آشپزی

کایگانا (املت ترکی)

کایگانا (املت ترکی)

کایگانا یک املت ترکی خوشمزه و پرکننده است که با تخم مرغ، آرد، شیر، گیاهان و ادویه درست می شود.

این غذای همه کاره بر پایه تخم مرغ بدون زحمت و سریع درست می شود و چیزهایی که می توانید با آن سرو کنید بی حد و حصر است.

kaygana - Turkish omelette wrapped on a plate
کایگانا املت ترکی 12

کایگانا فقط برای صبحانه عالی نیست، بلکه برای صبحانه، ناهار، شام، و میان وعده نیز عالی است!

کایگانا چیست؟

کایگانا (املت ترکی) یک غذای قدیمی عثمانی است که از بخش دریای سیاه ترکیه سرچشمه می گیرد.

با تخم مرغ، شیر، آرد و سبزیجات تازه درست می‌شود و سپس در ماهیتابه نچسب پخته می‌شود.

این غذای صبحانه خوشمزه و سیر کننده بر پایه تخم مرغ بسیار شبیه به “کرپ” فرانسوی است.

و می توان آن را با مواد پرکننده مختلف مانند پنیر، آنچوی، کدو سبز یا عسل سرو کرد.

kaygana wrapped like a crepe
کایگانا املت ترکی 13

چرا این دستور غذا جواب می دهد؟

  • این دستور به چند ماده ساده نیاز دارد که ممکن است از قبل در یخچال خود داشته باشید.
  • شما می توانید این املت ترکی را به سلیقه خود سفارشی کنید و از هر چیزی که در دسترس است یا مورد نیاز است مانند بیکن، فلفل، قارچ، یا گوجه فرنگی خشک شده استفاده کنید.
  • کایگانا مملو از پروتئین است که به شما انرژی می‌دهد و برای مدت طولانی‌تری احساس سیری می‌کند.
  • می‌توانید مخلوط را از چند روز قبل آماده کنید و آن را در یک ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید تا زمانی که آماده طبخ شوید.
  • کایگانا بسیار سیر کننده است و همچنین می توان آن را برای برانچ، ناهار، میان وعده یا یک شام سبک با یک کاسه سالاد سرو کرد.

مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها

Labelled picture of ingredients for kaygana
کایگانا املت ترکی 14
  • تخم مرغ – آنها ستاره این غذا هستند. من سعی می کنم از تخم مرغ های آزاد تازه با زرده پر استفاده کنم.
  • شیر – من در این دستور غذا از شیر نیمه چرب استفاده می کنم اما شیر پرچرب نیز موثر است.
  • آرد– آرد ساده (همچنین به عنوان آرد همه منظوره شناخته می شود) برای تهیه این املت خوشمزه ترکی عالی است.
  • ادویه – نمک، فلفل سیاه تازه آسیاب شده و پاپریکا ادویه های مورد علاقه من برای تهیه غذاهای املت هستند.
  • پنیر – من برای این دستور از پنیر فتا مخلوط با پنیر کاشار استفاده می کنم. همچنین می توانید از موزارلا، هالومی، گودا یا چدار و همچنین از مخلوطی از چند نوع پنیر استفاده کنید.
  • گیاهان – من از شوید و جعفری استفاده می کنم اما می توانید از نعناع، ​​پیازچه، ریحان، کرفس، پونه کوهی، یا گشنیز نیز استفاده کنید.

دستورالعمل های گام به گام

ساخت کایگانا بسیار آسان و مستقیم است و چند مرحله آسان وجود دارد.

با این حال، برای دستیابی به بهترین نتایج باید دنبال کنید:

تخم مرغ ها را در یک کاسه بشکنید سپس با چنگال یا همزن خوب بزنید.

the eggs are cracked into a bowl and whisked until fluffy
کایگانا املت ترکی 15

شیر را به کاسه اضافه کنید و هم بزنید تا خوب ترکیب شود.

the milk is mixed with the eggs
کایگانا املت ترکی 16

آرد را با همزن برقی بزنید تا به خوبی ترکیب شود و هیچ گلوله ای در مخلوط نباشد.

the flour is added to eggs and milk mixture
کایگانا املت ترکی 17

پیازچه، جعفری و شوید خرد شده، پنیر رنده شده، پاپریکا، نمک و فلفل تازه آسیاب شده را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

herbs, cheese, seasoning and spring onions are added to the mixture
کایگانا املت ترکی 18

یک ماهیتابه نچسب را روی حرارت متوسط ​​رو به پایین قرار دهید تا گرم شود و ½ قاشق غذاخوری روغن زیتون به آن اضافه کنید.

با احتیاط یک ملاقه از مخلوط تخم مرغ یا به اندازه ای که کف تابه را بپوشاند بریزید.

 ladle of the mixture is poured into a hot pan
کایگانا املت ترکی 19

تابه را کج کنید تا مخلوط تخم مرغ به طور یکنواخت پخش شود و آن را بپزید تا املت ببندد و روی لبه ها شروع به قهوه ای طلایی شدن کند.

املت را با احتیاط با کفگیر برگردانید و یک دقیقه دیگر بپزید.

the omelet is flipped to cook the other side
کایگانا املت ترکی 20

تابه را از روی حرارت بردارید و املت را روی یک بشقاب بکشید.

تابه را روی حرارت برگردانید و بقیه املت ها را بپزید تا زمانی که مخلوط تمام شود.

kaygana - Turkish omelette wrapped on a plate
کایگانا املت ترکی 21

لطفاً برای فهرست کامل مواد با اندازه‌گیری، روش کامل دستور غذا، یادداشت‌های دستور غذا، و اطلاعات تغذیه‌ای، به کارت دستور غذا در زیر بروید.

چگونه کایگانا (املت ترکی) را سرو کنیم؟

می‌توانید کایگانا را به عنوان بخشی از انتخاب صبحانه/برانچ ترکی به همراه سرو کنید. href=”https://cookingorgeous.com/blog/muhammara-acuka-red-pepper-dip/”>Muhammara – Acuka (Red Pepper Dip)، کویمک (میلهما)، سیگ بورک – چبورکی، مفین‌های شکلاتی وگان و اسفناج و فتا بورک.

کایگانا را می توان به عنوان یک ناهار سبک به همراه مقداری سالاد مانند سالاد فتوش لبنانی، a href=”https://cookingorgeous.com/blog/rocket-and-parmesan-salad/”>سالاد موشک با پارمسان و سالاد خیار یونانی یا مقداری فریز سیب زمینی شیرین منجمد در سرخ کن هوا.

نکات برتر از سرآشپز

  • از تخم‌مرغ‌های تازه و آزاد استفاده کنید، زیرا آنها مواد اولیه این غذای خوشمزه املت ترکی هستند.
  • مطمئن شوید که از یک تابه نچسب برای تهیه املت استفاده می کنید و قبل از اضافه کردن مخلوط به آن، آن را کاملاً گرم کنید.
  • کایگانا را روی حرارت متوسط ​​رو به پایین بپزید و صبور باشید. پختن آن روی حرارت بالا می‌تواند منجر به یک ظرف تخم مرغ لاستیکی یا بیش از حد پخته شود.

سؤالات متداول دستور غذا

چگونه باقیمانده‌ها را نگهداری کنیم؟

می‌توانید باقیمانده‌ها را در یک ظرف دربسته نگهداری کنید و تا حداکثر در یخچال نگهداری کنید. دو روز. به سادگی آنها را در مایکروویو به مدت 60 ثانیه یا در فر از قبل گرم شده (180 درجه سانتیگراد تا 360 درجه فارنهایت) به مدت 5 تا 7 دقیقه گرم کنید.

آیا می توانم از قبل کایگانا بسازم؟

کایگانا وقتی تازه از تابه سرو می شود بهترین است. با این حال، می توانید مخلوط تخم مرغ را درست کنید و تا دو روز قبل در یخچال نگهداری کنید.

دستور پخت های مرتبط

برای دستور العمل های خوشمزه تر مبتنی بر تخم مرغ، چرا امتحان نکنید:

این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.

امیدوارم از روند تهیه این غذای خوشمزه صبحانه بر پایه تخم مرغ “Kaygana” به همان اندازه که از خوردن آن لذت می برید لذت ببرید! ?

خوشحالی! / افیه اولسون!

kaygana - turkish omelette

کایگانا (املت ترکی)

آیلا کلولی

کایگانا یک املت ترکی خوشمزه و پرکننده است که با تخم مرغ، آرد، شیر، گیاهان و ادویه درست می‌شود و سپس در تابه‌ای نچسب پخته می‌شود.

زمان آماده سازی 5 دقیقه

زمان پخت 10 دقیقه

زمان کل 15 دقیقه

کورس صبحانه، میان وعده

آشپزی مدیترانه ای، ترکی

سرویس ها 6 املت

کالری 226 kcal

مواد تشکیل دهنده 

 

دستورالعمل ها 

  • تخم مرغ ها را در یک کاسه بشکنید سپس با چنگال یا همزن خوب بزنید.

  • شیر را به کاسه اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط شود.

  • آرد را با همزن بزنید تا خوب جا بیفتد و گلوله ای در مخلوط نباشد.

  • پیازچه، جعفری و شوید خرد شده، پنیر رنده شده، پاپریکا، نمک و فلفل تازه آسیاب شده را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

  • یک ماهیتابه نچسب را روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود و ½ قاشق غذاخوری روغن زیتون به آن اضافه کنید.

  • با احتیاط یک ملاقه از مخلوط تخم مرغ یا به اندازه ای که کف تابه را بپوشاند بریزید.

  • ماهیتابه را کج کنید تا به طور یکنواخت پخش شوند و آن را بپزید تا املت ببندد و روی لبه ها شروع به قهوه ای طلایی شدن کند.

  • املت را با احتیاط با کفگیر برگردانید و یک دقیقه دیگر بپزید.

  • تابه را از روی حرارت بردارید و املت را روی بشقاب بکشید.

  • تابه را روی حرارت برگردانید و بقیه املت ها را بپزید تا مخلوط تمام شود.

یادداشت

  • از تخم‌مرغ‌های تازه و آزاد استفاده کنید، زیرا آنها مواد اولیه این غذای خوشمزه املت ترکی هستند.

  • مطمئن شوید که از یک تابه نچسب برای تهیه املت استفاده می کنید و قبل از اضافه کردن مخلوط به آن، آن را کاملاً گرم کنید.

  • کایگانا را روی حرارت متوسط ​​رو به پایین بپزید و صبور باشید. پختن آن روی حرارت بالا می‌تواند منجر به یک ظرف تخم مرغ لاستیکی یا بیش از حد پخته شود.

تغذیه

کالری: 226کیلو کالری کربوهیدرات ها: 13gپروتئین: 11gچربی: 15g چربی اشباع شده: 5gچربی اشباع نشده چندگانه: 2gچربی تک غیراشباع: 8gچربی ترانس: 0.05gکلسترول: 125میلی گرم سدیم: 362میلی گرمپتاسیم: 164میلی گرمفیبر: 1g شکر: 3گرمویتامین A: 685IU ویتامین C: 7میلی گرمCalcium: 161mg Iron: 1mg

این پست از پیوندهای وابسته استفاده می کند. این بدان معناست که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کارمزد برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.

حتما بخوانید : مارچوبه سرخ کن ایزی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا