کیک شپرد ترکیه
کیک شپرد ترکیه
این دستور تهیه پای شپرد ترکیه راهی عالی برای استفاده از باقی مانده گوشت بوقلمون از شام شکرگزاری یا کباب کریسمس است. آرامش بخش، پر از طعم و بسیار آسان است – یک غذای پخته عالی برای شب های سرد پاییز و زمستان.
![کیک شپرد ترکیه 1 - مجله آموزشی تفریحی خالق Turkey shepherd's pie baked in an oven dish](https://khalg.ir/wp-content/uploads/2023/06/daa9db8cdaa9-d8b4d9bed8b1d8af-d8aad8b1daa9db8cd987_6485fa7bb115b.jpeg)
پرش به:
پای باقی مانده بوقلمون شپرد بسیار شبیه به پای کلبه ای آسان من است و راهی عالی برای مصرف است. باقیمانده پوم پوره (پوره سیب زمینی خامه ای)، مش سوئدی و هویج، و سس بوقلمون و همچنین بوقلمون کبابی در فر. می توانید به راحتی گوشت بوقلمون را با مرغ، بره یا گاو جایگزین کنید، باز هم خوشمزه خواهد بود!
![کیک شپرد ترکیه 2 - مجله آموزشی تفریحی خالق a portion of turkey shepherd pie served with steamed vegetables](https://khalg.ir/wp-content/uploads/2023/06/daa9db8cdaa9-d8b4d9bed8b1d8af-d8aad8b1daa9db8cd987_6485fa7c9f4ed.jpeg)
شپردز پای چیست
شپردز پای یک غذای راحت بریتانیایی است که شامل گوشت چرخ کرده و سبزیجات است که در سس قهوهای غنی پخته میشود، روی آن پوره سیبزمینی خامهای ریخته میشود و سپس تا زمانی که طلایی و پوستهای شود، پخته میشود.
پای شپرد که با گوشت بره درست میشود کلبه پای نامیده میشود و هر دو را میتوان به صورت تازه چرخ کرده یا خرد شده درست کرد. از باقی مانده گوشت پخته شده
چرا این دستور غذا جواب می دهد
- پای بوقلمون شپرد نه تنها دلچسب، خوشمزه و آرامش بخش است، بلکه سالم و کم کالری است. 1 قسمت از این ظرف فقط 492 کیلو کالری دارد.
- این ظرف پخت بسیار آسان است، در 40 دقیقه آماده می شود و همه آن را دوست دارند!
مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها
پر کردن بوقلمون
![کیک شپرد ترکیه 3 - مجله آموزشی تفریحی خالق Labelled picture of ingredients for turkey Shepherd's pie filling](https://khalg.ir/wp-content/uploads/2023/06/daa9db8cdaa9-d8b4d9bed8b1d8af-d8aad8b1daa9db8cd987_6485fa7da3506.jpeg)
- گوشت بوقلمون– می توانید از هر قسمتی از پرنده تیره، سفید یا مخلوط استفاده کنید. آنها را به قطعات کوچک خرد کنید.
- قارچ – اگرچه یک ماده سنتی برای پای شپرد نیست، اما طعم و بافت فوق العاده ای به آن اضافه می کند! من از هر گونه قارچی که در یخچالم موجود است مانند قارچ شاه بلوط، قارچ دکمه ای یا مخلوطی از قارچ های وحشی استفاده می کنم.
- پیاز – هر نوع پیازی از جمله موسیر برای این دستور غذا مفید است.
- کرفس – عمق طعم به وعدههای غذایی میافزاید، بهویژه سوپها ، سس ها و کاسرول ها.
- هویج – من عطر، بافت و رنگی را که به ظروف و همچنین تغذیه میافزاید دوست دارم.
- سیر – من از سیر برشته باقیمانده از تفت دادن بوقلمون استفاده می کنم، اما می توانید آن را با حبه های سیر تازه ریز خرد شده جایگزین کنید.
- استوک– اگر آب گوشت بوقلمون باقی نمانده باشد از آب مرغ استفاده می کنم. هر دوی آنها با این دستور غذا عالی عمل می کنند.
روکش پوره سیب زمینی
![کیک شپرد ترکیه 4 - مجله آموزشی تفریحی خالق Labelled picture of ingredients for mashed potatoes to top turkey shepherd's pie](https://khalg.ir/wp-content/uploads/2023/06/daa9db8cdaa9-d8b4d9bed8b1d8af-d8aad8b1daa9db8cd987_6485fa7eb006c.jpeg)
- سیب زمینی – بهترین سیب زمینی برای پوره سیب زمینی کرکی، صاف و خوش طعم آنهایی هستند که نشاسته بالاتری دارند مانند ماریس پایپر، رد راستز، دیزایر یا کینگ ادوارد.
- کرم دوبل– شبیه خامه غلیظ است. می توانید آن را با شیر پرچرب، خامه تکی یا خامه ترش جایگزین کنید. اگر می خواهید آن را حذف کنید، کره اضافی را به پوره سیب زمینی خود اضافه کنید.
- کره – به غنیتر شدن بافت نشاستهای سیبزمینی کمک میکند و طعم زیادی به آن میافزاید.
- زردههای تخممرغ – به سیبزمینیهای پوره شده حالت خامهای و طعم میدهند و همچنین مقداری رنگ قهوهای طلایی به لایه بالایی میدهند.
- پنیر چدار – همه چیز با کمی پنیر اضافه طعم بهتری دارد. می توانید از هر پنیر سفت مانند پارمزان، کنته یا گرویر استفاده کنید.
دستورالعمل های گام به گام
این یک دستور العمل بسیار آسان است و برای دستیابی به بهترین نتایج باید چند مرحله ساده را دنبال کنید:
پر کردن پای را آماده کنید
یک تابه با پایه سنگین یا یک ووک را روی حرارت متوسط گرم کنید و روغن زیتون را اضافه کنید. وقتی روغن به اندازه کافی داغ شد، پیازها را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا نرم و کمی سرخ شوند.
![کیک شپرد ترکیه 5 - مجله آموزشی تفریحی خالق Sautéing the onions in a wok](https://khalg.ir/wp-content/uploads/2023/06/daa9db8cdaa9-d8b4d9bed8b1d8af-d8aad8b1daa9db8cd987_6485fa8042e57.jpeg)
سیر را اضافه کنید و قبل از اضافه کردن هویج و کرفس، سریع به مدت 30 ثانیه تفت دهید.
![کیک شپرد ترکیه 6 - مجله آموزشی تفریحی خالق sautéing the carrots, garlic and celery](https://khalg.ir/wp-content/uploads/2023/06/daa9db8cdaa9-d8b4d9bed8b1d8af-d8aad8b1daa9db8cd987_6485fa8177b41.jpeg)
سبزیجات را چند دقیقه تفت دهید تا کمی تغییر رنگ دهند و سپس قارچ ها را اضافه کنید.
![کیک شپرد ترکیه 7 - مجله آموزشی تفریحی خالق Sautéing the mushrooms](https://khalg.ir/wp-content/uploads/2023/06/daa9db8cdaa9-d8b4d9bed8b1d8af-d8aad8b1daa9db8cd987_6485fa828f97d.jpeg)
قارچ ها را بپزید تا نرم شوند، حدود 2 تا 3 دقیقه، و سپس گوشت بوقلمون را اضافه کنید.
![کیک شپرد ترکیه 8 - مجله آموزشی تفریحی خالق adding the turkey meat to sautéed vegetables](https://khalg.ir/wp-content/uploads/2023/06/daa9db8cdaa9-d8b4d9bed8b1d8af-d8aad8b1daa9db8cd987_6485fa83c5249.jpeg)
تابه را خوب هم بزنید و سپس آرد، آویشن، نمک و فلفل تازه آسیاب شده را اضافه کنید.
![کیک شپرد ترکیه 9 - مجله آموزشی تفریحی خالق flour, thyme and seasoning are added to the wok](https://khalg.ir/wp-content/uploads/2023/06/daa9db8cdaa9-d8b4d9bed8b1d8af-d8aad8b1daa9db8cd987_6485fa84db9b3.jpeg)
آبپز یا ماست را اضافه کنید، خوب مخلوط کنید و بگذارید مخلوط به مدت پنج دقیقه بجوشد.
![کیک شپرد ترکیه 10 - مجله آموزشی تفریحی خالق the stock is added to the mixture](https://khalg.ir/wp-content/uploads/2023/06/daa9db8cdaa9-d8b4d9bed8b1d8af-d8aad8b1daa9db8cd987_6485fa8635f98.jpeg)
تابه را از روی حرارت بردارید و فیلینگ پای را داخل ظرف پای قرار دهید.
![کیک شپرد ترکیه 11 - مجله آموزشی تفریحی خالق the pie filling is transferred to a pie dish](https://khalg.ir/wp-content/uploads/2023/06/daa9db8cdaa9-d8b4d9bed8b1d8af-d8aad8b1daa9db8cd987_6485fa877a80d.jpeg)
روکش سیب زمینی را آماده کنید
فر را با دمای 180 تا 360 درجه فارنهایت (فر فن دار) از قبل گرم کنید. سیب زمینی ها را پوست بگیرید و به قطعات مساوی برش دهید. آنها را در یک قابلمه با آب سرد فراوان قرار دهید.
![کیک شپرد ترکیه 12 - مجله آموزشی تفریحی خالق The potatoes are peeled, cut and placed in a pan filled with cold water](https://khalg.ir/wp-content/uploads/2023/06/daa9db8cdaa9-d8b4d9bed8b1d8af-d8aad8b1daa9db8cd987_6485fa888d125.jpeg)
تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید و بگذارید بجوشد، حرارت را کم کنید و بگذارید سیب زمینی ها به آرامی حدود 20 دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند بجوشانند.
آب آن را خوب آبکش کنید و سیب زمینی ها را به تابه برگردانید. ماهیتابه را دوباره روی حرارت ملایم قرار دهید و بگذارید تمام آب به مدت 30 ثانیه تبخیر شود سپس آنها را از روی حرارت بردارید.
![کیک شپرد ترکیه 13 - مجله آموزشی تفریحی خالق The cooked potatoes are on a colander](https://khalg.ir/wp-content/uploads/2023/06/daa9db8cdaa9-d8b4d9bed8b1d8af-d8aad8b1daa9db8cd987_6485fa898a2b2.jpeg)
خامه دوبل، کره، نمک و فلفل را اضافه کنید. سیب زمینی ها را با استفاده از پوره یا برنج له کنید تا یکدست شود.
![کیک شپرد ترکیه 14 - مجله آموزشی تفریحی خالق mashing the potatoes with cream and butter](https://khalg.ir/wp-content/uploads/2023/06/daa9db8cdaa9-d8b4d9bed8b1d8af-d8aad8b1daa9db8cd987_6485fa8aaa2d8.jpeg)
پنیر و زرده تخم مرغ را اضافه کنید و سریع هم بزنید تا مخلوط شوند.
پوره سیب زمینی را با قاشق روی فیلینگ پای بریزید و کاملاً بپوشانید. برای ترد شدن بیشتر، روی آن را با استفاده از چنگال پف کنید.
![کیک شپرد ترکیه 15 - مجله آموزشی تفریحی خالق turkey filling is topped with mashed potatoes](https://khalg.ir/wp-content/uploads/2023/06/daa9db8cdaa9-d8b4d9bed8b1d8af-d8aad8b1daa9db8cd987_6485fa8bca55b.jpeg)
به مدت 30 تا 35 دقیقه در فر قرار دهید تا روی آن قهوه ای طلایی شود و مواد پر شده حباب بزند.
![کیک شپرد ترکیه 16 - مجله آموزشی تفریحی خالق turkey shepherd's pie is baked until golden and crispy](https://khalg.ir/wp-content/uploads/2023/06/daa9db8cdaa9-d8b4d9bed8b1d8af-d8aad8b1daa9db8cd987_6485fa8cc648e.jpeg)
لطفاً برای فهرست کامل مواد با اندازهگیری، روش کامل دستور غذا، یادداشتهای دستور غذا، و اطلاعات تغذیهای، به کارت دستور غذا در زیر بروید.
نکات برتر از سرآشپز
- برای پخت یکنواخت سیب زمینی ها را همیشه با آب سرد شروع کنید. اگر سیبزمینیهایتان را در آب در حال جوش قرار دهید، بیرون آن له میشود و در حالی که هسته آن هنوز نپخته است، پوسته پوسته میشود.
- اجازه دهید فیل پای به مدت 30 دقیقه قبل از اضافه کردن پوره سیب زمینی خنک شود تا در سس گوشت فرو نرود.
- اگر میخواهید سوپ پرکننده پایتان باشد، ¼ فنجان آب مرغ یا سس بوقلمون اضافه کنید.
پیشنهادات ارائه
این ظرف غذای دلچسب را به همراه مقداری بادی سرخ کن کلم بروکسل سرو کنید، مش سوئدی و هویج، گل کلم پنیری پخته، سالاد چغندر و فتا، یا/و مقداری سبزیجات سبز بخارپز.
![کیک شپرد ترکیه 17 - مجله آموزشی تفریحی خالق turkey shepherd pie portioned and served](https://khalg.ir/wp-content/uploads/2023/06/daa9db8cdaa9-d8b4d9bed8b1d8af-d8aad8b1daa9db8cd987_6485fa8dc4ef3.jpeg)
سؤالات متداول دستور غذا
باقیمانده ها تا پنج روز در یخچال نگهداری می شوند. ظرف
بله، می توانید این پای بوقلمون خوشمزه را قبل یا بعد از پخت آن را فریز کنید. در هر دو مورد، آن را یک شب قبل از پخت ذوب کنید.
بله، می توانید این پای را از دو روز قبل تهیه کنید. فقط روی آن را بپوشانید و تا زمان پخت در یخچال نگهداری کنید.
برای دستور العمل های خوشمزه تر برای شکرگزاری، چرا امتحان نکنید:
این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.
امیدوارم همانقدر که از خوردن آن لذت می برید از روند تهیه این پای چوپان خوشمزه ترکیه لذت ببرید! ?
خوشحالی! / افیه اولسون!
![کیک شپرد ترکیه 18 daa9db8cdaa9 d8b4d9bed8b1d8af d8aad8b1daa9db8cd987 6485fa8ec99ea](https://khalg.ir/wp-content/uploads/2023/06/daa9db8cdaa9-d8b4d9bed8b1d8af-d8aad8b1daa9db8cd987_6485fa8ec99ea.jpeg)
پای بوقلمون شپرد
این دستور تهیه پای بوقلمون شپردز بهترین راه برای استفاده از گوشت باقیمانده بوقلمون از جشن شکرگزاری یا شام کباب کریسمس است.
مواد تشکیل دهنده
دستورالعمل ها
آماده کردن پر کردن پای
-
یک پایه سنگین را گرم کنید pan or a wok on medium heat and add olive oil.
-
When the oil is hot enough, add the onions and sauté for a few minutes, until soft and slightly browned.
-
Add the garlic and quickly sauté for 30 seconds before adding the carrots and the celery.
-
Sauté the vegetables for a few minutes until they slightly change color, and then add the mushrooms.
-
Cook the mushrooms until softened, for about 2-3 minutes, and then add the turkey meat.
-
Give the pan a good stir and then add the flour, thyme, salt, and freshly ground pepper.
-
Add the stock or the gravy, mix well and let the mixture simmer for five minutes.
-
Remove the pan from the heat and transfer the pie filling into a pie dish.
Preparing The Potato Topping
-
Preheat the oven to 180° C – 360° F (fan oven).
-
Peel the potatoes and cut them into equal chunks. Place them in a saucepan with plenty of cold water.
-
Put the pan on medium heat and bring to a boil, bring the heat down, and let the potatoes gently simmer for about 20 minutes or until soft.
-
Drain well and return the potatoes back to the pan. Put the pan back on low heat and let all the water evaporate for 30 seconds then remove them from the heat.
-
Add the double cream, butter, salt, and pepper. Mash the potatoes by using a masher or a ricer until smooth.
-
Add the cheese and egg yolks and give it a quick stir to combine.
-
Spoon the mashed potatoes on top of the pie filling and cover completely. Fluff the top by using a fork for extra crispiness.
-
Place in the oven for 30-35 minutes until the top turns golden brown and the filling is bubbling.
یادداشت
- Always start cooking the potatoes with cold water for even cooking. If you put your potatoes in boiling water, the outside will be mashy and start to flake while the core is still uncooked.
- Let the pie filling cool down for 30 minutes before adding the mashed potatoes to avoid them sinking in the meat sauce.
- Leftover roast chicken work also great with this recipe.
- Add ¼ cup extra chicken stock or turkey gravy if you want your pie filling soupier.
- اگر در ظرف دربسته در یخچال نگهداری شود، باقیمانده آن تا پنج روز باقی می ماند.
- You can prepare this pie up to two days in advance. Just cover and keep it refrigerated until ready to bake.
Nutrition
Calories: 492kcalCarbohydrates: 38gProtein: 34gFat: 23gSaturated Fat: 10gPolyunsaturated Fat: 2gMonounsaturated Fat: 8gTrans Fat: 0.2gCholesterol: 174mgSodium: 968mgPotassium: 1345mgFiber: 6gSugar: 8gVitamin A: 4144IUVitamin C: 35mgCalcium: 158mgIron: 3mg
این پست از پیوندهای وابسته استفاده می کند. این بدان معناست که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کارمزد برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.