آشپزی

تاگین بره آهسته پخته شده با زردآلو

تاگین بره آهسته پخته شده با زردآلو

این آبدار و فوق‌العاده طعم‌دار تاژین بره آهسته پخته ترکیبی از گوشت بره، زردآلو، کدو حلوایی و ادویه‌های عجیب و غریب است.

به طور سنتی در دیگ سفالی به نام “tagine” پخته می شود که برای حفظ بخار در حین پخت طراحی شده است.

slow cooked lamb tagine garnished with coriander and almonds

اگر قابلمه ای ندارید، همچنان می توانید با استفاده از اجاق هلندی یا آرام پز، از این خورش بره سالم مراکشی لذت ببرید.

تهیه این غذای آفریقای شمالی که در دهان آب می شود بسیار آسان است، اجازه ندهید فهرست طولانی مواد شما را ناامید کند.

زردآلوهای تلخ و شیرین طعمی از شیرینی را به این کاسروی دنج زمستانی می بخشند.

ادویه‌های گرم مانند دارچین، زردچوبه، زیره، و زنجبیل همراه با گوشت بره لطیف، عطر و طعم دلپذیری را ایجاد می‌کنند.

Apricot lamb tagine served with pickled peppers
تاگین بره آهسته پخته شده با زردآلو 13

این تاجین بره آهسته پخته شده با زردآلو و کدو، غذای راحتی مناسب برای زمستان است!

Tagine (Tajine) چیست؟

تاژین یا تاجین یک قابلمه سفالی بزرگ با درپوش گنبدی شکل است که برای به دام انداختن بخار و بازگشت رطوبت به ظرف هنگام پختن آهسته روی ذغال داغ طراحی شده است.

همانند güveç، برچسب ها برای قرن ها به عنوان ظرفی عالی برای استفاده برای پخت آهسته

تاگینه نیز نام غذاهایی است که در این دیگ های سفالی پخته می شود.

این غذاها کاسرول های آهسته پخته شده با گوشت بره، مرغ، یا گوشت گاو و سبزیجات ترکیب شده با میوه ها، سبزی ها و ادویه های گرم هستند.

می‌توانید یک غذای تاگینه را در اجاق هلندی، آرام پز یا دیگ فوری بپزید و طعم آن‌ها همچنان خوشمزه است.

اما، ممکن است لازم باشد طول زمان پخت و مقدار مایع را تنظیم کنید.

چرا این دستور غذا جواب می دهد؟

  • این دستور تهیه بره تاگین بسیار آسان است. چند دقیقه طول می کشد تا مواد شما جمع شود!
  • باقی مانده ها به زیبایی یخ می زنند. می توانید دستور غذا را دو برابر کنید و قسمت های اضافی را تا 3 ماه در فریزر نگه دارید.

مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها

Labelled picture of ingredients for slow cooked lamb tagine
تاگین بره آهسته پخته شده با زردآلو 14

بهترین قطعه بره برای Tagine

ماهیچه‌های خوب ورزش‌شده و سرشار از کلاژن مانند ساق پا، ساق پا یا شانه، برش‌های معمولی گوشت برای غذای Tagine هستند.

آنها حدود 20 درصد چربی دارند و احتمالاً بره بره با بیشترین طعم است.

شانه بره قطعه گوشت مورد علاقه من است و من از آن برای دستور العمل های دیگر بره ام مانند تاو کوسی استفاده می کنم. (الباسان تاوا)، Guvec (کاسرول بره ترکی)، و Sac Kavurma (سوسه بره ترکی).

از طرف دیگر، می‌توانید از گردن استفاده کنید زیرا طعم‌دهنده‌ای است و حاوی مقدار زیادی چربی برای تجزیه و مرطوب نگه داشتن گوشت است.

  • زردآلو– آنها طعم شیرینی را اضافه می کنند که همراه با گوشت بره عالی عمل می کند. همچنین می توانید از خرما، آلو خشک یا کشمش استفاده کنید.
  • کدو حلوایی – کدو حلوایی رسیده را انتخاب کنید تا بهترین طعم و مزه را داشته باشید. آنها باید به رنگ بژ، بدون بریدگی یا کبودی عمیق باشند. مطمئن شوید که نسبت به اندازه‌اش احساس سنگینی می‌کند و هیچ نقطه سبزی ندارد.اگر با پوست کندن و بریدن آن مطمئن نیستید، می‌توانید کدو حلوایی خرد شده بخرید. می توانید آن را با کدو تنبل جایگزین کنید.
  • گوجه فرنگی– گوجه فرنگی کنسرو شده با این دستور العمل عالی عمل می کند.
  • استوک – من ترجیح می دهم از استاک مرغ استفاده کنم اما استاک گوشت گاو یا استوک سبزیجات نیز عالی عمل می کند. اگر استوک در دست ندارید می توانید از مکعب های استوک استفاده کنید. اطمینان حاصل کنید که نمک زیادی اضافه نکنید زیرا کیسه های آماده و مکعب های آماده حاوی نمک هستند.
  • ادویه جات ترشی جات – من از مخلوط ادویه های گرم مانند دارچین، زنجبیل، زیره، پاپریکا، گشنیز و زردچوبه استفاده می کنم. می‌توانید مخلوط خود را مطابق با ترجیحات خود سفارشی کنید و مقداری فلفل قرمز را برای کمی گرما اضافه کنید.
  • بادام– من از بادام پوسته شده برای تزیین بافت ترد استفاده می کنم، اما مغز پسته یا شاه بلوط نیز عالی عمل می کند.

دستورالعمل های گام به گام

تگین بره آهسته پخته شده با زردآلو یک غذای فوق العاده خوشمزه و گرم است که طبخ آن بسیار آسان و ساده است.

چند مرحله آسان وجود دارد که باید برای دستیابی به بهترین نتایج دنبال کنید:

فر هلندی یا یک تابه بزرگ ضد فر را روی حرارت متوسط ​​رو به بالا قرار دهید.

وقتی تابه داغ شد، گوشت گوسفند خرد شده را اضافه کنید و آنها را تفت دهید تا همه طرف ها قهوه ای شوند.

در صورت لزوم این کار را به صورت دسته‌ای انجام دهید تا از ازدحام بیش از حد جلوگیری شود.

browning the lamb in a Dutch oven
تاگین بره آهسته پخته شده با زردآلو 15

پیازها را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا کمی نرم شوند و سپس سیر را اضافه کنید.

سیر را یک دقیقه بپزید و مدام هم بزنید تا نسوزد.

Sautéing the onions and garlic with browned lamb pieces
تاگین بره آهسته پخته شده با زردآلو 16

زنجبیل آسیاب شده، زردچوبه، فلفل سیاه، زیره، پودر گشنیز، نمک، چوب دارچین، پاپریکا و میخک را با هم مخلوط کنید و چند ثانیه بپزید.

the spices are added to the sautéed lamb
تاگین بره آهسته پخته شده با زردآلو 17

گوجه‌فرنگی‌های کنسرو شده را اضافه کنید و آن‌ها را خوب هم بزنید تا همه با هم ترکیب شوند.

tinned tomatoes are added to the Dutch oven
تاگین بره آهسته پخته شده با زردآلو 18

ماده را در آن بریزید، خوب هم بزنید، درب آن را بگذارید و آن را به جوش آورید.

the stock is stirred in the pan
تاگین بره آهسته پخته شده با زردآلو 19

در این مرحله می‌توانید حرارت را کم کنید و خورش را روی اجاق بپزید یا آن را در فری که از قبل با دمای 160 درجه سانتیگراد (320 درجه فارنهایت) گرم شده به مدت 45 دقیقه قرار دهید. /p>

45 دقیقه بعد کدو، زردآلو، آب لیمو، عسل و برگ گشنیز خرد شده را اضافه کنید.

diced squash and coriander are added to the stew
تاگین بره آهسته پخته شده با زردآلو 20

هم بزنید تا همه با هم ترکیب شوند و 60 دقیقه دیگر بپزید تا گوشت بره نرم شود.

lamb tagine is cooked until the lamb is fork tender
تاگین بره آهسته پخته شده با زردآلو 21

چوب دارچین را بردارید، تزیین کنید، و تاگینه خود را با برگ گشنیز تازه و بادام پرک سرو کنید.

slow cooked lamb tagine with apricots and squash is served with coriander leaves and flaked almonds
تاگین بره آهسته پخته شده با زردآلو 22

لطفاً برای فهرست کامل مواد با اندازه‌گیری، روش کامل دستور غذا، یادداشت‌های دستور غذا، و اطلاعات تغذیه‌ای، به کارت دستور غذا در زیر بروید.

چه چیزی را با تاگین بره زردآلو سرو کنیم؟

تاگین بره آهسته پخته شده به طور سنتی روی کوسکوس سرو می شود.

من ترجیح می دهم این خورش مراکشی را با بلغور پیلاوی (بلغور پلو ترکی بلغور پلو) یا برنج ترکی (Sehriyeli Pilav.

این خورش آب‌شده را می‌توانید با مقداری نان مانند روغنی نان پاکستانینیز سرو کنید. >، نان پیده ترکی – Ramazan Pidesi، Focaccia خمیر ترش فلفل سیاه، یا سیر نان – نان تخت هندی.

نکات برتر از سرآشپز

  • این غذا در اصل در ظرف تاگینی طبخ می شود. با این حال، یک اجاق هلندی، یک اجاق گاز آهسته، یا یک قابلمه با درب سفت جایگزین آن می شود.
  • از گوشت بره با حداقل 20 درصد چربی استفاده کنید. گوشت بدون چربی هم روی بافت گوشت و هم روی سس تاثیر زیادی خواهد داشت. بنابراین برای بهترین نتیجه به شانه، گردن، ساق پا یا ساق پا بچسبید.
  • گوسفند را قبل از افزودن مواد دیگر بپزید زیرا تاثیر زیادی روی طعم دارد. قبل از اضافه کردن تکه های گوشت بره، مطمئن شوید که فر/تابه هلندی شما کاملاً گرم شده است.
  • گوشت بره به اندازه‌ای چربی دارد که بتوانید پیاز را تفت دهید، نیازی نیست روغن اضافی به ظرف اضافه کنید.

سؤالات متداول دستور غذا

چگونه باقیمانده تاجین بره را نگهداری کنیم؟

می‌توانید باقیمانده‌ها را تا پنج روز در یخچال نگهداری کنید؟ ظرف بدون هوا اگر می خواهید آنها را برای مدت طولانی تری نگه دارید، می توانید آنها را تا 3 ماه منجمد کنید.

اگر یک غذای تگینی نداشته باشم چه می شود؟

اگرچه این غذا در اصل در یک غذا پخته می شود؟ قابلمه تگینی، می‌توانید آن را کاملاً با یک اجاق هلندی، یک اجاق گاز آهسته یا یک قابلمه با درب محکم جایگزین کنید.

آیا می توانم این را بسازم غذا را از قبل میل کنید؟

می توانید این غذا را از سه روز قبل آماده کنید و درست قبل از سرو روی حرارت ملایم گرم کنید. با قرار گرفتن تاگین در یخچال، طعم آن تشدید می شود.

دستور پخت های مرتبط

برای غذاهای خوشمزه تر خورش بره ذوب شده در دهان، چرا امتحان نکنید:

این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.

امیدوارم از روند درست کردن این غذای لذیذ  آهسته پز بره به همان اندازه که از خوردن آن لذت می برید لذت ببرید! ?

خوشحالی! / افیه اولسون!

d8aad8a7daafdb8cd986 d8a8d8b1d987 d8a2d987d8b3d8aad987 d9bed8aed8aad987 d8b4d8afd987 d8a8d8a7 d8b2d8b1d8afd8a2d984d988 6485fa5d05ba3

تگینی بره آهسته پخته با زردآلو

آیلا کلولی

این شاداب و فوق‌العاده طعم‌دار تاژین بره آهسته پخته ترکیبی از گوشت بره، زردآلو، کدو حلوایی و ادویه‌های عجیب و غریب است.

stop offset=”0%” stop-opacity=”1″/>

زمان آماده سازی 15 دقیقه

زمان آشپزی 1 ساعت 45 دقیقه

زمان کل 2 ساعت

دوره دوره اصلی

آشپزی شمال آفریقا

سرویس ها 4 افراد

کالری 417 kcal

مواد تشکیل دهنده 

 

دستورالعمل ها 

  • فر هلندی یا یک تابه بزرگ ضد فر را روی حرارت متوسط ​​رو به بالا قرار دهید.

  • وقتی تابه داغ شد، گوشت گوسفند خرد شده را اضافه کنید و آن ها را تفت دهید تا همه طرف ها قهوه ای شوند. در صورت لزوم این کار را به صورت دسته‌ای انجام دهید تا از ازدحام بیش از حد جلوگیری شود.

  • پیازها را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا کمی نرم شوند و سپس سیر را اضافه کنید. سیر را به مدت یک دقیقه با هم زدن مداوم بپزید تا نسوزند.

  • زنجبیل آسیاب شده، زردچوبه، فلفل سیاه، زیره، پودر گشنیز، نمک، چوب دارچین، پاپریکا و میخک را با هم مخلوط کرده و چند ثانیه بپزید.

  • گوجه فرنگی های کنسرو شده را اضافه کنید و آنها را خوب هم بزنید تا همه با هم ترکیب شوند.

  • مایه را بریزید، خوب هم بزنید، درب آن را گذاشته و بگذارید تا بجوشد.

  • در این مرحله، می‌توانید حرارت را کم کنید و خورش را روی اجاق بپزید یا در فری که از قبل با دمای 160 درجه سانتیگراد (320 درجه فارنهایت) گرم شده به مدت 45 دقیقه قرار دهید.

  • 45 دقیقه بعد کدو، زردآلو، لیمو را اضافه کنید آب، عسل و برگ گشنیز خرد شده. هم بزنید تا همه با هم ترکیب شوند و 60 دقیقه دیگر بپزید تا گوشت بره نرم شود.

  • تگینی خود را با برگ گشنیز تازه و بادام پرک شده تزئین و سرو کنید.

یادداشت

  • این غذا در اصل در ظرف تاگینی طبخ می شود. با این حال، یک اجاق هلندی، یک اجاق گاز آهسته یا یک قابلمه با درب سفت جایگزین آن می شود.

  • از گوشت بره با حداقل 20 درصد چربی استفاده کنید. گوشت بدون چربی هم روی بافت گوشت و هم روی سس تاثیر زیادی خواهد داشت. بنابراین برای بهترین نتیجه به شانه، گردن، ساق پا یا ساق پا بچسبید.

  • گوسفند را قبل از افزودن مواد دیگر بپزید زیرا تاثیر زیادی روی طعم دارد. قبل از اضافه کردن تکه های گوشت بره، مطمئن شوید که فر/تابه هلندی شما کاملاً گرم شده باشد.

  • گوشت بره به اندازه‌ای چربی دارد که بتوانید پیاز را تفت دهید، نیازی نیست روغن اضافی به ظرف اضافه کنید.
  • می‌توانید گوشت گوسفند را روی اجاق گاز در حال جوشیدن روی حرارت ملایم بپزید یا در فر از قبل گرم شده با دمای 160 درجه سانتیگراد (320 درجه فارنهایت) بپزید.
  • می توانید این غذا را از سه روز قبل آماده کنید و درست قبل از سرو روی حرارت ملایم گرم کنید. با قرار گرفتن تاگین در یخچال، طعم آن تشدید می شود.

تغذیه

کالری: 417کیلو کالری کربوهیدرات: 48gپروتئین: 37gچربی: 10g Saturated Fat: 3gPolyunsaturated Fat: 1gMonounsaturated Fat: 4gCholesterol: 101mgSodium: 874mgPotassium: 1491mg Fiber: 6 gSugar: 25gVitamin A: 17136IUVitamin C: 39mg Calcium: 134 mgIron: 5mg

This post uses affiliate links. This means that if you click on them and then buy something, we get a small amount of commission to keep the site running, but it doesn’t cost you anything more.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا