کورو فاصلیه
کورو فاصلیه
Kuru Fasulye یک خورش ترکی مقوی و غنی است که با لوبیا سفید و گوشت گوسفند یا گوسفند خرد شده به آرامی در سس گوجه فرنگی پخته می شود.
این غذا مملو از طعمهای فراوان است و بهترین غذای راحتی برای شبهای سرد زمستان است.
![کورو فاصلیه 1 - مجله آموزشی تفریحی خالق kuru fasulye is traditionally served with rice pilaf](/wp-content/uploads/2023/06/daa9d988d8b1d988-d981d8a7d8b5d984db8cd987_648608788441f.jpeg)
در ترکیه، هر “لوکانتا” (رستوران کوچکی که غذاهای آماده ارزان، شاد اما خوشمزه سرو می کند) این غذای معروف را در منوی خود دارد.
من به یکی از آنها در استانبول رفته ام که فقط “Kuru Fasulye” و برنج پلو ترکی” با هم غذا خوردند.
![کورو فاصلیه 2 - مجله آموزشی تفریحی خالق daa9d988d8b1d988 d981d8a7d8b5d984db8cd987 648608799fda3](/wp-content/uploads/2023/06/daa9d988d8b1d988-d981d8a7d8b5d984db8cd987_648608799fda3.jpeg)
کورو فاسولیه معمولاً با مقداری نان خمیر ترش هلندی فر و “tursu” (ترشی سبزیجات).
آنها فقط نسخه گیاهی آن را داشتند و طعم آن چنان الهی بود که همه ما نسخه دوم را درخواست کردیم!
این خورش لوبیا پرطرفدار انواع مختلفی دارد و مورد علاقه من خورش با گوشت بره است.
![کورو فاصلیه 3 - مجله آموزشی تفریحی خالق White bean stew with lamb served with Turkish rice pilaf.](/wp-content/uploads/2023/06/daa9d988d8b1d988-d981d8a7d8b5d984db8cd987_6486087ad78a5.jpeg)
می توانید به جای گوشت گوسفند از گوشت گاو استفاده کنید یا پاستیرما (گوشت گاو خشک شده در هوا که در ترکیه رایج است) برای طعم قوی تر اضافه کنید.
نسخه گیاهی Kuru Fasülye به اندازه نوع گوشتی خوشمزه است.
چند سبزیجات اضافی مانند هویج، کرفس یا فلفل اضافه کنید، از آب سبزیجات استفاده کنید و یک خورش لوبیا گیاهی خوشمزه بخورید.
![کورو فاصلیه 4 - مجله آموزشی تفریحی خالق daa9d988d8b1d988 d981d8a7d8b5d984db8cd987 6486087befd17](/wp-content/uploads/2023/06/daa9d988d8b1d988-d981d8a7d8b5d984db8cd987_6486087befd17.jpeg)
چرا این دستور غذا جواب می دهد؟
- این خورش خوشمزه با چند ماده که ممکن است در انبار/یخچال خود داشته باشید بسیار آسان است.
- برای ناهار یکشنبه تنبل عالی است، Kuru Fasulye تنها در 20 دقیقه گرد هم می آید.
- Kuru Fasulye غذای راحتی مناسب برای شب های سرد زمستان است.
- میتوانید آن را از قبل آماده کنید و آن را به یک وعده غذایی عالی برای یک روز شلوغ تبدیل کنید.
مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها
![کورو فاصلیه 5 - مجله آموزشی تفریحی خالق labelled picture of ingredients for kuru Fasulye](/wp-content/uploads/2023/06/daa9d988d8b1d988-d981d8a7d8b5d984db8cd987_6486087cd84bd.jpeg)
- لوبیا سفید – می توانید از هر نوع لوبیای سفید مانند لوبیا چشم بلبلی، لوبیا یا کانلینی استفاده کنید. همه آنها زمان پخت متفاوتی دارند، بنابراین مطمئن شوید که آنها را بپزید تا نرم شوند و تقریباً از هم جدا شوند.
- روغن زیتون- لازم است پیازها را تفت دهید. برای غنای بیشتر می توانید به جای آن از کره استفاده کنید.
- بره – هر قسمتی از بره برای این غذا خوب است اما من شخصاً شانه را برای خورش ها دوست دارم. می توانید به جای آن از گوشت گاو خرد شده نیز استفاده کنید اما زمان پخت بسته به برش مورد استفاده شما ممکن است طولانی تر باشد. همیشه برای پخت آهسته گوشت گاو مرمری مانند چاک یا بریست را ترجیح دهید. برای درست کردن این غذا برای گیاهخواری، گوشت را حذف کنید.
- پیاز– می توانید از پیاز قهوه ای، زرد یا سفید در اندازه بزرگ استفاده کنید. قبل از اضافه کردن به ظرف، پوست کنده و به قطعات کوچک برش دهید.
- سیر – سیر تازه یک طعم دهنده عالی است که به غذاها شیرینی و آجیل می بخشد. میتوانید با هاون و هاون یا رنده با استفاده از Microplane zester قبل از اضافه کردن آن به ظرف.
- گوجه فرنگی– اگر گوجه فرنگی تازه ندارید می توانید از گوجه فرنگی کنسرو شده استفاده کنید. اگر از گوجه فرنگی کنسرو شده برای متعادل کردن اسیدیته استفاده می کنید، یک قاشق چایخوری شکر اضافه کنید.
- رب گوجه فرنگی – اصلی آشپزی ترکی است. طعم اومامی و رنگ قرمز روشن را به ظروف اضافه می کند. می توانید آن را در مغازه های ترکیه یا خاورمیانه پیدا کنید. همچنین می توانید آن را از آمازون .
- رب فلفل قرمز – همانند رب گوجه فرنگی، طعم اومامی و رنگ قرمز روشنی به خورش می دهد. می توانید آن را در مغازه های ترکیه یا خاورمیانه پیدا کنید. همچنین میتوانید آن را از آمازون.
- نمک – در پایان فرآیند پخت نمک اضافه کنید. مقدار را به سلیقه خود تنظیم کنید.
دستورالعمل های گام به گام
Kuru fasulye یک غذای فوق العاده خوشمزه و گرم است که طبخ آن بسیار آسان و ساده است.
چند مرحله آسان وجود دارد که باید برای دستیابی به بهترین نتایج دنبال کنید:
لوبیاها را خیس کرده و از قبل بپزید
خیساندن لوبیا در طول شب ضروری است و به کاهش زمان پخت Kuru Fasülye کمک می کند.
از مقدار زیادی آب استفاده کنید زیرا در صورت خیساندن اندازه آنها دو برابر می شود.
![کورو فاصلیه 6 - مجله آموزشی تفریحی خالق White beans soaked in water overnight.](/wp-content/uploads/2023/06/daa9d988d8b1d988-d981d8a7d8b5d984db8cd987_6486087db8150.jpeg)
لوبیاها را در یک تابه به اندازه کافی بزرگ بریزید و سپس مقدار زیادی آب سرد اضافه کنید.
![کورو فاصلیه 7 - مجله آموزشی تفریحی خالق cooking soaked white beans with plenty of water](/wp-content/uploads/2023/06/daa9d988d8b1d988-d981d8a7d8b5d984db8cd987_6486087ecb0ea.jpeg)
لوبیاها را حدود یک ساعت یا تا زمانی که “آل دنته” شوند بپزید.
با گوشت بیشتر پخته می شوند.
زمان پخت بستگی به نوع لوبیا مورد استفاده شما دارد.
من برای این دستور از لوبیا لوبیا استفاده کردم. لوبیاها را آبکش کنید و سپس مایع پخت را دور بریزید.
![کورو فاصلیه 8 - مجله آموزشی تفریحی خالق Draining the cooked beans on a colander](/wp-content/uploads/2023/06/daa9d988d8b1d988-d981d8a7d8b5d984db8cd987_648608801edc4.jpeg)
سس گوشت گوجه فرنگی را آماده کنید
فر را از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد / 356 درجه فارنهایت گرم کنید.
فر هلندی یا ماهیتابه با پایه سنگین را روی حرارت زیاد قرار دهید و سپس روغن زیتون را اضافه کنید.
من ترجیح می دهم از فر هلندی برای خورش، گوشت آرام پز یا حتی نان.
به دلیل سنگین بودن، برای پخت آهسته عالی هستند.
آنها گرما را به طور یکنواخت حفظ و توزیع می کنند که آنها را برای تفت دادن گوشت در حرارت بالا و حفظ دمای کم و آهسته برای مدت طولانی ایده آل می کند.
وقتی تابه به اندازه کافی داغ شد، گوشت را سرخ کنید. در صورت لزوم این کار را به صورت دسته ای انجام دهید.
![کورو فاصلیه 9 - مجله آموزشی تفریحی خالق Sautéing the lamb in dutch oven](/wp-content/uploads/2023/06/daa9d988d8b1d988-d981d8a7d8b5d984db8cd987_6486088105286.jpeg)
حرارت را روی متوسط تا کم کم کنید، پیاز و سیر را اضافه کنید و سپس آنها را تفت دهید تا شفاف شوند.
![کورو فاصلیه 10 - مجله آموزشی تفریحی خالق Sautéing the onions and garlic with lamb](/wp-content/uploads/2023/06/daa9d988d8b1d988-d981d8a7d8b5d984db8cd987_648608822f66d.jpeg)
گوجهفرنگیها را اضافه کنید و سپس رب گوجهفرنگی، چیلی (اختیاری) و رب فلفل (اختیاری) را هم بزنید.
اگر رب فلفل ندارید می توانید رب گوجه فرنگی اضافی اضافه کنید. همچنین، فلفل قرمز را با فلفل چیلی جایگزین کنید یا اگر تند دوست ندارید، آن را کاملاً حذف کنید.
![کورو فاصلیه 11 - مجله آموزشی تفریحی خالق tomato&red pepper paste, tomatoes and chili are added to the pan](/wp-content/uploads/2023/06/daa9d988d8b1d988-d981d8a7d8b5d984db8cd987_64860883401cf.jpeg)
قبل از ریختن در مایه، یک دقیقه تفت دهید.
![کورو فاصلیه 12 - مجله آموزشی تفریحی خالق the stock is added to the pan](/wp-content/uploads/2023/06/daa9d988d8b1d988-d981d8a7d8b5d984db8cd987_6486088446bc6.jpeg)
لوبیاهای از قبل پخته شده، نمک، زیره و فلفل سیاه تازه آسیاب شده را اضافه کنید.
![کورو فاصلیه 13 - مجله آموزشی تفریحی خالق beans are added to the pan](/wp-content/uploads/2023/06/daa9d988d8b1d988-d981d8a7d8b5d984db8cd987_64860885b0fb0.jpeg)
تابه را با درب یا فویل حلبی بپوشانید و سپس به مدت 1 ساعت یا تا زمانی که گوشت و لوبیا و گوشت نرم شوند در فر بپزید.
![کورو فاصلیه 14 - مجله آموزشی تفریحی خالق kuru fasulye is cooked until the meat is fall apart and the beans are softened](/wp-content/uploads/2023/06/daa9d988d8b1d988-d981d8a7d8b5d984db8cd987_64860886e36b2.jpeg)
حتما هر 20 تا 30 دقیقه آن را بررسی کنید و آن را هم بزنید تا پخت یکنواخت انجام شود.
لطفاً برای فهرست کامل مواد با اندازهگیری، روش کامل دستور غذا، یادداشتهای دستور غذا، و اطلاعات تغذیهای، به کارت دستور غذا در زیر بروید.
نکته برتر از سرآشپز
از خورشهای خانگی و سوپها برای طعمدهی شدید استفاده کنید.
اگر از خورش خریداری شده در مغازه استفاده میکنید، قبل از افزودن نمک اضافی، خورش خود را بچشید، زیرا از قبل مقداری نمک دارند.
همیشه در پایان فرآیند پخت برای غذاهایی که آهسته پخته می شوند نمک اضافه کنید.
![کورو فاصلیه 15 - مجله آموزشی تفریحی خالق daa9d988d8b1d988 d981d8a7d8b5d984db8cd987 64860887ec1cb](/wp-content/uploads/2023/06/daa9d988d8b1d988-d981d8a7d8b5d984db8cd987_64860887ec1cb.jpeg)
ساخت Kuru Fasulye جلوتر از زمان
می توانید کورو فاسوله (خورش لوبیا سفید ترکی) را زودتر درست کنید.
در واقع، اغلب توصیه میشود آن را از یک یا دو روز قبل درست کنید، زیرا طعمها با گذشت زمان عمیقتر میشوند و حتی خوشمزهتر میشوند.
بعد از اتمام پخت خورش، اجازه دهید تا دمای اتاق خنک شود و سپس آن را در ظرف در بسته در یخچال به مدت 3 تا 4 روز نگهداری کنید.
وقتی برای سرو آماده بودید، کافی است آن را روی اجاق گاز روی حرارت ملایم تا متوسط گرم کنید تا کاملاً داغ شود.
چگونه به Kuru Fasulye خدمت کنیم؟
روش سنتی یا معمولی برای سرو این خورش دلپذیر این است که آن را با برنج پلو ترکی (Sehriyeli Pilav) سرو کنید. /a>و مقداری ترشی مخلوط یا یک لیوان آیران (نوشیدنی ماست ترکی).
از طرف دیگر، میتوانید آنها را با مقداری نان خرد شده یا بزلما (نان تخت ترکی) سرو کنید.
با یک کاسه بلغور پلو ترکی با عدس یا بلغور پیلاوی (بلغور پلو ترکی) برای یک گزینه سالم تر.
![کورو فاصلیه 16 - مجله آموزشی تفریحی خالق kuru fasulye is traditionally served with rice pilaf](/wp-content/uploads/2023/06/daa9d988d8b1d988-d981d8a7d8b5d984db8cd987_648608788441f.jpeg)
سؤالات متداول دستور غذا
بله، اگر قصد دارید خورش را فریز کنید، ابتدا بگذارید تا دمای اتاق خنک شود، سپس آن را به ظرف مناسب در فریزر منتقل کنید و تا 3 ماه در فریزر نگهداری کنید.
وقتی برای لذت بردن از آن آماده شدید، آن را یک شب در یخچال ذوب کنید و سپس آن را روی اجاق گاز گرم کنید تا کاملا داغ شود.
بله، Kuru Fasülye یک غذای سالم و همچنین خوشمزه است. لوبیا سفید سرشار از مواد مغذی و نسبتاً کم کالری است. آنها همچنین دارای محتوای فیبر و پروتئین بالایی هستند که احساس سیری را تقویت میکنند و احتمال کمتری برای پرخوری دارند!
باقی مانده ها تا پنج روز در یخچال نگهداری می شوند. در ظرف دربسته از هوا اگر می خواهید آنها را بیشتر نگه دارید، می توانید آنها را تا سه ماه منجمد کنید.
دستور پخت های مرتبط
برای دستور العمل های خورش دلچسب تر، چرا امتحان نکنید:
این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.
امیدوارم همانقدر که از خوردن آن لذت می برید از روند تهیه این کورو فاسولیه (خورش لوبیا پخته با گوشت بره) لذت ببرید! ?
خوشحالی! / افیه اولسون!
![کورو فاصلیه 17 daa9d988d8b1d988 d981d8a7d8b5d984db8cd987 648608891f874](/wp-content/uploads/2023/06/daa9d988d8b1d988-d981d8a7d8b5d984db8cd987_648608891f874.jpeg)
کورو فصلیه
غذای راحتی عالی برای ناهار یکشنبه تنبل همراه با پلو کره ای و کرکی برنج ترکی
مواد تشکیل دهنده
دستورالعمل ها
-
لوبیاها را یک شب در آب فراوان خیس کنید.
-
لوبیاها را آبکش کرده و در تابه ای با آب تازه بریزید و به مدت یک ساعت روی حرارت متوسط بپزید.
-
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد (356 درجه فارنهایت) از قبل گرم کنید.
-
یک تابه سنگین یا فر هلندی را روی حرارت متوسط تا زیاد قرار دهید.
-
افزودن پیاز و سیر را تفت دهید تا شفاف شود و گوجه فرنگی ها را اضافه کنید.
-
رب گوجه فرنگی، فلفل چیلی (اختیاری) و رب فلفل (اختیاری، به جای آن رب گوجه فرنگی اضافی اضافه کنید) هم بزنید.
-
-
Cover the pan with the lid and cook in the oven for 1 hour or until the meat and beans are soft. Make sure to check every 20 to 30 minutes and give it a stir.
<. li id="wprm-recipe-2618-step-0-2" class="wprm-recipe-instruction" readability="1">
لوبیاها را دوباره آبکش کنید، مایع پخت را از بین ببرید و آنها را کنار بگذارید تا بعداً استفاده کنید.
<. li id="wprm-recipe-2618-step-0-5" class="wprm-recipe-instruction" readability="0">
وقتی داغ شد، روغن زیتون را اضافه کنید و گوشت را سرخ کنید.
<. li id="wprm-recipe-2618-step-0-8" class="wprm-recipe-instruction" readability="1">
Add the pre-cooked beans along with salt, pepper, and cumin.
یادداشت
- You can use beef instead of lamb or add pastirma (air-dried beef popular in Turkey) for a stronger flavor.
- The vegetarian version is as delicious as the meaty one. Add some extra vegetables such as carrots, celery, or peppers, use vegetable stock and you have a delicious vegetarian bean stew.
- You can prep it ahead, making it a perfect meal for a busy day.
- Make sure to check every 20 to 30 minutes and give it a stir to provide even cooking.
- If you use shop-bought stock, taste your stew before adding any extra salt as they already contain some. Always add salt at the end of the cooking process for slow-cooked dishes.
- The cooking time might vary depending on the meat cut and size you use.
Nutrition
Calories: 314kcalCarbohydrates: 27gProtein: 30gFat: 10gSaturated Fat: 3gPolyunsaturated Fat: 1gMonounsaturated Fat: 5gCholesterol: 65mgSodium: 1031mgPotassium: 1173mgFiber: 9gSugar: 6gVitamin A: 822IUVitamin C: 17mgCalcium: 91mgIron: 4mg
This post uses affiliate links. این بدان معناست که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کارمزد برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.