سپس آن را به شکل گلچه های لقمه ای برش دهید.
![گل کلم پنیری پخته شده 5 - مجله آموزشی تفریحی خالق cauliflower florets](/wp-content/uploads/2023/06/daafd984-daa9d984d985-d9bed986db8cd8b1db8c-d9bed8aed8aad987-d8b4d8afd987_6486082992339.jpeg)
در یک تابه بزرگ، به اندازه کافی آب بیاورید تا بجوشد و گلچه ها را به مدت 6 تا 8 دقیقه بپزید تا سفت اما نرم شوند.
گلچه ها را در آبکش بریزید و در حین تهیه سس پنیر اجازه دهید آب آنها گرفته شود.
![گل کلم پنیری پخته شده 6 - مجله آموزشی تفریحی خالق Lightly cooked cauliflower fleurets](/wp-content/uploads/2023/06/daafd984-daa9d984d985-d9bed986db8cd8b1db8c-d9bed8aed8aad987-d8b4d8afd987_6486082ab5ec0.jpeg)
سس پنیر را آماده کنید
فر فن را از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد (360 درجه فارنهایت) گرم کنید.
برای تهیه سس پنیر، کره را در قابلمه ای روی حرارت متوسط آب کنید و آرد را با آن مخلوط کنید.
با استفاده از یک کفگیر چوبی یا لیسک خوب مخلوط کنید و به مدت دو دقیقه با هم زدن تمام مدت بپزید.
![گل کلم پنیری پخته شده 7 - مجله آموزشی تفریحی خالق flour and melted butter are mixes in a pan to make béchamel sauce](/wp-content/uploads/2023/06/daafd984-daa9d984d985-d9bed986db8cd8b1db8c-d9bed8aed8aad987-d8b4d8afd987_6486082c590ca.jpeg)
مقداری از شیر گرم را هر چند مرتبه با همزن بزنید تا سس یکدست و مخملی به دست آید.
برای چند دقیقه با حرارت ملایم بپزید و تمام مدت هم بزنید تا سس غلیظ شود و طعم آرد از بین برود.
![گل کلم پنیری پخته شده 8 - مجله آموزشی تفریحی خالق cheese sauce ready for cheesy baked cauliflower](/wp-content/uploads/2023/06/daafd984-daa9d984d985-d9bed986db8cd8b1db8c-d9bed8aed8aad987-d8b4d8afd987_6486082d8d9f9.jpeg)
تابه را از روی حرارت بردارید و نمک، جوز هندی و 100 گرم پنیر چدار رنده شده را با همزن بزنید.
اگرچه این ظرف پخت پنیر گل کلم به طور سنتی با پنیر چدار درست می شود، می توانید آن را با هر پنیر سفت دیگری که دوست دارید جایگزین کنید.
![گل کلم پنیری پخته شده 9 - مجله آموزشی تفریحی خالق grated cheddar is added to the sauce](/wp-content/uploads/2023/06/daafd984-daa9d984d985-d9bed986db8cd8b1db8c-d9bed8aed8aad987-d8b4d8afd987_6486082edf749.jpeg)
ترکیب کنید و بپزید
گل کلم های آبکش شده را در یک ظرف فر 23 سانتی متری (9 اینچی) قرار دهید و سس پنیر را روی آن بریزید.
آن را سریع هم بزنید تا سس پنیر با گل کلم ترکیب شود.
![گل کلم پنیری پخته شده 10 - مجله آموزشی تفریحی خالق Cauliflower fleurets cowered with cheese sauce](/wp-content/uploads/2023/06/daafd984-daa9d984d985-d9bed986db8cd8b1db8c-d9bed8aed8aad987-d8b4d8afd987_6486082fe8132.jpeg)
50 گرم پنیر چدار رنده شده و آرد سوخاری را روی آن بپاشید.
ظرف فر را در فر از قبل گرم شده قرار دهید.
![گل کلم پنیری پخته شده 11 - مجله آموزشی تفریحی خالق cheese and breadcrumbs are sprinkled on top of cauliflower](/wp-content/uploads/2023/06/daafd984-daa9d984d985-d9bed986db8cd8b1db8c-d9bed8aed8aad987-d8b4d8afd987_648608328dd84.jpeg)
آن را حدود 35 تا 40 دقیقه بپزید، تا زمانی که داخل آن حباب بزند و بیرون قهوه ای طلایی شود.
![گل کلم پنیری پخته شده 3 - مجله آموزشی تفریحی خالق Cauliflower cheese baked until golden and crispy](/wp-content/uploads/2023/06/daafd984-daa9d984d985-d9bed986db8cd8b1db8c-d9bed8aed8aad987-d8b4d8afd987_648608274e6b4.jpeg)
لطفاً برای فهرست کامل مواد با اندازهگیری، روش کامل دستور غذا، یادداشتهای دستور غذا، و اطلاعات تغذیهای، به کارت دستور غذا در زیر بروید.
نکات برتر از سرآشپز
- گل کلم را al dente بپزید، گل کلم بیش از حد پخته شده باعث آبکی پخت پنیر گل کلم می شود.
- اجازه دهید گل کلم ها آبکش شوند و قبل از مخلوط کردن با سس پنیر مطمئن شوید که کاملا خشک شده اند.
- سس بشامل پنیری مهمترین بخش دستور پخت است. میتوانید نکات بالا را بخوانید و ویدیوی روی کارت دستور غذا را تماشا کنید تا یاد بگیرید که چگونه سس بشامل کاملا ابریشمی درست کنید.
- در مصرف پنیر کوتاهی نکنید، این گل کلم سوخاری خوشمزه با پنیر پنیردار است!
چگونه گل کلم پخته پنیری سرو کنیم؟
پان پنیر گل کلم بهترین همراهی برای شام کباب است، چه ناهار یکشنبه خانوادگی یا یک شام جشن بزرگ کریسمس.
این پیش غذای خوشمزه را همراه با شانه بره آهسته پخته، پای ترکی شپرد، سرخ کن هوا کلم بروکسل، سیب زمینی سوخاری چربی اردکی، هویج و جعفری سرخ شده عسلی و مش سوئدی و هویج برای یک جشن خانوادگی!
همچنین با گوشت کبابی یا کبابی یا سوسیسهایی مانند سوسیس سرخ کن هوا، چاک کباب در فر، پای چرخ کرده بیف، مرغ کباب در فر هلندی، و کوفته بره کبابی.
می توانید گل کلم پنیری پخته شده را به عنوان غذای اصلی همراه با بازلاما (نان تخت ترکی) یا یک تکه سرو کنید. از نان ساندویچ خانگیو یک کاسه سالاد خیار یونانی یا سالاد گوجه فرنگی و گردو (Gavurdagi Salatasi ).
سؤالات متداول دستور غذا
بله، می توانید پنیر گل کلم را یک یا دو روز دیگر درست کنید. آماده کنید و در یخچال نگهداری کنید تا زمانی که بخواهید بپزید. حتما یک ساعت قبل از پخت ظرف را از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسد.
می توانید باقی مانده پنیر گل کلم را به مدت 2 دقیقه در مایکروویو روی حرارت متوسط گرم کنید.
متناوباً، میتوانید آن را در فر از قبل گرم شده به مدت 10 تا 25 دقیقه یا تا زمانی که لولهکشی در یک ظرف مناسب فر گرم شود، گرم کنید.
حتما روی آن را با فویل یا درب بپوشانید تا بیش از حد قهوه ای نشود.
دلیل اصلی آبکی شدن کیک گل کلم پنیری شما این است که احتمالاً گل کلم خود را بیش از حد پخته اید.
همچنین، قبل از اضافه کردن آن به سس بشامل، مطمئن شوید که اجازه دهید گل کلم آبکش شود و کاملا خشک شود.
دستور پخت های مرتبط
برای دستور پختهای بریتانیایی خوشمزهتر، چرا امتحان نکنید:
این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.
امیدوارم از روند درست کردن این گل کلم پخته پنیری خوشمزه به همان اندازه که از خوردن آن لذت می برید لذت ببرید! ?
خوشحالی! / افیه اولسون!
![گل کلم پنیری پخته شده 13 Cauliflower with milk based cheese sauce](/wp-content/uploads/2023/06/daafd984-daa9d984d985-d9bed986db8cd8b1db8c-d9bed8aed8aad987-d8b4d8afd987_64860833d51d2.jpeg)
گل کلم پنیری پخته
اگر به دنبال یک غذای جانبی ساده، سریع و در عین حال بسیار خوشمزه برای کباب یکشنبه یا شام شکرگزاری خود هستید، این دستور پخت کلم پنیری (یا پنیر گل کلم) برای شما عالی است.
مواد تشکیل دهنده
دستورالعمل ها
-
گل کلم را به صورت گلچه برش دهید و به مدت 6 تا 8 دقیقه در آب جوش بپزید تا سفت اما نرم شود.
-
گلچه ها را در آبکش بریزید و در حین تهیه سس پنیر آبکش کنید.
-
فر فن را با دمای 180 درجه سانتیگراد (360 درجه فارنهایت) از قبل گرم کنید.
-
برای تهیه سس پنیر، کره را در قابلمه ای روی حرارت متوسط آب کنید و هم بزنید. آرد.
-
با استفاده از یک کفگیر چوبی یا لیسک خوب مخلوط کنید و به مدت دو دقیقه با هم زدن تمام مدت بپزید.
-
کمی از شیر گرم را در یک زمان با هم زدن مداوم با همزن بزنید تا سس یکدست و مخملی به دست آید.
-
با حرارت ملایم بپزید چند دقیقه مدام هم بزنید تا سس غلیظ شود و طعم آرد از بین برود.
-
تابه را از روی حرارت بردارید و نمک، جوز هندی و 100 گرم پنیر چدار رنده شده را با همزن بزنید.
-
گل کلم های آبکش شده را در یک ظرف فر 23 سانتی متری قرار دهید و سس پنیر را روی آن بریزید. سریع هم بزنید تا سس پنیر با گل کلم ترکیب شود.
-
50 گرم پنیر چدار رنده شده و آرد سوخاری را روی گل کلم ها بپاشید.
-
ظرف فر را در فر از قبل گرم شده قرار دهید و حدود 35-40 دقیقه بپزید تا داخل آن حباب بزند. و بیرون قهوه ای طلایی است.
یادداشت
- گل کلم را al dente بپزید، گل کلم بیش از حد پخته شده پنیر گل کلم را آبکی می کند!
- اجازه دهید گل کلم ها آبکش شوند و قبل از افزودن آنها به سس پنیر مطمئن شوید که کاملاً خشک شده اند.
- سس بشامل پنیری مهمترین بخش دستور پخت است. نکات بالا را بخوانید و ویدیو را در کارت دستور غذا تماشا کنید تا یاد بگیرید که چگونه سس بشامل کاملا ابریشمی درست کنید!
- در مورد پنیر کوتاهی نکنید، این غذای کناری خوشمزه بریتانیایی قرار است پنیری باشد!
- می توانید پنیر گل کلم را یکی دو روز قبل درست کنید و تا زمانی که بخواهید آن را بپزید در یخچال نگهداری کنید.
- اگرچه این غذا به طور سنتی با پنیر چدار درست می شود، می توانید آن را با هر پنیر سفت دیگری که دوست دارید جایگزین کنید.
تغذیه
کالری: 371کیلو کالری کربوهیدرات: 33gپروتئین: 20gچربی: 18g Saturated Fat: 11gPolyunsaturated Fat: 1gMonounsaturated Fat: 5gCholesterol: 55mgSodium: 698mgPotassium: 892mg Fiber: 5 gSugar: 12gVitamin A: 623IUVitamin C: 101mg Calcium: 501 mgIron: 2mg
این پست از پیوندهای وابسته استفاده می کند. این بدان معناست که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کارمزد برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.