غذاهای ترکی دارای طیف گسترده ای از دستور العمل های بورک از همه نوع است و کیمالی بورک (بورک گوشت ترکی) احتمالاً یکی از محبوب ترین ها در میان آنها است.
این شیرینیهای خوشمزه ترکی با قیمه و پیاز تند پیچیده شده در ورقههای یوفکا درست میشوند.
این بورکهای گوشت ترکی برای مهمانیها بهعنوان فینگر فود و همچنین برای صبحانه/برانچ، پیکنیک یا ناهار بستهبندی شده مناسب هستند.
به طور سنتی بورک بورک با ورقه های نازک شیرینی به نام “یوفکا” درست می شود، اما می توانید به جای آن از شیرینی های فیلو استفاده کنید.
این پای های خوش طعم، غذاهای خیابانی در ترکیه بسیار محبوب هستند و به راحتی می توان نسخه خود را در خانه درست کرد.
اگر گوشت خوار نیستید، نسخه های گیاهی این شیرینی های خوشمزه ترکی مانند بورک سیب زمینی وجود دارد، اسفناج و فتا بورک، رولز ترکی (سیگارا بورگی) و بورک اسفناج (Ispanakli Borek).
یوفکا چیست؟
یوفکا یک نان مسطح نازک و بدون خمیرمایه است که جزء اصلی غذاهای ترکی است.
این شبیه خمیر فیلو است اما کمی ضخیم تر است و از آرد، آب و نمک تهیه می شود.
یوفکا معمولاً برای تهیه دستور العمل های بورک مانند بورک پنیر – پینیرلی بورک و همچنین کباب بره بیتی.
این بسته های خمیر نازک گرد شکل را به راحتی می توان به صورت آنلاین یا از فروشگاه های مواد غذایی ترکیه یا خاورمیانه پیدا کرد.
مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها
یوفکا– می توانید به جای آن از شیرینی های فیلو استفاده کنید که شبیه به یوفکا هستند اما نازکتر هستند و به شکل مستطیل هستند. شیرینی های فیلو (یا فیلو) در اکثر سوپرمارکت ها و مغازه ها موجود است و می توانید آنها را تازه یا منجمد بخرید.
گوشت چرخ کرده – از گوشت گاو یا بره یا مخلوطی از هر دو استفاده کنید. سعی کنید و از گوشت چرخ کرده با حداقل 15 تا 20 درصد چربی برای طعم بیشتر استفاده کنید. گوشت چرخ کرده با نسبت چربی بالا، وقتی پیازها را سرخ می کنید، به اندازه کافی چربی آزاد می کند تا پیازها را سرخ کنید، بنابراین، نیازی به اضافه کردن روغن زیتون ندارید!
سیر – سیر تازه یک طعم دهنده عالی است که به غذاها شیرینی و آجیل می بخشد. آن را با یک هاون و هاون یا آن را با استفاده از رنده میکروپلان Zester. الف> من برای این دستور از دو حبه بزرگ یا سه حبه سیر تازه استفاده می کنم.
ماست – از ماست ساده یا طبیعی بدون شکر و طعم اضافه استفاده کنید. ماست به بورک بافتی کرکی و سبک می دهد.
کره ذوب شده – قبل از پختن در فر، با یک برس شیرینی پزی روی بورک بمالید. کره بورک را ترد و خوشمزه می کند! اگر نمی خواهید از کره استفاده کنید از مخلوط زرده تخم مرغ و ماست استفاده کنید.
لطفاً برای مقادیر دقیق، کارت دستور غذا را در زیر مشاهده کنید.
چگونه بورک گوشت ترکی درست کنیم؟
تهیه این شیرینی های خوشمزه ترکی ساده تر از چیزی است که فکر می کنید.
اما، برای دستیابی به بهترین نتایج، باید چند مرحله ساده را دنبال کنید:
مسی فیلین را آماده کنیدg
یک ماهیتابه سنگین را روی حرارت متوسط قرار دهید و قیمه را سرخ کنید تا چربی آن آزاد شود.
بسته به نسبت چربی گوشت چرخ کرده، ممکن است مقداری چربی برای تفت دادن پیازها داشته باشید.
اگر نه، روغن زیتون را به تابه اضافه کنید و سپس پیازها را به همراه سیر تفت دهید تا نرم و شفاف شوند.
نمک، فلفل سیاه تازه آسیاب شده و پاپریکا را اضافه کنید، از روی حرارت بردارید و سپس در حین تهیه سس، بگذارید خنک شود.
سس را آماده کرده و بورک را بسازید
برای تهیه سس، تخم مرغ را در یک کاسه متوسط هم بزنید.
روغن نباتی، شیر، ماست و سرکه را به تخم مرغ ها اضافه کنید و سپس هم بزنید تا مخلوط شوند.
فر را از قبل روی 180 درجه سانتیگراد (360 درجه فارنهایت) گرم کنید و سپس شروع به ساختن بسته های بورک کنید.
یک ورق یوفکا را روی یک سطح کار تمیز قرار دهید و سپس 1-1 قاشق غذاخوری از سس را بریزید و با استفاده از یک برس آن را به طور مساوی پخش کنید.
یک طرف گرد را به سمت وسط تا کنید و سپس طرف گرد مخالف را تا وسط تا بزنید.
مقداری سس دیگر بریزید، به اندازه ای که روی شیرینی را کمی بپوشاند، و آن را با قلم مو پخش کنید.
دیگر اضلاع گرد را به سمت وسط تا کنید تا یک قطعه مربع شکل بگیرد.
به آرامی سس بزنید و سپس آنها را به چهار مربع برش دهید.
یک قاشق بزرگ از فیلینگ چرخ کرده را در وسط هر مربع شیرینی قرار دهید.
هر یک از گوشه ها را به سمت وسط تا کنید تا یک قطعه مربع شکل بگیرد.
به آرامی وسط را در جایی که تمام گوشه ها به هم می رسند فشار دهید و سپس شیرینی را وارونه کنید.
همان مراحل را برای 2 قطعه دیگر یوفکا تکرار کنید.
خط ورق پخت با کاغذ سیلیکونی و سپس بسته های بورک را در فاصله ½ سانتی متری از یکدیگر قرار دهید. .
کره ذوب شده را به سس اضافه کنید.
اگر سس باقی نمانده است، نگران نباشید، کره ذوب شده کافی است تا بورک را به اندازه کافی ترد کند.
شیرینی های خود را با برس به طور یکنواخت با سس بمالید .
روی مقداری دانه کنجد، دانه سیاهدانه یا دانه خشخاش بپاشید.